Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Γιατί συνεχίζουν τόσοι πολλοί να το λένε αυτό δεν έχω καταλάβει.... Δεν είναι και κανένα τελευταίο δορυφορικό, 30 νίκες έχει με Stoner και Capirossi.....

Τι έγινε δηλαδή από πέρσι; Χάλασε; Αν βελτιώθηκαν οι άλλοι περισσότερο είναι άλλο θέμα...

Φιλε μου, εδω κανεις λαθος.Ειναι ακριβως το ιδιο θεμα καθως το ντουκατι δεν τρεχει μονο του.. Οι αλλοι που αναφερεις ειναι ο βασικος ανταγωνισμος.
    Δεν ειναι μεν δορυφορικο αλλα τα δοριφορικα δεν στοχευουν για βαθρο-ποσο μαλλον για πρωταθλημα..

Εαν λοιπον συγκρινεις το ντουκατι με τις μοτοσυκλετες τις οποιες φτιαχτηκε για να ανταγωνιστει βλεπεις ποσο πισω ειναι.Κουμουτσι στην εισοδο- βαρκα στην εξοδο.Εαν κατσεις και παρατηρησεις τα ντουκατι στο φετινο πρωταθλημα ενα προς ενα θα δεις εναν ροσσι που μολις παει να πιεσει λιγο παραπανω χανει μπροστινα εναν χεηντεν ο οποιος βγαινει χορευοντας σε καθε εξοδο..Κι απο την αλλη βλεπεις τα γιαμαπα κι ειναι τρενα..(Για τα χοντα δε συζηταμε ειναι απλα αλλη κατηγορια..)

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
    Φιλε μου, εδω κανεις λαθος.Ειναι ακριβως το ιδιο θεμα καθως το ντουκατι δεν τρεχει μονο του.. Οι αλλοι που αναφερεις ειναι ο βασικος ανταγωνισμος.
    Δεν ειναι μεν δορυφορικο αλλα τα δοριφορικα δεν στοχευουν για βαθρο-ποσο μαλλον για πρωταθλημα..

Εαν λοιπον συγκρινεις το ντουκατι με τις μοτοσυκλετες τις οποιες φτιαχτηκε για να ανταγωνιστει βλεπεις ποσο πισω ειναι.Κουμουτσι στην εισοδο- βαρκα στην εξοδο.Εαν κατσεις και παρατηρησεις τα ντουκατι στο φετινο πρωταθλημα ενα προς ενα θα δεις εναν ροσσι που μολις παει να πιεσει λιγο παραπανω χανει μπροστινα εναν χεηντεν ο οποιος βγαινει χορευοντας σε καθε εξοδο..Κι απο την αλλη βλεπεις τα γιαμαπα κι ειναι τρενα..(Για τα χοντα δε συζηταμε ειναι απλα αλλη κατηγορια..)
    Μιλάς μόνο για φέτος ή από το '06 και μετά;
    Give me fuel, Give me fire

Μιλαω για την τωρινη υπαρχουσα κατασταση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω μια απορία έχω...

Τι διάολο κατασκόπους έχει αυτός ο Lorenzoς και κλέβει τις ρυθμίσεις του γιατρού από το paddock της Ducati; Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι συγκεκριμένοι κατάσκοποι - commando, "πειράζουν" και τις άρτιες ρυθμίσεις του γιατρού και πάει σκατά μετά...

Προτείνω λοιπόν, ο Valentinoς αντί για τοίχο, να κάνει εκσκαφή στα -250 μέτρα και να φτιάξει paddock με θωράκιση από τιτάνιο και μόλυβδο, ώστε να μην σημειώνονται διαρροές...και να αναδύεται από τα έγκατα της γης μέσα σε κάψουλα, όπως βγήκαν οι μεταλλωρύχοι στη Χιλή...

πολύ κατασκοπία ρε παιδί μου...πολύ!!!
    ετοιμο στρωμενο/στημενο μηχανακι...απο του χρονου θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...

Εγω μια απορία έχω...

Τι διάολο κατασκόπους έχει αυτός ο Lorenzoς και κλέβει τις ρυθμίσεις του γιατρού από το paddock της Ducati; Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι συγκεκριμένοι κατάσκοποι - commando, "πειράζουν" και τις άρτιες ρυθμίσεις του γιατρού και πάει σκατά μετά...

Προτείνω λοιπόν, ο Valentinoς αντί για τοίχο, να κάνει εκσκαφή στα -250 μέτρα και να φτιάξει paddock με θωράκιση από τιτάνιο και μόλυβδο, ώστε να μην σημειώνονται διαρροές...και να αναδύεται από τα έγκατα της γης μέσα σε κάψουλα, όπως βγήκαν οι μεταλλωρύχοι στη Χιλή...

πολύ κατασκοπία ρε παιδί μου...πολύ!!!

Εχεις δικιο...

Ειδες ομως ο μεγας εξελιΧτης Λορενθος εξελιξη που εχει κανει στο Γιαμαχα απο τοτε που εφυγε ο Ιταλος?

Στο Καταρ ηταν το μοναδικο μηχανακι στο γκριντ που ενω ηταν το πρωτοτυπο του 11 ετρεχε με τις ρυθμισεις του 10...

Ευτυχως ομως απο τοτε συνεχιζει την καλη εξελιξη...

Απλα δεν πειραζει τιποτα,και γραφει βιβλια...

Αδερφε ακου και το αλλο...

Απο του χρονου τον συγκεκριμμενο οδηγο θα τονΕ γλεντανε μαζι και ο Ροσσεας και ο Αφανας....
    Motoadv.gr- The Best Motorcycle Travel Blog

Μιλαω για την τωρινη υπαρχουσα κατασταση.

Όταν άρχισε η φετινή χρονιά το Ducati ήταν το μηχανάκι που κέρδισε τους 3 από τους 6 τελευταίους αγώνες του 2010. Δεν νομίζω να ήταν καθόλου πίσω από τις μοτο που φτιάχτηκε για να ανταγωνιστεί όπως λες....

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μaggellanos
    Εχεις δικιο...

Ειδες ομως ο μεγας εξελιΧτης Λορενθος εξελιξη που εχει κανει στο Γιαμαχα απο τοτε που εφυγε ο Ιταλος?

Στο Καταρ ηταν το μοναδικο μηχανακι στο γκριντ που ενω ηταν το πρωτοτυπο του 11 ετρεχε με τις ρυθμισεις του 10...

Ευτυχως ομως απο τοτε συνεχιζει την καλη εξελιξη...

Απλα δεν πειραζει τιποτα,και γραφει βιβλια...

Αδερφε ακου και το αλλο...

Απο του χρονου τον συγκεκριμμενο οδηγο θα τονΕ γλεντανε μαζι και ο Ροσσεας και ο Αφανας....
    Αν δν κάνω λάθος μες το 10, παίζει και μες το 09, ο Βαλεντίνος σήκωσε τοίχο, να μν παίρνει μάτι ο Χόρχες (αν κάνω λάθος, διορθωστε με). Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις του 10 είναι του Χόρχε και απλά οι ρυθμίσεις ήταν καλές από πέρσι.

Μν θεοποιούμε τον Ρόσι κ ταυτόχρονα βγάζουμε άχρηστο τον Χόρχε. Αν μη τι άλλο το παλικάρι είναι πρωταθλητής και πρωταθλητή δν σε κάνουν μόνο οι ρυθμίσεις.

Όταν άρχισε η φετινή χρονιά το Ducati ήταν το μηχανάκι που κέρδισε τους 3 από τους 6 τελευταίους αγώνες του 2010. Δεν νομίζω να ήταν καθόλου πίσω από τις μοτο που φτιάχτηκε για να ανταγωνιστεί όπως λες....
    Μιλαω γιατ ο πρωταθλημα του 2011.Οσο για το 10 οταν λειπει ο γατος τα ποντικια χορευουν..

Μιλαω γιατ ο πρωταθλημα του 2011.Οσο για το 10 οταν λειπει ο γατος τα ποντικια χορευουν..

Λες ότι το μηχανάκι είναι πολύ πίσω από Honda/Yamaha. Κι εγώ λέω ότι κέρδισε τους 3 από τους 6 τελευταίους αγώνες του 2010.

Όσο και να βελτιώθηκαν οι άλλοι δεν μπορεί το μέχρι πρότινος πλήρως ανταγωνιστικό μηχανάκι να χαρακτηρίζεται ως βάρκα και κουμούτσα και άλλους τεχνικούς όρους που παρέθεσες.

Δηλαδή τι έγινε; Χειροτέρεψε από πέρσι;

Για γάτους και ποντίκια δεν σχολιάζω...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω...ο Lorenzo τρεχει με τις περσινες - "κλεμμενες" απο τον γκουρου του στησιματος Rossi- ρυθμισεις και ειναι πρωτος στη βαθμολογια φετος...και αυτο με μια μηχανη η οποια παρ οτι ειναι βασισμενη σε μεγαλο βαθμο στην περσινη πετυχημενη συνταγη, εχει νεο πλαισιο και πιο ισχυρο κινητηρα...Τι ειναι επιτελους αυτες οι περισνες "κλεμμενες" ρυθμισεις; Μακρας διαρκειας σαν το γαλα;

Και αφου του γιατρου του αρκει μια γυρα με φουρκονι σε μια οποιαδηποτε πιστα για να ρυθμισει ενα οποιοδηποτε μηχανακι τι σκατα εχει παθει φετος με το Ducati και τον πινει;

Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω...ο Lorenzo τρεχει με τις περσινες - "κλεμμενες" απο τον γκουρου του στησιματος Rossi- ρυθμισεις και ειναι πρωτος στη βαθμολογια φετος...και αυτο με μια μηχανη η οποια παρ οτι ειναι βασισμενη σε μεγαλο βαθμο στην περσινη πετυχημενη συνταγη, εχει νεο πλαισιο και πιο ισχυρο κινητηρα...Τι ειναι επιτελους αυτες οι περισνες "κλεμμενες" ρυθμισεις; Μακρας διαρκειας σαν το γαλα;

Και αφου του γιατρου του αρκει μια γυρα με φουρκονι σε μια οποιαδηποτε πιστα για να ρυθμισει ενα οποιοδηποτε μηχανακι τι σκατα εχει παθει φετος με το Ducati και τον πινει;

:a19:

Α να γεια σου....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

ελα να φας κουνελι μελος

το κανει για να εχει σασπενς
    απο πανω ρε

Λες ότι το μηχανάκι είναι πολύ πίσω από Honda/Yamaha. Κι εγώ λέω ότι κέρδισε τους 3 από τους 6 τελευταίους αγώνες του 2010.

Όσο και να βελτιώθηκαν οι άλλοι δεν μπορεί το μέχρι πρότινος πλήρως ανταγωνιστικό μηχανάκι να χαρακτηρίζεται ως βάρκα και κουμούτσα και άλλους τεχνικούς όρους που παρέθεσες.

Δηλαδή τι έγινε; Χειροτέρεψε από πέρσι;

Για γάτους και ποντίκια δεν σχολιάζω...
    Δεν υπαρχει 3 στους 6 υπαρχει 3 στους 18!Οταν λοιπον απο τους 18 αγωνες του 2010 το ντουκατι κερδιζει 3...

:rotflmao: :rotflmao:

To αν ο Ροσσεας ειναι ο γκουρου του στησιματος,δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρος ανθρωπΑς που παρακολουθει καποια χρονια αγωνες,και να διαφωνει....απλα κοιτα την Μ1 ολα τα προηγουμενα χρονια...Χωρις τα γκαζια των ΝτουλαΠι και χοντα και ομως στις περισσοτερες πιστες...απλα εσπερνε...
    Εσυ ποιος λες να το εστησε....ο Λιν Τζαρβις?

Απο την αλλη κανεις δεν ειπε οτι ο στρογγυλομουρης τρεχει σε ολες τις πιστες με περσυνες ρυθμισεις...απλα σε οτι αφορα την εξελιξη,μεχρι στιγμης περνει τα π@π@ρια μου...Το ολο παιχνιδι σε οτι εχει να κανει με αυτο το κομματι,το εχει παρει πανω του ο Σπις ο οποιος φημιζεται για το ποσο μεθοδικος ειναι ασχετα εαν μεχρι στιγμης ειναι και κουλομαρια...:rotflmao: :rotflmao:

Τωρα για τον Ιταλο οτι και να πουμε...Πιπες θα λεμε...:rotflmao:

Το οτι ο κουβας που του δωσανε δεν εχει πλαισιο,λεει κατι?μπαααααααα
    Πως νομιζεις πως θα εγινε?Θα πηγε ο ΤζερεμιΣ ο ΜπερΤζες θα το ειδε και θα ειπε:
    Ελα μωρε σαν ολα τα γιαπωνεζικα ειναι και αυτο...ενα τιμονι,δυο ροδες,.....το πλαισιο.........???ρε παιδια που ειναι το πλαισιο????
    Η μηπως λες στην ΝτουΛαπι να μην τα ξερανε αυτα?Εσυ πιστεψες δηλαδη ποτε οτι εδωσε τοσα λεφτα για να παρει το πρωταθλημα του 11?Ασχετα αν και αυτο δεν θα την χαλαγε βεβαια...

Την δουλεια του Ιταλου λοιπον θα περιμενουμε να την δουμε την αλλη χρονια...φετος απλα θα κανουμε υπομονη,θα βλεπουμε τα χοντα να σπερνουν,θα δουμε τον Κεισι(συζυγο Αντριαννας)πρωταθλητη,και θα αρκεστουμε στον Αφανα,(ο οποιος παρεπιμπτοντως και κατα την γνωμη μου παντα, ζητημα ειναι σε λιγους αγωνες να ξυριζει κοντρα την φαβοριτα του ΠΠΠ(περσινου παγκοσμιου πρωταθλητη):rotflmao: μιας και ειναι ο μονος που δινει θεαμα,και οταν του χρονου παμε στα 1000αρια που θα ειναι σχεδιασμενα απο λευκο χαρτι...εδω θα ειμαστε και θα ξαναμιλησουμε....
    Motoadv.gr- The Best Motorcycle Travel Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Και απ' ότι βλέπω, μια και ο ρόσσι είναι γκουρού ΚΑΙ στον ψυχολογικό πόλεμο,μέχρι τώρα τους έχει κάνει κομμάτια... και τον Ελίας,και τον Άμπραχαμ,και τον Καπιρόσι :rotflmao: :rotflmao:
    Τα πόδια τους δεν παίρνουνε,
    κανείς εκεί στις θέσεις από 9 και κάτω:rotflmao:
    Αφού έχει αρχίσει από τα νεύρα του και ξεσπάει στην κεφάλα του.
    Είδατε πως την έκανε πάλι?
    Προς το τέλος της σαιζόν,θα την ξυρίσει τελείως,
    και θα αφήσει φαβορίτες όπως παλιά,μόνο που τώρα θα είναι πιο μακριές και θα τις χτενίζει προς τα πάνω:rotflmao:
    Και οι κακομοίρηδες οι Ροσίτσες ελπίζουν για του χρόνου
    που θα είναι πιο ''αντρικά'' τα μηχανάκια,1000άρια με λιγότερα ηλεκτρονικά κλπ κλπ. να πάει καλά και να κλείσει στόματα:rotflmao:
    Οξύμωρο ε?
    Να θέλει ο ρόσσι αντρικά μηχανάκια,για να τους δείξει τι εστί βερύκοκο

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:
    από SSMPRINIS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 15:36
  2. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (3 από 3)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:28
  3. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (2 από 3)
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:28
  4. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (1 από 3)
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF