Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 136

Θέμα: Να πάνε όλοι στο αγυριστο με το κολοκράτος που έχουμε,

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Για να λέμε τήν αλήθεια και κοτούλα πλουμιστή είμαι και τρεχαλατζής

Ο εχετλαίος έχει δίκιο δέν είναι μόνο τα ζωνιανά ........ένα παράδειγμα αυτή η περιοχή έχει τήν κρήτη απο χανιά μέχρι ηράκλειο αλλά πχ στα χωριά τής ρίζας που λέμε (γεράκι , μαθιά, αμαριανό κλπ και εκει υπάρχουν μπουμπουκια ειδικά για το γεράκι αλλά εκει το όπλο είναι το τελευταίο που θα χρησιμοποιήσουν συνήθως σου πέζουν με τα χέρια αλλά δέν είναι άγιοι το αντίθετο

για το συμβάν τώρα τι να πείς ζόρικα τα πράγματα ειδικά με τόν μαρκάκη εισαγγελέα
    αλλά να πώ και το άλλο ότι και να γίνει το παλικάρι που με "έδωσε" σε αυτούς για να τους κάνει τόν καλό θα φάει αρκετές μπούφλες το κακό ότι τόν θεωρούσα και φίλο , για το πώς θα πάει η υπόθεσή θα δούμε τι άκρη θα βγάλει ο δικηγόρος αλλά όχι ετσι πάμέ να το λήξουμε γιατί δέν τους έχεις μπέσα πρέπει να βρεθει τρόπος να τους έχω με κάτι στο χέρι ( συνήθως αυτα τα άτομα άμα τους κόψεις τα $$ τελειώσαν )

εγώ λέω πάντως να ανέβώ στήν μηχανή και να τσι πέξω μερικά γκαζίδια στή μούρη αφού θα έχω κάνει τα κεφάλια τους μπέρμ (άμα λάχει κάνουν και για αναβάθμηση στα μέγαρα τα κεφάλια τους έχουν περισσότερο αέρα απο τα λάστιχα για τίς εξόδους θα κάνουν τέλεια
    )

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Για να λέμε τήν αλήθεια και κοτούλα πλουμιστή είμαι και τρεχαλατζής

Ο εχετλαίος έχει δίκιο δέν είναι μόνο τα ζωνιανά ........ένα παράδειγμα αυτή η περιοχή έχει τήν κρήτη απο χανιά μέχρι ηράκλειο αλλά πχ στα χωριά τής ρίζας που λέμε (γεράκι , μαθιά, αμαριανό κλπ και εκει υπάρχουν μπουμπουκια ειδικά για το γεράκι αλλά εκει το όπλο είναι το τελευταίο που θα χρησιμοποιήσουν συνήθως σου πέζουν με τα χέρια αλλά δέν είναι άγιοι το αντίθετο

για το συμβάν τώρα τι να πείς ζόρικα τα πράγματα ειδικά με τόν μαρκάκη εισαγγελέα
    αλλά να πώ και το άλλο ότι και να γίνει το παλικάρι που με "έδωσε" σε αυτούς για να τους κάνει τόν καλό θα φάει αρκετές μπούφλες το κακό ότι τόν θεωρούσα και φίλο , για το πώς θα πάει η υπόθεσή θα δούμε τι άκρη θα βγάλει ο δικηγόρος αλλά όχι ετσι πάμέ να το λήξουμε γιατί δέν τους έχεις μπέσα πρέπει να βρεθει τρόπος να τους έχω με κάτι στο χέρι ( συνήθως αυτα τα άτομα άμα τους κόψεις τα $$ τελειώσαν )

εγώ λέω πάντως να ανέβώ στήν μηχανή και να τσι πέξω μερικά γκαζίδια στή μούρη αφού θα έχω κάνει τα κεφάλια τους μπέρμ (άμα λάχει κάνουν και για αναβάθμηση στα μέγαρα τα κεφάλια τους έχουν περισσότερο αέρα απο τα λάστιχα για τίς εξόδους θα κάνουν τέλεια
    )
    Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς.. ένα από τα χωρία "της ρίζας" που ανέφερες είναι το χωριό του πατέρα μου (κατ επέκταση και το δικό μου).. βέβαια έχω να πάω σχεδόν 15 χρόνια για διάφορους λόγους.. τελικά ορθώς έπραξα
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Και εμένα ελα ρε χωριανάκι , εκεια πάνω κετέχεις ότι έχει τρομερές μοτοδιαδρομές ???? αλλά όχι για supersport αλλά τι ωραίο να βλέπεις βοσκούς με DT

Π.Σ χτές έμαθα ότι ο δεσμοφ'υλακας που πιάσαν που έβαζε ηρωίνη στήν φυλακη αλυκαρνασσού είναι χωριανός μου (για αυτό που λέγαμε ότι δέν είναι μόνο τα ζωνιανά )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    διαβαζοντας τον προβληματισμο του ημιτρελου και εχοντας γνωρισει πολλους κρητικους (και στο στρατο και στην σχολη και μετα οταν κατεβηκα Χανια για διακοπες), εχω να πω οτι ολο αυτο μου θυμιζει την συγχρονη Ελλαδα.

μια κλικα 300 ατομων κανουν οτι θελουν, οπως το θελουν και δεν τους μιλαει κανενας. υπαρχουν πολλοι βολεμενοι και καποιοι αβολευτοι που (λογικο ειναι) διαμαρτυρονται. μπαινουν λοιπον τα μεγαλα μεσα για να σωπασουν. αυτοι ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. δεν ειναι ουτε βολεμενοι να τ'αρπαζουν, ουτε μπορουν να μιλησουν και να εναντιωθουν στο συστημα γιατι θα τους "φανε".

οποτε τι γινετε?
    2 ειναι οι λυσεις...

ή αρχιζεις να ξεκληριζεις φατριες...αποφασισμενος να φτασεις μεχρι εγγονια και νεογεννητα.
    ή κανεις τον μ@λακα και πληρωνεις τα σπασμενα των αλλων, απλα αποδεχοντας την μοιρα σου.

ακουστηκαν πολλες σωστες γνωμες αλλα εγω θα σταθω στου Χρηστου (Stabak) και στου johndoe.

θα επρεπε να ντρεπεστε για τα "παλικαρια" που βγαζει ο τοπος σας. συχνα αναφερονται στην λεβεντογεννα Κρητη. π@παρια μαντολες θα πω εγω. αν ηταν ετσι τα παλικαρια, να χεσω τις barbie μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak

οταν η παρανομια στρεφεται εναντιον μας τρεχουμε σαν κολοβα σκυλια να δικαιωθούμε, οσο ομως παρανομουμε εμεις δεν τρεχει κάστανο... ;

Ο φιλος καλα εκανε/κανει και βαζει σαν προτεραιοτητα την ανθρωπινη ζωη απο την ψευτο-υπερηφάνεια. Αυτη ειναι μαγκια!

Ο πραγματικος μαγκας Κρητικος, ετσι οπως θελω να τον ξερω, αυτη την στιγμη σκυβει το κεφαλι απο την ντροπη και αηδιαζει με τον τροπο που εκμεταλλευτηκαν την γη και το ονομα του οι ιδιοι του οι συντοπιτες. Αφηστε μερικοι τις δικαιολογιες και τα "εθιμα" και τις συνηθειες και το ετσι ειναι εδω τα πράγματα κατα μερους... το μονο που υπαρχει πλεον απο οτι ακουω ειναι σαπίλα και γκανγκστερισμος φεουδαρχικου τυπου.... και οτ κακο ειναι οτι ολοι το ξέρετε

ας τα λεμε τουλαχιστον με το ονομα τους εφοσον τα ξερουμε τα πραγματα
    δεν θα μπορουσα να τα ειχα πει καλυτερα.

επισης:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
    Το κακο ειναι οτι δυστηχως οι "ανθρωποι" τετοιας ιδιοσυγκρασιας και τακτικης δεν τελειώνουν ποτε και παντα θα υπαρξουν αλλοι, προθυμοι να αναπληρωσουν το κενο που θα δημιουργηθει..Πιστευω οτι κατι ανάλογο συμβαίνει παντου ανα την επικράτεια.
    Όσο για την σταση του συμφορουμιτη προσωπικα θεωρω οτι ειναι σωστη....Θεωρω οτι πρεπει να υπαρξει βουλιση απο ολους τους εμπλεκομενους ειτε αυτοι ειναι πολιτικοι,αστυνομικοι,πολιτες,και δεν ξερω και γω τι αλλο..Οπως λεει και η παροιμια "ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη"...
    οποτε προσπαθεις να βρεις αλλους ομοιους σου επισης "ρομαντικους" που εχουνα αηδιασει με την ολη κατασταση και κανετε παιχνιδι στηνοντας ολους οσους εμπλεκονται. πολιτικους- αστυνομικους διευθυντες- δικαστες κλπ...

για μενα ειναι λαθος και ο φανατικος τοπικισμος που εχουν ΟΛΟΙ οι κρητικοι. και αυτο ξεκιναει απο την οικογενεια, πριν καν πανε σχολειο. ειναι ΜΕΓΑ λαθος να σε κανουν να νομιζεις οτι ζεις στον καλυτερο τοπο ολου του κοσμου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    διαβαζοντας τον προβληματισμο του ημιτρελου και εχοντας γνωρισει πολλους κρητικους (και στο στρατο και στην σχολη και μετα οταν κατεβηκα Χανια για διακοπες), εχω να πω οτι ολο αυτο μου θυμιζει την συγχρονη Ελλαδα.

μια κλικα 300 ατομων κανουν οτι θελουν, οπως το θελουν και δεν τους μιλαει κανενας. υπαρχουν πολλοι βολεμενοι και καποιοι αβολευτοι που (λογικο ειναι) διαμαρτυρονται. μπαινουν λοιπον τα μεγαλα μεσα για να σωπασουν. αυτοι ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. δεν ειναι ουτε βολεμενοι να τ'αρπαζουν, ουτε μπορουν να μιλησουν και να εναντιωθουν στο συστημα γιατι θα τους "φανε".

οποτε τι γινετε?
    2 ειναι οι λυσεις...

ή αρχιζεις να ξεκληριζεις φατριες...αποφασισμενος να φτασεις μεχρι εγγονια και νεογεννητα.
    ή κανεις τον μ@λακα και πληρωνεις τα σπασμενα των αλλων, απλα αποδεχοντας την μοιρα σου.

ακουστηκαν πολλες σωστες γνωμες αλλα εγω θα σταθω στου Χρηστου (Stabak) και στου johndoe.

θα επρεπε να ντρεπεστε για τα "παλικαρια" που βγαζει ο τοπος σας. συχνα αναφερονται στην λεβεντογεννα Κρητη. π@παρια μαντολες θα πω εγω. αν ηταν ετσι τα παλικαρια, να χεσω τις barbie μου...

δεν θα μπορουσα να τα ειχα πει καλυτερα.

επισης:

οποτε προσπαθεις να βρεις αλλους ομοιους σου επισης "ρομαντικους" που εχουνα αηδιασει με την ολη κατασταση και κανετε παιχνιδι στηνοντας ολους οσους εμπλεκονται. πολιτικους- αστυνομικους διευθυντες- δικαστες κλπ...

για μενα ειναι λαθος και ο φανατικος τοπικισμος που εχουν ΟΛΟΙ οι κρητικοι. και αυτο ξεκιναει απο την οικογενεια, πριν καν πανε σχολειο. ειναι ΜΕΓΑ λαθος να σε κανουν να νομιζεις οτι ζεις στον καλυτερο τοπο ολου του κοσμου....
    +650 και επειδή έμεινα απο cc πάρε έξτρα ακόμα 1000

κοίτα ότι ζούμε σε τρομερό τόπο ισχύει αλλά στο χαζό και τρελό μυαλό μου έχοντας πάει απο θράκη μέχρι πελοποννησο ΟΛΗ η ελλάδα είναι τρομερός τόπος (δε παν να χεστούν το πουκετ και οι μαλβίδες ......ελλάδα ρε )

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Ε μη μας μιλάς-τε. Εχουμε άλλα να στεναχωριόμαστε...

Αναφέρθηκε και ποιο πριν και μάλιστα από μένα. Εσύ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, θα το έκανες; με ποιον; με κάποιον που πέτυχες στο moto.gr/forums ; Και με τι προσόντα θα το έπαιζες ζορο kai batman;

Αυτό είναι άποψή σου. Για μένα καλά κάνουμε και γουστάρουμε τον τόπο μας γιατί είναι όντως πολύ ωραίος. Τα εκατομμύρια τουριστών που παρόλες τις εθνικές συγκυρίες εξακολουθούν να έρχονται ίσως να συνηγορούν σε αυτή την άποψη. Και αν αυτό υπήρχε στον ίδιο βαθμό και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ίσως αυτές να είχαν ερημώσει λιγότερο... Αυτό όμως δεν πρέπει να σε κάνει να υποτιμάς άλλους ωραίους τόπους. Προσωπικά έχω γίνει περισσότερο τοπικιστής και εθνικιστής μετά που έφαγα στη μάπα Σκωτζέζους, Αγγλους, Γαλλους, Ιταλούς και Γερμανούς τοπικιστές ενώ παράλληλα έβλεπα ότι οι περίφημες (και ακριβές) περιοχές και μέρη τους δεν είχαν τίποτα παραπάνω από τις δικές μας (πέραν της διαφήμισης και της οργάνωσης βέβαια...).

Ας μην ξεφεύγουμε όμως, το θέμα είναι άλλο και οφείλεται αλλού, όπως εξηγήθηκε.

Επίσης επειδή αναφέρεσαι σε ανθρώπους που έχουν βγει από το νησί, θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους τους "απέξω" ότι η περηφάνεια και ο κώδικας τιμής δεν ισοδυναμούν με "επιβάλω/κλέβω με το όπλο μου ότι γουστάρω" ούτε τίποτα από τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που πουλάνε τα μεσημεριανάδικα και οι κατα καιρούς @@σειρές της τηλεόρασης. Κάποτε, οι πατεράδες του imitrelou όπως και του μάγκα που του την έπεσε θα τους τα χώναν/πλακώναν μόνο και μόνο γιατί τους ρεζίλεψαν με τσακωμούς και αστυνομίες. Αυτά κάποτε.[*]

[*]Δεν υπονοώ το οποιοδήποτε φταίξιμο στον imitrelo ή τον πατέρα του...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    αλλά στο χαζό και τρελό μυαλό μου έχοντας πάει απο θράκη μέχρι πελοποννησο ΟΛΗ η ελλάδα είναι τρομερός τόπος (δε παν να χεστούν το πουκετ και οι μαλβίδες ......ελλάδα ρε )
    + oo
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Ε μη μας μιλάς-τε. Εχουμε άλλα να στεναχωριόμαστε...

Αναφέρθηκε και ποιο πριν και μάλιστα από μένα. Εσύ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, θα το έκανες; με ποιον; με κάποιον που πέτυχες στο moto.gr/forums ; Και με τι προσόντα θα το έπαιζες ζορο kai batman;

Αυτό είναι άποψή σου. Για μένα καλά κάνουμε και γουστάρουμε τον τόπο μας γιατί είναι όντως πολύ ωραίος. Τα εκατομμύρια τουριστών που παρόλες τις εθνικές συγκυρίες εξακολουθούν να έρχονται ίσως να συνηγορούν σε αυτή την άποψη. Και αν αυτό υπήρχε στον ίδιο βαθμό και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ίσως αυτές να είχαν ερημώσει λιγότερο... Αυτό όμως δεν πρέπει να σε κάνει να υποτιμάς άλλους ωραίους τόπους. Προσωπικά έχω γίνει περισσότερο τοπικιστής και εθνικιστής μετά που έφαγα στη μάπα Σκωτζέζους, Αγγλους, Γαλλους, Ιταλούς και Γερμανούς τοπικιστές ενώ παράλληλα έβλεπα ότι οι περίφημες (και ακριβές) περιοχές και μέρη τους δεν είχαν τίποτα παραπάνω από τις δικές μας (πέραν της διαφήμισης και της οργάνωσης βέβαια...).

Ας μην ξεφεύγουμε όμως, το θέμα είναι άλλο και οφείλεται αλλού, όπως εξηγήθηκε.

Επίσης επειδή αναφέρεσαι σε ανθρώπους που έχουν βγει από το νησί, θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους τους "απέξω" ότι η περηφάνεια και ο κώδικας τιμής δεν ισοδυναμούν με "επιβάλω/κλέβω με το όπλο μου ότι γουστάρω" ούτε τίποτα από τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που πουλάνε τα μεσημεριανάδικα και οι κατα καιρούς @@σειρές της τηλεόρασης. Κάποτε, οι πατεράδες του imitrelou όπως και του μάγκα που του την έπεσε θα τους τα χώναν/πλακώναν μόνο και μόνο γιατί τους ρεζίλεψαν με τσακωμούς και αστυνομίες. Αυτά κάποτε.[*]

[*]Δεν υπονοώ το οποιοδήποτε φταίξιμο στον imitrelo ή τον πατέρα του...
    dont worry patman δεν παρεξηγώ ανθρώπους με λογική σκέψη αλλά όντος κάποτε θα γινόταν ετσι που λές γιατι είναι ρεζίλεμα να έχεις τράβαλα με τήν αστυνομία και τέτοια το κακό είναι οτι κάποτε...........τώρα άλλο θέμα σήμερα δέν υπάρχουν αξίες

edit : άμα ήταν ένας ακόμα θα τής έτρωγε αλλά 5-6 άτομα και το πιό τρελό δέν το είπα..... όταν έγινε το συμβάν ασφαλήτικο πολιτικό αμάξι ήταν εκεί και είδε όλο το συμβάν αλλά δέν κούνησε ούτε έδωσε σήμα αμέσως

για μενα ειναι λαθος και ο φανατικος τοπικισμος που εχουν ΟΛΟΙ οι κρητικοι. και αυτο ξεκιναει απο την οικογενεια, πριν καν πανε σχολειο. ειναι ΜΕΓΑ λαθος να σε κανουν να νομιζεις οτι ζεις στον καλυτερο τοπο ολου του κοσμου.... [/B]

Ρε Σταυρο τι λες τωρα;

Και γενικοτερα οι περισσοτεροι Αθηναιοι, τι λετε;

Δεν εχετε ανθρωπους της νυχτας στην Αθηνα; Δεν εχετε νονους, ανθρωους που ανηκουν σε κυκλωματα προστασιας,ναρκωτικων, πορνειας, λαθρεμποριου κτλ, εσεις εκει πανω;

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι αν καθοταν μια στραβη και μπλεκατε με τετοιους ανθρωπους εκει πανω, θα τους πηγαινατε στα δικαστηρια και θα τους κανατε την μαπα κρεας; Οτι θα βαζατε τα σιδερενια μπρατσα θα και θα καθαριζατε πιο ευκολα απο τον Ημιτρελο;

Μιλατε σαν να ζειτε εσεις στον παραδεισο, οταν φοβαστε να ξεμυτισετε μολις πεσει ο ηλιος; Που φοβαστε να στειλετε το παιδι σας μεχρι το περιπτερο ή μια κοπελα να κυκλοφορησει μονη της μολις σουρουπωσει; Που σας κλεβουνε στο κεντρο της Αθηνας μπροστα στα ματια σας και δεν βγαζετε μιλια; Που καθημερινα βλεπετε να χιλια οσα και σκυβετε το κεφαλι και κανετε σαν να μην εγινε τιποτα....

Η Κρητη εχει μια ιδιοτυπη εγκληματικοτητα, με την ανοχη των πολιτικων αρχων, ιδια ακριβως με αυτη που υπαρχει και ατην Αθηνα.... Απλα εδω τους γνωριζουμε και καποιες φορες καποιοι τρελοι και τολμηροι οπως ο Ημιτρελος, κανουν την προσπαθεια και τους "τρεχουν"....
    Εσεις εκει απλως θα το βαζατε στα ποδια...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma

Χαχαχαχα μου θύμισες το ενεκδοτο με τον μπαμπά τον βοσκακα και τον γιο του που των ρωτάει:
    "Μπαμπά...τι σημαίνει η λέξη εγωιστής?
    Και μπαμπάς βοσκακας μετά απο λίγο σκέψη και στρίβοντας την μουστάκα του του απαντάει:
    "κοπέλι μου ,ξάνοιξε να δεις....εγωιστής είναι εκεινοσας απου θαρρεί οτι ο τόπος απου ζει ειναι καλύτερος απο την Κρήτη"!

Χαχαχαχαχχα :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Shaolin Monk

Οι νόνοι , μπράβοι κτλ.. δεν ασχολούνται μαζί σου φίλε μου, εκτός και αν πραγματικά τους ενοχλήσεις εσύ ή έχουν συμφέροντα απο το μαγαζί σου.

Αντίθετα στην Κρήτη έχω δεί με τα μάτια μου τύπο να βγάζει το πιστόλι και να απειλεί κάποιον επειδή απλά τον κοίταξε .... και παρόμοιες ιστορίες διάβασες φαντάζομαι πριν τόσο απο τον Στέλιο όσο και απο άλλα παιδιά...

Επίσης κατέχει σαν νησί ενα πολύ .. μα πολύ θλιβερό πρωτείο. Την κάκιστη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα που δείχνει για μένα πάρα πολλά.

Πρόσεξε με τώρα.. δεν ισχύει το ίδιο φυσικά για όλους τους Κρητικούς και την Κρήτη.. να μην παρεξηγηθώ... αλλά δείχνει μια άσχημη τάση που δεν έχω δεί σε άλλους τόπους της Ελλάδος. Με εξαίρεση λίγο ίσως την τρέλα των 7νήσιων που είναι όμως λίγο πιο ακίνδυνη.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Η λυση βρίσκεται στην υπογραφη μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    [...]Και γενικοτερα οι περισσοτεροι Αθηναιοι, τι λετε;[...]
    Την αλήθεια.

Μη συγκρίνεις την παραβατικότητα/εγκληματικότητα μιας μεγαλουπολης 5 εκατομμυρίων κατοικων εκ των οποίων δεκαδες χιλιάδες ειναι παρανομοι μεταναστες, αρα φτωχοι, αρα απελπισμένοι, αρα - δυστυχως - φυτωριο εγκλήματος, με το κατεστημένο μιας επαρχίας.

Κατεστημένο που οφειλεται στην ανοχη, στη διαφθορα, στον τοπικισμό, στην ψηφοθηρια και - κυριως - στην εμφυτη νοοτροπία κατοχης όπλων ως επιδειξης ανδρισμου.

Αυτα εαν τα αμφισβητεις, δυστυχως εθελοτυφλείς....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    ...Μιλατε σαν να ζειτε εσεις στον παραδεισο, οταν φοβαστε να ξεμυτισετε μολις πεσει ο ηλιος; Που φοβαστε να στειλετε το παιδι σας μεχρι το περιπτερο ή μια κοπελα να κυκλοφορησει μονη της μολις σουρουπωσει; Που σας κλεβουνε στο κεντρο της Αθηνας μπροστα στα ματια σας και δεν βγαζετε μιλια; Που καθημερινα βλεπετε να χιλια οσα και σκυβετε το κεφαλι και κανετε σαν να μην εγινε τιποτα....
    Mιλας σα να ζεις σε αλλη χωρα...
    Εγω δε μεγαλωσα με το κουμπουρι στο συρταρι μου οπως ενας ξαδερφος μου στα Χανια...
    Ουτε με εμαθαν πως αν με πειραξει καποιος θα αρχισω να ¨τρωω¨ την αδερφη του,τη θεια του,τη γιαγια(τους ευκολους δλδ) για να ¨ξεπλυνω¨ τη ντροπη...
    Μεγαλος ανδρισμος!!!

Αυτη η γελοια τοπικη νοοτροπια,οπως και σε αλλα μερη βεβαια (Μανη πχ) σε συνδυασμο με τη διαφθορα,τις ¨χαρες¨,τις ¨γνωριμιες και τα βολεματα κρατανε οχι μονο τη χωρα μας στο βουρκο αλλα και εμας τους ιδιους...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Mιλας σα να ζεις σε αλλη χωρα...
    Ζει σε άλλη χώρα :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο παιδί με το gixxer
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5