Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΒΕΝΕΤΙΑ - Amsterdamm

ΒΕΝΕΤΙΑ - Amsterdamm

Μου έχουνε μπεί σκέψεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και σκέφτομαι ένα ταξιδάκι μέχρι το Amsterdamm.

Εχουμε και λέμε...
    Απο Πάτρα - Βενετία και απο εκεί σκεφτόμουνα Αυστρία (Innsbruck) - Γερμανία(Stuttgard μαλλον η κάπου κοντά) - Amsterdamm. Διαμονή στο Amsterdamm 3-4 μέρες και μετά επιστροφή Βενετία.

Για προτείνετε καμία διαδρομή... ή και γενικότερες πληροφορίες θα φανούν χρήσιμες.

Πόσες μερες θελεις να κανεις το Βενετια-Αμστερνταμ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

περιπου 3 με 4 μέρες θα έλεγα, εκτός αν αποφασίσουμε και με την υπολοιπη παρεα να μεινουμε παραπανω εκτος Ολλανδιας.

Μεγιστος αριθμός χιλιομέτρων ανα ημέρα υπολογίζω περίπου στα 500.Ετσι μου βγαινει 3 ημέρες (την 3η Ολλανδια) απο μία νύχτα διανυκτέρευση σε Αυστρια και Γερμανια.

Σε αυτη την περιπτωση μια καλή ιδέα μπορείς να παρεις απο εδω

http://www.moto.gr/forums/showthread...2Abackstage%2A

Βενετία-Κομο-Κωστανς-Βασιλεια-Χαϊδελβέργη-Βισμπαντεν-Κομπλεντς (μεσω του Ρηνου)-Αρνεμ.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTOS80
    περιπου 3 με 4 μέρες θα έλεγα, εκτός αν αποφασίσουμε και με την υπολοιπη παρεα να μεινουμε παραπανω εκτος Ολλανδιας.

Μεγιστος αριθμός χιλιομέτρων ανα ημέρα υπολογίζω περίπου στα 500.Ετσι μου βγαινει 3 ημέρες (την 3η Ολλανδια) απο μία νύχτα διανυκτέρευση σε Αυστρια και Γερμανια.
    Τα οδηγικα highlights της διαδρομης ειναι οι Δολομιτικες αλπεις αν εχεις νορμαλ μηχανη και η autobahn αν εχεις hayabusa. Εγω στην θεση σου θα αφιερωνα 2-3 μερες για βολτες στις Αλπεις παντως.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

επιστροφή απο τον ιδιο δρόμο?
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Καλημερα απο Ολλανδια

Ωραια το χεις σκεφτει.

Εξαρταται βεβαια τι θελεις να δεις.Εγω με το Νικο κατσαμε μια μερα Βενετια ας πουμε, το δευτερο βραδυ Γερμανια και το 3ο ειχαμε φτασει πανω.τα 500 χιλιομετρα που βαζεις μπορουν να φτασουν και τα 700,ειδικα στη Γερμανια που σε αρκετα σημεια δεν υπαρχει οριο.

Ισως ομως να ειναι πιο ενδιαφερουσα η διαδρομη απο Ελβετια μερια.Δεν περασα απο εκει,μπορει κπ αλλος να σε πληροφορησει καλυτερα.

Μη ξεχνας καποια πραγματα:

Στην Ολλανδια θα ειστε προσεκτικοι με τα ορια ταχυτητας. παντα να θυμασαι +5 χιλιομετρα max.

Στη Γερμανια την αριστερη τη χρησιμοποιεις για προσπερασεις.Μην κα8εσαι εκει για πολλη ωρα-Υπαρχουν αρκετα αλλα μηχανηματα που 8α 8ελουν να περασουν απο πανω σου

Το νερο σε ολη τη διαδρομη 8α ειναι πανακριβο.κοντα 3 ευρο για ενα μπουκαλακι.

Υπαρχουν πολυ ωραια ξενοδοχεια επι του αυτοκινητοδρομου.Ετσι δεν μπλεκεις μεσα σε κινηση κτλ.Αλλα ειπαμε, εξαρταται τι 8ες να δεις.

Ελπιζω να βοηθησα

Η μηχανή θα είναι ένα vstrom 650 με συνεπιβάτη και βαλίτσες. Δεν ξέρω ακόμα συνολικά πόσες μέρες θα έχουμε στην διάθεση μας και ούτε πόσα λεφτά. Τώρα μόλις ξεκίνησα σιγά σιγά να βάζω τα πράγματα κάτω και αναλόγως θα βγει το πόσες μέρες θα είναι τελικά το ταξίδι. Απλά έλεγα να περάσουμε απο Αυστρία (καθώς έχω φάει κόλλημα εδώ και χρόνια) και αν βγαίνει το πρόγραμμα να μείνουμε και 2 μέρες εκεί αλλιώς θα μείνουμε μία μέρα μόνο... άλλη μία μέρα Γερμανία μάλλον και μετά Ολλανδία.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 12:08
  2. ΠΑΤΡΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΕΛΓΙΟ
    από blackroses στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2007, 18:28
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 02:57
  4. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2006, 10:26
  5. Βενετια 8 Ιουλιου για Ελλαδα