Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 94

Θέμα: 1000 vs 600 ss σε ολους τους τομεις

πιστευω πως δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις το 1000
    ειναι πολυ το γκαζι για καθημερινη χρηση και το 99% απο αυτους που εχουν δεν το πανε, τους παει.
    το 600 εχει πολυ πιο αξιοποιησημη δυναμη δεν σε τρομαζει τοσο πολυ και τα 130 αλογακια του ειναι υπεραρκετα

φίλε μου το μηχανάκι θα το έχεις και για καθημερινές μετακινήσεις εντός της πόλης?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050

ειναι πολυ το γκαζι για καθημερινη χρηση
    ENNOEITAI ότι ένα SS 1000 ΔΕΝ κάνει για καθημερινή χρήση. Αλλά ούτε το 600 κάνει
    Life begins at 45°.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    ENNOEITAI ότι ένα SS 1000 ΔΕΝ κάνει για καθημερινή χρήση. Αλλά ούτε το 600 κάνει
    Εσύ ρε Μπλίτζερ τι μιλάς; Το 1000αρι που είχες σαν 600άρι πήγαινε και έπινε και 3 κιλά λάδι στα 100χλμ!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    φίλε μου το μηχανάκι θα το έχεις και για καθημερινές μετακινήσεις εντός της πόλης?
    Πολυ θα το ηθελα αλλα δεν νομιζω να βγαινω και οικονομικα και πρακτικα,εχω και σκουτερακι.Αν με παιρνει θα το χρησιμοποιω παντως.Δεν ειμαι πολυ της αποψης του σαββατοκυριακου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Πολυ θα το ηθελα αλλα δεν νομιζω να βγαινω και οικονομικα και πρακτικα,εχω και σκουτερακι.Αν με παιρνει θα το χρησιμοποιω παντως.Δεν ειμαι πολυ της αποψης του σαββατοκυριακου.
    Αφού έχεις σκουτεράκι είσαι άρχοντας. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατι τα 1000cc γενικά παράγουν περισσότερη θερμότητα απο τον κινητήρα και ειδικά τις καλοκαιρινές μέρες θα κάνεις σάουνα μέσα στην πόλη, δεν βολεύει.
    Anyway ασε τους άλλους να λένε και ας το βγάζεις μόνο Σαββατοκύριακα για καφε.
    Εγώ το βγάζω μόνο με ήλιο, 3-4 μποφορ και κάτω απο 60% υγρασία. Άσε που για το πλύσιμο χρησιμοποιώ σαμπουάν για μωρά με ουδέτερο πχ.

ps:Τελικά έχετε δίκαιο για τις ασφάλειες, είναι το ίδιο ρώτησα την ασφαλίστρια μου,
    Απλά το 600c το είχα στην Intersalonika και έδινα 60€ το 6μηνο και άλλαξα ασφαλιστική, εβαλα Εθνική και δίνω 115€, νόμιζα ήταν πιο ακριβή λόγο κυβικών η Εθνική αλλά και στο 600 115 έχει.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Σα 'θέτε αγνοήστε με καθ' ότι υπάρχουν πολύ πιο κατάλληλοι για να μιλήσουν επί του θέματος, μα δε καταλαβαίνω. Αναφέρθηκε αλλά το προσπεράσατε. Γιατί όχι 750?

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτά τα διαόλια γίναν 1000 cc.. H μάλλον ξέρω. Για να ταυτιστεί η αγορά με τους αγώνες, αλλά όλοι ξέρετε πως και στην πίστα και παντού ένα 750 είναι καταλληλότερο.

Ή κάνω λάθος?

Και 600 έχω οδηγήσει και 1000. Έχω κάνει αρκετά χλμ και με τα δύο. 750 όμως όχι. Την εμπειρία πολλών εδώ μέσα δεν την έχω αλλά τόσο λάθος κάνω?
    Sent from me using a computer.

750 δεν έχω οδηγήσει - μια εταιρία μόνο το βγάζει, η Ζούκι - αλλά πρέπει να έχει γκάζι παραπλήσιο του Fazer1000 που οδηγούσα - γύρω στα 150άλογα στρόφαλο. Αρκετά πιο δυνατό από 600 και από χαμηλά κιόλας με έντονα περισσότερη ροπή.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    μηχαλη επειδη σε ξερω....
    600 και πολυ ειναι...
    μην πας και παρεις κανα 1000...
    απο τα 45-50 hp στα 125 δεν ειναι σκαλοπατακι ειναι ηδη αλμα.

για ρωτα και τον ορεστη...στο ιδιο διλημα ηταν ακριβως.παλι καλα που πηρε 600.μαζευουν πολυ γρηγορα χιλιομετρα και γινονται ιδιαιτερα επικινδυνα.ασε να λενε οτι τα 600 ειναι αργα...αργα ειναι απο τα 200 και πανω σε σχεση με τα 1000.και κατι ακομα...
    γ@μα τα τα ss ρεεεε!!!παρε κανα v2 να γουσταρεις!!!παντου ροπη...να εισαι ηρεμος οχι να το καρυδωνεις για να παει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Εσύ ρε Μπλίτζερ τι μιλάς; Το 1000αρι που είχες σαν 600άρι πήγαινε και έπινε και 3 κιλά λάδι στα 100χλμ!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χαχα ακόμα να φύγουν οι λεκέδες? :P Άσε ρε και μου χει λείψει... Μακάρι να είχα κι εγώ την άνεση να έχω δεύτερο μηχανάκι (ξανά), αλλά πάει πολύ πλέον. Αυτός ήταν και ο λόγος που το έδωσα (και το γύρισα στα ευρωπαϊκά :P).

Σκέψου τις ανάγκες σου και μη σε τρομάζει το επιπλέον γκάζι. Αν "έχεις" το 600, δε θα σε δυσκολέψει το 1000. ΤΙ θες να κάνεις μαζί του?

Εφόσον έχεις και πολιτικό μηχανάκι, εγώ θα σου πρότεινα 1000 χωρίς δεύτερη σκέψη. Για 1-2 φορές την εβδομάδα, εκτός ωρών αιχμής (και κατά προτίμηση εκτός πόλης) είναι ότι καλύτερο.

Τα σύγχρονα 600 δεν είναι ούτε αργά, ούτε αδύναμα. Απλά τα 1000 υπερέχουν στα σημεία. Και εφόσον πρόκειται για 500-600 ευρώ διαφοράς, γιατί όχι?!
    Life begins at 45°.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: 1000 vs 600 ss σε ολους τους τομεις

Αυτο ειναι το διλημμα μιας και παιζουν στα ιδια χρηματα,μεταχειρισμενα,γυρω στο 05.Δεν ειχα ουτε 600 ,ουτε 1000.Δε θελω να μεινουμε στο κομματι της εμπειριας αλλα στα κοστη(καταναλωση,συντηρηση)και κυριως αν στον δρομο οχι εθνικες ,αττικες κλπ το 1000 θα μου δωσει κατι παραπανω απο το 600,αν η δυναμη του δηλαδη ειναι αξιοποιησιμη σε καποιο βαθμο.
    pare to 600 na niotheis oti to stiveis k ligo ..giati me to 1000 to poly poly na stiveis kana sovrako apo ta tsitsakia poy tha soy feygoyn kathe fora poy tha anoigeis to gazi...

afoy de thes na milisoyme gia empeiria diladi..

giati an thes..

mi pareis kan ss...giati ta kosti mias xaplas me ss einai polla..ma para polla..

Πάρε το 1000 να έχεις δύναμη παντου και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ γιατί ως γνωστό:

"Στην ευθεία το πάει και η γιαγιά μου"..

Μηχανή για όλες τις ηλικίες λέμε! :rotflmao:

Ναι, εμπιστέψου την άποψη ενός τύπου με το nick "Toumpas" :P

Έχω να ομολογήσω ότι DUKAS spoke the truth. Αλλά η γνώμη μου αφορούσε καθαρά τη σύγκριση 600 vs 1000. Τώρα αν νιώθεις ότι κινδυνεύεις πάνω σε SS, το θέμα αλλάζει. Μην κάνεις κάτι αν δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ..κατεληξα σε 636..
    άμα πάνε να σου πασάρουν κανά 636 με πλαστικά WEST φύγε μακρυά

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρόνια πολλά σε όλους τους Ηλίες!!
    από elias_21 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2007, 08:46
  2. Με αγάπη σε όλους τους network admin...κλπ