Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Τα λεφτά σας δεν περνάνε πλέον εδώ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    τσαμπουκας ο Πακης

Θυμασαι στα τελευταια διοδια στην βενετια που μετραγαμε μια ωρα το σακουλακι με τα ψιλα που ειχα τσιμπησει απο το μαγαζι μου ,με αποτελεσμα να δημιουργηθει ουρα απο πισω και τελικα μολις τα μετρησαμε και τα ριξαμε,ανακαλυψαμε τον αυτοματο μετρητη ψιλων που διεθεταν τα διοδια.

για Πακηδες μας περασαν

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Πάντως και στην τράπεζα να πας με μια σακούλα κέρματα χωρίς ομαδοποίηση ο ταμίας δεν τα δέχεται και σε παραπέμπει σε χώρο όπου υπάρχει μηχανή καταμέτρησης κερμάτων κλπ,κλπ..
    Ναι για την διευκόλυνση όλων όμως. Δεν αρνείται να πάρει κέρματα.

Από τη στιγμή που τα κέρματα κυκλοφορούν νόμιμα και είναι νόμιμο χρήμα δεν δικαιούται κανείς να αρνηθεί να τα πάρει

Ενταξει, αν ειχε αναγκη δεν το ξερω και παω πασο. Και δεν λεω πως το μαγαζι ειχε δικιο αλλα μερικα πραγματα δεν τα κανουμε απο ευγενια.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Διάβασα όλο το thread ούτως ώστε ν' απαντήσω συνετά και να μην παραλείψω κάτι.

Θέλω να σας ρωτήσω όλους κάτι:
    Είναι όλοι οι Έλληνες καλοί; Είναι όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας σας καλοί;

Υπάρχουν άνθρωποι κακοί, εμπαθείς, κομπλεξικοί, κακομοίρηδες αλλά και καλοσυνάτοι. Υπάρχουν όμως σε ολόκληρη τη γη. Είτε είναι Έλληνες, είτε Γερμανοί, είτε Ιρακινοί.

Πέρα απ' αυτό, ο υπάλληλος είναι εξαρτώμενος από τον εργοδότη του, απ' τη βούληση και τις απόψεις του. Ο Έλληνας υπάλληλος που έχει πάρει τέτοια επιταγή απ' το αφεντικό του πιστεύετε πώς θα το έλεγε με διαφορετικό τρόπο; Μάλλον το περιστατικό θα οδηγούσε σε μπουνίδια με συνοπτικές διαδικασίες.

Η δική μου άποψη για τους αλλοδαπούς γενικά είναι λίγο διαφοροποιημένη. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, να τους δω, να κάτσω στο ίδιο παγκάκι, να συζητήσω μαζί τους. Αλλά δεν τους θέλω στη χώρα μου. Και δεν τους θέλω όχι γιατί τη θέλω για πάρτη μου ή για να έρχονται οι Ιταλοί και οι Γερμανοί ν' αγοράζουν γη για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν τους θέλω γιατί δεν υπάρχει δουλειά πλέον, δεν κυκλοφορεί ρευστό πλέον, όλοι μα όλοι έχουμε δυσκολευτεί. Παλιότερα χρειαζόμουν ουσιαστική δουλειά μέσα στην ημέρα για να βγάλω αυτά που χρειάζομαι -και είμαι ολιγαρκής γενικά- γύρω στις τρεις ώρες καθημερινά. Πλέον αν δε φάω ένα ολόκληρο εφτάωρο και πολλές φορές δωδεκάωρο δε νιώθω να γυρίσω σπίτι μου και να αντικρίζω τους λογαριασμούς, το άδειο ψυγείο, τα έξοδα μου γενικά.

