Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 136

Θέμα: Να πάνε όλοι στο αγυριστο με το κολοκράτος που έχουμε,

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ποιός θα τηνε βάλει και που να τηνε πρωτοβάλει;

Αυτό είναι το κρίσιμο & ταυτόχρονα σοβαρό ερώτημα. Ας κάνει Ο εγκέλαδος κανά μεγάλο τσαμπάκι χορό να τα κατεδαφίσει όλα εδώ, μαζί και τους "ψευτοκαπετάνιους" και τα σόγια τους..

Αν ξεκινησει απο Ζωνιανα, σας χαλάει;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αν ξεκινησει απο Ζωνιανα, σας χαλάει;
    Μπορώ να προτείνω άλλα μέρη που πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα.
    Και ακολούθως να διαπιστώσουμε ότι δε θα έπρεπε να μείνει πέτρα στην πέτρα να στέκει γιατί όλοι σε κάποιο βαθμό είμαστε πασαλειμένοι με το φλέγμα.
    Μύλος του κερατά, μύλος...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας 44χρονος άνδρας στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, λίγα μέτρα από την πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, έχοντας μαζί του μια βιντεοκάμερα. Άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και όταν εκείνος αντιστάθηκε τον σκότωσαν.

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Ψευτοκουμπουράτοι υπάρχουν πολλοί. Φονιάδες όμως λίγοι και γνωστοί. Σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα (όσο μπορώ να ξέρω την υπόλοιπη Ελλάδα) εδώ ισχύει ο νόμος του ισχυρού από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα..

Και μην ξεχνάμε ότι και στην πρωτεύουσα η Κρητική μαφία είναι αρκετά γνωστή και από ότι λένε επιτυχημένη!

Εφόσον η έννομη τάξη δεν κάνει τίποτα, αυτό που χρειάζεται είναι μια παράνομη τάξη... Αλλά ποιοι θα είναι οι λεβέντες που θα το κάνουν...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Για όσους ξέμειναν από cc υπάρχει και ο rein. +660 και από μένα στον stabak μέχρι αποκτήσει περισσότερα κυβικά ο Sniper.

BlackΒ o Ζαμπίδης δεν θα στην έπεφτε ποτέ ρε φίλε. Δεν είσαι δα και ο DevilAnimal! Για μένα κότα είναι αυτός που στα δύσκολα σκέφτεται μόνο με τα πόδια. Και ο ιμίτρελος δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ακόμα. Δειλός είναι ο θαρραλέος ή μη, που διαθέτει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Υπό το πρίσμα αυτό δεν βλέπω που διαφωνείτε με τον Δόκτορα.

Patman και Trooper συμφωνείτε περισσότερο απ' όσο νομίζετε!

gs500 αν έχανες και εσύ την εμπιστοσύνη σου στο πρωτόκολλο, τότε η λύση ούτε σαν κουκίδα στον ορίζοντα, δεν θα φαινόταν. Μόνο και μόνο γι' αυτό από μένα. Δίκιο όμως έχει και ο σκοπευτής που δεν βλέπει την λύση σε αυτό που είπες, ακόμα και αν έτσι είναι το σωστό.

Μισότρελε respect ρε φίλε για την αυτοκριτική σου. Είσαι υπερβολικός με τον εαυτό σου, έτσι ακριβώς όπως πρέπει.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Αλλά ποιοι θα είναι οι λεβέντες που θα το κάνουν...
    Ευκολο!
    Ο Σαμούρε.
    http://www.youtube.com/watch?v=a29FR_W5O3g
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the

Και μην ξεχνάμε ότι και στην πρωτεύουσα η Κρητική μαφία είναι αρκετά γνωστή και από ότι λένε επιτυχημένη!
    αγοραζει και ομαδες....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Παιδιά σας ευχαριστω με λίγο ύπνο ηρέμισα κάπως το κακό είναι ότι κάπιοι τέτιοι τύποι μας βρωμίζουν το νησι...........και δέν μου αρέσει οπως το λέω αλλά όλοι θέλουν μπαλωτάρισμα...........και η ειρωνεία ότι άμα τους δείς 1 μπουνιά είναι όλοι τους και θρασυδηλοι

