Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο?Αμα ήταν ο γιατρός ή ο Χόρχε αντί του Ντε Πουνιέ ,θα πήγαινε ο Στόνερ να του ρίξει μπουνιά??????Εγώ λέω όχι πάντος![]()
Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο?Αμα ήταν ο γιατρός ή ο Χόρχε αντί του Ντε Πουνιέ ,θα πήγαινε ο Στόνερ να του ρίξει μπουνιά??????Εγώ λέω όχι πάντος![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
les na ton prolabenan ston agona gia na antapodosoyn???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω οτι η διαφωνία μας θα λυθεί μόνο εντός της πίστα των Μεγάρων.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
η επομενη στροφη ειναι αριστερη,αρα ο πουνιε εκλεισε καθαρα τη γραμη του στονερ.
λιγο δυσκολο το βλεπω να την καρφωνε τη στροφη ο αστραλος,λογικα ανοιχτα θα την επερνε.
δεν ειδα και τον αγωνα αλλα η τεραστεια(![]()
![]()
)εμπειρια μου αυτο μου λεει!!!
θελει κανεις εμπειρια??πουλαω.....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
εχεις βαρυ χερι??Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Νομίζω οτι η διαφωνία μας θα λυθεί μόνο εντός της πίστα των Μεγάρων.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λεω να κανω τον ντε πουνιε εγω....![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
μπα λέω ότι θα κότευε???Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
les na ton prolabenan ston agona gia na antapodosoyn???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
You've got the point dude!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
klotsia(strifogiristi) eprepe na riksei o stoner aneksartita apo to an eixe dikio i adiko![]()
Ας ελπίσουμε να δούμε μια μέρα αγώνες με στοιχεία ρωμαϊκής αρένας...
Αποσπώμενα παλούκια με καρφιά στα φαιριγκ,αλυσίδες με μπάλα στην άκρη,χατζάρια και δε συμμαζεύεται!!!
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
You've got the point dude!
Ας ελπίσουμε να δούμε μια μέρα αγώνες με στοιχεία ρωμαϊκής αρένας...
Αποσπώμενα παλούκια με καρφιά στα φαιριγκ,αλυσίδες με μπάλα στην άκρη,χατζάρια και δε συμμαζεύεται!!!![]()
eukola....
de 8a tane soyper ekei meta na pigene sta pit o de puniet me ena lemo eksatmisis sto stoner na ligsoyn tis diafores toys??????i esto ena ropoklido telos panton??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
eukola....
de 8a tane soyper ekei meta na pigene sta pit o de puniet me ena lemo eksatmisis sto stoner na ligsoyn tis diafores toys??????i esto ena ropoklido telos panton??????
Αμέ!!!
Θα ανέβουν και οι θεαματικότητες της Ντόρνας![]()
Υ.Γ. Τον Πεντρόζα τον φαντάζομαι να έχει κάνα σπρέι πιπεριού ή όπλο ηλεκτροσόκ έτσι αρχιφλωρος που είναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μαζευτήκαμε εμείς οι παγκόσμιοι εδώ απόψε για να αποκαλύψουμε το πόσο gay είναι οι οδηγοί των motoGP..
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αμφιβάλεις ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
... το πόσο gay είναι οι οδηγοί των motoGP...
Όχι... δεν μπαίνω στην πίστα μαζί τους γιατί δεν μ' αφήνει η Ντόρνα.. αλλιώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
αμφιβάλεις ???![]()
γιατι δεν ρωτας την Δουμπια?
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μαζευτήκαμε εμείς οι παγκόσμιοι εδώ απόψε για να αποκαλύψουμε το πόσο gay είναι οι οδηγοί των motoGP..
![]()
Αυτό γίνεται στο "Είστε φλώροι"...
![]()
Ναι αλλά εκεί τα λένε μεταξύ τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αυτό γίνεται στο "Είστε φλώροι"...
![]()
![]()
Οι οδηγοί είναι gay.
Οι κριτές δεν ξέρουν την τύφλα τους και είναι και πουλημένοι.
Το πρωτάθλημα είναι στημένο από το HRC.
Από την μια τα μηχανάκια πάνε μόνα τους από τα ηλεκτρονικά...
...αλλά από την άλλη δεν πάνε μια, γιατί τα μισά είναι honda που πάνε μόνο στην ευθεία,
τα ducati δεν έχουν μπροστινό, τα yamaha είναι στημένα από τον προηγούμενο, suzuki έχει μόνο για δείγμα, και kawasaki, i dont know this word...
Τι στο διάλο, όλοι για τα σχόλια του Διατσίδη το βλέπουν το moto gp :rotflmao:.
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.