Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Τα λεφτά σας δεν περνάνε πλέον εδώ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πέρα από Πακιστανούς και αφεντικά η λύση βρίσκεται εδώ και απορώ που δεν της έδωσε σημασία κανείς..

Ρε θα μάζευα όλη την παρέα και θα του κάναμε το ίδιο πράγμα κατά ρυπάς, θα τον ξέσκιζα τον φούστη (ότι φούστης κι αν ήταν αυτός) να τρέχει στα ψιλικατζήδικα για ψιλά μετά έτσι για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος..:rotflmao:

Πάνο

Re.... skepsou na pareis resta apo to 500ariko tha 10lepta ton proigoymenon omos xa xa xa xa xa xa xa xaxa xa xa

na pas me thn tripleta na exeis xoro na ta valeis re
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ειναι και κοντα μου το βενζιναδικο..τελεια...φθηνη βενζινη εχει...μια χαρα...αν και το ειχα κοψει γιατι μου δινει καμια φορα την εντυπωση οτι η αντλια του κλεβει...οχι ομως παντα αν λοιπον δεν παμε ολοι μαζι σε συνδιασμο καφε-βενζιναδικο...θα αρχισω να μαζευω ψιλα :rotflmao:

Mε τόση προθυμία που διακρίνω... τουλάχιστον ο πρώτος που θα πάει ας τον προειδοποιήσει ρε παιδιά να αλλάξει την ταμιακή με ένα παγγάρι..:rotflmao:

Φερθηκε ασχημα το μαγαζι στον πελατη και τωρα ολοι θελουν να πανε τα λεφτα τους εκει. Καλα λενε πως δεν υπαρχει κακη δημοσιοτητα. Εχει δικιο ο φιλος με την αντιστροφη που εγραψε. Εχει παει καποιος απο εσας για βενζινη με φραγκοδιφραγκα? Εγω παντως οχι. Ειναι δυνατον να περιμενει ο κοσμος να μετραει ο βενζινας? Να τα παει στο σουπερ μαρκετ.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Φερθηκε ασχημα το μαγαζι στον πελατη και τωρα ολοι θελουν να πανε τα λεφτα τους εκει. Καλα λενε πως δεν υπαρχει κακη δημοσιοτητα. Εχει δικιο ο φιλος με την αντιστροφη που εγραψε. Εχει παει καποιος απο εσας για βενζινη με φραγκοδιφραγκα? Εγω παντως οχι. Ειναι δυνατον να περιμενει ο κοσμος να μετραει ο βενζινας? Να τα παει στο σουπερ μαρκετ.
    Τι λες ρε φίλε? Τον ρώτησες αν είχε άλλα για βενζίνη?

Και γιατί να μην μετράει ο βενζινάς? Ουρά είχαν κάνει τα αυτοκίνητα έξω απ' το πρατήριο και βιαζόταν?

Και σου εύχομαι να μην χρειαστεί να πας φίλε μου με φραγκοδίφραγκα, αλλά αν χρειαστεί να δω τι θα κάνεις!
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari

Ελα μου ντε !
    Και το "Πακιστανός" που κολάει?
    Δηλ αν ήταν Κρητικός , Μανιάτης, ή δεν ξέρω γω τι, τι θά έλεγε , " ευχαριστώ κύριε που μου δώσατε μια φούχτα μονο-δι-πεντο-δίλεπτα???
    Αυτό να δώ σε βενζινάδικο των Ζωνιανών κι ας .. πεθάνω! :rotflmao:

Moderator
    Δεν κατάλαβα ρε 'σεις! Που είναι το κακό δλδ αν εγώ αύριο ξεμείνω και αδειάσω στο χέρι μου, το τασάκι που ρίχνω μέσα τα μόνολεπτα και πάω να βάλω 1,5 ευρώ βενζίνη στο παπί για να πάω αύριο στην δουλειά μου?

Δλδ τι θα πρέπει να κάνω δεν κατάλαβα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Δεν κατάλαβα ρε 'σεις! Που είναι το κακό δλδ αν εγώ αύριο ξεμείνω και αδειάσω στο χέρι μου, το τασάκι που ρίχνω μέσα τα μόνολεπτα και πάω να βάλω 1,5 ευρώ βενζίνη στο παπί για να πάω αύριο στην δουλειά μου?

Τα κάνεις μασουράκι τυλιγμένα με άσπρο χαρτάκι και γράφεις πάνω , τόσα μονόλεπτα ή δίλεπτα ή .. Χ τοση αξία = τόσο...

(Μιλάμε για 1,5 ευρώ = 150 μονόλεπτα έτσι? )

Αυτό κατα τη γνώμη μου απαιτεί η ευγένεια.

Διαφορετικά φροντίζεις λίγα λίγα να τα ξεφορτωθείς...

Κανείς δεν απάντησε όμως τι σχέση έχει ο εργαζόμενος Πάκης.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Τα κάνεις μασουράκι τυλιγμένα με άσπρο χαρτάκι και γράφεις πάνω , τόσα μονόλεπτα ή δίλεπτα ή .. Χ τοση αξία = τόσο...

(Μιλάμε για 1,5 ευρώ = 150 μονόλεπτα έτσι? )

Αυτό κατα τη γνώμη μου απαιτεί η ευγένεια.

Διαφορετικά φροντίζεις λίγα λίγα να τα ξεφορτωθείς...

Κανείς δεν απάντησε όμως τι σχέση έχει ο εργαζόμενος Πάκης.

Ποια ευγένεια αυτή που υπέδειξαν ιδιοκτήτης και υπάλληλος?

Φαντάζομαι πως ο τύπος δεν πήγε με 150 μονόλεπτα, αλλά και έτσι να ήταν ΟΦΕΙΛΑΝ να τα δεχτούν.

Εδώ ο υπάλληλος είπε πως ο πελάτης δεν ήθελε να πληρώσει!

Δε με ενδιαφέρει τι εθνικότητας ήταν, έτσι κι αλλιώς υπάλληλος ήταν. Το βάρος της ευθύνης πέφτει πρώτα στον ιδιοκτήτη αλλά και από την άλλη δεν νομίζω να τον είχε δασκαλέψει πως αν έρθει κάποιος με κερματα κάτω του 10λεπτου μην τα πάρεις. Απλά δεν ήθελε να τα μετρήσει ο τύπος. Και φυσικά ο ιδιοκτήτης δεν τα ήθελε στο ταμείο του και συνέχισε αυτό που ξεκίνησε ο άλλος.

Για πες μου τώρα. Εσύ θα έκανες αυτό που έκανε ο υπάλληλος?

......Για πες μου τώρα. Εσύ θα έκανες αυτό που έκανε ο υπάλληλος?
    Οχι !
    Αλλά θα χρειαζόμουν λίγο χρόνο να τα μετρήσω και αυτό φυσικά θα εκνεύριζε όσους περίμεναν.
    Εκνευρισμός που θα κατευθυνόταν στον πελάτη φυσικά και όχι σε μένα..

Τέλος πάντων , πιάσαμε ένα ακραίο συμβάν, (αν έγινε όπως περιγράφηκε) .
    Πάντως και στην τράπεζα να πας με μια σακούλα κέρματα χωρίς ομαδοποίηση ο ταμίας δεν τα δέχεται και σε παραπέμπει σε χώρο όπου υπάρχει μηχανή καταμέτρησης κερμάτων κλπ,κλπ..

Αισίως γράψαμε πολλά..

Για λίγα κέρματα...

Η ουσία είναι να μην υπάρχει διάθεση πρόκλησης και απο τα δύο μέρη , τότε βρίσκεται η λύση η οποία συνήθως είναι και η προφανής .

Καλό Σ/Κ σε όλους και πάντα ... με χοντρά .... στην τσέπη!
    Σαν να λέμε υγεία και λεφτά..

Moderator
    Οχι !
    Αυτό πιστεύω και εγώ, ή θέλω να πιστεύω, πως θα έκανε το σύνολο των Ελλήνων που ξέρει πως είναι η κατάσταση και σε τι θέση μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε.
    Και εγώ ίσως δυσανασχετούσα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο.

Ο βενζινάς που είπε, "φίλε είναι μεγάλος ο λεκές?" είχε αν μη τι άλλο χιούμορ, και δεν αρνήθηκε την διαδικασία ώστε να βάλει 5 ευρώ βενζίνη, με την τιμή της στο 1,6 σε κάποιον με αυτοκίνητο.

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου..

Άντε πάμε καμιά βόλτα τώρα.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Έλα ντε κιόλας!

Ξέρετε πόσες φορές έχω πάει με πεντάλεπτα και δεκάλεπτα όταν είχα το αυτοκίνητο για να βάλω 2-3 ευρώ βενζίνη για να πάω δυο-τρεις φορες στη δουλειά μου?

Κανείς δεν αρνήθηκε να τα μετρήσει φυσικά και ευχαριστώ μου είπανε κιόλας!

Αυτό έλειπε να μου έκαναν και φασαρία!

Ο φίλος μας φταίει που δεν του τα πέταξε στα μούτρα και να σηκωθεί να φύγει με μπαντηλίκια ενώ πετάει τον αναμμένο zippo στα βρεγμένα με βενζίνη πόδια τους.....

"Qu ils mangent de la brioche"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για να το φέρουμε στην σωστή πορεία..

Δεν έχει σχέση με αλλοδαπούς κτλ...

Έχει σχέση οτι τα 1-2-5 cents είναι νόμισμα νόμιμο σε κυκλοφορία του Ελληνικού κράτους και της ΕΚΤ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ επειδή είναι πολλά. Μπορεί να σου πεί περίμενε καμιά ώρα να αδειάσω για να τα μετρήσω... αυτό έχει δικαίωμα να το κάνει όπως και ο ταμείας της τράπεζας που σε στέλνει (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) σε άλλο χώρο να στα μετρήσουν.

Η άρνηση πληρωμής με το επίσημο νόμισμα του κράτους, θεωρώντας το ώς άκυρο, αποτελεί όντως αδίκημα και μπορείς πολύ εύκολα να τους τρέχεις με σοβαρές συνέπειες εις βάρος τους.

Τώρα τα περί Πακιστανού κτλ.. είναι άσχετα με την συγκεκριμένη κουβέντα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Εγω παντως, στον πρωτο που θα μου ελεγε δεν δεχομαι ψιλα γιατι βαριεμαι να μεταω,εντελως φιλικα θα του εκανα τον κ@λο κουμπαρα επιτοπου και ας εψαχνε να βρει το δικιο του μετα.:wacko:

ο εργαζόμενος Πάκης.
    τσαμπουκας ο Πακης

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 10:34
  2. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:04

Κανόνες δημοσιεύσεων