Σελίδα 16 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    βρειτε μου λέξεις να εκφραστώ ....
    ε αρχισε σεντονακι !
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    βρειτε μου λέξεις να εκφραστώ ....

ε άμα δε μπορείς με λόγια ,ζωγράφισε το ...

:rotflmao:

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    γυρισε και ο πατρινος...
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αφήστε τώρα τα πολλά πολλά και κάντε μας να κλάψουμε.

Χάιντε ξεμπερδεύεται.

Δώστε ρε κάτι..

Τζαπατζίδες.

Όλα για πάρτη σας?

Χάιντε γιατί έτοιμος είμαι να μπω στο guzzi forum.

Sent from me using a computer.

απο αυριο συντροφε....τωρα απολαμβανω το ουισκι μου για να γιορτασω το οτι τερματισα κανονικα:rotflmao: :rotflmao:

εχασες ομως....
    nio1981

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    απο αυριο συντροφε....τωρα απολαμβανω το ουισκι μου για να γιορτασω το οτι τερματισα κανονικα:rotflmao: :rotflmao:

εχασες ομως....

:a57:

*&%^(%(_)*_%^$%$#%^@#%$^#%^*&
    Sent from me using a computer.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Παιδάκια θα μας πείτε τίποτα που το έχουμε και αγωνία..;

Ηταν πολύ καλό

Ηταν τέλειο

Είναι σίγουρο ότι λιγότερο από το 1/3 των συμμετοχών το έβγαλε σωστά όλο.

Οι Guzzαίοι πραγματοποίησαν ένα τέλειο και χορταστικό 3ήμερο.

Στρίψαμε όσο δεν πάει και είδαμε μέρη απίστευτης ομορφιάς έστω και σε fast forward

Πιο αναλυτικά...............υπάρχουν καταλληλότερα άτομα από εμένα να κάνουν την περιγραφή.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

εγω περιμενω τον σπυρο που εχει και αδεια να τα πει που ειναι και καλος...foto Μην περιμένετε πάντως,δεν προλαβαίνa λεμε
    nio1981

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    εγω περιμενω τον σπυρο που εχει και αδεια να τα πει που ειναι και καλος...foto Μην περιμένετε πάντως,δεν προλαβαίνa λεμε
    Και εγώ στο πρώτο μου δεν είχα βγάλει καμία εκτός από τις προβλεπόμενες..............πλέον έχω εκπαιδευτεί στο να τις τραβάω εν κινήσει

Πολλά μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν το φετινό και διπλά σε όσους ήταν και η πρώτη τους φορά.

Από την ενημέρωση που είχα από τη λέσχη μέχρι νωρίς χτές το βράδυ δεν υπήρχε κανένα απρόοπτο (ατύχημα εννοώ) και τα όποια μικροπροβλήματα (λάστιχα και βενζίνη) λύθηκαν είτε από τους διοργανωτές είτε άμεσα από τους αναβάτες.

Η διοργάνωση για άλλη μια φορά ήταν άριστη.

Καμία καθυστέρηση παντού, 2 διανυκτερεύσεις σε 5άστερα ξενοδοχεία+ φαγητά και πρωινά

Τί άλλο να πώ.....................το μοναδικό πρόβλημα πλέον είναι ότι η Λέσχη πρέπει...............κάθε χρόνο να ξεπερνά τον εαυτό της, και από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Από την ενημέρωση που είχα από τη λέσχη μέχρι νωρίς χτές το βράδυ δεν υπήρχε κανένα απρόοπτο (ατύχημα εννοώ)
    υπηρχαν ατυχηματα απ όσο μίλησα με τον διαμαντη...χαζες πτωσεις μετρημενες στα δαχτυλα της μιας παλάμης χωρις χτυπηματα ομως.συνέχισαν κανονικά το οδοιπορικο οι αναβατες.
    nio1981

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Σάββατο:

Συνολικά πραγματοποιηθέντα χλμ το Σάββατο - 970.

Το έκανα όλο με όλες τις φωτογραφίες και παίζοντας το παιχνίδι το οποίο σε ανάγκαζε για 21 χλμ να έχεις είτε 42 είτε 48 μέση ωριαία. (Μου έσπασε τα νεύρα). Βέβαια ήταν και το μοναδικό μέρος που χόρτασα το τοπίο γύρω μου. (Βέρμιο / Σέλι).

Έναρξη το πρωί στις 8.20 από το Καρπενήσι και τερματισμός στις 9.30 στα Γιάννενα μαζί με τον αδερφό μου και τον Alex με τον οποίο συγχρονιστήκαμε μετά τις Πρέσπες. 13 ώρες συνεχόμενης οδήγησης. Κανα 45 λεπτο πριν, είχαν τερματίσει 2 παλληκάρια ήδη (ένας τρελός Ducatάκιας και ό Τότολος) από αυτούς που το έκαναν όλο.

Κυριακή:

Συνολικά πραγματοποιηθέντα χλμ 770 (πάνω/κάτω) + 180 για Αθήνα

Το έκανα όλο με όλες τις φωτογραφίες και παίζοντας το παιχνίδι των ερωτήσεων στο οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν έπιασα καμία (έπρεπε για καμια 20 χλμ να κοιτάς δεξιά και αριστερά από το δρόμο τα μέρη που περνάς και μετά από 200 χλμ να απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις).

Φάνηκε, επαναλαμβάνω, ..... ΦΑΝΗΚΕ πιο δύσκολο τη Κυριακή, γιατί είχε πολύ σφιχτά και άσχημα κομμάτια, με κακό οδόστρωμα και αμέτρητες κατολισθήσεις. Λέω «φάνηκε» όμως, γιατι ο κόσμος στον τερματισμό της Κυριακής έλεγε ότι η 2η μέρα ήταν πιο δύσκολη ξεχνώντας ότι έχει συσσωρεύσει υπερβολική κούραση από τη χθεσινή μέρα. Αν τα δρομολόγια ήταν ανάποδα θα έλεγαν το αντίστοιχο. Τερματισμός στις 8.20 Καρπενήσι με αναχώρηση στις 8.20 από Γιάννενα πίσω από τον τρελό ducatάκια, (απο αυτούς που το έκαναν όλο). Ο Τότολος και ο Alex από τη μέση και μετά ήταν παντού μπροστά μας με ανάλογο σβέλτο ρυθμό με του Σαββάτου αλλά συνάντησαν προβλήματα στον ανεφοδιασμό. αλλιώς θα είχαν τελειώσει πριν τις 8 πολύ πιο μπροστά από εμένα και τον αδερφό μου. Ειδικά ο Τότολος φάνηκε σαν μην τον ενδιέφερε καθόλου ο ρυθμός τη 2η μέρας σταματώντας ακετά για τουριστικές φωτογραφίες. Respect στο παλληκάρι λέμε που τη Κυριακή έκανε κυριολεκτικά εντούρο με το Hayabusa σε ρυθμούς που δεν εξηγούνται μέσα σε εκείνους τους δρόμου της Βασιλίτσας οπου ζήτημα είναι να είχε 10 συνεχόμενα μέτρα καθαρού οδοστρώματος.

Τα σημαντικά:

Πέραν των βασικών, πραγματικά δε ξέρω τι να τραβήξω ως το πιο σημαντικό για να αναφερθώ λίγο περισσότερο. Στη διαδρομή? Στα τοπία και μέρη που περάσαμε? Στην απίστευτα επώδυνη αλλά παράλληλα λυτρωτική συνεχόμενη οδήγηση για 13 / 12 ώρες χωρίς στάση πέραν των φωτογραφιών του αγώνα? Στις φοβερές εμπειρίες με 10δεκαδες συνοδοιπόρους στο δρόμο? στις περιπτώσεις που φτάσαμε τα όρια τα δικά μας και της μηχανής μας?

Στις φοβερές 2 ομάδες από το Άργος και τη Κοζάνη? Στους 2 ΚΤΜάδες από τη Θεσσαλονίκη (Γιάννη & Γιώργο) που πηγαίναμε για πολλά χλμ τη πρώτη μέρα μαζί? Στο παλληκάρι με ένα cbf 600 που τη 1η μέρα με έσωσε σε μια απόφαση κατεύθυνσης? Στον άλλο τρελό με το Kawasaki ZX 1000 που πήγαινε φέτες σε κάτι τσιμεντένιους δρόμους (αν μπορούσες να το αποκαλέσεις έτσι), στα Τζουμέρκα? Στη σουρεαλιστική εικόνα στο Κάμπο της Καρδίτσας όπου ήταν στη αρχή ακόμα (χωρίς εγκαταλείψεις) και έβλεπαν τα χωριά 260 τρελούς να στριφογυρνούν μέσα στις τεράστιες (αλλα και επικίνδυνες) ευθείες ανάμεσα από τα περιβόλια και χωράφια τους?

Στο τραγελαφικό συναίσθημα ότι γλιστράς παντού και έχεις πρόβλημα με το μηχανάκι σου γιατί η κούραση σου διογκώνει τα άσχημα συναισθήματα? Στους επικίνδυνους αυτοκινητιστές της Νάουσας που πήγαν να μας σκοτώσουν πάνω από 2-3 φορές (μόνο εκεί το συνάντησα αυτό τις 2 μέρες)? Στα τρελά και μυστικά «πιστάκια» που πετύχαμε σε όλη τη διαδρομή? Στο φοβερό παιχνιδιάρικο τρενάκι μαζί με τους Αργίτες στον «Ιδιωτικό» δρόμο της ΔΕΗ δίπλα από τον Αλιάκμονα?