αλλά λειτουργούν με τέτοιο τρόπο που ή θα πρέπει να πας στίς μεθόδους τους ή πας με τα νερά τους απλά νιωθω αιδία ξέρωντας πιοι είναι και ξέροντας τι έχουν κάνει ( καλα σήμερα είχαν μόνο 4 δίκες και όλα κακουργήματα ) ρε γαμώτο βλέπω ότι είναι ζωα απο τήν 1 λές δέν γίνεται αμα τους αφήσεις θα θρηνουμε ζωες συνέχεια και απο τήνβ άλλη βλέπεις το σύστημα να κάνει νερά ..........καλά η πλάκα ότι ο δικηγόρος το είπε στόν εισαγελέα είδε απο παράθυρο και το ντου σε εμένα αλλά και το σάσιμο τών άλλων θυμάτων με αυτούς (έπεσα απο τα σύνεφα πραγματικά ) όπως και αυτά που μου είπε φίλος αστυνομικός για τα τηλεφωνήματα που έχουν πάρει και απο απο υψηλά κλιμάκια και τή σφουγάρισμα γίνεται . απλά το κακό με εμένα ότι απο τήν αρχή λόγο του τρελού χαζου μιαλου μου δέν δέχτηκα φράγκα. αλλά και το θεώρησα πρέπον μπρός κάποια θύματα τους που είτε είναι φυτά ( ο ένας ήταν βασικός κατηγορούμενος στήν γνωστή υπόθεση στα ζωνιανα ) και ο άλλος στο περιστατικό με τόν τον φοιτητη στο ρεθυμνο

παιδια δίκιο έχεται και αυτο με κάνει να νιώθω χάλια ότι τα ανθρωπάρια αυτά άμα τους αφήσω έτσι είναι σαν να ρίχνω νερό στόν μύλο τής ατιμωρησιας τους

παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας και μήν να πω dont worry ο imitrelos παραμένει imitrelos με το παρανοικό χιουμοράκι

Υ.Γ Μιλα με τον δικηγορο σου,για να ληξη την "παρεξηγηση"και να εξασφαλιση την προστασια της οκογενειας σου και την δικια σου! απο την στιγμη που κανανε πισω ολοι οι μαρτυρες και οι τοπικες εξουσιες τους ανηκουν,δεν μιλαμε για "κοτες"η"δειλους",μιλαμε για ανιση μαχη σε ολα τα επιπεδα με 1000% γνωστο αποτελεσμα.
    δεν θα καθαρισεις μονος σου την βρωμια που εχουν φτιαξει πολιτικοι,εφοπλιστες,και μεγαλο επιχειρηματιες στο ομορφο νησι σου,απο την δεκαετια του'70.

μονο αν σπασουν την "ομερτα"οι τοπικες κοινωνιες και στους 4 νομους,μπορει να υπαρξει ελπιδα,μεχρι τοτε σε θελουμε κοντα μας εστω και απο το pc.

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Να σου πω ότι δεν σε νοιώθω?

Θα είναι ψέμματα....

Οκτώ χρόνια σε αυτό το νησί, με έχουν εκβιάσει, με έχουν τραμπουκίσει, με έχουν μειώσει, με έχουν απειλήσει με μαχαίρι, πιστόλι, χειροβομβίδα και μπουνιές.

Οι σφαίρες έχουν περάσει δίπλα μου και οι ειδικές δυνάμεις κάθονταν στο στενό και κρυβόντουσαν.

2 φορές κόντεψαν να σπάσουν τα μαγαζιά στα οποία δούλευα.

Έχω υπάρξει μάρτυρας στην κατανάλωση και στη δοσοληψία όλων των λογιών των ναρκωτικών που υπάρχουν και έχω γλυτώσει το τομάρι μου με τα ποδαράκια μου αρκετά επιτυχημένα μπορώ να πω....

Από τα λεγόμενά σου μπορώ να καταλάβω ακριβώς με ποιά(ες) οικογένεια(ες) έχεις να κάνεις και μπορώ να σε θεωρήσω ως τυχερό που τη γλίτωσες με μερικές μπουνιές (χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου τη σοβαρότητα του περιστατικού για το οποίο απευθύνθηκες στη δικαιοσύνη)...

Έχοντας πει όλα αυτά, θα σου πω πως ευτυχώς που είσαι ημίτρελος και σκέφτηκες λογικά και έκανες πίσω, γιατί ακόμη και όλους τους μάρτυρες να είχες, θα αθωώνονταν λόγω αμφιβολιών και ίσως, ίσως να εκπλήρωναν τις απειλές σου.

Καλά έκανες και έβαλες την οικογένειά σου πάνω από οποιοδήποτε αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης, γιατί αυτό ποτέ δεν θα εκφραζόταν, όσο και να το τραβούσες.

Αυτό που σε τιμά περισσότερο από όλα είναι το συναίσθημα που σε έκανε να γράψεις αυτά τα λόγια.

Αυτό το "πνίξιμο" μέσα σου, η αίσθηση της αδικία και ο ψυχολογικός βιασμός που προσπαθεί να επιβάλλει η λογική σου στην εμποτισμένη με δίκαια συναισθήματα ψυχή σου, είναι που σε κάνει τόσο ανώτερο άνθρωπο...

Με τον καιρό θα περάσει, δεν μπορώ να σε συμβουλέψω κάτι άλλο, το πιθανότερο είναι πως είσαι μεγαλύτερος από εμένα και με περισσότερες εμπειρίες και αν είναι έτσι, ελπίζω τα γραφόμενά μου να μην σε προσβάλλουν.

Για εμένα είσαι ήρωας, γιατί έσωσες την οικογένειά σου.

Καλό σου βράδυ.
    "Qu ils mangent de la brioche"

Μια άλλη άποψη (όχι δική μου).

"Η Ελληνική Αστυνομία έχει αναρτήσει συμβουλές προς υποψήφια θύματα εγκλήματος στην ιστοσελίδα της. Δείτε εδώ για δείγμα:

http://www.astynomia.gr/index.php?op...emid=116&lang=

Δεν κρίνω τις συμβουλές και δεν προτείνω εναλλακτικές λύσεις. Την φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται το εγχείρημα κρίνω.

Η άποψη του πέσε κάτω, μην αντιστέκεσαι, όχι ηρωισμούς, μεταθέτει το ρίσκο στο θύμα του εγκλήματος. Ο κακοποιός δεν διατρέχει κανένα ρίσκο να πάθει κάτι κατά την διάπραξη του εγκλήματος. Αυτή είναι η Δυτικοευρωπαϊκή προσέγγιση.

Δεν είναι όλες οι συγκροτημένες πολιτείες της ίδιας φιλοσοφίας. Στην Φλώριντα των ΗΠΑ, για παράδειγμα, ο νομοταγής πολίτης δεν έχει καμία υποχρέωση να οπισθοχωρήσει ούτε χιλιοστό σε περίπτωση επίθεσης, και μπορεί νόμιμα να χρησιμοποιήσει όποια μέσα διαθέτει για να αμυνθεί. Δηλαδή στην Φλώριντα το ρίσκο του εγκλήματος μετατίθεται στον δράστη.

Η διαφορά βρίσκεται στην εκτίμηση που έχει η κάθε χώρα για το τι είναι πολύτιμο. Διότι εκτός από την ζωούλα του, ο πολίτης μπορεί να θέλει να προστατεύσει την τιμή και την αξιοπρέπεια του, όρθιος και όχι πεσμένος στο έδαφος υπακούοντας τις διαταγές ληστών, ακόμη και βιαστών αν είναι γυναίκα.

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε ότι το Σύνταγμα λέει ρητά ότι πάνω από όλα είναι η Λαϊκή Κυριαρχία. Από αυτήν την κυριαρχία αντλεί η αστυνομία τις εξουσίες της. Και ότι μας δίνει το Σύνταγμα δεν μπορεί κανείς να το διεκδικεί ή να το μειώνει αυθαίρετα. Το ίδιο Σύνταγμα εγγυάται την ζωή και την τιμή των πολιτών. Και την Τιμή! "

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Εγω θα τους χαρακτηριζα ολους αυτους απλα αμορφωτους και τιποτα παραπανω.Ειναι δειλοι και μαγκες μονο με τα οπλα και σε περιπτωση στραβής με της γνωριμίες ψήφων.Αυτος ειναι ακριβως ο τροπος που λειτουργουν: μολις τους στριμωξεις αρχιζουν τον ψυχολογικο πολεμο "θα παω στην αδερφη σου στην ανηψια στην μανα σου" και δεν ξερω και εγω που αλλου.Το θεμα ειναι οτι επιτυγχάνουν τον σκοπο τους γιατι δεν ξερεις κατα ποσο μπλοφαρουν.Οσο εισαι απεξω απο τον χορο τα βλεπεις και τα σκεφτεσαι διαφορετικα αλλα μολις αρχισουν τα οργανα το ξανασκεφτεσαι κατα ποσο θελεις να χορεψεις.Ο φιλος μας αποφάσισε να μην λαβει μερος στον χορο και καλα το εκανε. Μπορει να τον πνιγει η αδικια για τωρα αλλα με τον καιρο θα καταλαβει οτι καλα το εκανε ετσι.Με αυτος τους "γροθους" δεν αξιζει να ασχολείσαι μαζι τους γιατι μονο αξια τους δινεις.Ο συνδυασμος αμορφωσιάς, ψευτονταισμου (που σε ρε Μπαμπινιοτη!), αναγκαστική εκ μερους προυχοντων,προστασία και πανω απολα ΚΟΚΑΣ ειναι παρα μα παρα πολυ κακος.Η αλλη πλευρα παλι ειναι οτι αν θελει το μπουρδελοκρατος να κανει την δουλεια του την κανει και πολυ καλα μαλιστα.Τρανο παραδειγμα τα Ζωνιανα και στην περιοχη μου πριν κανα 3-4 χρονια που ξεσηκώθηκαν ορισμενοι μαγαζατορες και τους εβαλαν μεσα και ηρεμησαν και οι μεν και δεν.Τωρα τους βλεπεις αυτους τους "κρητηκαρους" και ειναι πραγματικα κοτουλες.Εγω παντως το εχω πει σε φιλους μου οτι ευχαριστως θα καθαριζα κατι τετοια αποβρασματα διχως να νιώσω καθολου τύψεις!
    Ο κακος θελει χειροτερα αλλα με το ιδιο νομισμα και ο νοών νοείτω!!
    φιλακιαααααα..............

