αμαν........τωρα που θυμαμαι ειχα πεσει πριν καμια 10 χρονια ......λες να θελω καλιμπρα αμμεσα?![]()
αμαν........τωρα που θυμαμαι ειχα πεσει πριν καμια 10 χρονια ......λες να θελω καλιμπρα αμμεσα?![]()
Ρε αφήστε το φίλο ήσυχο......![]()
Δεν είναι τίποτα, η ψυχολογία σου είναι, σιγά σιγά θα ξεπάρεις και πάλι, σαν να μαθαίνεις από την αρχή είναι.
Τα λάστιχα που έβαλες, αποκλείεται να είναι χειρότερα από αυτά που ήδη είχε επάνω, αλλά καλού κακού κοίτα την ημερομηνία παραγωγής του ελαστικού.
Το μηχανάκι δεν παθαίνει τίποτα από μια τέτοια χαζοπτώση.
Από τη δική μου χαζοπτώση έκανα να συνέλθω ψυχολογικά 2 εβδομάδες, θέλει το χρόνο του!![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Ενταξει, απιθανο να θελει καλιμπρα, γιατι ομως του φαινετε διαφορετικο το μηχανακι? κι εγω εχω φαει δυο - τρεις σουπες και εχω αλαξει και λαστιχα αλλα το μηχανακι το ενιωθα ακριβως το ιδιο και με καινουργια λαστιχα ακομα καλυτερο. εδω λεει οτι του φευγει η πισω ροδα στις στροφες, αυτο ειναι το περιεργο.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Καλησπέρα και πάντα όρθιος.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα:
1. Πόσο καιρό οδηγείς συνολικά;
2. Ήταν το πρώτο δικό σου μηχανάκι;
3. Είχες μπει σε 'κεινη τη φάση που συνηθίζεις και νομίζεις ό,τι του έχεις πάρει τον αέρα (θα εκπλαγείς αν σου πω ότι μόνο το 5-10% των δυνατοτήτων μιας μοτό καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε) κι είχες αρχίσει να γίνεσαι πιο άνετος και ίσως παράτολμος;
Προτείνω να οδηγήσεις κάποιο άλλο μηχανάκι συμπλεκτάτο ίδιων βέβαια χαρακτηριστικών με το δικό σου. Αν νιώσεις το ίδιο σημαίνει ότι είναι ψυχολογική αντίδραση και σ' αυτή την περίπτωση σου προτείνω δύο λύσεις:
α. Είτε θ' απευθυνθείς σε μια σχολή οδηγών (ή σε κάποιο φίλο σου αν είναι πραγματικά έμπειρος κι όχι ό,τι να 'ναι) με σκοπό να επαναλάβεις όλα τα βασικά βήματα απ' την αρχή.
β. Είτε άσε το μηχανάκι κάτω απ' το σπίτι σου μέχρι να αισθανθείς πάλι έτοιμος.
Να 'σαι καλά.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Δεν μου απάντησες. Τα καινούρια λάστιχα, όχι όλα αλλά τα περισσότερα, μέχρι να στρωθούν σου δίνουν μια πολύ περίεργη αίσθηση. Και κουνήματα και αστάθεια στα πολλά και περίεργη αίσθηση κατά το φρενάρισμα κ.α.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Πόσα χλμ έχεις κάνει με τα καινούρια λάστιχα?
Έχεις κάνει καθόλου χλμ με τα καινούρια σου λάστιχα ώστε να στρωθούν?
Ειλικρινά, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να έχει πάθει κάτι το μηχανάκι από μια πτώση.
Sent from me using a computer.
κατα ένα μεγάλο ποσοστό είναι ψυχολογικό και θα σου φύγει μετα απο λίγες μέρες απλά οδήγα όσο περισσοτερο μπορείς , εγώ να φανταστείς τρακαρα με ενα φιλο με αυτοκινητο με 180 χμ φυγαμε απο το δρόμο και το αμάξι έγινε μια άμορφη μάζα , ε απο τότε δεν μπορώ να οδηγισω αμάξι με κλειστά παράθυρα ούτε να κάτσω συνοδηγός![]()
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
99% ειναι η ιδεα σου, αλλα για πες μου κατι...
Τα λαστιχα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια σε διαστασεις με τα "μαμα"?
Αν εχεις βαλει φαρδυτερο (εστω και λιγο) πισω, ειναι λογικο να σου δινει τελειως διαφορτικη αισθηση, θα νιωθεις οτι στριβει δυσκολοτερα, και φυσικα θα γλυστραει γιατι ειναι καινουριο και θελει ΠΟΛΥ καλο πλυσιμο με νερο και σαπουνι, και μετα καμμα 200αρια χλμ σε καλή ασφαλτο (πχ αττικη οδο...). αυτο ισχυει παντα και για ολα τα καινουρια ελαστικα...
Επισης, αν εχεις βαλει λαστιχα με σκληρωτερη γομα για μοτοσυκλετες βαρυτερες και με μεγαλυτερη τελικη, παλι ΔΕΝ θα δουλεψει σωστα στο ελαφρυ 125 σου...Τα Pirelli βγαινουν σε διαφορες σκληροτητες και διαφορετικο δεικτη ταχυτητας, οποτε ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει ΚΑΙ αυτο, μαζι με το "ψυχολογικο" σου...
Αντε, καλες βολτες, και τσεκαρε αυτα που λεω...
![]()
![]()
![]()
Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΦΟΒΙΑ...........
Είναι ό χειρότερος σύμβουλος στήν όδήγηση τής μοτό.
Νομίζω ότι είσαι σέ μιά φάση πού ό φόβος ίσως σέ
όδηγήσει ΣΕ ΛΑΘΟΣ...!!
Ό καλύτερος τρόπος νά τό ξεπεράσεις είναι νά
καβαλήσεις μοτό τήν έπόμενη στιγμή άν μπορείς.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ πού αύτό κατάλαβα,
ΚΑΤΕΒΑ άπό τό μηχανάκι.
Πάρτο άπόφαση ότι θά ξαναπέσεις,
καλό έξοπλισμό καί βούρ γιά χώμα
ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ...!!
Τό χώμα είναι μεγάλο σχολείο.
Καλή τύχη.....
![]()
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΕΜΙΣΕ Κ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΣΦΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.
Από ψυχολογία καλά?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ1
...ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
....Kαι σταμάτα να φωνάζεις σε παρακαλώ
(εγώ είμαι ήδη κουφός αλλά κάποιοι εδώ μέσα ειδικά κάτι παλιΟγριεςενοχλούνται)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
τσεκαρε μια και τις πιεσεις των ελαστικων σου...
μπορει να ειναι εντελως λαθος...
![]()