Λεύκα – Δορικό – Νότια πλευρά Μόρνου...
με αυτοκίνητο και μηχανή έχω περάσει απο τον Μόρνο 3-4 φορές. Για κάποιο περίεργο λόγο η έννοια του «Βόρειου» πάντα με τράβαγε γενικώς... έτσι και με τον Μόρνο πήγαινα πάντα απο το βόρειο κομμάτι του.
Μέγιστος βλάκας ... τι ομορφιά είναι αυτή απο το νότιο κομμάτι ρε σεις ... Φυσικά δεν αποτυπώθηκε γιατι κάπου εκεί με τόσο ωραίες συνθήκες ανοίξαμε λίγο παραπάνω με τις μοτό ...![]()
.....
Φράγμα Μόρνου – Λιμνίτσα
τα πλατάνια γύρω απο τη Λίμνη έχουν ανθίσει αλλά ο δρόμος είναι ακόμα πιο όμορφος οπότε το σβέλτο στρίψιμο συνεχίζεται, δεξιά ....αριστερή κατηφορική , στο καπάκι ακόμα μία δεξιά, να και η άλλη μια
.... δώσε παιδί λέμε ....![]()
αλλά επειδή πάντα πρέπει να σε σενεφερει κάτι ... μετά απο μια δεξια ωραία με καλό οδόστρωμα και πολεμικά χαρακτηριστικά ....
![]()
Mπραβο παιδια.
να σται καλα να ξαναπατε.
Ερωτηση:
με τι φωτογραφικη μηχανη ειναι τραβηγμενες οι φωτογραφιες?
απλα τελειες.....
.... γελάω τώρα αλλά για να πούμε την αλήθεια ήταν λίγο επικίνδυνα... πάνω στο πλάγιασμα και στον σβέλτο ρυθμό ... λιγο πιο πάνω απο την έξοδο της στροφής ....
ένας Ταύρος .... !!!!
στη μέση του δρομου και να φωνάζει:
"Που πας ρε μεγάλε ... πάρτο αλλιώς ... εδώ είναι δικιά μου περιοχή ...
«Μαρκαρισμένη» απο μένα λέμε"..
![]()
Αράχωβα - το χωριό μου ... :a07:
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Απο πίσω του τα θηλυκά που προστάτευε... στην αρχή είχε πάρει το πάνω χέρι στο μεταξύ μας ψάρωμα ... πλησίαζε απειλητικά ... αλλα φυσικά τα γέλια μου απο την όλη σκηνή τον κάνανε να τσαντιστεί και να φύγει ...
Μετά απο το σβέλτο στρίψιμο και αφού ο ήλιος ήταν μπόλικος ... καμία σκέψη για Ευπάλο και γυρισμό ... βούρ τον ανήφορο ....
Λιμνίτσα – στάση για «Μαρκάρισμα» στο βάθος τα τελευταία βουνα απο τα Κράβαρα ... πίσω μας ξεκίναγε ο χαμός ...
![]()
Λιμνίτσα – Τερψιθέα - Άνω Χώρα
(απο Τερψιθέα για Άνω χώρα έχει έναν πανέμορφο ασφαλτοστρωμένο δρόμο που δε φαίνεται στο google maps πριν απο την Ελατού ... προτιμήστε τον.
Ντάξει κάπου εκεί ψιλο πεινάσαμε και κουραστήκαμε μετα απο 300 χλμ δρόμου. Στάση στο πανέμορφο χωριό Άνω Χώρα ... 2 τσιπουράκια, 2 καφέδες (έχουμε χλμ να κάνουμε λέμε μη μας πιάσει κιόλας), λίγο μεζεδάκι...
![]()