Ηθοποιός σημαίνει φως... Ίσως γι'αυτόν γράφτηκαν αυτοί οι στίχοι.
Καλό ταξίδι Θανάση...
![]()
Ηθοποιός σημαίνει φως... Ίσως γι'αυτόν γράφτηκαν αυτοί οι στίχοι.
Καλό ταξίδι Θανάση...
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
αυτό....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
......................................................
– Τι κρατάτε από τη ζωή σας;
– Οτι με αγάπησαν 4 εκατομμύρια άνθρωποι και με μίσησαν τρεις. Νομίζω ότι δεν θα είναι παραπάνω."
Από Εδώ
μολις γυρισα απο την εκκλησια...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινετε...απο 0 εως 99 χρονων...απο ολες τις καστες...και ολων των ειδων ανθρωποι...μου εκανε εντυπωση ενας παππουλης σε μια γωνια μακρυα απο το πληθος...πανω σε μια χαρακτηριστικη γουρουνα που κυκλοφορει στο Θησειο...να κλαιει...
ΑΘΑΝΑΤΟΣ...
Καλοκαίρι πριν περίπου 30 χρόνια, ζέστη και στρίμωγμα στην Σκουφά, στη σέλα της BMW πίσω μου, η Ελένη (ξεκράνωτη όπως κι εγώ).
Ενας μαλιαρός αγκώνας εξω απο το παράθυρο ενός μικρού φορτηγού δίπλα.
Γυρίζω το κεφάλι, ήταν ο Βέγγος.
- Καλημέρα Θανάση τι κάνεις?
- Καλημέρα παιδιά , καλά είμαι, για που το βάλατε?
- Για θάλασσα Θανάση, πάμε για μπάνιο.
- Καλά να περάσετε μακάρι να μπορούσα κι εγώ αλλά έχω γύρισμα.
- Καλό γύρισμα τότε Θανάση, καλή συνέχεια νάχεις.
- Ευχαριστώ.. Μα το κράνος σας γιατί δεν φοράτε?
Και στον οδηγό του.
- Περίμενε να περάσουν τα παιδιά πρώτα.
"Μα καλά γνωρίζεις τον Βέγγο?" με ρώτησε η Ελένη.
- Και βέβαια τον γνωρίζω αφου σχεδόν κάθε μέρα σπίτι μου είναι , εννοούσα τις ταινίες του φυσικά.
Για να είμαι ειλικρινής οι ταινίες του (αναφέρομαι στις "εμπορικές") δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, ο ίδιος όμως μου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και θεωρώ ότι σαν καλλιτέχνης κατάφερε να συγκεντρώσει και να μεγενθύνει στη συνέχεια όλα τα χαρακτηριστικά (τα καλά όμως) του νεοέλληνα της εποχής εκείνης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα...
Ευχαριστούμε Θανάση![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΣ ειπε με αγαπησαν 4.000.000 ανθρωποι και με μισησαν τρεις,
μαλλον φιλε μου αγαπημενε εδω εκανες λαθος,
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΑΘΑΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
αν υπάρχει παράδεισος από χθες έγινε ομορφότερος![]()
γεια σου ρε θανάση
Γεια σου Θανάση, ευχαριστούμε.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=99XVtpGT_6g
Ενα τραγουδι για κεινον...![]()
...cause the place seems still alive...
Ρε σεις αγόρια και κοριτσάρες του forum.
Ο Θανάσης δεν υπήρξε ποτέ καραγκιόζης ή κωμικός σαν τους Λουί ντε Φινές , Μπένυ Χιλ, κλπ...
Ταλαίπωρος ναι! Αλλά με λεβεντιά και αξιοπρέπεια.
Θα τον συνέκρινα μόνο με τον Σαρλώ, κωμικός και τραγικός συνάμα.
Ενας απο τους λόγους που απέτυχε (χρεωκόπησε) η εταιρία του "ταινίες γέλιου" , (ρηχές παραγωγές) είναι γιατί δεν είχε αντιληφθεί ούτε ο ίδιος το μέγεθος του ταλέντου του ή καλύτερα του ενστίκτου του να ενσωματώνει στο παίξιμό του τις αγωνίες και τα προβλήματα του συγχρόνου του, βιοπαλαιστή,καθημερινού ανθρώπου, που αγωνίζεται να επιβιώσει δίχως όμως να παραβεί τις αρχές του.
Ο Θανάσης λοιπόν , περνώντας απο 40 κύματα , έζησε με αξιοπρέπεια, έφτιαξε και προστάτεψε τη φαμίλια του και έφυγε δικαιωμένος και αγαπημένος απ`όλους .
Μακάριοι οι έχοντες το τέλος του...
Αρα .. Τα "γλυκανάλατα" ... "γειτονιά των αγγέλων" κλπ κλπ , νομίζω δεν του ταιριάζουν και μάλλον δεν θα τα γούσταρε ούτε ο ίδιος.
Αξιος.
![]()
κατι που δεν ξερεις οτι ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ ο συγχωρεμενος τον αποκαλουσε οτι ηταν ο πραγματικος καραγκιοζης της ελλαδος δες το κατω βιντεο πριν βγαλεις συμπερασμα,Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ρε σεις αγόρια και κοριτσάρες του forum.
Ο Θανάσης δεν υπήρξε ποτέ καραγκιόζης ή κωμικός σαν τους Λουί ντε Φινές , Μπένυ Χιλ, κλπ...
Ταλαίπωρος ναι! Αλλά με λεβεντιά και αξιοπρέπεια.
Θα τον συνέκρινα μόνο με τον Σαρλώ, κωμικός και τραγικός συνάμα.
Ενας απο τους λόγους που απέτυχε (χρεωκόπησε) η εταιρία του "ταινίες γέλιου" , (ρηχές παραγωγές) είναι γιατί δεν είχε αντιληφθεί ούτε ο ίδιος το μέγεθος του ταλέντου του ή καλύτερα του ενστίκτου του να ενσωματώνει στο παίξιμό του τις αγωνίες και τα προβλήματα του συγχρόνου του, βιοπαλαιστή,καθημερινού ανθρώπου, που αγωνίζεται να επιβιώσει δίχως όμως να παραβεί τις αρχές του.
Ο Θανάσης λοιπόν , περνώντας απο 40 κύματα , έζησε με αξιοπρέπεια, έφτιαξε και προστάτεψε τη φαμίλια του και έφυγε δικαιωμένος και αγαπημένος απ`όλους .
Μακάριοι οι έχοντες το τέλος του...
Αρα .. Τα "γλυκανάλατα" ... "γειτονιά των αγγέλων" κλπ κλπ , νομίζω δεν του ταιριάζουν και μάλλον δεν θα τα γούσταρε ούτε ο ίδιος.
Αξιος.
![]()
γιαυτο μην κρινεις τους αλλους,για να μην κριθεις.
Με καλοσυνη και συναδελφωσυνη δες λιγο το βιντεο και θα καταλαβεις.
http://www.youtube.com/watch?v=BdxZSdop2Rc