Θέλω οι άνθρωποι αυτοί να φύγουν απ' την Ελλάδα με τη σκέψη πως τώρα ο Έλληνας ίσως και να 'μαθε το μάθημα του και δουλειές που δεν καταδεχόταν να κάνει το 1990 κι έφερνε σωρεία τους αλλοδαπούς πως θα την κάνει και θα πει ευχαριστώ με ευγνωμοσύνη. Δεν με πειράζουν οι άνθρωποι, με πειράζει η ανέχεια όλων μας και όλοι είμαστε δυστυχισμένοι. Και δεν υπάρχει εμείς και οι άλλοι. Όλοι μαζί βράζουμε στην ίδια χύτρα.

Κι αν κάποιοι αλλοδαποί είναι βρομιάρηδες και σιχαμεροί, πόσοι Έλληνες είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς; Και τί τους οδηγεί όλους να είναι έτσι; Τί μας οδηγεί όλους μας στα μάτια άλλων να φαινόμαστε ή να είμαστε όλοι μας βρομιάρηδες;

Μη χωρίζετε τους ανθρώπους. Είμαστε όλοι εδώ και ζούμε στην ίδια χώρα και τρώμε την ίδια πίκρα. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Δεν είμαι ο Γκάντι αλλά δε μου αρέσει αυτή η διάκριση. Σίγουρα κι εγώ έχω σιχτιρίσει τον μαυριδερό που έρχεται με θράσος να μου πλύνει τα τζάμια, αλλά ξέρετε κάτι στην τελική; Ανοίγω τους υαλοκαθαριστήρες και φεύγει. Αλλά να σας πω και κάτι ακόμα. Εγώ στη θέση του αν πεινούσα δε θα λογάριαζα ούτε υαλοκαθαριστήρες ούτε τίποτα. Κι αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε! Κι εμείς πεινάμε! Καταλάβατε;;; Όλοι ΜΑΣ πεινάμε Έλληνες και μη Έλληνες κάτοικοι όμως ΟΛΟΙ της ίδιας χώρας.

Αυτή είναι η δική μου άποψη, έτσι το σκέφτομαι, έτσι το ζω και με εκφράζει σαν τοποθέτηση, οπότε και με χαρακτηρίζει. Είμαι υπεύθυνος για την άποψη μου εγώ και μόνο εγώ κι αν κάποιος το βλέπει διαφορετικά και δε θέλει να μου μιλάει ή να ανταλλάσσει ποστς μαζί μου δεν με απασχολεί.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μην το πάμε παιδιά πάλι στο αλλοδαποί vs γηγενείς κατοίκους..

Το θέμα δεν είναι αυτό. Εδώ δεν το έχει λύσει κανείς το μεταναστευτικό , θα λυθεί στο moto.gr;;;

Νομίζω οτι το θέμα είχε να κάνει με το κατά πόσο δικαιούται κάποιος (ο όποιος) να αρνηθεί κέρματα χαμηλής αξίας ώς επίσημο νόμισμα προς πληρωμή. Οχι τι χρώμα δέρματος είναι το χέρι που τα αρνείται... που δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο σε αυτό.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Δεν ξέρω τι ισχύει γενικά, αλλά στην τράπεζα της Ελλάδος (Πανεπιστημίου) ήθελαν να κλείσεις ραντεβού για να τους πας €1000 σε κέρματα των €2...
    Give me fuel, Give me fire

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αυτό που ισχύει .. για μια ακόμη φορά... είναι πως δεν μπορείς να αρνηθείς πληρωμή σε κέρματα μικρής αξίας. Μπορείς βέβαια να ταλαιπωρήσεις όπως σε ταλαιπωρούν, με αποδοχή πληρωμής αφού τα μετρήσεις που μπορεί να πάρει ώρες .. ίσως και μέρες (στην περίπτωση καταστήματος που θα πάει 1000 ευρώ σε δίευρα)
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ;

Υπάρχουν άνθρωποι κακοί, εμπαθείς, κομπλεξικοί, κακομοίρηδες αλλά και καλοσυνάτοι. Υπάρχουν όμως σε ολόκληρη τη γη. Είτε είναι Έλληνες, είτε Γερμανοί, είτε Ιρακινοί.

+1000

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 10:34
  2. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε