Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Φιλική βόλτα enduro..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Τεσπα..

Μπορεί να είμαι και μειωμένης αντίληψης αλλά "χρονομετρημένη βόλτα" μετά από αναγνώριση, χορηγοί, πλούσια δώρα, καλύτεροι αναβάτες, τζίρος ταβερνείου και συμμετοχή....

Bro... Βολτες ( και ειδικα ανωνυμες ) επι πληρωμη δεν μου αρεσουν και δεν τις βρισκω και σωστες για πολλους λογους......

Απο εκει και περα + οσα στις αποριες του OldMan...!

foul taste of freedom
    MONO 15 ΕΥΡΩ ????
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ?!??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Δεν χρειάζεται πάντα ..........διοργανωτής ...........αλλά καλή παρέα ......
    Θυμηθείτε τα σούπερ σκράμπλ εποχής Χωράφα κ Θήβας απο την παρεούλα μας ...Σ.Α.Κ.Ε ΤΕΑΜ Κ το θρυλικό SAKELAND CROSSING οπου μετά την οδηγικό οργασμό ακολουθούσε σουβλακοκατάσταση με μπυροκρασοϊστορία μαζί με την χαμηλή συμμετοχή .........
    Αρα μην ειμαστε τόσο επιφυλακτικοί ........με τοπικές παρέες ...........κ το 15εβρο .........

Λοιπον, πηγα, ειδα, βολταρα.
    Καταλαβαινω οσους ηταν επιφυλακτικοι για τα 15ευρω.

Ομως ηταν μια βολτα σε πολυ πολυ ομορφη και πολυ δυσκολη διαδρομη (εγω πες ειμαι ατζαμης, αλλα και καποιες παλαιες καραβανες το ιδιο ειπαν).

Για παραδειγμα υπηρχε ανηφορα που δεν εβγαινε και υπηρχαν εκει τρια-τεσσερα παιδια που εσπρωχναν, τραβουσαν, βοηθουσαν. Και πιο κατω σε αλλη ανηφορα, το ιδιο.

Επισης υπηρχαν δυο σκουπες που βοηθουσαν πραγματικα. Δεν εκαναν απλα τη βολτα τους.

Και καποιος ειχε κανει τον κοπο να κανει τις προηγουμενες μερες τη διαδρομη και να τη σηματοδοτησει.

Εγω που δεν ειχα παρεα για να παω (ενταξει, εκει βρηκα συνοδοιπορους) δεν θα ειχα την ευκαιρια να το κανω χωρις αυτη την εστω υποτυπωδη οργανωση.

Αφηστε που εγω τα 15 δεν τα εδωσα γιατι κανεις δεν μου τα ζητησε! Αλλα τωρα ψαχνω τροπο να τα δωσω!!

Αυτα. Περασα ωραια ρε παιδια, να μην το πω?
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    aloimono!

η παραπανω προβληματισμοί των συμφορουμιτων αναφερονται πιστεύω στον όρο ''φιλική" βολτα, ενώ θα μπορούσε να λέγεται επαγγελματική βόλτα, με τόση διοργάνωση που αναφερεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Λοιπον, πηγα, ειδα, βολταρα.
    Καταλαβαινω οσους ηταν επιφυλακτικοι για τα 15ευρω.

Ομως ηταν μια βολτα σε πολυ πολυ ομορφη και πολυ δυσκολη διαδρομη (εγω πες ειμαι ατζαμης, αλλα και καποιες παλαιες καραβανες το ιδιο ειπαν).

Για παραδειγμα υπηρχε ανηφορα που δεν εβγαινε και υπηρχαν εκει τρια-τεσσερα παιδια που εσπρωχναν, τραβουσαν, βοηθουσαν. Και πιο κατω σε αλλη ανηφορα, το ιδιο.

Επισης υπηρχαν δυο σκουπες που βοηθουσαν πραγματικα. Δεν εκαναν απλα τη βολτα τους.

Και καποιος ειχε κανει τον κοπο να κανει τις προηγουμενες μερες τη διαδρομη και να τη σηματοδοτησει.

Εγω που δεν ειχα παρεα για να παω (ενταξει, εκει βρηκα συνοδοιπορους) δεν θα ειχα την ευκαιρια να το κανω χωρις αυτη την εστω υποτυπωδη οργανωση.

Αφηστε που εγω τα 15 δεν τα εδωσα γιατι κανεις δεν μου τα ζητησε! Αλλα τωρα ψαχνω τροπο να τα δωσω!!

Για να ξεκαθαριζουμε.....

H Eπιφυλαξη δεν ηταν για τα 15 ευρω ( αν καποιος θελει να πληρωνει για να πηγαινει μια βολτα σαφως και ειναι δικαιωμα του.......)

Η επιφυλαξη ηταν..... Για το ανωνυμο της εκδηλωσης και μονο....!!!

Εγω στην αφισα ειδα καποιους σπονσορες ενα κινητο και μια......

Χασαποταβερνα...!

Πηγαν ολα καλα και μπραβο......

Αν κατι πηγαινε στραβα υπευθυνος ποιος ηταν ....???

Τα παϊδακια οι σαλατες και τα τσιπουρα...????

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παϊδακια και κρασα ειχε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για να ξεκαθαριζουμε.....
    H Eπιφυλαξη δεν ηταν για τα 15 ευρω ( αν καποιος θελει να πληρωνει για να πηγαινει μια βολτα σαφως και ειναι δικαιωμα του.......)

Η επιφυλαξη ηταν..... Για το ανωνυμο της εκδηλωσης και μονο....!!!

Εγω στην αφισα ειδα καποιους σπονσορες ενα κινητο και μια......
    Χασαποταβερνα...!
    Πηγαν ολα καλα και μπραβο......
    Αν κατι πηγαινε στραβα υπευθυνος ποιος ηταν ....???
    Τα παϊδακια οι σαλατες και τα τσιπουρα...????
    Γιατί ρε φίλε STOYBI πρέπει να είναι πάντα κάποιος υπεύθυνος?

Δηλαδή όταν πηγάινω μια enduroβολτα και λέω τώρα, κάνει το λάθος και έρθει κάποιος μαζί μου, γιατί ρε φίλε αν αυτός ο κάποιος σπάσει τα μούτρα του θα πρέπει να είμαι εγώ υπεύθυνος και να λογοδοτώ στην γυναίκα του τους γονείς του και δεν ξέρω και γω πού?

Νομίζω ότι πάρα πολύ απλά από την στιγμή που κάνουμε τέτοια sports θα πρέπει να κατλαβαίνουμε ότι είμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για το οτιδήποτε μας συμβεί. Δική μας η ευθύνη για την συντήρηση της μηχανής μας, το αν φοράμε τον εξοπλισμό μας και τέλος για τις όποιες οδηγικές μας ικανότητες.

Μάλιστα προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε πριν απο την όποια συμμετοχή σε όποιο ανάλογο event ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ να υποχρεώνονται να υπογράψουν δήλωση οικιοθελούς συμμετοχής και αποδοχής της αποποίησης ΚΑΘΕ ευθύνης του όποιου (αν υπάρχει) διοργανωτή.

Και αν το θες και λίγο στο καθημερινό ανάλογο: Εδώ σκοτώνονται κάθε μέρα συνάνθρωποί μας απο την κακή κατάσταση των δρόμων (που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ποιο επικίνδυνοι από enduroδιαδρομή) και κανένας απο αυτούς που θα έπρεπε δεν είναι υπεύθυνος τελικά.

Ταπεινή μου γνώμη λοιπόν πως θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο ανοιχτοί σε ανάλογες πρωτοβουλίες και λιγότερο σκεπτικιστές..
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Νομίζω ότι ο Σταυρος μίλησε σωστά..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    η παραπανω προβληματισμοί των συμφορουμιτων αναφερονται πιστεύω στον όρο ''φιλική" βολτα, ενώ θα μπορούσε να λέγεται επαγγελματική βόλτα, με τόση διοργάνωση που αναφερεις
    Οι φιλικές βόλτες είναι φιλικές βόλτες..
    (αρκεί να είσαι της Ταυτολογικής σχολής..)

Όταν μπλέκονται σπόνσορες, ταβέρνες, χρηματικές συμμετοχές κ.λ.π. μάλλον περνάμε αλλού ..

Θέλω να πω ότι αν εχω την ορεξη να "οργανώσω" μια βόλτα, ούτε για τα λάστιχα και τις βενζίνες θα θελήσω να αποζημιωθώ, ούτε για την σήμανση, ούτε για τον χρόνο μου (*) ...

(*) Λέω "χρόνο" και όχι "κόπο" γιατί τότε παραπέμπει σε "αγγαρεία" και αυτοδίκαια ανάγκη αποζημίωσης..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Γιατί ρε φίλε STOYBI πρέπει να είναι πάντα κάποιος υπεύθυνος?

Δηλαδή όταν πηγάινω μια enduroβολτα και λέω τώρα, κάνει το λάθος και έρθει κάποιος μαζί μου, γιατί ρε φίλε αν αυτός ο κάποιος σπάσει τα μούτρα του θα πρέπει να είμαι εγώ υπεύθυνος και να λογοδοτώ στην γυναίκα του τους γονείς του και δεν ξέρω και γω πού?

Νομίζω ότι πάρα πολύ απλά από την στιγμή που κάνουμε τέτοια sports θα πρέπει να κατλαβαίνουμε ότι είμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για το οτιδήποτε μας συμβεί. Δική μας η ευθύνη για την συντήρηση της μηχανής μας, το αν φοράμε τον εξοπλισμό μας και τέλος για τις όποιες οδηγικές μας ικανότητες.

Μάλιστα προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε πριν απο την όποια συμμετοχή σε όποιο ανάλογο event ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ να υποχρεώνονται να υπογράψουν δήλωση οικιοθελούς συμμετοχής και αποδοχής της αποποίησης ΚΑΘΕ ευθύνης του όποιου (αν υπάρχει) διοργανωτή.

Και αν το θες και λίγο στο καθημερινό ανάλογο: Εδώ σκοτώνονται κάθε μέρα συνάνθρωποί μας απο την κακή κατάσταση των δρόμων (που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ποιο επικίνδυνοι από enduroδιαδρομή) και κανένας απο αυτούς που θα έπρεπε δεν είναι υπεύθυνος τελικά.

Ταπεινή μου γνώμη λοιπόν πως θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο ανοιχτοί σε ανάλογες πρωτοβουλίες και λιγότερο σκεπτικιστές..

Εχω να σου απαντησω ενα σορω γιατι.....

Ρε φιλε tzarot....

Ξενερωσα ομως με την συγκριση τουτουνου του θρεντ με το θρεντ που εβαλες για παραδειγμα......

Και επειδη πιστευω οτι η παιζεις με την νοημοσυνη μας.....

Η ειδικα αυτο που ειπες ( με τα περι αποποιησεων ευθυνων) δεν ξερεις καν για τι μιλαμε ......

Εις το επανιδειν....!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    αγκαπώ "βρώμικες" διαμάχες ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    εμενα παντως αυτα τα φιλικα ,,,,,απλως ΔΕΝ..
    μου βγαζουν εναν "κομπλεξισμο" των οργανωτων ,του στιλ βαζω καραδυσκολα γιατι
    ειμαι ο γ@μ@ω,,,,,και ενταξει δικαιωμα τους ειναι, αλλα πες στον κασμο οτι απευθυνεσαι
    σε προχο αναβατες.Τα ιδια εγιναν και στην Σαλαμινα ,γενικα ο ορος φιλικο ξεγελαει.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    εξαλου τα «φιλικα» ειναι και τα καλυτερα πηδηματα
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    εξαλου τα «φιλικα» ειναι και τα καλυτερα πηδηματα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    εμενα παντως αυτα τα φιλικα ,,,,,απλως ΔΕΝ..
    μου βγαζουν εναν "κομπλεξισμο" των οργανωτων ,του στιλ βαζω καραδυσκολα γιατι
    ειμαι ο γ@μ@ω,,,,,και ενταξει δικαιωμα τους ειναι, αλλα πες στον κασμο οτι απευθυνεσαι
    σε προχο αναβατες.Τα ιδια εγιναν και στην Σαλαμινα ,γενικα ο ορος φιλικο ξεγελαει.
    Γιωργο.....

Δεν εξεταζουμε τον βαθμο δυσκολιας των φιλικων......

Απλα ρωτησαμε εαν τον διοργανωνει καποια λεσχη η εστω ποιος ειναι ο οργανωτης......???

Τιποτα παραπανω.... Τιποτα παρακατω....

Οσο για την Σαλαμινα......http://www.enduro.gr/index.cfm?Actio...01=1&CPiD=3765

Και εγω πηρα μερος και ηταν παρα πολυ καλη προσπαθεια....!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Pls Help 4 Enduro
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 10:01
  3. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21
  4. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας