ρε συ ρε γμτ πατα λιγο στραβα το ποδι στο μασπιε τερμα μεσα και στραβα σαν να πατας την ξυστρα και μαζεψε τα κριμα ταλαιπωρηθηκες, και τι θα γινει αν πεσεις και ηδη η μποτα ειναι τρυπια...
ρε συ ρε γμτ πατα λιγο στραβα το ποδι στο μασπιε τερμα μεσα και στραβα σαν να πατας την ξυστρα και μαζεψε τα κριμα ταλαιπωρηθηκες, και τι θα γινει αν πεσεις και ηδη η μποτα ειναι τρυπια...
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
Αν ηξερες ποσες φορες κι απο ποσους το ακουσα αυτο σημερα....ρε συ ρε γμτ πατα λιγο στραβα το ποδι στο μασπιε τερμα μεσα και στραβα σαν να πατας την ξυστρα και μαζεψε τα κριμα ταλαιπωρηθηκες, και τι θα γινει αν πεσεις και ηδη η μποτα ειναι τρυπια
Τελος καλο ολα καλα.... πρεζα ο αγωνας!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ετρεξα με τον αδερφο μου(εγω τεχνικη υποστιριξη) το καλοκαιρι σε ενα βορειου στις σερρες και εκανε τα ιδια μονο που δεν τρυπησε τη μποτα , εβαλε μαρσπιε μετα
ολα καλα![]()
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
άκουσα την παρασκευή για κΑτι πολυ ας χημο....Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ειστε σιγουροι γιατι και σημερα δεν ακουσα κατι για σοβαρο τραυματισμο.
Μπράβο μενελικ
Και εις ανώτερα!!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μπράβο σου Μενέλαε, θα πας πολύ καλύτερα ακόμα!![]()
Ελπίζω ο τραυματισμός που διάβασα πιο πάνω να μην είναι σοβαρός.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπραβο Μενελαε ,σουπερ περιγραφη και μονο που το ευχαριστηθηκες τοσο τα λεει ολα,επισης αυτο με το δαχτυλι ειναι λιγο παρανοια αλλα ειναι κατι που θα διορθωσεις.
Τι εγινε με ατυχημα ρε παιδια ,θα πειτε? ο ενας λεει σοβαρα ο αλλος λεει τιποτα ,ο αλλος λεει εγω αλλα ακουσα,τι να πω αν ειναι να πειτε κατι η πειτε το ή μην λετε τιποτα.
Ωραία περιγραφή Μενέλαε, και στον επόμενο με τις διπλές κ@Υλες!![]()
![]()
![]()
σπονδυλική στήλη και πόδι αλλά από ότι φαίνεται με ξεκούραση δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω, αύριο θα είναι Αθήνα λογικάΑρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
Αλλά;
Δεν μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο.
Μια διορθωση μονο, τελικα τερματισα 11ος και οχι 10ος οπως ειχα πει... Συνεχεια μαλλον το Σεπτεβρη Σερρες και αν παν ολα καλα ισως στον τελευταιο Μεγαρα να εχω και λιγη κερκιδα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μια διορθωση μονο, τελικα τερματισα 11ος και οχι 10ος οπως ειχα πει... Συνεχεια μαλλον το Σεπτεβρη Σερρες και αν παν ολα καλα ισως στον τελευταιο Μεγαρα να εχω και λιγη κερκιδα!
Μπράβο ρε παλικάριιιι!!!!
Μια χαρά! Με απώλειες μια μπότα, ένα δάχτυλο () και μερικές θέσεις!
![]()
Εύχομαι να μπορέσεις να τα πας καλύτερα ακόμα στους επόμενους! Άλλωστε σίγουρα μπορείς και καλύτερα!![]()
Και όσο για την κερκίδα....... δυστυχώς τα οικονομικά δεν επιτρέπουν και πολλά πολλά!
Αλλιώς θα είχες λίγη κερκίδα και κάποιον να βιδώσει το σταντ την Κυριακή το απόγευμα!!!!
Πάντα επιτυχίες παλικάρι!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ωραιος Μενελαε!Μπραβο και εις κατωτερα σε χρονους!![]()
![]()
ps1:Ειδες που ανησυχουσες?![]()
ps2:Παιρνουμε καινουργια μποτα τωρα ε?Οχι ταινιες,τσιγκακια απο κοκακολες και μλκιες που κανουν οι αγωνιζωμενοι.:rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
αν ερθεις μεγαρα βαζω τις μπυρεςκαι τις γυναικες......................................................εσυ!!
gogogo!!!
Τα άποτελεσματα που μπορω να τα βρω,ξέρει κανεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604