Σελίδα 21 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Και για μενα πιστευω δεν εχει κανενα νοημα το ποιος θα φτασει πρωτος η οτι αλλο,το θεμα ειναι να εχεις ενα ρυθμο σβελτο (για να φας και τπτ το βραδυ )και να το ευχαριστηθεις,γιατι εδω που τα λεμε πρεπει να πηγαινεις ταπα για να εισαι απο τους πρωτους ε ταπα για 1700-1900 χιλιομετρα δεν λεει.Εγω παντως σε κανα δυο 36ωρα παιχνιδι δεν εκανα,βαρεθηκα να περιμενω να κανω τοξο ας πουμε.:ZZZ:
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αγαπητοί συνοδοιπόροι μην ασχολείστε με θέμετα ανούσια... άλλο πράγμα είναι το 36άωρο...βαθύτερο... το νοιώσατε νομίζω άλλωστε... παλιοί και νέοι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Συγνώμη ρε παιδιά που επεμβαίνω κιόλας ....αλλά το 36ωρο έχει να κάνει με το ,

1.ποιος είναι πιο γρήγορος ??
    2.Ποιος τελειώνει πρώτος ??
    3.Ποιος πλαγιάζει πιο πολύ ??

.........4.ποιος την έχει μεγαλύτερη ...κτλ,κτλ
    1.no
    2.no
    3.no
    4.ΕΓΩ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άλλο είναι το θέμα φιλε μου και αν βρεθουμε ετησια και θες πες μου να σου εξηγήσω

nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Αγαπητοί συνοδοιπόροι μην ασχολείστε με θέμετα ανούσια... άλλο πράγμα είναι το 36άωρο...βαθύτερο... το νοιώσατε νομίζω άλλωστε... παλιοί και νέοι...

συμφωνω απολυτα μαζι σου.εγω ετσι νιωθω τουλάχιστον και το εγραψα κ ολας.ισχυει οτι ειπα κ στο tenere

nio1981

Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    1.no
    2.no
    3.no
    4.ΕΓΩ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άλλο είναι το θέμα φιλε μου και αν βρεθουμε ετησια και θες πες μου να σου εξηγήσω

Ξέρω τι είναι φίλε μου .....ήταν ρητορικά τα ερωτήματα περισσότερο γιατί έχω την εντύπωση πως η όλη κουβέντα ήταν εκτός φιλοσοφίας του οδοιπορικού .

Και είναι κουβέντες που αποθαρρύνουν κόσμο από το να συμμετάσχει και τον τρομάζουν .

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Επειδή το νόημα της όλης ιστορίας δεν το καταλαβαίνω πέραν του να μειώσεις την προσπάθεια εμένα και του αδερφού μου, ευελπιστώ για όποιον τον ενδιαφέρει (που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς πέραν εμένα και εσένα εδώ μέσα) να κοιτάξει τα αποτελέσματα από το παιχνίδι (όταν βγουν) για να διαπιστώσει ότι το έπαιξα κανονικότατα και χάλασα 40-45 λεπτά, όσο πάνω κάτω και εσύ διοτί στη έξοδο απο το Βέρμιο (στο τέλςο του παιχνιδιου) μαζί βγήκαμε. -- τι λές τώρα!!!!

Κρίμα Alx. Κρίμα γιατι εγώ θεωρητικά είμαι ένας άσχετος με το 36ώρο ενώ εσύ που βραβεύτηκες πέρσυ για τη συνολική σου προσφορά όλα αυτά τα χρόνια διδάσκεις τώρα το πραγματικό νόημα του.

PS1. δηλαδή για να κάνουμε και λίγο χιούμορ τώρα, .... στο Νεάπολη - Πεντάλοφο - Ιωάννινα που πηγαίναμε μαζί παρέα με στάσεις και χαβαλέ, σε καθυστερήσαμε κιόλας? Μπάς και σου κόψαμε και το ρυθμό δηλαδής? :wacko:

PS2. Κανας απο τους Los Pagouristas ρε παιδιά που κάναμε το Σέλι μαζί δεν υπάρχει να κάνει καμια παρέμβαση?

εχω απωτερο σκοπο ο υποχθονιος.....να μην ερχονται

για να βρισκω θεση εγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    nio1981

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Σωστος ο φιλος.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Έτσι είναι +++

και δεν είναι αγώνας και δεν έχει σημασία να φτάσεις πρώτος δεύτεροε η τρίτος...

Θαυμάζω τους 36ωρίτες που επιμένουν και φτάνουν και ξημερώματα το Σαββατόβραδο!

Ο καθένας με τον ρυθμό που μπορεί!

Γραφτήκανε πολλά και για τους δικάβαλους, αλλά για τις ομάδες όχι...

Ποιός έχει κατανοήσει τι σημαίνει 4-6-8 μηχανές να συντονίζονται και να προσπαθούν

να περάσουν όλες τις δοκιμασίες του 36ωρου και να τερματίζουν, όλοι με όλες τις φωτό και με τα παιχνίδια....

Ας το δοκιμάσετε και μετά μιλάτε για όλα τα άλλα!

Η πρώτη του Σαββάτου:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	foto 1 team motomelons.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	151,3 KB 
ID:	226103
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

ρε siraxanz εσείς είστε οι αργείτες;;

σας πετύχαμε στο περιβόλι το βράδυ της κυριακής και κάπου αλλού σίγουρα φαντάζομαι αλλά δεν θυμάμαι που..

μπλε κτμ και πράσινο καβασάκι

καλούς δρόμους
    Fuck the universe.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    ρε siraxanz εσείς είστε οι αργείτες;;

σας πετύχαμε στο περιβόλι το βράδυ της κυριακής και κάπου αλλού σίγουρα φαντάζομαι αλλά δεν θυμάμαι που..

μπλε κτμ και πράσινο καβασάκι

καλούς δρόμους
    Εμείς παληκάρι μου...να είσαστε καλά

καλούς δρόμους και από εμένα...

και η τελευταία φωτό της Κυριακής....ενοείται ότι παρεμβάλονται και άλλες εννέα
    για εμάς τους οκτώ ήταν ένα 36ωρο Χ οκτώ φορές...
    να συντονιστούμε, να κρατάμε ρυθμό,
    να βρίσκουμε όλα όσα χρειάζονταν για να συνεχίσουμε...
    να μην μείνουμε απο βενζίνη
    και όλα αυτά τα μικρά πράγματα που χρειάζονται
    για να ολοκληρώσει κάποιος την δοκιμασία αυτή....
    Μόνο όποιος δεν ξέρει....

Όνομα:	foto 11  team motomelons.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	117,4 KB 
ID:	226105

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Τι να πρωτο-πώ?/.....
    ....Οσα εζησα ,ηταν παραπανω από αρκετα για ένα 2ήμερο. Ισως και για πολύ παραπανω.

Νιωθω γεμάτος κι ελαφρυς.
    Αναθεωρω για άλλη μια φορα τα σημαντικα σ’αυτή την πλαση.
    Ανασαινω καλυτερα από πριν να φυγω.
    Και το χαμογελο δεν φευγει από το προσωπο μου.

Καπως ετσι ηταν για μένα ,το 7ο μου ,και 14ο 36άωρο Οδοιπορικο Αντοχης.
    Πραγματικο SURVIVOR!!! Όπως το χαρακτηρισαν με σιγουρια ,αυτοι που «ξερουν»!

Πραγματικα συγχαρητηρια σε όλα τα παιδια που συμμετειχαν. Ειδικα σε καποια ηρωικα δικαβαλα.
    Πολλα συγχαρητηρια επισης στους Guzzaiους ,για την αψογη διοργανωση - την πανεμορφη χαραξη διαδρομης -&- την τελεια εξελιξη του 14ου 36άωρου.
    Και του χρονου στο 15ο..........

Όνομα:	resized.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	246,1 KB 
ID:	226107
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Eγώ ειλικρινά απορώ πως μπλέχτηκα έτσι σε αυτή τη συζήτηση. Βλέπω τα λεγόμενα και δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Ρε nio, είσαι καινούριος στο θεσμό. (όπως ήμασταν κάποτε όλοι μας)
    Σου εξηγώ πως δεν έχει σημασία ποιος φτάνει πρώτος και μου την λες!
    Σου λέω τη ουσία του 36ώρου και μου την λες!

Γιατί?

Κάτι δεν κατάλαβα από αυτά που πιθανόν εννοούσες? (βασικά στο τελευταίο σου ποστ ψιλοκατάλαβα τι έλεγες)

Θαύμασε όποιον θες όπως λες, απλά ειλικρινά δεν είχα κανένα λόγο να κάτσω να συζητάω κάτι τέτοιο αφού δεν έπιασα από την αρχή τι εννοούσες! Εγώ την ουσία του 36ώρου προσπάθησα να εξηγήσω.

Spyro

Διάβασα καλά? Τι είναι όλα αυτά που μου σέρνεις? Τι σου έκανα? Επειδή είπα πως κάποιοι δεν έβγαλαν ούτε το κράνος για να φτάσουν νωρίς? Δηλαδή, είναι ψέμα? Αυτό δεν μου είπες εσύ ότι κάνατε την δεύτερη μέρα? Δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου.
    Επίσης για τα περί παιχνιδιού που οι πρώτοι δεν έπαιξαν και κέρδισαν χρόνο, εσύ και ο αδερφός σου μου το λέγατε!!!!
    Και τώρα γυρνάς και μου χώνεις ότι βρεις και λες ότι τα έλεγα εγώ????
    Μιλάς για την βράβευσή μου τόσο απαξιωτικά, μιλάς για τα χρόνια συμμετοχής μου άλλο τόσο απαξιωτικά? Γιατί?

Σε έθιξα? Είπα κάποιο ψέμα για σένα?
    Ίσα ίσα που ανέφερα πως εσύ και ο αδερφός σου ήσασταν από τα καλά τιμόνια.
    Κι όχι, δεν με καθυστερήσατε στον Πεντάλοφο. Δική μου απόφαση ήταν να πάμε παρέα μέχρι τα Γιάννενα. (βλέπεις εγώ δεν είχα πρόβλημα να τερματίσω παρέα με δύο πρωτάρηδες της διοργάνωσης, ενώ εσύ είχες θέμα να καταφέρεις να τερματίσεις μπροστά από τους κλασσικά γρήγορους στα 36ωρα)

Ειλικρινά, ΕΓΩ πρέπει να λυπάμαι και να λέω κρίμα με αυτά που διάβασα από σένα χωρίς λόγο και αιτία.

Κι αν αυτό που τελικά σε ενδιέφερε ήταν να φανείς πιο γρήγορος απ' όλους τους άλλους τερματίζοντας μπροστά τους, το πέτυχες. Είσαι ο πιο γρήγορος απ' όλους που συμμετείχαν και τερμάτισαν πίσω από σένα. ΟΚ τώρα? Νιώσε υπερήφανος λοιπόν, αλλά μόλις έχασες έναν φίλο με αυτά που μου έσυρες άνευ λόγου και αιτίας χάριν της ματαιοδοξίας σου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε συμπάθησα αρκετά στη παρέα που κάναμε αυτές τις δυο μέρες.

(υγ: Τώρα κατάλαβα γιατί στράβωσες τόσο πολύ με τον Θάνο που σε θεωρούσε αργό. Υπάρχει υπόβαθρο κόμπλεξ όπως φαίνεται)
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    [B].........
    προσπάθησα να ήμουν όσο ευγενικός οσο γινόταν αλλά απο ότι φαίνεται ίσως και να μου ξέφυγε και εμένα.

Επ' ουδενί δεν παρουσιάζω τον εαυτό μου ως γρήγορο ή οτι την έχω μεγαλύτερη. κάθε άλλο. πόνεσα πολύ και εγώ και ο αδερφός μου για να το καταφέρω και αισθάνθηκα ότι μου το ισοπεδώνουν βασίζοντας την αιτία στην "τύχη" ή στη "μη-συμμετοχή" σε αγωνίσματα.

Η αντίδραση σου μου φαίνεται ειλικρινείς όμως, οπότε απο μένα έχεις ένα ειλικρινές Συγνώμη αν το παράκανα. Άλλωστε αν πάς λίγες σελίδες πριν, θα δεις οτι απο τα πρώτα μου κιόλας λόγια είχα δώσει το Respect μου σε σένα μεταξύ άλλων (όπως και στον siraxanz και την ομάδα του και ας παραπονιέται οτι δε είπε κανείς τίποτα )

σόρρυ και απο τα υπόλοιπα παιδιά αν παρεκτράπηκε μια συζήτηση για ένα τόσο όμορφο event η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την ουσία του.

στο επόμενο και σε πολλά άλλα ακόμα να μαστε γεροί ναι αισθανόμαστε και να τα ζούμε τόσο έντονα όπως τώρα.

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 17:29
  4. Πληροφοριεσ Για Το 36ωρο Κανεισ?????