Pirelli Mt60rs Corsa s/m.
20400 χλμ μεχρι σημερα, το μπροστινο αντεχει, το πισω απαιτει αλλαγη μετα τα 19000-19500 αλλα πολλα τα λεφτα Αρη και δεν το βλεπω... πιστευω θα τα εχω για καμια χιλιαδα ακομα ...![]()
Pirelli Mt60rs Corsa s/m.
20400 χλμ μεχρι σημερα, το μπροστινο αντεχει, το πισω απαιτει αλλαγη μετα τα 19000-19500 αλλα πολλα τα λεφτα Αρη και δεν το βλεπω... πιστευω θα τα εχω για καμια χιλιαδα ακομα ...![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Se FZS600 Brigeswtone BT10 me 10.000km kai theloun amesa allagi (oxi toso logo fthoras giati odigo irema) oso talaiporimenou kai sklirou pia pelmatos...
michelin pilot sport το εχω μπροστα 35000κμ ολα σε ταξιδια και παραλιακη που ειναι πολυ αγρια
το πισω με τερμα γκαζι περιπου 17000κμ για να το φαω μεχρι τερμα,λινα...
απο οτι μου ειπε ο λαστιχας αυτο και το bt-020 einai τα σκληροτερα λαστιχα παραγωγης!
METZELER MEZ4Y 180/55/17 της μαμάς
Μετά απο 8.500χλμ στο πίσω λάστιχο έχει σβείσει το αυλάκι στο κέντρο. Τα χλμ. μετά τα 1.500 πρώτα του στρωσήματος, έχουν γίνει μόνο σε γρήγορες βόλτες σε βουνό και εθνική με καλή άσφαλτο. Σπινιαρίσματα πολύ ελάχιστα, και αυτά σε λεία άσφαλτο. Τό κράτημα και η αίσθηση ήταν παρα πολύ καλή καλύπτοντας κατα πολύ περισσότερο τις δικές μου δυνατότητες, χωρίς να με τρομάξουν ούτε μία φορά.
Η αλήθεια είναι ότι στην κατηγορία που ανήκουν τα λάστιχα περίμενα να ξεπεράσουν τα 10.000χλμ, αλλά πολύ πιθανόν να ευθύνεται η άγρια άσφαλτος σε συνδιασμό με την επιτάχυνση.
Bridgeston Trialwing tis mamas, 28.100 km and counting....
kala kratoyn, exoun akoma aulakoseis kai sto kentro alla fenontai kseramena ligo pleon....
Lefta 'en apizoun amesa, opote allagi meta ta 30.000 km to blepw...
![]()
Drive It Like You Stole It
Suzuki Gsx-r 1100
BT-002 3.500 Kh... Νορμαλ....
Τιμη ?.. 360 Εuro.. μονο το πισω...
Σχολια : Φοβερο ελαστικο παιδια.. να ανεβασω φοτο να το δειτε, αλλα λιγη διαρκεια ζωης..
BRIDGESTONE TRAILWING(MAMΙΣΙΑ DL 650) 23000ΧΛΜ ΑΠΟ ΙΟΥΝΗ ΄04 ΩΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΄05 ΜΕ 60ΧΛΜ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ-ΠΥΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.
ΔΕ ΜΟΥ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΠΟΤΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΚΑΒΑΛΟΣ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;![]()
![]()
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
file Miskin please check your pm... gia namin zalizoume kai ton allo kosmo.
![]()
![]()
Drive It Like You Stole It
εγω στο transalp 650 τα Bridgestone της μανουλας
στα 12-3000 αρχισε να φαινεται η φθορα
στα 14000 ήρθε και απόειδε, τα έφαγε τα ψωμιά του
εκανα το σταυρό και περίμενα το service στα 18000 να τα αλλάξω με anakee (μην πληρώσουμε διπλή εργασία)
οταν λουζομαι ιδρωνω
Ζx-636-05.Ta brigistone της μαμας.Πολλα πατιλικια αλλα ακομα εχω στο κεντο στα 8000 χιλ.Αργουν να ζεσταθουν αλλα οταν ζεσταθουν γινεται τρενο το μηχανακι.Αν δεν ημουν κ@λωμενος στην αρχη πιστευω οτι θα ηταν για πολλα χιλ ακομα
Το dunlop 218 εβγαλε 8000 στο zx10
το μετζελερ racetec 6000
το αβον pro series 6500
Oι αλλαγες μολις πιανανε οριο το πισω.
Χρησιμοποιωντας τους 50-90 ιππους απο το zx10.
Με τα 1ης τοποθέτησης Μπρίτζεστον σε Fazer 05, έχω 10000χλμ, στο κέντρο έχω ακόμη 1/3 σε μικτές συνθήκες και στα πλάγια έχουν ακόμη 2/3. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά τα ελαστικά. Ο Yamahas μου λέει να βάλω Michelin στην αλλαγή με ίδια τιμή με τα Bridgestone Batlax.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
DUNLOP SPORTMAX και μετά από 16.500 χλμ στο κέντρο έχουν γίνει χάλια. Τα λινά βέβαια δεν έχουν φανεί ακόμα αλλά έχει αρχίσει να γλιστράει...Το μπροστά όπως είναι λογικό έχει ψωμί ακόμα...
Se suzuki 750
mpostino Dunlop D220 se ebropaiki asfalto mexri tora 13500 km.
Eftase ta oria tou gia alagi. Sto kentro exei akoma ligo pelma, sta plagia exei sxedon fagothei olo.
To piso einia Brigetestone, tha diksei.