Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Garmin zumo vs Tomtom rider vs Tibo A4050

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Εδω να κανω μια συσταση και να πω οτι δεν ειναι σωνει και καλα αναγκαιο να αγορασετε απο εδω Garmin με Ελληνικο χαρτη
    Αγοραστε οπου βρειτε καλυτερη τιμη απο εξωτερικο και μετα απο λιγο καιρο που θα ψαξετε λιγο το θεμα θα δειτε οτι χαρτες μπορειτε να βρειτε ευκολα.
    Με αυτο τον τροπο μπορει να βρειτε ακομα και το 660 σε πολυ καλυτερη τιμη απο Ελλαδα(οι Αγγλοι ας πουμε εχουν αρκετα χαμηλοτερες τιμες)
    Ξυπνηστε ρε,ειμαστε στην Ευρωπαικη Ενωση και υπαρχουν και καποια καλα απο αυτην(οπως να γλυτωνουμε απο μερικους ημεδαπους εξυπνους)

Στα γρηγορα το βρηκα στο Amazon.co.uk
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της kles
    Παληκάρια, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
    Πάμε για garmin λοιπόν και όσο για μοντέλο, το ψάχνω.

Να ανοιγεις και κανενα χαρτη παντως

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να ανοιγεις και κανενα χαρτη παντως

Ναι, και όταν οι υπόλοιποι της παρέας κοιτούν χάρτες/roadbook και φωνάζουν "αριστερά για Γραβιά" ν' ακούς και να μην το παίζεις εξυπνάκιας τους style "εγώ έχω GPS και θ' ακολουθώ τη γραμμούλα" γιατί θα γυρνάς μόνος σου...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Ναι, και όταν οι υπόλοιποι της παρέας κοιτούν χάρτες/roadbook και φωνάζουν "αριστερά για Γραβιά" ν' ακούς και να μην το παίζεις εξυπνάκιας τους style "εγώ έχω GPS και θ' ακολουθώ τη γραμμούλα" γιατί θα γυρνάς μόνος σου...
    Επίσης τα GPS (ακόμα) δεν έχουν κάποιο σύστημα αφύπνισης που να λέει "Ξύπνα μλκ, μόλις προσπέρασες την παρέα σου και πας στο άγνωστο"
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    H καλύτερη λύση είναι πριν ξεκινησεις για κάπου που δεν γνωρίζεις το δρόμο να εχεις μια καλή εικόνα μελετώντας σχολαστικά κάποιον έγκυρο χάρτη και αν είναι εύκολο να "φωτογραφίζεις" τη διαδρομή στο μυαλό σου. Αν μπερδευτείς κάπου τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε ανοίγεις GPS για μια μικρή υποβοήθηση. Αλλιώς θα κάνεις κύκλους όπως είπαν και τα παιδιά ποιο πάνω.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    O σχεδιασμός των διαδρομών στα Garmin ΔΕ γίνεται πάνω στη μονάδα, αλλά στον υπολογιστή μέσω MapSource...
    Γίνεται και πάνω στο GPS ...αλλά είναι μανούρα....

Για χάρτη Ελλάδας όχι Autodrive αν κινηθείς σε επαρχιακό.
    Anavasi από 3.90 και πάνω.
    Χάρτες εξωτερικού θα βρεις για όλο τον κόσμο.
    Αν πας σε Garmin να πάρεις κάποιο από τα Zumo 500 ή 550 που είναι σχεδιασμένα για μηχανή (χειρισμός με το το αριστερό χέρι και με γάντια).Το 600 δεν αξίζει τα λεφτά του.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε πρόεδρε αυτά δεν έχουν Ελληνικούς χαρακτήρες.

Που να ξέρω εγώ πως έχουν καταχωρημένη την κάθε πόλη. Απ' τη μια γράφουν Livadeia και την άλλη Libadi Parnasou ή Parnasoy.

Πως να κάνεις αναζήτηση έτσι?
    Sent from me using a computer.

Cpt. Haddock, McGyver, sniper, κάτι μου λέει οτι ένα gps (και garmin μάλιστα) σας χώρισε κάπου.

Ichigo, έχεις δίκιο.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Αλλιώς θα κάνεις κύκλους όπως είπαν και τα παιδιά ποιο πάνω.
    Μαλλον το...αναποδο ειναι το σωστο φιλε μου!Ασε το GPS να σε παει και αμα εχεις καμμια αμφιβολια δες και καποιον εντυπο χαρτη.
    Το να σε κανει κυκλους το GPS συμβαινει στις πλειστες περιπτωσεις οταν ΔΕΝ εχεις ορισει σωστα ποιυς δρομους να αποφευγει.Πχ εξ'ορισμου πολλα GPS εχουν αποφυγη δρομων με διοδια οποτε δεν θα σε παει οσο γινεται απο Εθνικες Οδους.
    Εαν προσεξεις 1)Να εχεις καλο και ενημερωμενο χαρτη στην συσκευη και 2)Να εχεις ρυθμισει σωστα ποιους δρομους να αποφευγει τοτε δεν θα εχεις σχεδον κανενα προβλημα στην πλοηγηση σου
    Εννοειται βεβαια οτι ΠΑΝΤΑ εχεις και το GPS αλλα και χαρτη μαζι σου,δεν το συζητω
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    δηλ ρε παιδια μπορω να σχεδιασω μια διαδρομη στο γκουκλ μαπ κ να το ...μεταφερω στο γκαρμιν το ζουμο 550 που εχω;
    ολα μου τα ταξιδια τα προγραμματιζα κ τα εβαζα στο γκαρμιν ψαχνοντας τους χαρτες του.

ποιο ειναι αυτο το προγραμμα που πρεπει να κατεβασω στον υπολογιστη ,ωστε να στελνω διαδρομες στο γκαρμιν;
    ποιο καλο παιδακι θα μου δωσει τα φωτα του καπως αναλυτικα για να το καταλαβω κ εγω ο....αδαης;

Οι ειδικοί έχουν τον λόγο, αλλά κάνε αυτό που έκανα κι εγώ για να δω τι είναι.
    Γράψε στον γούγλη Garmin MapSource και δες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μάρκο et all, πρέπει να βρείτε το MapSource το οποίο είναι το πρόγραμμα διαχείρισης χαρτών/POIs/διαδρομών της Garmin. Το πρόγραμμα το βρίσκετε στο site της Garmin ως update και με μια "μαϊμουδιά" το εγκαθιστάτε χωρίς να έχεις το media (DVD).

Από εκεί και πέρα του φορτώνετε χάρτες και παίζετε...
    Υπάρχουν πολλά εργαλεία γι' αυτή τη δουλειά, ψάξτε για το GMapTool που σας επιτρέπει να φτιάξεις τα αρχεία για το MapSource από το gmapsupp.img που έχετε στη μονάδα σας (η μπορείτε να βρείτε "ελεύθερα").

Υπάρχει πολλή πληροφορία για τα παραπάνω στο Διαδίκτυο, Google is our friend...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Ρε πρόεδρε αυτά δεν έχουν Ελληνικούς χαρακτήρες.

Το 500 έχει
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Το 500 έχει
    Thanks man..
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Silver Rider vs Billsouzas vs TDM