Για να λέμε τήν αλήθεια και κοτούλα πλουμιστή είμαικαι τρεχαλατζής
![]()
Ο εχετλαίος έχει δίκιο δέν είναι μόνο τα ζωνιανά ........ένα παράδειγμα αυτή η περιοχή έχει τήν κρήτη απο χανιά μέχρι ηράκλειο αλλά πχ στα χωριά τής ρίζας που λέμε (γεράκι , μαθιά, αμαριανό κλπ και εκει υπάρχουν μπουμπουκια ειδικά για το γεράκι αλλά εκει το όπλο είναι το τελευταίο που θα χρησιμοποιήσουν συνήθως σου πέζουν με τα χέρια αλλά δέν είναι άγιοι το αντίθετο
για το συμβάν τώρα τι να πείς ζόρικα τα πράγματα ειδικά με τόν μαρκάκη εισαγγελέα
αλλά να πώ και το άλλο ότι και να γίνει το παλικάρι που με "έδωσε" σε αυτούς για να τους κάνει τόν καλό θα φάει αρκετές μπούφλεςτο κακό ότι τόν θεωρούσα και φίλο
, για το πώς θα πάει η υπόθεσή θα δούμε τι άκρη θα βγάλει ο δικηγόρος αλλά όχι ετσι πάμέ να το λήξουμε γιατί δέν τους έχεις μπέσα πρέπει να βρεθει τρόπος να τους έχω με κάτι στο χέρι ( συνήθως αυτα τα άτομα άμα τους κόψεις τα $$ τελειώσαν )
εγώ λέω πάντως να ανέβώ στήν μηχανή και να τσι πέξω μερικά γκαζίδια στή μούρη αφού θα έχω κάνει τα κεφάλια τους μπέρμ (άμα λάχει κάνουν και για αναβάθμηση στα μέγαρα τα κεφάλια τους έχουν περισσότερο αέρα απο τα λάστιχα για τίς εξόδους θα κάνουν τέλεια
![]()
)