Σελίδα 147 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 4797137142143144145146147148149150151152157 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.191 έως 2.205 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκνευρισμένος από τα λάθη που έγιναν από τους συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν οι «πράσινοι» πίεζαν για να ισοφαρίσουν και κυρίως από ένα άστοχο γέμισμα του «Κάρα» στις καθυστερήσεις που έφυγε πολύ ψηλά άουτ και μία κακή εκτέλεση κόρνερ. Και με το που ο Σιδηρόπουλος σφύριξε τη λήξη του αγώνα, μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Σισέ έβριζε στα αγγλικά (σ.σ. με την πιο... γνωστή λέξη) και τα έβαλε και με τον Καραγκούνη για το λάθος του. «Τι είναι αυτά; Ούτε μία σέντρα δεν μπορείς να κάνεις; Ούτε ένα σωστό κόρνερ;», του φώναζε χαρακτηριστικά. Εκεί αρχικά, ο «Κάρα» του είπε να ηρεμήσει: «Κάλμα, ηρέμησε Τζιμπρίλ. Εχω κι εγώ νεύρα. Μην μιλάς, ηρέμησε...».

Ο Σισέ συνέχισε στο ίδιο ύφος και του απάντησε: «Όσο θέλω θα μιλάω, όσο γουστάρω θα μιλάω αφού δεν μπορείς να βγάλεις μία σέντρα!».

πηγή:http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=128641615

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EΛΑ ΣΦΑΙΡΟ...........ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ

Γιά τή σφαγή τού ΠΑΟΚ...

Αύτό τό χτύπημα στά πνευμόνια......

ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕΚΑ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.............ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ....!!!!

Καί πεναλτάρα έχω........Γκαρσία..!!
    Πολύ φαρδύ στήθος.....:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Eπαναλαμβανω σε καμμια περιπτωση δεν ηταν ηθικο το του γαυρου το 08 ....!

Κατα τα αλλα ( Αν και δεν το θυμαμαι στο παρελθον να εχει ξαναγινει) δεν διαφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου εκτος ισως....

Στα του Δωνη .... Δεν παυει να πηγε τον ατρομητο σε εναν τελικο κυπελου.....

Σιγουρα η απογοητευση του με την εμφανιση τους θα ηταν μεγαλη...

( Η οποια εγινε ακομα μεγαλυτερη με την κακη εμφανιση της αεκ---επεισοδια--1ο γκολ--- προκλητικες δηλωσεις αγαμιδη αμεσως μετα τον αγωνα...)

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ.........

Όταν προέρχεσαι άπό μιά σχολή πού έχει κάνει έπιστήμη τήν ΑΔΙΚΙΑ
    δέν δικαιούσαι νά μιλάς........τουλάχιστον μέ τέτοιον τρόπο.
    Ένας λόγος παραπάνω πού έφαγες ψωμί σέ αύτήν τήν όμάδα.
    Καί άκόμα σέ πληρώνει .
    Όσο γιά τό άγωνιστικό του προφίλ...??
    Λίγα πράμματα,δέν κάνει γιά μεγάλο σύλλογο.
    Πήγε τή Λάρισσα σέ έναν τελικό καί τόν πήρε, αύτά.!!
    Φέτος ένας μόνο σοβαρός άντίπαλος ύπήρξε, ό Όλυμπιακός Βόλου
    πού τόν πέτυχε πάνω στήν τελική εύθεία γιά Εύρώπη καί τόν άπέκλεισε
    στίς λεπτομέρειες.
    Προπονητής μέ συγκεκριμμένο στύλ πού ταιριάζει σέ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    Δέ θά στεκόταν ποτέ σέ ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ, ΑΕΚ δοκίμασε,ΑΡΗ....!!
    Γιά μικρομεσαίος τό παλεύει,μή ξεχνάμε καί πώς γλύτωσε φέτος ε...??
    Προτελευταία άγωνιστική καί μέ πολλές σκιές.

Δέ θά μού έπεφτε τό πρεστίζ άν συμφωνούσα καί καμμιά φορά μαζί σου.
    Έκείνο πού θεωρώ σίγουρο είναι πώς νοιώθουμε καί οί δύο έπιτακτική
    τήν άνάγκη νά συμφωνήσουμε καί κάπου........
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ....!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    EΛΑ ΣΦΑΙΡΟ...........ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ

Γιά τή σφαγή τού ΠΑΟΚ...

Αύτό τό χτύπημα στά πνευμόνια......

ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕΚΑ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.............ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ....!!!!

Καί πεναλτάρα έχω........Γκαρσία..!!
    Πολύ φαρδύ στήθος.....:rotflmao: :rotflmao:
    ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟ ΛΙΓΚ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ PLAY OFF!

ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΪΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!

ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ Η ΙΔΕΑ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ- ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΛΟΧΙΜ!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ. ΣΚΑΜΠΩ, ΜΠΑΟΥΛΟΝΤΙΒΑΝΑ, ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!

ΥΓ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΟΛΑ??? ΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΤΗΝ ΙΔΕΑ!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    [B]ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!B]

βασικα τζωρτζ τωρα κανεις αυτα που κοροιδευεις στους αλλους.....

αντι για ναι ρε σεις...τους σφαξαμε και μας αρεσε....αραδιαζεις σεντονια ανουσια

EKEI ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Η ΙΔΕΑ...........ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ.

Καί χωρίς Πυροσβεστική...!!
    Περιμένω νά μάς σχολιάσεις τό χτύπημα τού ήρωα σας...ΚΑΡΑΤΕΚΑ.
    Τό τίμημα έμείς τό πληρώσαμε.
    Ϋπάρχει μεγαλύτερος πόνος άπό τό νά παίρνεις τίτλο μετά άπό
    9 χρόνια καί νά μή χαίρεσαι...??

ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ...!!

Άλλιώς τό είχατε σχεδιάσει μέ τόν μικρό Άτρόμητο...!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ...??
    καί κεί ξέσκισμα μέσα στό σπίτι σας πάλι..??

όπου γης Το avatar του/της iosif
    η τιμωρια της αεκ ειναι προκληση και σκανδαλο
    1 αγωνιστικη σε παο, οσφπ και παοκ και ηταν γηπεδουχοδηλαδη ειχαν την ευθυνη του ματς. σε μας 3 και αποσυρση μπονους του οπαπ....προφανως το ξυλικι σε σισε και το ντου των παοκτζηδων δεν δυσφημισε μεσω βιας το αθλημα....

αυτες οι τιμωριες φυσικα και θα επρεπε να υπαρχουν. ομως τους κανονες δεν τους αλλαζεις στο τελος του παιχνιδιου μονομερως, τους βαζεις απο την αρχη της σεζον και τους τηρεις απαρεγκλιτα.

μην ξεχναμε οτι η αεκ δεν ηταν γηπεδουχος και τον αγωνα διοργανωνε η επο. αλλα προφανως η αεκ δεν πρεπει να βγει τσου.λου. (οχι- μεταξυ μας- οτι θα προκριθουμε αλλα λεμε τωρα)

αληθεια τα παοκια για τι πραγμα μιλανε? στην τουμπα πρεπει να μας κανουν αγαλμα του δεχτηκαμε να τελειωσει το ματς. να μην πω οτι πρεπει να διαφημιζουν στη φανελα την παε αεκ.
    πληρωσαν οπως ηταν φυσικο την αλαζονεια τους. φιλοι μου παοκια μιλαγαν για σιγουρο θριαμβο επι της αεκουλας.... και τους ελεγα " ρε σεις αν βαλετε γκολ-που δεν-θα φατε τρια"
    μην τρελλαθουμε. Η ΑΕΚ εναντιον του παοκ. της ομαδας που οι οπαδοι θα ηθελαν να ειναι γαυροι αλλα ντρεπονται να το λενε. του γαυρου του βορρα! καλα κανουν και μας μισουν (επι της ουσιας μας ζηλευουν οπως ο ξαδελφος ο αποτυχημενος ζηλευει τον επιτυχημενο). ειναι υγεια να ζηλευεις τον καλυτερο.

καλα στο χαντμπολ ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα τετοιο σεναριο. τι συνουσια ηταν αυτη!!!!!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ela tzigger...psaxou.....

fere kai bDelits texniko dieuthinti kai mazepste tous
    http://www.snotr.com/video/6606

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    η τιμωρια της αεκ ειναι προκληση και σκανδαλο
    1 αγωνιστικη σε παο, οσφπ και παοκ και ηταν γηπεδουχοδηλαδη ειχαν την ευθυνη του ματς. σε μας 3 και αποσυρση μπονους του οπαπ....προφανως το ξυλικι σε σισε και το ντου των παοκτζηδων δεν δυσφημισε μεσω βιας το αθλημα....

αυτες οι τιμωριες φυσικα και θα επρεπε να υπαρχουν. ομως τους κανονες δεν τους αλλαζεις στο τελος του παιχνιδιου μονομερως, τους βαζεις απο την αρχη της σεζον και τους τηρεις απαρεγκλιτα.

μην ξεχναμε οτι η αεκ δεν ηταν γηπεδουχος και τον αγωνα διοργανωνε η επο. αλλα προφανως η αεκ δεν πρεπει να βγει τσου.λου. (οχι- μεταξυ μας- οτι θα προκριθουμε αλλα λεμε τωρα)

αληθεια τα παοκια για τι πραγμα μιλανε? στην τουμπα πρεπει να μας κανουν αγαλμα του δεχτηκαμε να τελειωσει το ματς. να μην πω οτι πρεπει να διαφημιζουν στη φανελα την παε αεκ.
    πληρωσαν οπως ηταν φυσικο την αλαζονεια τους. φιλοι μου παοκια μιλαγαν για σιγουρο θριαμβο επι της αεκουλας.... και τους ελεγα " ρε σεις αν βαλετε γκολ-που δεν-θα φατε τρια"
    μην τρελλαθουμε. Η ΑΕΚ εναντιον του παοκ. της ομαδας που οι οπαδοι θα ηθελαν να ειναι γαυροι αλλα ντρεπονται να το λενε. του γαυρου του βορρα! καλα κανουν και μας μισουν (επι της ουσιας μας ζηλευουν οπως ο ξαδελφος ο αποτυχημενος ζηλευει τον επιτυχημενο). ειναι υγεια να ζηλευεις τον καλυτερο.

καλα στο χαντμπολ ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα τετοιο σεναριο. τι συνουσια ηταν αυτη!!!!!
    εισαι λάθος 100%. Και δυστυχώς κανετε το ΜΕΓΙΣΤΟ λάθος να βαζετε τις ηλιθιες οπαδικες κοντρες σε ενα αθλημα καθαρα ερασιτεχνικό. Συγχαρητήρια για την νικη της ΑΕΚ μεσα στην Μίκρα αλλα (παραδόξως) καναμε το πρωτο βημα και δεν ανοιξε ρουθουνι στην κατακτηση του πρωταθλήματος. Πραξτε και εσεις τα δεοντα για ενα αθλημα που δεν εχει αναγκη τον οπαδισμό.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    φιλε κανεις λαθος οτι δεν ανοιξε ρουθουνι

πηγε φιλος μου

μετα το ματς εξω απο το γηπεδο οι καφροι περιμεναν τους παιχτες της αεκ. επεσε πολυ ξυλο

και φυσικα εννοειται οτι τα καφριλικια ειναι ακυρα δεν συζηταμε τα αυτονοητα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    αν ηταν να πέσει "πολυ ξύλο" θα έπεφτε και μεσα στο γήπεδο.

Το γήπεδο εκκενώθηκε απο την αστυνομία για να γίνει η απονομη και καποιοι (και απο τις 2 πλευρες) εδειξαν υπερβαλλων ζήλο και έπεσαν μερικές ψιλές.

Αν σκεφτεις τα προσφατα γεγονοτα σε λαμία - ηγουμενιτσα και το ματς με την παρτιζαν, τότε ναι δεν ανοιξε ρουθουνι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ela tzigger...psaxou.....

fere kai bDelits texniko dieuthinti kai mazepste tous
    http://www.snotr.com/video/6606
    GOOOOO OOOOOXIIIII GOOOOOOOOOOOOOXI
    ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκνευρισμένος από τα λάθη που έγιναν από τους συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν οι «πράσινοι» πίεζαν για να ισοφαρίσουν και κυρίως από ένα άστοχο γέμισμα του «Κάρα» στις καθυστερήσεις που έφυγε πολύ ψηλά άουτ και μία κακή εκτέλεση κόρνερ. Και με το που ο Σιδηρόπουλος σφύριξε τη λήξη του αγώνα, μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Σισέ έβριζε στα αγγλικά (σ.σ. με την πιο... γνωστή λέξη) και τα έβαλε και με τον Καραγκούνη για το λάθος του. «Τι είναι αυτά; Ούτε μία σέντρα δεν μπορείς να κάνεις; Ούτε ένα σωστό κόρνερ;», του φώναζε χαρακτηριστικά. Εκεί αρχικά, ο «Κάρα» του είπε να ηρεμήσει: «Κάλμα, ηρέμησε Τζιμπρίλ. Εχω κι εγώ νεύρα. Μην μιλάς, ηρέμησε...».

Ο Σισέ συνέχισε στο ίδιο ύφος και του απάντησε: «Όσο θέλω θα μιλάω, όσο γουστάρω θα μιλάω αφού δεν μπορείς να βγάλεις μία σέντρα!».

πηγή:http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=128641615

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τωρα μετα απο αυτο θα φυγει η θα κατσει...????

Μας εχει μπερδεψει ρε γμτ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από panoulis2222
    GOOOOO OOOOOXIIIII GOOOOOOOOOOOOOXI
    πολύ καλό

το ν 2 βέβαια αδικείται από την τελική κατάταξη,

έπρεπε να είναι ν 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    πολύ καλό

το ν 2 βέβαια αδικείται από την τελική κατάταξη,

έπρεπε να είναι ν 1

den kserw an prosexes apo pou einai to noumero 10

Παρόμοια θέματα