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ήξερα ότι τα πράγματα στο νησί είναι περίεργα...

Σήμερα έμαθα ότι η λέξη "περίεργα" για την κατάσταση στην κρήτη είναι για γέλια...

Έμαθα ότι η κατάσταση είναι σοβαρή,επικίνδυνη...

Και μάλλον δεν εχω ιδέα το πόσο άσχημη είναι στη πραγματικότητα...

Η περηφάνια είναι και αυτή ανθρώπινο συναίσθημα και πολύ φοβάμαι ότι τον ημιτρελό τον πνίγει το δίκιο...

Πόσο μπορεί ενας ανθρώπος να πνίξει την υπερηφανια και το δίκιο και να καταχώνιασει σε μια γωνία του μυαλού ένα τόσο σοβαρό συμβάν;πόσο μπορεί ενας ανθρώπος να αντέξει σε τέτοια καταπίεση;

ειλικρινά με πνίγει και εμένα η οργή φίλε μου...

Όπως είπαν τα παιδιά ,εδώ έχεις να κανείς με ένα θηρίο που είναι; ανίκητο...
    σφίξε τα δόντια και πες ότι κάθε νορμάλ ανθρώπος το ίδιο θα έκανε...

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ήξερα ότι τα πράγματα στο νησί είναι περίεργα...

Η περηφάνια είναι και αυτή ανθρώπινο συναίσθημα και πολύ φοβάμαι ότι τον ημιτρελό τον πνίγει το δίκιο...

Πόσο μπορεί ενας ανθρώπος να πνίξει την υπερηφανια και το δίκιο και να καταχώνιασει σε μια γωνία του μυαλού ένα τόσο σοβαρό συμβάν;πόσο μπορεί ενας ανθρώπος να αντέξει σε τέτοια καταπίεση;

ειλικρινά με πνίγει και εμένα η οργή φίλε μου...

Όπως είπαν τα παιδιά ,εδώ έχεις να κανείς με ένα θηρίο που είναι; ανίκητο...
    σφίξε τα δόντια και πες ότι κάθε νορμάλ ανθρώπος το ίδιο θα έκανε...
    Σιγουρα τον πνιγει το δικιο, αλλα ειπαμε ,η κανεις ετσι μια και τα παραμερίζεις και ασχολείσαι με αλλα πολυ πιο ομορφα πραγματα στην ζωη σου, η ξεκινας εναν αγωνα με αγνωστο αποτελεσμα!

Τοπικες "μαφιες" δυστηχως υπαρχουν παντου..Θυμαμε πριν απο αρκετα χρονια οταν ανοιξε στην τοπικη κοινωνια της Λαρισας χωρος πολυκαταστηματων οι "αρχοντες" πηγαν για να παρουν αυτο που θεωρουσαν οτι δικαιωματικα τους ανηκει..Ηταν η αρχη του τελους τους..Ηρθανε αλλα τεφαρικια απο αθηνα,αναλογης νοοτροπιας και μεθοδολογιας, που προφανως τους ειχανε μισθωσει οι ιδιοκτητες και το θεμα καθαρισε..Δεν μπορω να κρινω αν αυτο ειναι σωστο η λάθος.Σημασια εχει οτι οι μπαμπουλες αρχισαν να καταρεουν και το τοπιο να ξεκαθαρισει...Το κακο ειναι οτι δυστηχως οι "ανθρωποι" τετοιας ιδιοσυγκρασιας και τακτικης δεν τελειώνουν ποτε και παντα θα υπαρξουν αλλοι, προθυμοι να αναπληρωσουν το κενο που θα δημιουργηθει..Πιστευω οτι κατι ανάλογο συμβαίνει παντου ανα την επικράτεια.
    Όσο για την σταση του συμφορουμιτη προσωπικα θεωρω οτι ειναι σωστη....Θεωρω οτι πρεπει να υπαρξει βουλιση απο ολους τους εμπλεκομενους ειτε αυτοι ειναι πολιτικοι,αστυνομικοι,πολιτες,και δεν ξερω και γω τι αλλο..Οπως λεει και η παροιμια "ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη"...
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο παιδί με το gixxer
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2008, 12:04
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:08
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2007, 19:29
  4. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα