Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

Μλκ Σπυρο

"Ειδικές" συνθήκες πέρισυ και αναγκάστικα να ακυρώσω τη συμμετοχή μου (ενω ειχα πληρώσει). Το μετάνιωσα μετά, αλλα αυτό ειναι άλλη ιστορία.

"Ζορικες" συνθηκες φέτος, ουτε καν να συμμετάσχω δεν μπόρεσα.

Να δω τι θα παει στραβα του χρόνου.

Παίδες, να είστε παντα καλα και να πηγαινετε σε ολα τα 36ωρα. Περιμένουμε φωτος

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Εγώ περιμένω ο dimzab σαν αρχηγός της ομάδας να κάνει την περιγραφή και να ανεβάσει τις φωτό που έχει.
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    έχω ξεκινήσει να το φτιάχνω ήδη Νικόλα. Απλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και δε βγαίνει αμέσως ... ανέμενε πάντως (ευελπιστώ να το βγάλω επακριβώς σύμφωνα με το roadbook)

Μπράβο ρε Σπύρο.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ω ρε μάνα μου χιλιόμετρο και κακό που έπεσε!

Ω ρε σου λέω κινούμενα τοπία που πέρασαν από τα μάτια σας!

Ω ρε στροφές και δρόμοι που έκαναν ναζάκια μπροστά στις ρόδες σας!

Πάντα τέτοια μάγκες. Πάντα τέτοια!
    Sent from me using a computer.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Επιγραμματικά λέω

ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΡΕ QΦΑΛΕΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!!!!

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    έχω ξεκινήσει να το φτιάχνω ήδη Νικόλα. Απλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και δε βγαίνει αμέσως ... ανέμενε πάντως (ευελπιστώ να το βγάλω επακριβώς σύμφωνα με το roadbook)

Είσαι ημίθεος! Τεικ γιορ τάιμ! Αναμένουμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Εγώ περιμένω ο dimzab σαν αρχηγός της ομάδας να κάνει την περιγραφή και να ανεβάσει τις φωτό που έχει.

Σώθηκες τώρα...

Μπράβο σε όλους (διοργανωτές και συμμετέχοντες)
    ---Dum spiro, spero---

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Σώθηκες τώρα...

Του ρίξαμε σαν ομάδα πολλά κέρματα και υποσχέθηκε ότι αυτός θα "τραγουδήσει"

Αν από ότι μαθαίνω ήδη έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να γράψει τον επινίκιο λόγο στο ομαδικό
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    σειρα μου τωρα...

αν και νομιζω τα ειπε ολα ο σπυρος...

ηταν σιγουρα οτι πιο κουραστικο και απαιτητικο εχω κανει ως τωρα.απιστευτες και ατελειωτες στροφες,φοβερες εικονες,η φυση,ο καιρος.τα συναισθηματα,οι παρεες που φτιαχνονταν απο το πουθενα...δεν νομιζω οτι μπορω να περιγραψω ολα οσα ειδα και ολα οσα ενιωσα...μουσικη στα αυτια μου απο το mp3 και ο ηχος απο εξατμησεις....και εκει που λες ειμαι μονος μου στο πουθενα....τσουπ...να αλλοι 10 να πηγαινουν τρενακι...στασεις?χααχαχαχαχαχ....καλα ναι....για φωτογραφια,μισο τσιγαρο,μια γουλια νερο και δρομο...και περα απο την σωματικη κουραση,το μυαλο...αντε να το πεισεις να αντεξει...

εκανα ολη την διαδρομη,πηρα ολες τις φωτο και απο τις 2 μερες...8 εφυγα απο καρπενησι και εφτασα 23.15 γιαννενα....λογο τεχνικου προβληματος εφυγα 8.45 απο τα γιαννενα και εφτασα 21.45 στα καμμενα βουρλα...λιγος χαβαλες,λιγο πειραγμα με τον διαμαντη και τον σπυρο και 22.15 εφυγα για τα τελευταια 200χλμ απο καμ. βουρλα μεσω μπραλου για πατρα...η αγαπημενη μου εγραφε 1906 χλμ οταν εφτασα πατρα 1 το βραδυ...

πολλα μπραβο σε ολους.σε αυτους που τερματισαν κανονικα,σε αυτους που εβγαλαν την διαδρομη σε παλιους και νεους.

ενα κριμα για αυτους που ηθελαν αλλα η ατυχια δεν τους αφησε.Αντωνη δεν πειραζει ρε...οι δρομοι εκει ειναι,εσυ να εισαι καλα και του χρονου θα παμε παλι!!!

τελος ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα επισης μεγαλο συγνωμη σε αυτους μου με βοηθησαν και μου απαντησαν σε ολες τις αποριες.Σπυρο και Διαμαντη.ευχαριστω και το παλικαρι απο τα γιαννενα που ξυπνησε τους κοιμησμενους σαββατο βραδυ 12 για να με βοηθησει

και του χρονου παιδες...παντα τετοια....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc015981111.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	116,1 KB 
ID:	225810
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Επιστροφή σήμερα και για τους " cinque lalo da Syro" με τo πρωινό πλοίο. Συνολικά περίπου 2200 χλμ σε 3 μέρες, καμιά δεκαριά νομούς και κανα κιλό ξηρά καρπά...
    Όλα υπέροχα, ολόκληρώσαμε το παιχνίδι κανονικά και τερματίσαμε όλοι μαζί και τις δύο μέρες παρόλο που δεν συμμετείχαμε στο ομαδικό. Φανταστική διάθεση, υπομονή, επιμονή, πόνος αλλά και πολύ γέλοιο πριν, μετά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
    Από μένα ένα μεγάλο μπράβο στους γκουζαίους για την ευρωπαικού επιπέδου οργάνωση και εκτέλεση και ένα μπράβο σε όλους τους συμμετάσχοντες για το ομαδικό και φιλικό πνεύμα.
    Respect σε όλους τους δικάβαλους και τα ζευγάρια τους καθώς και όσους συμμετείχαν με μικρές μοτοσυκλέτες (είδα και 125άρια !!)
    Σχετικά με τον αγώνα, πρώτη μέρα πάνω από 900 χλμ, απίστευτα μέρη και τοπία αλλά μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, πράγμα που ανάγκασε την διοργάνωση να έχει και πολλές φλαταδούρες και κάμπο στο πρόγραμμα. Το παιχνίδι ήθελε σιδηρά πειθαρχεία και υπομονή μιας και για πολύ ώρα κινούσουν αργά (έκανα ότι νά΄ναι... ). Ξεκινήσαμε στις 8 περίπου τερματίσαμε λίγο πριν τις 12. Απρόοπτα λίγα και ασήμαντα.
    Δεύτερη μέρα κολοβαρέσαμε στο πρωινό, φύγαμε στις 9.30, το πληρώσαμε στο τέλος τερματίζοντας στις 1. Δεν πειράζει, περάσαμε καλά και την δευτερη μέρα και βγάλαμε και μερικές φωτό πέρα από τις προβλεπόμενες (όχι πολλές, μην φανταστείτε...). Το παιχνίδι καλό και τα θέματα βατά αλλά δεν ξέρω αν έχω πιάσει την βάση... από μικρός χάζευα στην "παράδοση"... Πάνω από 700 χλμ εκ των οποίων ελάχιστα στο τέλος ήταν φλαταδούρα και ευθεία. Τα πρώτα 600 λούνα παρκα κανονικό... δεν ίσιωνα πουθενά και για κανένα λόγο
    Γενικά μιλώντας, και μετά την δευτερη συμμετοχή μου, είμαι πεπισμένος ότι το 36άωρο είναι για μένα κάτι σαν ψυχανάλυση πάνω σε μηχανή. Ανακαλύπτεις τον ευτό σου ξανά, βουτάς βαθιά μέσα του και φέρνεις στην επιφάνεια πράγματα που δεν γνώριζες ότι τα έχεις ή έιχες καιρό να τα δεις... ξανανοιώθεις ποιος είσαι, επαναπροσδιορίζεσαι...
    Φέτος, όπως και πέρισυ, γνώρισα καλύτερα και βαθύτερα ανθρώπους που είχα ήδη φίλους, μιας και οι κοινές δοκιμασίες και δυσκολίες δένουν τους ανθρώπους αφού πρώτα τους "ξεβρακώσουν"...
    Ελπίζω απλά να ξαναπάω και του χρόνου...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Όνομα:	dsc0158722.jpg 
Προβολές:	254 
Μέγεθος:	107,6 KB 
ID:	225813
    nio1981

:a07:

Όνομα:	dsc01580333.jpg 
Προβολές:	257 
Μέγεθος:	110,4 KB 
ID:	225814
    nio1981

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Όνομα:	dsc01599444.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	225815
    nio1981

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    σειρα μου τωρα...

αν και νομιζω τα ειπε ολα ο σπυρος...

ηταν σιγουρα οτι πιο κουραστικο και απαιτητικο εχω κανει ως τωρα.απιστευτες και ατελειωτες στροφες,φοβερες εικονες,η φυση,ο καιρος.τα συναισθηματα,οι παρεες που φτιαχνονταν απο το πουθενα...δεν νομιζω οτι μπορω να περιγραψω ολα οσα ειδα και ολα οσα ενιωσα...μουσικη στα αυτια μου απο το mp3 και ο ηχος απο εξατμησεις....και εκει που λες ειμαι μονος μου στο πουθενα....τσουπ...να αλλοι 10 να πηγαινουν τρενακι...στασεις?χααχαχαχαχαχ....καλα ναι....για φωτογραφια,μισο τσιγαρο,μια γουλια νερο και δρομο...και περα απο την σωματικη κουραση,το μυαλο...αντε να το πεισεις να αντεξει...

εκανα ολη την διαδρομη,πηρα ολες τις φωτο και απο τις 2 μερες...8 εφυγα απο καρπενησι και εφτασα 23.15 γιαννενα....λογο τεχνικου προβληματος εφυγα 8.45 απο τα γιαννενα και εφτασα 21.45 στα καμμενα βουρλα...λιγος χαβαλες,λιγο πειραγμα με τον διαμαντη και τον σπυρο και 22.15 εφυγα για τα τελευταια 200χλμ απο καμ. βουρλα μεσω μπραλου για πατρα...η αγαπημενη μου εγραφε 1906 χλμ οταν εφτασα πατρα 1 το βραδυ...

πολλα μπραβο σε ολους.σε αυτους που τερματισαν κανονικα,σε αυτους που εβγαλαν την διαδρομη σε παλιους και νεους.

ενα κριμα για αυτους που ηθελαν αλλα η ατυχια δεν τους αφησε.Αντωνη δεν πειραζει ρε...οι δρομοι εκει ειναι,εσυ να εισαι καλα και του χρονου θα παμε παλι!!!

τελος ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα επισης μεγαλο συγνωμη σε αυτους μου με βοηθησαν και μου απαντησαν σε ολες τις αποριες.Σπυρο και Διαμαντη.ευχαριστω και το παλικαρι απο τα γιαννενα που ξυπνησε τους κοιμησμενους σαββατο βραδυ 12 για να με βοηθησει

και του χρονου παιδες...παντα τετοια....

Εσύ' σαι βρε που δεν σου έκανε το κατσαβίδι από το Guzzi μου για τα τακάκια σου ;
    MOTO GUZZI TAMPERAMENTO

ναι...δεν ηταν ενδοτικο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    nio1981

Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