Είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης δεν άκουσε/είδε τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε, εχετε βαρέσει μπιέλα εκει κατω;![]()
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=274095![]()
Είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης δεν άκουσε/είδε τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε, εχετε βαρέσει μπιέλα εκει κατω;![]()
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=274095![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ τους χώρισα ρε, παρεπιπτόντως οι λεωφοριατζήδες είναι πιο γομάρια απ'τους ταρίφες αλλά μ'ενα σεντόνι λόγια γλυκά τους κουμαντάρεις εύκολα και δαύτους..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης δεν άκουσε/είδε τίποτα![]()
Ντάξει ρε Μάκη.... αν ειναι για το καλό του τόπου, χαλάλι η θυσία...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ τους χώρισα ρε, παρεπιπτόντως οι λεωφοριατζήδες είναι πιο γομάρια απ'τους ταρίφες αλλά μ'ενα σεντόνι και λόγια γλυκά τους κουμαντάρεις εύκολα και δαύτους..:rotflmao:![]()
![]()
Όπου τους περιμένουν να τους υποδεχτούν οι επαγγελματίες του νησιού με ένα παραδοσιακό καλωσόρισμα…Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....Οι ξένοι επισκέπτες, αφού έκαναν τη βόλτα τους επέστρεψαν στο πλοίο, για τον επόμενο προορισμό τους, τη Μύκονο.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=274095
(δεξιά ο Επαμεινώνδας (Νάντια) οδηγός ταξι και αριστερά ο Αρίσταρχος (Ρέα) οδηγός λεωφορείου.
![]()
Ο Μάκης δεν φαίνεται... είναι πιο πίσω στα φυτά, με το σεντόνι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Όπου τους περιμένουν να τους υποδεχτούν οι επαγγελματίες του νησιού με ένα παραδοσιακό καλωσόρισμα…
(δεξιά ο Επαμεινώνδας (Νάντια) οδηγός ταξι και αριστερά ο Αρίσταρχος (Ρέα) οδηγός λεωφορείου.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο Μάκης δεν φαίνεται... είναι πιο πίσω στα φυτά, με το σεντόνι...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Νικο νομιζω οτι σου απαντησαν οι αλλοι καταλληλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ρε Σταυρο τι λες τωρα;![]()
Και γενικοτερα οι περισσοτεροι Αθηναιοι, τι λετε;
Δεν εχετε ανθρωπους της νυχτας στην Αθηνα; Δεν εχετε νονους, ανθρωους που ανηκουν σε κυκλωματα προστασιας,ναρκωτικων, πορνειας, λαθρεμποριου κτλ, εσεις εκει πανω;
Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι αν καθοταν μια στραβη και μπλεκατε με τετοιους ανθρωπους εκει πανω, θα τους πηγαινατε στα δικαστηρια και θα τους κανατε την μαπα κρεας; Οτι θα βαζατε τα σιδερενια μπρατσα θα και θα καθαριζατε πιο ευκολα απο τον Ημιτρελο;
Μιλατε σαν να ζειτε εσεις στον παραδεισο, οταν φοβαστε να ξεμυτισετε μολις πεσει ο ηλιος; Που φοβαστε να στειλετε το παιδι σας μεχρι το περιπτερο ή μια κοπελα να κυκλοφορησει μονη της μολις σουρουπωσει; Που σας κλεβουνε στο κεντρο της Αθηνας μπροστα στα ματια σας και δεν βγαζετε μιλια; Που καθημερινα βλεπετε να χιλια οσα και σκυβετε το κεφαλι και κανετε σαν να μην εγινε τιποτα....
Η Κρητη εχει μια ιδιοτυπη εγκληματικοτητα, με την ανοχη των πολιτικων αρχων, ιδια ακριβως με αυτη που υπαρχει και ατην Αθηνα.... Απλα εδω τους γνωριζουμε και καποιες φορες καποιοι τρελοι και τολμηροι οπως ο Ημιτρελος, κανουν την προσπαθεια και τους "τρεχουν"....
Εσεις εκει απλως θα το βαζατε στα ποδια...
εγω μονο να συμπληρωσω οτι οι κλεφτες, οι απατεωνες, οι ληστες και γενικοτερα οι κακοποιοι δεν εχουν τοπο, χωρα, θρησκεια, χρωμα κλπ...ειναι παντου ιδιοι...
εσεις ομως εχετε μια χαρα ανθρωπους με οικογενειες, σκυλια, γατια, και ενα αντιαρματικο στην αυλη...ετσι να υπαρχει...
(σημειωτεον, οτι μπορει οι συγκεκριμενοι μπορει να μην εχουν ενοχλησει ποτε τις Αρχες.απλα εχουν οπλισμο)
αυτη ειναι η διαφορα μας.
:wacko:
Αν δεν σε ξέραμε θα νομίζαμε ότι είσαι κι υπέρμαχος της νομιμότητας....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Νικο νομιζω οτι σου απαντησαν οι αλλοι καταλληλα...
εγω μονο να συμπληρωσω οτι οι κλεφτες, οι απατεωνες, οι ληστες και γενικοτερα οι κακοποιοι δεν εχουν τοπο, χωρα, θρησκεια, χρωμα κλπ...ειναι παντου ιδιοι...
εσεις ομως εχετε μια χαρα ανθρωπους με οικογενειες, σκυλια, γατια, και ενα αντιαρματικο στην αυλη...ετσι να υπαρχει...
(σημειωτεον, οτι μπορει οι συγκεκριμενοι μπορει να μην εχουν ενοχλησει ποτε τις Αρχες.απλα εχουν οπλισμο)
![]()
Σταύρο, με λύπη μου θα σε πληροφορήσω ότι σε όλη την Ελληνική επικράτεια, δυστυχώς, υπάρχει παράνομος οπλισμός και μάλιστα βαρύς.. απλά στις άλλες περιοχές είναι πιο "έξυπνοι" και δεν το φωνάζουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε καλά τώρα, αφού έχουμε το φαράγγι της Σαμαριάς..!:rotflmao:
:a017:
![]()
![]()
:a015: :a015: :a015: :a015:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν σε ξέραμε θα νομίζαμε ότι είσαι κι υπέρμαχος της νομιμότητας....
![]()
define "παρανομος βαρυς οπλισμος"...γιατι εδω μιλαμε ΟΝΤΩΣ για αντιαρματικα και τανκ μεσα σε αυλες (απ'τον 2ο παγκοσμιο)...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σταύρο, με λύπη μου θα σε πληροφορήσω ότι σε όλη την Ελληνική επικράτεια, δυστυχώς, υπάρχει παράνομος οπλισμός και μάλιστα βαρύς.. απλά στις άλλες περιοχές είναι πιο "έξυπνοι" και δεν το φωνάζουν..
επισης τα AK47 πρεπει να ειναι πιο πολλα και απο βοτσαλα της θαλασσας...![]()
και οπου υπαρχει καπνος πρεπει να υπαρχει και φωτια..
εγω δεν εχω ακουσει για χωρια π.χ. της Ηπειρου ή για περιοχες γυρω απο την Λαρισσα, Βολο να εχουν τετοια "θεματα"...![]()
Το Τανκ ή το αντιαρματικό του 2ου ΠΠ δεν θα με πειράξει... Σε αντίθεση με τα ΑΚ που θεωρούνται βαρύς οπλισμός.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
define "παρανομος βαρυς οπλισμος"...γιατι εδω μιλαμε ΟΝΤΩΣ για αντιαρματικα και τανκ μεσα σε αυλες (απ'τον 2ο παγκοσμιο)...
επισης τα AK47 πρεπει να ειναι πιο πολλα και απο βοτσαλα της θαλασσας...![]()
Επειδή η πληροφόρησή σου είναι μάλλον ελλειπής.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και οπου υπαρχει καπνος πρεπει να υπαρχει και φωτια..
εγω δεν εχω ακουσει για χωρια π.χ. της Ηπειρου ή για περιοχες γυρω απο την Λαρισσα, Βολο να εχουν τετοια "θεματα"...![]()
σε όλη την επικράτεια υπάρχει παράνομος οπλισμός ,μη κοροϊδευόμαστε τώρα...
...απλά ο περισσότερος από αυτόν είναι μόνο για να τον κρέμας πάνω από το τζάκι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το Τανκ ή το αντιαρματικό του 2ου ΠΠ δεν θα με πειράξει... Σε αντίθεση με τα ΑΚ που θεωρούνται βαρύς οπλισμός.
Επειδή η πληροφόρησή σου είναι μάλλον ελλειπής.
Μεγαλύτερη αναλογία handgun/κατοίκου δεν παίζει να υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.
Η αναλογία ειναι το θέμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Μεγαλύτερη αναλογία handgun/κατοίκου δεν παίζει να υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.![]()
Ασε μας ρε με το νεροπίστολό σου.. το ξέρουμε λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πώς κανετε έτσι πια....
![]()
![]()