Στα αστείο συναίσθημα ότι δε μπορείς άλλο, αλλα ξαφνικά πετάγεται από το πουθενά κάποια κρυφή δύναμη και σε κάνει να ξεχνάς τις κράμπες και τα πιασίματα και σε αφήνει να συνεχίσεις?

Στα Έλατα της Βασιλίτσας και της Τύμφης? στις Οξείες του Βιτσίου? Στις επιβλητικές χαράδρες στην Αργιθέα με θέα τα βουνά των Αγράφων? Στα δύσκολα και κουραστικά αλλά πανέμορφα Τζουμέρκα? Στα πανέμορφα ανοιξιάτικα χρώματα του Βέρμιου? Στις Πρέσπες? Στην Λίμνη Αώου? στο απίστευτο και απερίγραπτο κομμάτι του Πεντάλοφου, κάτω από τη επιβλητική σκιά του Σμόλικα!!!!?

Στο απίστευτο συναίσθημα που είχαμε στα Μαστοροχώρια όταν πλέον το Σάββατο είχαμε κάνει ήδη 900 χλμ και πλησιάζαμε προς το τέλος είχαμε μπει σε ένα mode έξτασης που σε έκανε να θέλεις κι' άλλο!!!!?

Στους 3.000 διαφορετικούς τρόπους που ανακάλυπτες για να οδηγείς τη μοτοσυκλέτα σου ένεκα της κούρασης? Στους 14.000 διαφορετικούς λόγους που σε κάνει όμως να την αγαπήσεις γιατι περνάς τόσα πολλά πάνω της?

Στο Πέτρο τον Διαμαντή τον Βασίλη τον Γιάννη και τον Φάνη αλλά και όλα τα παιδιά από τη διοργάνωση, γιατί ήταν παντού, ακούραστοι, ενθουσιασμένοι χαμογελαστοί να εμψυχώνουν και να βοηθάνε ώστε να περάσω εγώ και αδερφός μου αυτή την εμπειρία?

- όπως είπε και ο Καβαδίας σήμερα το πρωί ..... «Guzzaοι ..... σας αγαπάμε ρε» !

PS1. Το κόστος της συμμετοχής ήταν πολύ μικρό.....

(Άφθονο φαγητό Παρασκευή Σάββατο βράδυ και πρωί + αρκετές λιχουδιές και νερά στο τερματισμό, + παρελκόμενα + κόστος διοργάνωσης) > κόστος συμμετοχής.

PS2. Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έστω και μια μέρα από τις 2 έβρεχε !!!!

PS3 λογικά θα μου ρθουν κι' αλλες σημαντικές εικόνες στη πορεία αλλά ας καταγράψουμε αυτά προς το παρόν ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Σάββατο:

Συνολικά πραγματοποιηθέντα χλμ το Σάββατο - 970.

...

Πρώτα-πρώτα μπράβο! Κάτι τέτοια παρανοϊκά σου μένουν για μια ζωή! Μπορώ με κάθε ειλικρίνεια να πω πως ζηλεύω τρελά που δεν μπόρεσα, και φέτος, να είμαι εκεί (είτε το έβγαζα ολόκληρο είτε όχι).

Να κάνω μια παράκληση: Θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς που δεν συμμετείχαμε, αλλά φαντάζομαι και για δική σας μελλοντική αναφορά, να κάνει κάποιος μια λεπτομερή καταγραφή της διαδρομής, είτε περιγραφικά (αναφέροντας χωριά, διασταυρώσεις και δρόμους που πήρατε) είτε σε κάποιον ονλάιν χάρτη (σαν το google-maps). Αν μάλιστα μπορούσε να τη διανθίσει και με ένα-δυο σχόλια για κάθε σκέλος ή με μια-δυο φωτογραφίες (όπου υπάρχουν), εγώ τουλάχιστον, θα του ήμουν πραγματικά υπόχρεος.

Ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι αρκετή δουλειά, αλλά (α) το φετινό 36ώρο είχε, απ' ότι καταλαβαίνω, άπειρες υπέροχες διαδρομές, πολλές απ' τις οποίες είναι εντελώς άγνωστες σε πολλούς "νότιους" σαν κι εμένα και (β) έχω συνηθίσει να περιμένω πολλά απ' το πνεύμα μοτοσυκλετιστικής αλληλεγγύης των 36ωριτών ( ).

Ένιγουέι, μπράβο και πάλι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    ....
    έχω ξεκινήσει να το φτιάχνω ήδη Νικόλα. Απλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και δε βγαίνει αμέσως ... ανέμενε πάντως (ευελπιστώ να το βγάλω επακριβώς σύμφωνα με το roadbook)

Σελίδα 16 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 17:29