Σελίδα 20 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Αυτό
    Χμ... Ε ναι, λογικό!

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    δεν πειραζει ρε αντωνη...του χρονου θα σου δωσουμε και σενα στρομα(ονοματα δεν λεμε:a13: ) και θα το παμε κομπλε....φτανει που εισαι καλα και γυρισες μια χαρα...στο ξαναπα...οι δρομοι εκει θα ειναι
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Mπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες.
    Εγώ, κράτησα και φέτος την παράδοση στο να χάνομαι, κι έτσι μάζεψα την πρώτη μέρα καμιά 40αριά χιλ λάθους (ότι σημαίνει το αυτό και σε χαμένο χρόνο)
    Την δεύτερη μέρα τα πήγα καλύτερα. ΔΕΝ χάθηκα (το έγραψαν και τα τοπικά νέα μάλιστα ) αλλά και πάλι αναγκάστηκα να γράψω έξτρα χιλιόμετρα για ανεύρεση βενζίνης μετά την προτελευταία φωτογραφία. (τελευταία φορά είχα βάλει κοντά στα Γιάννενα κάπου δίπλα στην Εγνατία που περάσαμε και από κει, έγραψα 350χιλ μέχρι να ξαναβάλω στη Μητρόπολη Καρδίτσας) Γύρω στα 11χιλ εκτός πορείας από την διασταύρωση που έπρεπε να στρίψω + 6 χιλ ακόμα για να ξαναγυρίσω στο σωστό δρόμο. Από κει και μετά, βρέθηκα στην τελευταία φωτογραφία και ακολούθησε ο δρόμος προς τα Καμμένα για τον τερματισμό στις 9παρά.
    Ήταν το σκληρότερο από τα 10 που έχω κάνει. Η πρώτη μέρα λόγω πολλών χιλιομέτρων σε σφιχτές διαδρομές, και η δεύτερη λόγω των πάαααρα πολύ σφιχτών διαδρομών με κατεστραμένους δρόμους από τις κατολισθήσεις.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    δεν πειραζει ρε αντωνη...του χρονου θα σου δωσουμε και σενα στρομα(ονοματα δεν λεμε:a13: ) ..........

απο οτι νομίζω πλέον όμως, κάποια στιγμή πρέπει να πούμε ίσως 2,3 πράγματα παραπάνω για αυτό το παλληκάρι το οποίο μέχρι τη Παρασκευή το βράδυ δεν ήξερε καν τι πραγματικά σημαίνει 36ώρο αλλά το βράδυ της Κυριακής ήταν στα Καμένα Βούρλα πρίν απο τον Τότολο έχοντας πραγματοποιήσει όλα τα χλμ και ακόμα παραπάνω (με ότι και αν σημαίνει αυτό).

Και επειδή απο ότι φαίνεται το 36ώρο είναι πάνω απο όλα μια μοναχική εμπειρία, το τι καταφέρνει κάποιος μπορεί να βγεί μόνο απο τα λόγια του ίδιου, στη προκειμένη περίπτωση είναι κομματακί δύσκολο γιατί ουτε απο ιντερνετ σκαμπάζει , πόσο μάλλον απο μοτοσυκλετιστικά φόρουμ, οπότε ενδεχομένως το βάρος αυτο να πέφτει σε μένα

ο αδερφος σου το εχει και το ξέρουμε...το μονο που μπορω να πω είναι ότι είναι και πολύ σουργελο λεμε.:rotflmao: ελιωσα παρασκευή βράδυ, μεγάλο πειραχτήρι και πολυ ζεστος ανθρωπος...

alx για σενα τι να πει κανείς....εσενα η μάνα σου πρέπει να σε εκανε πανω στην σελα μιλησαμε λιγο στην φωτο με τις ερωτησεις εγω εσυ κι ο διαμαντης.μου ειπες οτι έμπλεξες με μια παρεα και την ειδες τουριστικα αλλα ειναι σφιχτα τα χλμ και δεν θα τελείωνεs ποτε με τέτοιο ρυθμό.ανεβηκες την μπεμπα σου και απο τοτε....διακτινιστηκες????
    nio1981

έμπλεξες με μια παρεα και την ειδες τουριστικα αλλα ειναι σφιχτα τα χλμ και δεν θα τελείωνεs ποτε με τέτοιο ρυθμό.ανεβηκες την μπεμπα σου και απο τοτε....διακτινιστηκες???? [/B]
    Έτσι ακριβώς. Ο αργός ρυθμός που κρατούσαν τα δύο παιδιά της παρέας αδέρφια ξαδέρφια (και συνεπώς και ο nikoskkk που ήταν μαζί τους) ήταν αργός για μένα και πιεζόμουν. Ήθελα να πάω πιο γρήγορα ακολουθώντας τον δικό μου συνηθισμένο ρυθμό.
    Έτσι, και παρόλο που μου αρέσει πολύ η παρέα των παιδιών nikoskkk & panahskkk, τους είπα ότι πιέζομαι έτσι, και την έκανα.

και για οσους δεν καταλαβαν να ξαναπω ότι το moto.gr βγηκε ασπροπροσωπο κυρίως από τον spyro k τον θοδωρή που στο πιο δυσκολο 36ωρο τερμάτισαν 3oi στα γιαννενα και 2oi στα καμενα βουρλα...

τρελοι.....

nio1981

......... τον spyro k τον θοδωρή που στο πιο δυσκολο 36ωρο τερμάτισαν 3oi στα γιαννενα .......

το Σάββατο φτάσαμε μαζί θοδωρής, Alx και Εγώ

ας μη δημιουργούμαι και λάθος εντυπώσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

το Σάββατο φτάσαμε μαζί θοδωρής, Alx και Εγώ

ας μη δημιουργούμαι και λάθος εντυπώσεις

Το ποιος θα φτάσει πρώτος, δεν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τερματίσεις έχοντας παίξει ΟΛΟ το παιχνίδι του 36ώρου. Έχοντας βγάλει όλες τις φωτογραφίες κι έχοντας παίξει τα παιχνίδια μέσης ωριαίας. (πχ το παιχνίδι στο Σέλι, κόστιζε τουλάχιστον 40 λεπτά σε έναν γρήγορο αναβάτη ή κάνα μισάωρο σε κάποιον πιο αργό. Όποιος δεν έπαιξε το παιχνίδι, απέκτησε προπορεία από μισή ώρα έως 40 λεπτά) (εγώ πχ αλλά και ο Τότολος που είναι ίσως ο γρηγορότερος αναβάτης του 36ώρου κάθε χρονιά, είχαμε κάνει πολλές στάσεις την δεύτερη μέρα. (κάποιες τις κάναμε μαζί αφού συναντηθήκαμε και πηγαίναμε παρέα) Άλλοι δεν έβγαλαν ούτε το κράνος!
    Το να βγεις λοιπόν πρώτος ίσως είναι λίγο ηθικό ανέβασμα αλλά δεν λέει κάτι. Έχω πάει αρκετές φορές 1ος ή 2ος έχοντας κάνει σωστά όλη την διαδρομή, αλλά όπως είπα δεν λέει κάτι. Απλά έτυχε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Το ποιος θα φτάσει πρώτος, δεν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τερματίσεις έχοντας παίξει ΟΛΟ το παιχνίδι του 36ώρου. Έχοντας βγάλει όλες τις φωτογραφίες κι έχοντας παίξει τα παιχνίδια μέσης ωριαίας. (πχ το παιχνίδι στο Σέλι, κόστιζε τουλάχιστον 40 λεπτά σε έναν γρήγορο αναβάτη ή κάνα μισάωρο σε κάποιον πιο αργό. Όποιος δεν έπαιξε το παιχνίδι, απέκτησε προπορεία από μισή ώρα έως 40 λεπτά) (εγώ πχ αλλά και ο Τότολος που είναι ίσως ο γρηγορότερος αναβάτης του 36ώρου κάθε χρονιά, είχαμε κάνει πολλές στάσεις την δεύτερη μέρα. (κάποιες τις κάναμε μαζί αφού συναντηθήκαμε και πηγαίναμε παρέα) Άλλοι δεν έβγαλαν ούτε το κράνος!
    Το να βγεις λοιπόν πρώτος ίσως είναι λίγο ηθικό ανέβασμα αλλά δεν λέει κάτι. Έχω πάει αρκετές φορές 1ος ή 2ος έχοντας κάνει σωστά όλη την διαδρομή, αλλά όπως είπα δεν λέει κάτι. Απλά έτυχε.

στην αντίθετη περίπτωση και με το ανάποδο αποτέλεσμα η ερμηνεία θα ήταν ανάλογη, περι μεθοδικότητας εμπειρίας και προγραμματισμού.

Δε βαριέσαι ρε Alx, "σημασία δεν είναι τι λες, σημασία είναι ποιος το λέει" για να παραφράσω και το δικό σου ρητό. Και εγώ έχω κάνει μονο 2 36ώρα ενώ εσυ 10, οπότε ότι και να πω εγώ δε λέει και πολλά. Στο μέλλον ελπίζω να τα αυγατίσω μπας και ο λόγος μου μετρήσει περισσότερο.

PS. Όσο για το παιχνίδι στο Σέλι, προφανώς αναφέρεσαι στον Τάκη με το Ducati (το λέω γιατι ο κόσμος εδω μπορεί να το παρερμηνεύσει). Πίστεψε με φίλε, απο ότι απέδειξε το παληκάρι ... και το παιχνίδι να μην έκανε το επίπεδο του ηταν αλλού. Πολυ μακριά απο μας. Δεν χρειάζεται να κερδίσει χρόνο απο κάπου. Τα πάμε αυτά, οι αγωνιζόμενοι εκ χώματος είναι απλά σε άλλο επίπεδο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½

δεν διαφωνω..παραδειγμα το τροπαιο μπορει να το παρει και καποιος που τερματισε στις 5 το πρωι....ομως αν μη τι άλλο η αποδοση των παιδιων δείχνει και τσαγανό και αντοχη και ταχυτητα...για την διαδρομη νομιζω θα ήταν αστείο να πούμε αν την εκαναν ολη.και για τα παιχνιδια απο τι ειπαν τα εκαναν επισης και μιας και τον σπύρο ειδικα,τον ξερω αρκετα δεν νομιζω οτι θα ελεγε ψεματα

παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση

nio1981

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

PS. Όσο για το παιχνίδι στο Σέλι, προφανώς αναφέρεσαι στον Τάκη με το Ducati (το λέω γιατι ο κόσμος εδω μπορεί να το παρερμηνεύσει). Πίστεψε με φίλε, απο ότι απέδειξε το παληκάρι ... και το παιχνίδι να μην έκανε το επίπεδο του ηταν αλλού. Πολυ μακριά απο μας . Δεν χρειάζεται να κερδίσει χρόνο απο κάπου. Τα πάμε αυτά, οι αγωνιζόμενοι εκ χώματος είναι απλά σε άλλο επίπεδο. [/B]
    Όταν λες "πολύ μακριά από μας", ποιους εννοείς?

Είπα κάτι κακό για τον Τάκη και δεν το κατάλαβα?
    Ίσα ίσα που το παλικάρι το γνωρίζω κι είναι και πολύ καλό παιδί και φέτος μου είχε πει να το κάνουμε μαζί το 36ωρο (αλλά δεν έκατσε)
    Και οδηγικά τον ξέρω αφού είχαμε "κονταροχτυπηθεί" γερά και γουστάραμε στο 36ωρο της Πελοποννήσου (2009) κάπου πριν την Κλειτορία.

Όμως ξαναλέω... δεν έχει να κάνει ποιος φτάνει πρώτος! Μλκίες είναι αυτά και γίνονται γιατί γουστάρουμε κάποια στιγμή να τα κάνουμε. Δεν είναι η ουσία όμως αυτή, ούτε λέει κάτι για το επίπεδο ικανοτήτων του καθένα μας. Μάθε και για το 36ωρο του 2009 παραδείγματος χάριν ποιοι έφτασαν πρώτοι και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σαφέστατα ο γρήγορος αναβάτης, θα φτάσει και νωρίς (ίσως και πρώτος) αν δεν σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά μπορεί και να καθυστερεί κάνοντας στάσεις και να φτάσει πιο μετά. Αυτό, δεν τον κάνει αργό

Πάρε παράδειγμα και τον εαυτό σου. Για να φτάσεις από τους πρώτους, δεν έβγαλες ούτε το κράνος που λέει ο λόγος! Ναι μεν οδηγούσες γρήγορα, αλλά δεν σταμάτησες και πουθενά!

Το επίπεδο του καθενός, το βλέπεις όταν οδηγήσεις μαζί του. Ο Τάκης λοιπόν, είναι από τους καλούς, όπως είναι και ο Τότολος (για μένα ίσως ο πιο γρήγορος αναβάτης που συμμετέχει στα 36ωρα), όπως είναι και ο Paitos όπως είναι και αρκετοί άλλοι.

δεν διαφωνω..παραδειγμα το τροπαιο μπορει να το παρει και καποιος που τερματισε στις 5 το πρωι....ομως αν μη τι άλλο η αποδοση των παιδιων δείχνει και τσαγανό και αντοχη και ταχυτητα...για την διαδρομη νομιζω θα ήταν αστείο να πούμε αν την εκαναν ολη.και για τα παιχνιδια απο τι ειπαν τα εκαναν επισης και μιας και τον σπύρο ειδικα,τον ξερω αρκετα δεν νομιζω οτι θα ελεγε ψεματα

παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση

Γιατί να πει ψέματα ο Σπύρος ή ο Τάκης? Ποιος το είπε αυτό?
    Εμένα μου είπαν ότι δεν τον έπαιξαν το παιχνίδι. (όχι οι ίδιοι.... άλλοι που τους συνάντησαν μέσα στο παιχνίδι)
    Τώρα, το παιξαν δεν το παιξαν, είναι άλλο θέμα κι είναι δικό τους. Εμείς θα τους κρίνουμε για τις επιλογές τους? Απλά, αν δεν το έπαιξαν (δεν γνωρίζω είπαμε) κέρδισαν αρκετό χρόνο. Αυτό είπα εγώ. Τον ίδιο χρόνο που κέρδισαν κι όσοι άλλοι δεν το έπαιξαν! Απλά!

δεν θα το συνεχίσω γιατί δεν έχω όρεξη να κάνω το δικηγόρο κανενος.την αποψη μου την ειπα πιο πανω και μαλλον διαφωνουμε.εγω χαιρομαι που συμμετείχα σε ενα 36ωρο οροσημο το οποίο θα συζητάμε για χρονια για την ομορφιά και την δυσκολια του.απο κει και πέρα επετρεψε μου να νιωθω και θαυμασμο για καποιους.

οπως λεω για εσενα και τους κοζανιτες για τις πολλες και συνεχόμενες συμμετοχές σας(σιγουρα υπαρχουν και αλλοι απλα δεν τους ξερω συγνωμη) ετσι λεω και για τα παιδια που τελειωσαν πολυ νωρις.

και το αν έβγαλαν η οχι κρανος φαίνεται και απο τις φωτο τους....τες πα ειναι ανουσιο να το συνεχίσουμε...να σαι καλα φιλαρακι και να μαστε ολοι καλα να ξαναπαμε

nio1981

Συγνώμη ρε παιδιά που επεμβαίνω κιόλας ....αλλά το 36ωρο έχει να κάνει με το ,

ποιος είναι πιο γρήγορος ??
    Ποιος τελειώνει πρώτος ??
    Ποιος πλαγιάζει πιο πολύ ??

.........ποιος την έχει μεγαλύτερη ...κτλ,κτλ

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17