Ειμαι πρωην κατοχος 1150GS για το οποιο ομως ειχα δευτερο σετ αναρτησεων οπως και σελλα απο ADV. Ειχα κανει και απειρα χιλιομετρα τοσο σε δρομο οσο και εκτος. Δεν εχω οδηγησει το 1200ADV, αλλα τα συμπερασματα απο τα δυο βερσιον του 1150 ειναι φανταζομαι αναλογα.
Λοιπον, με τις μεγαλυτερες διαδρομες του ψηλου, εχεις καλλιτερη συμπεριφορα σε χωματοδρομο, οπως ειναι φυσικο, αλλα και υψηλοτερο κεντρο βαρους που τελικα κανει το χαμηλο να ειναι πιο ευκολοδηγητο και σου επιτρεπει ψυχολογικα να το πας σε πιο κακοτραχαλο εδαφος. Ποτε δε βρηκα κατω ουτε με το χαμηλο σετινγκ, οποτε το ψηλο ειναι οβερκιλ. Προφανως το χαμηλο εχει και καλλιτερη συμπεριφορα στο δρομο.
Το 1200ADV μαλιστα ειναι και αρκετα βαρυτερο απο το απλο 1200, οποτε η αισθηση του παραπανω βαρους ειναι ακομα πιο εντονη.
Η συμβουλη μου ειναι να αγορασεις το απλο 1200 και με πολυ λιγοτερα χρηματα απο τη διαφορα με το ADV να αγορασεις ενα καλο σετ αναρτησεων, αν κρινεις οτι τις χρειαζεσαι.