ελα ρε βλακα !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Air condition! You like;:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Koίτα τώρα τι έχω πάθει, σκέφτομαι εδώ και καιρό να βάλω ένα τασάκι στο τιμόνι του ποδηλάτου αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Με την ευκαιρία λέω να ψάξω μια φωτό απ'το νετ με τασάκι στη μοτοσυκλέτα για να τη βάλω εδώ να δώσω κι άλλες ιδέες πέρα από ράδια και κλιματισμούς κι όμως δεν βρίσκω πουθενά!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα ρε βλακα !!!!!!
![]()
Τι διάολο, μόνο εγώ σκέφτομαι τόσο ανώμαλα;:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Air condition! You like;:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Koίτα τώρα τι έχω πάθει, σκέφτομαι εδώ και καιρό να βάλω ένα τασάκι στο τιμόνι του ποδηλάτου αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Με την ευκαιρία λέω να ψάξω μια φωτό απ'το νετ με τασάκι στη μοτοσυκλέτα για να τη βάλω εδώ να δώσω κι άλλες ιδέες πέρα από ράδια και κλιματισμούς κι όμως δεν βρίσκω πουθενά!
Τι διάολο, μόνο εγώ σκέφτομαι τόσο ανώμαλα;:rotflmao:
![]()
Είσαι ο Θεός μου, τέλος!:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από flickbat:rotflmao:
Είπαμε να βάλουμε τασάκι στη μηχανή ρε, όχι μηχανή στο τασάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Κάντε ρε σωστή δουλειά, εργοστασιακή, όχι πατέντες![]()
![]()
:rotflmao:
Να δεις που αυτό θα "καίει" πολύ, άσε που θα "καπνίζει" και θα ντουμανιάζει ο τόπος..Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Α νόμιζα για ποδήλατο ήθελες, αν δεν θες να ξεμείνεις από τσιγάρα πάντως :rotflmao: ...
![]()
Χωρίς πλάκα τώρα αν είναι να ακούς μουσική στην μηχανή καλύτερα ένα αθόρυβο κράνος με bluetooth παρά καθρέφτες.Δεν πρόκειται να ακούς τίποτα.. Εκτός αν τους θες τελείως για ποζεριά στα φανάρια.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Α, ρε μαγνητάκι ''μπαμπα μην τρέχεις'' που σας χρειάζεται..........
Να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"