Eννοεις πως ειναι αρχαιο η οτι ειναι για κουλους;;;;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Eννοεις πως ειναι αρχαιο η οτι ειναι για κουλους;;;;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
...cause the place seems still alive...
αρχαίο το xr;
μμμαααα ειιιναι χόνδα....
δεν σπάει, δεν χαλάει, πάει τα παιδιά σχολείο, κάνει πίτ(π)ες...![]()
![]()
άρα drz!
χχμμμ...
για το yamaha;
για το ktm (που λέει και ο mike
*mike θα σ' έχω υπ' όψιν μου αν καταλήξω σε κτμ .
εχμ... να ρωτησω μια μλκια????
σκεφτομαι και εγω για drz 400. η μονη μου ενσταση ειναι στο κατα ποσον αμα μου την καρφωσει καμια καλοκαιρινη μερα να πω βολο (απ οπου εχω καταγωγη) η να παω σε κανα 36ωρο θα με βγαλει και δεν θα το φορτωσω στην οδικη.
γνωριζω οτι δεν θα ειναι ανετο το ταξιδι αλλα κλαιν. αντεχω.
το μηχανακι αντεχει?
επισης, Ε η S ? Το καθε ποτε θελει σερβις δε με απασχολει. τα κανω μονος μου και τη βρισκω...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Το μηχανάκι αντέχει ΣΙΓΟΥΡΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
σκεφτομαι και εγω για drz 400. η μονη μου ενσταση ειναι στο κατα ποσον αμα μου την καρφωσει καμια καλοκαιρινη μερα να πω βολο (απ οπου εχω καταγωγη) η να παω σε κανα 36ωρο θα με βγαλει και δεν θα το φορτωσω στην οδικη.
το μηχανακι αντεχει?
Εσύ δεν θα αντέξεις ΣΙΓΟΥΡΑ και θα γυρίσεις με ασθενοφόρο (και το μηχανάκι με μεταφορική χαχαχαχα).
Edit: To DRZ400 το κόψανε από την παραγωγή;;;;
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Με μακρυτερο γραναζωμα και μαλακα γκριπ μπορεις να διατηρεις μια ταχυτητα γυρω στα 120. Το προβλημα ειναι η ΣΕΛΑ που δεν υπαρχει. Θα πρεπει να βρεις κανενα airhawk η να δεσεις ενα μαξιλαρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
το μηχανακι αντεχει?
επισης, Ε η S ? Το καθε ποτε θελει σερβις δε με απασχολει. τα κανω μονος μου και τη βρισκω...
Παρε το S, ξεχνα το Ε. Αν κανεις το 3χ3 μοντ δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το Ε και επιπλεον τα Ε τα εχουν ως επι το πλειστον λιωσει οι προηγουμενοι. Απλα παρε μοντελο με ημερομηνια κατασκευης 02+ με τα πληρως ρυθμιζομενα πηρουνια.
Ακομα, μπορεις να παρεις το SM και να πλεξεις στεφανια εντουρο. Δουλευει πολυ καλα ως εντουρο και εχεις χαμηλοτερο υψος σελας και καλλιτερη αναρτηση μπροστα, ειδικα αν εισαι πανω απο 80 κιλα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Για το CCM 404 που φοράει το μοτέρ του drz 400 E έχουμε ακουσει κατι? Εκανα ενα search στο φορουμ αλλα δεν ειδα ιδιαιτερα πραγματα...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Eννοεις πως ειναι αρχαιο η οτι ειναι για κουλους;;;;:rotflmao:![]()
![]()
Χωρίς πλάκα, αν εξαιρέσουμε την αερόψυξη και τη μανιβέλα υπάρχει άλλος λόγος να μην προτιμήσει κάποιος XR400 ;
Give me fuel, Give me fire
Μικροπροβλήματα με τα ηλεκτρικά εως ηλεκτρονικήΑρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Για το CCM 404 που φοράει το μοτέρ του drz 400 E έχουμε ακουσει κατι? Εκανα ενα search στο φορουμ αλλα δεν ειδα ιδιαιτερα πραγματα...
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
SUZUKI DRZ 400............E ομως με πινακίδα ...........!
Οτι καλύτερο για σένα με 43 ντεντένια στον τροχό !![]()