Οκ. Ούτε στο ζουμο 660 που υποτίθεται είναι απο τα καλά της το έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Η Garmin έχει lane assist, αλλά όχι σε όλα τα μοντέλα της.
Ο Cap10 έχει δίκιο πάντως...
Πόσο εμποδίζει αυτό ? (Ρωτάω για να δω τι θα κάνω).
Οκ. Ούτε στο ζουμο 660 που υποτίθεται είναι απο τα καλά της το έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Η Garmin έχει lane assist, αλλά όχι σε όλα τα μοντέλα της.
Ο Cap10 έχει δίκιο πάντως...
Πόσο εμποδίζει αυτό ? (Ρωτάω για να δω τι θα κάνω).
Μια και μιλάς για χρηση 90% Ελλαδα, ειναι λιγη η χρησιμότητά του, λόγω μικρου σχετικά δικτύου αυτοκινητοδρόμων.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Aσε που δεν έχει και πλάκα έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια και μιλάς για χρηση 90% Ελλαδα, ειναι λιγη η χρησιμότητά του, λόγω μικρου σχετικά δικτύου αυτοκινητοδρόμων.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κάνε ένα τσεκ εδώ
έχει διάφορες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν αρκετά!
Συγγνώμη, να κάνω μια χαζή ερώτηση;Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Οκ. Ούτε στο ζουμο 660 που υποτίθεται είναι απο τα καλά της το έχει.
Πού στο καλό κοιτάς τις προδιαγραφές;;;
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?...15000#specsTab
![]()
Κοίτα.
http://www.garmin.gr/eshop/7--/10-/21-nuvi-510.html
Πήγαινε ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σόρρυ, έγινε παρανόηση, εσύ μιλάς για το 660 και εγω για το 510 αλλά στην ελληνική γκαρμίν, και για το 660 γράφει χωρίς Lane asist. Δες το.
Μήπως για Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό ?
Ξαναδιάβασε τι γράφεις και τι γράφω παραπάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Κοίτα.
...Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Κοίτα.
Σόρρυ, έγινε παρανόηση, εσύ μιλάς για το 660 και εγω για το 510 αλλά στην ελληνική γκαρμίν, και για το 660 γράφει χωρίς Lane asist. Δες το.
Μήπως για Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Συγνώμη για τις επανειλειμένες απαντήσεις. Κατα λάθος.
Στην Ελλάδα τα Garmin πωλούνται με το χάρτη της AutoDrive ο οποίος ΔΕΝ έχει πληροφορίες lane assist. Είναι θέμα χάρτη όμως, όχι συσκευής. Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία ρε παλήκαρε να μιλήσεις με έναν πωλητή...
Να σου πω εγω για το 510 που εχω?
Το μονο του μειονεκτημα ειναι η σχετικα μικρη οθονη στις 3.5"
Κατα τα αλλα σκυλι,εχει φαει σεισμους-λιμους-καταποντισμους και δουλευει ακομα:rotflmao:
Μια οθονιτσα μονο πρεπει να βρω σιγα-σιγα να βαλω γιατι η παλια εχει φαει πολυ γρατζουνισμα
Στην επιλογη GPS μην ψαρωνετε με τις αηδιες lane assist κτλ αυτα ειναι αυτοκινηταδικα κολπα
Τα βασικα ειναι αντοχη στον καιρο-ευκολια ευρεσης και ποικιλια χαρτων-γρηγορος επανυπολογισμος διαδρομης-καλη ποιοτητα δέκτη για να βρισκει ευκολα καλο σημα
Το 510 τα εχει ολα αυτα πακετο σε οικονομικη τιμη
Το 660 ειναι πιο ''λουξ'' ας πουμε(παιζει mp3,συνδεεται με ακουστικο Bluetooth και μπορεις να το συνδυασεις με το κινητο σου κλπ).Θα εδινα την χρηματικη διαφορα μονο και μονο για την μεγαλυτερη οθονη που παντα ειναι χρησιμη στα GPS μιας και βλεπεις περισσοτερο χαρτη.
Αυτα!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Πες τα ρε Γιάννο γιατί όταν τα λέω και τα γράφω εγώ με λένε εγκάθετο υποψήφιο πωλητή της Garmin...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Να σου πω εγω για το 510 που εχω?
Το μονο του μειονεκτημα ειναι η σχετικα μικρη οθονη στις 3.5"
Κατα τα αλλα σκυλι,εχει φαει σεισμους-λιμους-καταποντισμους και δουλευει ακομα:rotflmao:
Μια οθονιτσα μονο πρεπει να βρω σιγα-σιγα να βαλω γιατι η παλια εχει φαει πολυ γρατζουνισμα
Στην επιλογη GPS μην ψαρωνετε με τις αηδιες lane assist κτλ αυτα ειναι αυτοκινηταδικα κολπα
Τα βασικα ειναι αντοχη στον καιρο-ευκολια ευρεσης και ποικιλια χαρτων-γρηγορος επανυπολογισμος διαδρομης-καλη ποιοτητα δέκτη για να βρισκει ευκολα καλο σημα
Το 510 τα εχει ολα αυτα πακετο σε οικονομικη τιμη
Το 660 ειναι πιο ''λουξ'' ας πουμε(παιζει mp3,συνδεεται με ακουστικο Bluetooth και μπορεις να το συνδυασεις με το κινητο σου κλπ).Θα εδινα την χρηματικη διαφορα μονο και μονο για την μεγαλυτερη οθονη που παντα ειναι χρησιμη στα GPS μιας και βλεπεις περισσοτερο χαρτη.
Αυτα!
Θωμα αμα ξερανε οτι παγκοσμια η Garmin εχει το 50% της αγορας κι ολοι οι αλλοι μαζι το υπολοιπο δεν θα τα ελεγαν αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πες τα ρε Γιάννο γιατί όταν τα λέω και τα γράφω εγώ με λένε εγκάθετο υποψήφιο πωλητή της Garmin...![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Έγιναν δύο οι εγκάθετοι υποψήφιοι πωλητές...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.