αν εννοεις απο πλευρας κοστους,υπολογισε κανα 100αρικο μαζι με φλαντζες και καθαρισμα...
αν εννοεις απο πλευρας κοστους,υπολογισε κανα 100αρικο μαζι με φλαντζες και καθαρισμα...
frankly my dear, i dont give a damn...
για πιστονι τι μαρκα να ψαξω???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
http://www.stelpet.gr/antallaktika.html
δες εδω...παρε και τηλεφωνο τον τυπο,σιγουρα ξερει περισσοτερα απο μενα για παπιες...
frankly my dear, i dont give a damn...
δε μου λες;βαλβιδες εχεις ρυθμησει;απο το εργοστασιο εχω ακουσει οτι ειναι ρυθμισμενες ελαχιστα ανοιχτες για να μην ακουγεται το μηχανακι.εχω το ιδιο παπι και θα το παω για βαλβιδες.προς το παρον καθαρισα καρμπυρατερ κ ειδα μια μικρη αλλα αισθητη διαφορα.
που το φτιαχνεις ??? γιατι σκοπευω να αλλαξω μαστοραΑρχικά δημιουργήθηκε από antenere
δε μου λες;βαλβιδες εχεις ρυθμησει;απο το εργοστασιο εχω ακουσει οτι ειναι ρυθμισμενες ελαχιστα ανοιχτες για να μην ακουγεται το μηχανακι.εχω το ιδιο παπι και θα το παω για βαλβιδες.προς το παρον καθαρισα καρμπυρατερ κ ειδα μια μικρη αλλα αισθητη διαφορα.
φιλε δεν εχω να σου προτεινω καποιον .οτι μπορω το κανω μονος μου.τους αποφευγω λογο κακων εμπειριων.η ρυθμιση βαλβιδων ειναι κατι που μπορει να το κανει και ενας οχι κ τοσο καλος μαστορας.εκτος κ αν ειναι εντελως κατσαπλιας![]()
![]()
![]()