Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: ανάμεσα σε sh 300 και beverly 300

Αρχικά δημιουργήθηκε από basilis_k6
    φοβερο μηχανακι του nexus αλλα ειναι οπως ολα τα ιταλικα. "αν σου κατσει?" δυστυχως δεν ειναι γιαπωνεζικο. βεβαια εδω μιλαμε για sh και beverly οποτε... SH!
    Προσωπικά εμένα δεν μου έχει κάτσει:smilea: και ούτε έχω ακούσει να τους έχει κάτσει σε πολλούς που έχουν το συγκεκριμένο, εκτός απο μικροπροβληματάκια που υπάρχουν σε κάθε εταιρία περισσότερα η λιγότερα

Για περισσότερες πληροφορίες όπως είπανε και πιο πάνω μπορείς να βρείς εδώ

http://forum.scooterclubhellas.gr/portal.php

και να αποφασίσεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ποιό σου αρέσει
    ON THE ROAD

Οσον αφορα την αξιοπιστια SH. Φινετσα Beverly. Κοστος συντηρησης μια απο τα ιδια. Μεταπωληση SH. Και επειδη τα εχω καβαλησει και τα 2, fun to drive SH. Αν ημουν στη θεση σου θα διαλεγα SH μιας και το μοναδικο του κατ' εμε μειονεκτημα (φινετσα) το ισισταθμιζει με συμπεριφορα και με το εξαιρετικο του ABS το οποιο μεσα στην πολη ειναι αναγκαιο. Ελπιζω να βοηθησα.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros

Re: ανάμεσα σε sh 300 και beverly 300

Αρχικά δημιουργήθηκε από th81
    Παιδιά καλησπέρα!Είμαι καινούριος στην παρέα και θέλω τη βοήθειά σας!Σε λίγο καιρό θα προβώ στην αγορά ενός scooter!Το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα σε δύο γιατί μου αρέσουν εξίσου!Λοιπόν μπορείτε να μου πείτε γνώμες σχετικά με το honda sh 300 και το piazzio beverly 300?Ποιο είναι που συγκεντρώνει τα περισσότερα προτερήματα?Αν κάποιος από εσας έχει προσωπική πείρα ή έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα δύο παρακαλώ να μου το αναφέρει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    απο προσωπικη πειρα μιας και ημουν κατοχος του beverly 300 για 3 μηνες περιπου.(το πουλησα για ασχετους λογους)
    σχεδιαση υποκειμενικα ανωτερη απο sh.
    φρενα θελουν στρωσιμο και αποδιδουν καλα.
    καταναλωση λογικη.
    αρκετο γκαζι για ενα και δυο ατομα και χαλαρες εξορμησεις εξω απο την πολη.
    δυνατα φωτα.
    θα μπορουσε να εχει δυνατοτερη κορνα.
    σελα χωρο για 2 συγκεκριμενα ομως κρανη.(ειχα και τη γνησια βαλιτσα και οι μεταφορικες ικανοτητες ηταν μεγαλες.)
    τα πλαστικα εχουν καλη βαφη και συναρμογη με περιθωρια βελτιωσης ομως.
    η πισω ροδα μικρυνε σε διαμετρο και αυξησε τη χωρητικοτητα κατω απο τη σελα,εκανε ομως πιο ξερες τις αντιδρασεις στις εγκαρσιες ανωμαλιες.
    τωρα για το honda και απο μικρη επαφη σε μηχανακι φιλου.
    χωροι ανυπαρκτοι.
    σχεδιασμος αδιαφορος
    κινητηρας πιο δυνατος απο το beverly
    καταπληκτικα φρενα.
    η επιλογη δικη σου,εγω παλι ιταλο θα επερνα

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    beverly to sh einai sa klasobaniera...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    klasobaniera...

τι λε ρε φιλαράκι;έχει τέτοιο θέμα;

αδερφέ που ρωτάς για ποιο από τα 2,πιστεύω μετά από την απάντηση του φίλτατου να έκλεισε το ζήτημα...

Μ' αρέσουν οι απόψεις βασισμένες σε αντικειμενικά κριτήρια

Το Sh έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής , καλύτερο στήσιμο, καλύτερο γκάζι και πολύ καλύτερα φρένα αλλά μοιάζει πολύ με ... σκούτερ

Aν εξαιρέσουμε τον παράγοντα ''εμφάνιση'', ένας λόγος υπάρχει για να προτιμήσεις το beverly έναντι του sh: ο διαθέσιμος χώρος κάτω από τη σέλα. Αν θυμάμαι σωστά, μπορείς να βολέψεις ένα full face κράνος (ίσως και ένα jet).

Για όλους τους υπόλοιπους λόγους, θα προτιμήσεις το sh.

- έχει πολύ καλύτερα φρένα & abs που μπορεί να σε γλιτώσει την κακιά στιγμή.
    - είναι καλυτερα ''ζυγισμένο'' και πιο ευέλικτο μέσα στην κίνηση
    - μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται πιο οικονομικό (συντήρηση, προβλήματα)
    - έχει καλύτερη ανάρτηση όσον αφορά το ''στρίψιμο''
    - είναι πιο αναίσθητο, όσον αφορά τις λακκούβες (το beverly μπορεί άνετα να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη μέση)
    - έχει επίπεδο πάτωμα το οποίο αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό την έλειψη χώρου στη σέλα(βοηθάει πολύ αν χρειαστεί να μεταφέρεις κάτι ογκώδες, ή απλώς ψώνια απο το super market).
    - διατηρεί υψηλότερη αξία μεταπώλησης (λόγω αξιοπιστίας)
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αυτο ειναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

αδερφέ που ρωτάς για ποιο από τα 2,πιστεύω μετά από την απάντηση του φίλτατου να έκλεισε το ζήτημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Μ' αρέσουν οι απόψεις βασισμένες σε αντικειμενικά κριτήρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Αυτο ειναι!

:a17: :a17: :a17:

και για την απαντηση του παπ...

κρανος δε χωραει φουλ φεισ δυστυχως με την καμια απο κατω το μπεβερλυ...ουτε καν τζετ δε παιρνει(το μπουρδελο )
    αλλα βαζεις μια μπαγαζιερα πισω και εισαι μια χαρα...
    ζημιαρικο δεν ειναι 4 χρονια μια ντιζα γκαζιου μου εκοψε μονο

επισης 8α 8ελα αλλα αμορτησερ πισω μιας και ειναι ψιλο για τον πεοντα...αλλα νταξ σκουτερ εινια μην εχετε και τρελες απαιτησεις κιολας και σιγα μη σκασεις λεφτα για το σκουτερ...

το sh ειναι οντως καλυτερο ποιοτηκα αλλα ειναι κλασομπανιερα(ειναι σοβαρος λογος για να μη το παρεις ειναι ντροπη να το καβαλας ειναι η αληθεια )

επισης τα βρισκεις τα μπεβερλακια πολυ πιο φτηνα απο την κλασομπανιερα

Παλαιό μέλος
    μονο εγω πιστευω οτι ακομα και στην εμφανιση το sh ειναι καλυτερο? το bev ειναι το μηχανακι του καγκουρα καταρχην. επισης ειναι πολυ ασχημο, δεν το καβαλαω απο αποψη (εχω το 500 στην αυλη και ουτε να το κλοτσησω δεν θελω). :rotflmao:

σοβαρα τωρα, δεν τιθετε καν συγκριση, ειναι 2 σκαλες πανω το sh και ποιος γ@μει την εμφανιση?

kala se merikous aresoun oi patsaboyres gousta einai afta de katakrinoyme kanena

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το sh έχει θέμα με τα αμορτισέρ που δεν ακολουθάνε το υπόλοιπο σύνολο (και δεν βλέπω με τι μπορεί να αντικατασταθούν) δεν χωράει τίποτα παρά μόνο στην μπαγκαζιέρα,
    τα γατζάκι για τις σακούλες στην ποδιά έσπασε αμέσως,
    το φίλτρο αέρα είναι της πλάκας και θέλει αυστηρά αντικατάσταση στα 3000 (υπάρχει σε dna όμως),
    και είναι εντελώς Ιταλικής κατασκευής ,μην πώ και σχεδίασης, μηχανικά δεν ξέρω αλλά εδώ που φτάσαμε όλα τα περιμένω.
    Για κόστος σέρβις δεν ξέρω δεν του έχω κάνει, μόνο λάδια φίλτρα αλλάζω αλλά φαντάζομαι μετά από 12000 θα πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω λίγο.
    Κατά τα άλλα πολύ καλό σκουτεράκι, απίθανα φρένα...

ama 8elete sas ferno to beverly me 2 16ares trobes pou tou xa balei pano na deite ti simenei freno se skoyter

(PS tis ebgala tis trobes pigenan xamenes sto skouteraki )

opos eidate kai o stefanos leei oti einai boyrdelo i klasobaniera opote protimiste to omorfo bourdelo

Νέο μέλος
    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον,τη βοήθεια και τις απαντήσεις σας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gsman
    Φίλε th81 θα σου πω και γω την εμπειρία μου. Για το beverly δεν ξέρω γιατι δεν το έχω καβαλήσει, όμως μου αρέσει πολύ περισσότερο από το sh σαν ομορφιά---είναι σκάλες ανωτερο από αισθητικής άποψης, Ιταλός βλέπεις...το sh δε μου γεμίζει το ματι, είναι πολύ λιτό και θυμίζει παπάκι.

Επειδή έχω κάνει τεστ το sh, δε θα το έπαιρνα σίγουρα γιατί δε μου άρεσε η θεση οδήγησης-εργονομία και τα αμορτισερ πίσω που μου φάνηκαν πανσκληρα και χοροπήδαγα συνέχεια σε λάκουβες κτλ. Από την αλλη πολύ ωραίο μοτερ, γρηγορο και ωραιο στριψιμο, όμως εγώ βάζω σε σκούτερ πάνω απ'όλα την άνεση, χωρους, σωστή θέση οδήγησης και όχι τόσο μοτερ κτλ----πρόσεξε, δε σου λέω οτι δεν είναι καλό και αξιόπιστο, σου λεω ότι εγώ δεν κουμπωσα καλά πάνω του... Γενικά μου έδωσε την εντύπωση πως καβαλάω ένα'' γρήγορο σκουπόξυλο''.

Το νεο beverly μόνο στατικά το δοκίμασα στην έκθεση, και αμέσως αισθάνθηκα οικεία αλλά μεχρι εκει...

Θα σου έλεγα ότι πριν αγοράσεις κατι, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις test να δεις αν σου ταιριάζει, αν είναι αυτό που θες εσύ τελικα---αυτό είναι το καλύτερο κριτήριο

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανάμεσα σε sh 300 και beverly 300
    από th81 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2011, 18:31
  2. τι γνωμη εχετε για τα μαθηματα του 0-300? και η μαλ@κία παει σύννεφο
    από dammed_kittin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:22
  3. Ανάμεσα σε έντομα και αγγέλους
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί