δεν θα διαφωνήσω ουτε μαζι σου αραπη μου...τις καλυτερες ιστοριες και τις καλυτερες φωτο τiς ακούσαμε/ειδαμε απο αυτους που δεν τερματισαν...εσυ το ξερεις καλυτερα οτι τα μερη εκει πανω ειναι απιστευτα ομορφα....![]()
δεν θα διαφωνήσω ουτε μαζι σου αραπη μου...τις καλυτερες ιστοριες και τις καλυτερες φωτο τiς ακούσαμε/ειδαμε απο αυτους που δεν τερματισαν...εσυ το ξερεις καλυτερα οτι τα μερη εκει πανω ειναι απιστευτα ομορφα....![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Αυτούνου μου φαίνεται του έχει αφήσει ανεπούλωτα τραύματα το Πάπιγκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπααα
![]()
δεν πειράζει, πάμε και χωρίς τον αμάνικο, παίρνουμε και τον λιγνό με τη SVούρα και είμαστε κομπλέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αυτούνου μου φαίνεται του έχει αφήσει ανεπούλωτα τραύματα το Πάπιγκο...
![]()
αρκεί να μην κοιτάς το χρονόμετρο και με αγχώνεις ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμενα δε με θελει κανενας....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αφού δεν είσαι γλήγορος ρε φίλαι, τι να σε κάνουν??? Έρμα θα τους είσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τσώπα, τσώπα ... και σένα σε θέλουμε! όχι τίποτ΄άλλο να ΄χουμε κάποιον να μας αγχώνει στις στάσεις, να μη ξεχνιόμαστε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
''παιδιά, έχουμε μείνει πίσω παιδιά''
''ρε μαλάκες, έτσι δε βγαίνει το πρόγραμμα, το γαμήσαμε, σηκωθείτε να φύγουμε''
''παιδιά, δε βγαίνει σε κάθε ανεφοδιασμό τσιγάρο, τελειώνετε παιδιά''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν τον έχεις δει ν΄ανεβαίνει στο preikestolen, γι αυτό μιλάς ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αφού δεν είσαι γλήγορος ρε φίλαι, τι να σε κάνουν??? Έρμα θα τους είσαι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
''παιδιά, έχουμε μείνει πίσω παιδιά''
''ρε μαλάκες, έτσι δε βγαίνει το πρόγραμμα, το γαμήσαμε, σηκωθείτε να φύγουμε''
''παιδιά, δε βγαίνει σε κάθε ανεφοδιασμό τσιγάρο, τελειώνετε παιδιά''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mε απλά λόγια , "η ψυχή της παρέας "![]()
![]()
![]()
Ρε σεις ο πακ10 μου αρέσει γιατί είναι παραβατικός χαρακτήρας. Λέμε στου κανόνες της ετήσιας "δεν προσπερνάμε άλλα γκρουπ για να το παίξουμε υπερπαγκόσμιοι".
Ο Συγκεκριμένος μόλις μας προσπερνούσε στην περσινή χαροπήδαγε πάνω στο εσώρουχο (1050) σαν πιθήκι. (να μην έχω πρόχειρη τη φωτογραφική να τον αποθανατίσω τον κιορατά.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
γελάς ρε? αν κάτσει, και κάνουμε παρέα 36ωρο, θα σου φέρω και σφυρίχτραΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bασκα παιδι μου, διαβασε καλά τους κανονες...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε σεις ο πακ10 μου αρέσει γιατί είναι παραβατικός χαρακτήρας. Λέμε στου κανόνες της ετήσιας "δεν προσπερνάμε άλλα γκρουπ για να το παίξουμε υπερπαγκόσμιοι".
Ο Συγκεκριμένος μόλις μας προσπερνούσε στην περσινή χαροπήδαγε πάνω στο εσώρουχο (1050) σαν πιθήκι. (να μην έχω πρόχειρη τη φωτογραφική να τον αποθανατίσω τον κιορατά.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν πειράζει, πάμε και χωρίς τον αμάνικο, παίρνουμε και τον λιγνό με τη SVούρα και είμαστε κομπλέ!
αρκεί να μην κοιτάς το χρονόμετρο και με αγχώνεις ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έτσι σε θέλω παληκάρι μου ... να τους ψήνεις απο τώρα για ομαδική moto.gr του χρόνου (σαν τσι παλιοί καλοί καιροί).
ο αμάνικος αμα μαζευτεί ο γνωστός λαός να είστε σίγουροι οτι θα ναι μέσα .... οτι και αν λεει τώρα
εδιτ ......
Σοφιανέεεεεεεεεεεεεεεεεε που είσαι ρεεεεεεε .... να ετοιμάζεσαι...........
επειδης κατι εχω διαβασει σχετικα ....εγω γερμανιδες δεν σηκωνω απο κατω....με πιανει η μεση μου...![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: