Σελίδα 15 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 339

Θέμα: Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...

Παλαιό μέλος
    Το γραφω ξεχωριστα και αν θεωρηθει διαφημιση ας σβηστει, θελω να ευχαριστησω τον Κο Τασουλη που χωρις να ειμαι πρωταθλητης ασχοληθηκε μαζι μου παρα πολυ ως πραγματικος επαγγελματιας και μου εκανε το μηχανακι μου να το νιωθω τοσο ωραια!
    Ειναι νομιζω ο μοναδικος που γυρναει απο μηχανακι σε μηχανακι και βοηθαει ετσι..

Παλαιό μέλος
    δεν πρέπει να ήταν ότι καλύτερο με αυτή τη ζέστη τα πιρελάκια μετά από 6 γύρους γλυστρήματα είχατε?
    Με ενα καινουργιο ζευγαρι και χωρις κουβερτες γυρισα Παρασκευη τρια εικοσαλεπτα και Σαββατο περιπου δεκα γυρους και στο τελος γυρισα 1.30.016 και ενοιωθα οτι μπορω και 29 ισως χαμηλο.
    Στους χρονους αυτους δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα το μηχανακι μου μου φαινοταν τελειο.... δε γλυστρησα σχεδον καθολου και εκανα κατι ψιλομ@λ@κιες ειδικα στην κ13 και στη κ10 εκανα πολες τσαπατσουλιες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Έμαθα για άσχημη πτώση στην κ3 χτες.
    Έχουμε κάποια Νεα;
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Γενικοτερα και στις υπολοιπες κατηγοριες δεν υπηρχαν χαμηλοι χρονοι και χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως κατω απο 1.22 δεν υπηρχε (με μια μικρη επιφυλαξη για την extreme και το δευτερο χρονομετρημενο γιατι εφυγα..)

Στα 600 ο Νικος ο Περιστερας ξεκιναει πρωτος με 1.22.1 και ακολουθει Αλεξης Παπαγεωργιου με 1.22.5

Στην extreme πριν φυγω ηταν Κοντομαρος-Πολιτης και πιο πισω Τσαλικης με Ευθυμιου ( ο οποιος καπου τρακαρε με ενα περιστερι.... )

Στα racing παλι πολυ λιγες συμμετοχες με καλυτερο χρονο το 1.23.....

Εμφανης η απουσια στα 600 του Μιχαλη Κουτσουμπου και του team του.
    Nα σαι καλα Μενιο που μας ενημερωνεις, γιατι κανεις δε σηκωνει τηλεφωνα... !

Καλη επιτυχία αυριο. Εχεις 29αρι γυρολογιο ευκολα.

Παλαιό μέλος
    Εγω δεν ξερω κατι, ειχαμε κατι πτωσεις αλλα δεν ξερω περισσοτερα διοτι δεν ηταν καποιος κοντινος μου.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Έχουμε κάποια Νεα;
    ευτυχώς καλά είναι μόνο ένα μικρό σπάσιμο στην πίσω πλευρά του αστράγαλου

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αν μιλάμε για το Νίκο που έπεσε στην Κ3 δεν έσπασε μόνο το πόδι του δυστυχώς

Αλλά;

Δεν μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος
    Εκανα τον αγωνα της ζωης μου....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Εκανα τον αγωνα της ζωης μου....

όταν κατεβάσεις κάτω από .29 πάλι το ίδιο θα πεις...

σημασία έχει ότι το ευχαριστηθηκες και αγωνιστικες...

υγ. με τον Τασουλη έχουμε κοινό γνωστό, πολύ κοντινό σε μενα...

Παλαιό μέλος
    Εκανα πολυ καλη εκκινηση... (καμια φορα ειναι καλο να μην εχεις γκαζι) τελειως χουφτωμενος εφυγα και μαλιστα μαζι με τον αδελφο (gsxr 600) απο διπλα φυγαμε και μπλεχτηκαμε στην επομενη σειρα. Ολα κυλανε ομαλα στον πρωτο γυρο και τον εχω ακριβως μπροστα μου, φτανουμε ευθεια και φρεναρει πρωτος... αργω αρκετα και σκεφτομαι οτι δε χωραω χουφτωνω τη μανετα και βλεπω οτι χωραω μαλλον αλλα ειμαι απ'εξω.... τελικα κοτευω ( ) και βγαινω ευθεια... κοτεψα να στριψω... κριμα γιατι οπως το σκεφτομαι τωρα εστριβα ανετα ο μ@λακ@ς...
    Αμεσως γυριζω και ξαναμπαινω αλλα δυστυχως τελευταιος... πρωτος γυρος 1.39...... πολυ ωραια. Βαζω το κεφαλι κατω και γυριζω οσο πιο καλα μπορω.Πρωτο βρισκω ενα αρκετα αργο οδηγο στην εννια τον οποιο περασα με τις ροδες μου να λυφουν το κερμπ το εσωτερικο ξυριζοντας τον κυριολεκτικα με το γκαζι τερμα. Πραγματικα φοβηθηκα γιατι εκει το επαιξα, αν εκλεινε λιγο ακομη τη γραμμη θα τον φουσκωνα απο πισω αλλα ερχομουν πολυ πιο γρηγορα και δε μπορουσα να κλεισω...
    Εχω πολυ καλο ρυθμο, περναω απο εξω στην 8... απο εξω στη 13.... απο μεσα στα φρενα στην1...
    εχω χασει το μετρημα!!!! Νιωθω πολυ καλα, το μηχανακι μου κανει οτι θελω.
    Ξαναφτανω το αδελφακι με το gsxr σε μια στιγμη, φανταστειτε τι ρυθμο ειχα, και τον ακολουθω αλλα καπου εχω κουραστει λιγο.Κανω λοιπον λιγο οικονομια δυναμεων για δυο γυρους και τον ακολουθω ακομη.Εχουν μεινει περιπου 5 γυροι και ενω ειμαι στη δεκατρια νιωθω ζεστο το μικρο δαχτυλο στο δεξι μου ποδι. Πριν το καταλαβω εχει ματωσει αλλα δε μπορω να κοψω ειμαι στη μπριζα ακομη. Μια το μαζευω μια το αφηνω εξω, μια ποναω μια το ξαναξυνω...
    Υπομενοντας ολα αυτα φτανω ενα 1000 στην κ13 και τον ακολουθω.Τον εχω, στον επομενω γυρο φρεναρω αργα στην κ1 και ξυνω παλι δαχτυλο σφιγγομαι λιγο απο τον πονο και γλυστραει το μπροστινο μεσα στη στροφη (παναγια μου...) συνεχιζω να ακολουθω και στην κ15 του μπαινω απο μεσα στη κ14 και αυτος τρομαζει (δεν ακουγεται το μαμα καθολου) και ενω δε τον εχω περασει χανει την κ15 και βγαινουμε διπλα διπλα στην κ16.

Παλαιό μέλος
    Φρεναρει πρωτος και φρεναρω παλι πιο αργα αλλα ειναι τελευταιος γυρος και δε ξερω αν το εχω να στριψω παλι γιατι εχω και το δαχτυλο... πισω φρενακι και το μηχανακι πλασαρεται αλλα ανοιγει πολυ τη γραμμη μου και με περναει απο μεσα. "Αστο" λεω απο μεσα μου ειναι τελευταιος γυρος και τον εκανα σε 1.36.....
    Ολοι οι υπολοιποι γυροι μου ηταν γυρολογιο 1.28.5 εως 1.28.9 με εξαιρεσεις ενα 1.28.2 και μερικα 28.4. Εκανα εικοσιοκτω σχεδον καθαρο.Τερματισα 10ος και βαση γυρολογιου αν δεν εκανα εξοδο και δεν εχανα τη μιση μου μποτα (κακο συνηθειο να μη μαζευεις τα κουλα σου) θα επαιζα για εκτη θεση ισως λιγο πανω ισος λιγο κατω.
    Ημουν πολυ σταθερος γιατι ειχα στο μυαλο μου τα σημεια μου και διοτι χαρη σε βοηθεια που ειχα οδηγουσα ενα μηχανακι που εκανε οτι ακριβως ηθελα απο θεμα αναρτησεων. Οποτε ηθελα το μουτρωνα με το γκαζι, οποτε ηθελα το χουτφτωνα κι οποτε πηγαινα για γλυστρα το ενιωθα αμεσως.
    Μεγαλη υποθεση οι αναρτησει τελικα. Με μολις τρεις προπονησεις απο τον προηγουμενο αγωνα (μαλιστα ολες με το ιδιο λαστιχο του προηγουμενου αγωνα του Σεπτεβρη) εριξα 2 με 3 δευτερολεπτα και ημουν και σταθερος.Μαλιστα εχω τη αισθηση πως σε ενα ιδανικο για μενα γυρο ισως το 27 χαμηλο να μην ειναι τοσο μακρια τελικα....
    Ηταν υπεροχος αγωνας για μενα και αυτο μετραει!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αν μιλάμε για το Νίκο που έπεσε στην Κ3 δεν έσπασε μόνο το πόδι του δυστυχώς
    Ειστε σιγουροι γιατι και σημερα δεν ακουσα κατι για σοβαρο τραυματισμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Mενελαε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σελίδα 15 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόγραμμα 2010 - Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2010, 08:34
  2. 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα