Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
![]()
Πού μπορείς να βρείς ενα βάτραχο χωρίς πόδια;![]()
Ακριβώς εκει που τον άφησες![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μαφιόζος ανακαλύπτει ότι έχει έλλειμμα γύρω στα 100 εκατομμύρια Ευρω.
Αμέσως σπεύδει στο σπίτι του κωφάλαλου λογιστή του και τον βρίσκει να πίνει καφέ με τον αδερφό του.
- Πες του αδερφού σου, λέει ο μαφιόζος, να μου πει τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια.
Ο αδερφός εξηγεί στον κωφάλαλο με τη γλώσσα των νοημάτων και ο τελευταίος απαντά ότι δεν έχει ιδέα.
Εξοργισμένος ο μαφιόζος, τραβάει το πιστόλι και το κολλάει στο κεφάλι του λογιστή.
- Ρώτα τον που τα έχει κρύψει, γιατί θα του τινάξω τα μυαλά στον αέρα.
Ο αδερφός μεταφράζει και ο λογιστής καταϊδρωμένος του λέει πάλι με νοήματα ότι τα λεφτά τα έχει βάλει σε μια κρύπτη πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου.
- Τι είπε? ρωτάει ο μαφιόζος, που έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του.
Και ο αδερφός:
- Είπε να πας να γ@μηθείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μλκ Γιώργο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μελαχρινή και ξανθιά μιλάνε για σεξ…
Μελαχρινή : Την πίπα την ξέρεις ?
Ξανθιά : Όχι για πες, για πες!
Μελαχρινή : Παίρνεις το πουλί και το βάζεις στο στόμα.
Ξανθιά : Με τα φτερά ;;;;![]()
![]()
![]()
Ειναι τεσσερις ποντιοι μεσα σε ενα αυτοκινητο και κατηφοριζουν τη συγγρου ψαχνοντας για....διασκεδαση!!
Καποια στιγμη βλεπουν μια φοβερη γκομεναρα οποτε σταματανε ακριβως μπροστα της.Κατεβαζει το παραθυρο ο συνοδηγος
και ρωταει την τυπισσα,
-Ποσο παει το μαλλι??
Απανταει αυτη "50 μπρος, 100 πισω"
Οποτε κατεβαζουν το πισω παραθυρο οι ποντιοι νευριασμενοι,
-Γιατι εμεις μαλακες ειμαστε???
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:[i]
![]()
[/B]
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
- Είπε να πας να γ@μηθείς !
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ξανθιά : Με τα φτερά ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
μπαινει σκληροος τυπος σε σαλουν στην αγρια δυση.... παει στο μπαρ και παραγγελνει ενα ουισκι, του το βαζει ο μπαρμαν... πανω που παει να πιασει το ποτηρι πεταγεται μια μαιμου απο το πουθενα βουταει τα @ρχιδι@ της μες στο ουισκι και φευγει, τα παιρνει ο τυπος αλλα τον καθησυχαζει ο μπαρμαν και του βαζει ενα καινουριο, ξανα τα ιδια η μαιμου απο το πουθενα τα βουταει και φευγει παλι ο μπαρμαν τον ηρεμει και του βαζει ενα καινουριο, τριτη φορα πανω που παει να πιασει το ποτηρι η μαιμου πεταγεται και ξαναβαζει τα @ρχιδι@ της μες στο ουισκι, τα παιρνει και ο τυπος κοπαναει το μπαρ πιανει τον μπαρμαν απο τον λαιμο και τον ρωταει τινος ειναι η μαιμου..... τρομαγμενος ο μπαρμαν του λεει...... ε....... του πιανιστα ειναι....
ο πιανιστας στην αλλη γωνια παιζει αμεριμνος στην αλλη γωνια, παει απο πανω του ο τυπος και του λεει με υφος ....... η μαιμου σου βουταει τα @ρχιδι@ της στο ουισκι μου το ξερεις??
και ο πιανιστας συνεχιζοντας να παιζει....... οχι αλλα αν μου το σιγοτραγουδησεις.....
Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων" η απάντηση "πάρτε τα @ρχίδια μου", θεωρείται θετική ή αρνητική;
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου