Ε τότε έχω να προτείνω πολλά!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σκηνή απο την σύζυγο θα εννοεί..![]()
![]()
Ε τότε έχω να προτείνω πολλά!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Μιλάς για κάτι που απο ότι ξέρω είχε γίνει στο βόλεϊ;στο μπάσκετ δεν έχει γίνει για πολλούς λόγους ...Τώρα αν θες να Πάμε σε όλα τα αθλήματα για να αποδείξεις τη ανωτερότητα του ...ήθους του βαζελοκαφρου τι να πω...για μένα
Για το Σπανούλη αν ΕΣΥ βλέπεις ότι ΔΕΝ σου λείπει φέτος ένας γκαρντ Πάω πάλι πάσο !
Το ότι πήρες την Ευρωλίγκα (μαγκιά σου)δεν σημαίνει ότι έχεις μια τρυπαρα στο ασοδυο κ ότι έχεις σαφώς χειρότερη ομάδα απο περσυ
a) δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα....ανεφερα απλως οτι δεν πρεπει να μιλανε οι γαυροι γιατι τα παραδειγματα τους απειρα.....αν τωρα θες να αναφερομαστε μονο στο μπασκετ, οκ εχει καλως, το αφηνω εδω
ΤΑ ΠΑΝΤΑ κρινονται εκ του αποτελεσματος.....
ο παο πηρε ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ο σπανουλης καθοταν στο καναπεδακι.....
τελος
Είναι ...ταξικό το θέμα δηλαδή ;επειδή Είμαι Ολυμπιακος αν δω κάτι που δεν μ αρέσει πρέπει να ...ντρέπομαι γιατί ανάλογα έχουν κάνει καφροι γαβροι; Και δεν πρέπει να...σχολιάζω κ να μιλάω;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
a) δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα....ανεφερα απλως οτι δεν πρεπει να μιλανε οι γαυροι γιατι τα παραδειγματα τους απειρα.....αν τωρα θες να αναφερομαστε μονο στο μπασκετ, οκ εχει καλως, το αφηνω εδω
ΤΑ ΠΑΝΤΑ κρινονται εκ του αποτελεσματος.....
ο παο πηρε ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ο σπανουλης καθοταν στο καναπεδακι.....
τελος
Και με προτροπή ποιανού ;;;
Παναθηναϊκού;;;
Ναι καλωστα τα...παρθεναγωγεια!
Να ήσουν καμία....καλαμαριά να το...καταλάβω!
Κ όσο για τον Μπιλ η εμπάθεια χτυπάει κόκκινο ...
Σορυ ....πράσινο !!!
Αλλα ξέχασα ο τίτλος MVP στην Ευρωλίγκα μετράει μόνο Όταν δίνεται σε παίκτες του ΠΑΟ
Ή καποια άλλη σκηνηΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
re μαν την παλευεις? βλεπεις δράκους?Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Είναι ...ταξικό το θέμα δηλαδή ;επειδή Είμαι Ολυμπιακος αν δω κάτι που δεν μ αρέσει πρέπει να ...ντρέπομαι γιατί ανάλογα έχουν κάνει καφροι γαβροι; Και δεν πρέπει να...σχολιάζω κ να μιλάω;;;
Και με προτροπή ποιανού ;;;
Παναθηναϊκού;;;
Ναι καλωστα τα...παρθεναγωγεια!
Να ήσουν καμία....καλαμαριά να το...καταλάβω!
Κ όσο για τον Μπιλ η εμπάθεια χτυπάει κόκκινο ...
Σορυ ....πράσινο !!!
Αλλα ξέχασα ο τίτλος MVP στην Ευρωλίγκα μετράει μόνο Όταν δίνεται σε παίκτες του ΠΑΟ![]()
χεστηκα για το χρωμα των καφρων....οι καφροι ειναι καφροι , τελος!
και εγραψα ντροπη να γινεται αναφορα ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ αλλα ολυμπιακους....εκτος και αν νομιζεις οτι ΟΤΙ γραψουμε εδω μεσα παει σε σενα ή σε μενα ή προσωπικα στον καθενα.
τελος με αυτο...αρκετα ασχοληθηκαμε![]()
για τον μπιλυ φιλε χεστηκα.....το γραφω εδω και καιρο....αλλα οτι θελει ο καθενας διαβαζει..
ο σπανουλης ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ επιθεσεις του παναθηναικου, αλλα τον εσωζαν οι υπολοιποι.
το ειχα γραψει 500 φορες....αλλα λεγατε οτι ζηλευουμε...
ΤΟ ΖΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ![]()
εχει ελειψη ο παο στο ασσοδυο οπως ειπες....έλειψη ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΑΣΣΟΔΥΟ, οχι ελειψη του ΣΠΑΝΟΥΛΗ......
και οπως και να το κανεις φιλε.....απο την στιγμη που πηρε την κουπα....δεν σου ελειψε.
τελος.
οπως θα πει καποιος οτι ΔΕΝ του ελειψε ο πεκοβιτς...ο α, ο β , κλπ κλπ κλπ
τι να κανουμε....τηνπηρε χωρις αυτον , οπως το 07, που εκανε και τριπλ κραουν..
ρε παλλικαρι τι εγινε????σαρωσατε το πρωταθλημα στην μπαλλα και το γυρισες στην σπυριαρα???και βασικα εσυ σκουλικι δεν εισαι εκει???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re μαν
κανα ποντο απο τον Βολο θα παρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
και να δεις τι καλος που ειμαι...δεν σε κραζω ακομα....περιμενω να σας ερθει ο ''Μπουρδελος'' και ο "Ζορο''...τοτε δεν πιστευω να ξαναμπεις εδω μεσα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε παλλικαρι τι εγινε????σαρωσατε το πρωταθλημα στην μπαλλα και το γυρισες στην σπυριαρα???και βασικα εσυ σκουλικι δεν εισαι εκει???
κανα ποντο απο τον Βολο θα παρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
και να δεις τι καλος που ειμαι...δεν σε κραζω ακομα....περιμενω να σας ερθει ο ''Μπουρδελος'' και ο "Ζορο''...τοτε δεν πιστευω να ξαναμπεις εδω μεσα...![]()
o mpoyrdelos pios einai re??
kai an paroume ton zoro egw ti ftaiw?![]()
Δωνης...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
o mpoyrdelos pios einai re??
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δωνης...
aaaa...nai swsta.....
den tha erthei re.....stirizoume fereira....
afou to eipe kai i anakoinwsi:P
![]()
![]()
Εγω θα πω τη γνωμη μου για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ και ας φαω το κραξιμο της αρκουδας...(που θα το φαω...)
Πρωτα απ ολα θελουμε δε θελουμε θα πουλησουμε ολους τους πρωτοκλασατους παικτες...εννοω και αυτους που στην ειναι επι της ουσιας πρωτοκλασατοι και αυτους που ο χαρακτηρισμος τους αποδιδεται κατ ευφημισμο...
Κατα δευτερον θα διωξουμε ολα τα σαπακια κλικαδορους (βλεπε καραγκουνη)
Τριτον θα ενισχυθουμε με παικτες απο τις ακαδημιες και θα αγορασουμε πιτσιρικαδες με ορεξη, ας ειναι ο γηραιοτερος 24 χρονων ας πουμε. Να μην εχουν ακομη αλλοιωθει απο βεντετισμο, να μην την εχουν δει και να ειναι προθυμοι να λιωσουν στη δουλεια (βλεπε τεταρτον)
Τεταρτον θα προσλαβουμε ξανα τον Τεν Κατε που οι πιτσιρικαδες θα τον ακουνε και δεν θα λενε οχι στην προπονηση - κολαση (βλεπε τριτον)
Πεμπτον θα παρουμε τον Τοτη μονο και μονο για να μπαινει στα αποδυτηρια και να πορωνει τους πιτsιρικαδες
Εκτον θα μαθουμε να κανουμε υπομονη και να μην ειμαστε γιδια που μετα απο ενα αρνητικο αποτελεσμα θα ζηταμε δημοσια διαπομπευση των παικτων, του προπονητη και της διοικησης
Και τελος, προεδρος ο Πατερας, περιοριστικα μετρα στον Τζιγγερ να μην πλησιαζει γηπεδο - Παιανια σε αποσταση μικροτερη των 20 χιλιομετρων.
Αυτα, κραχτε τωρα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω θα πω τη γνωμη μου για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ και ας φαω το κραξιμο της αρκουδας...(που θα το φαω...)
Πρωτα απ ολα θελουμε δε θελουμε θα πουλησουμε ολους τους πρωτοκλασατους παικτες...εννοω και αυτους που στην ειναι επι της ουσιας πρωτοκλασατοι και αυτους που ο χαρακτηρισμος τους αποδιδεται κατ ευφημισμο...
Κατα δευτερον θα διωξουμε ολα τα σαπακια κλικαδορους (βλεπε καραγκουνη)
Τριτον θα ενισχυθουμε με παικτες απο τις ακαδημιες και θα αγορασουμε πιτσιρικαδες με ορεξη, ας ειναι ο γηραιοτερος 24 χρονων ας πουμε. Να μην εχουν ακομη αλλοιωθει απο βεντετισμο, να μην την εχουν δει και να ειναι προθυμοι να λιωσουν στη δουλεια (βλεπε τεταρτον)
Τεταρτον θα προσλαβουμε ξανα τον Τεν Κατε που οι πιτσιρικαδες θα τον ακουνε και δεν θα λενε οχι στην προπονηση - κολαση (βλεπε τριτον)
Πεμπτον θα παρουμε τον Τοτη μονο και μονο για να μπαινει στα αποδυτηρια και να πορωνει τους πιτsιρικαδες
Εκτον θα μαθουμε να κανουμε υπομονη και να μην ειμαστε γιδια που μετα απο ενα αρνητικο αποτελεσμα θα ζηταμε δημοσια διαπομπευση των παικτων, του προπονητη και της διοικησης
Και τελος, προεδρος ο Πατερας, περιοριστικα μετρα στον Τζιγγερ να μην πλησιαζει γηπεδο - Παιανια σε αποσταση μικροτερη των 20 χιλιομετρων.
Αυτα, κραχτε τωρα...![]()
O τζιγγεριακος που περιγραφεις....δεν απεχει πολυ.....
μονο με μερικες παραλλαγες.....
τα σαπακια δεν θα φυγουν....θα πολλαπλασιαστουν.
γενικος αρχηγος ομαδας.....γιαννακης γκουμας...
τεχνικος διευθυντης....το μ@@@@@ βδελιτς
παρακμη.....
TERENS στήν κρήτη ζώ και ήμουν στο γήπεδο , ε όχι και σοβαρο μέσο η ΕΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΖΕΙΣ....??
Γιατί τά ραδιόφωνα έλεγαν γιά κάτι κυνηγητά,ξύλο σέ όλη τήν πόλη,
όσο γιά τό ζέσταμα άνέφερε ή ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι οί παίκτες τών Ίωαννίνων
έφυγαν τρέχοντας μετά τό ζέσταμα νά μπούν βολίδα στήν καταπακτή
μαζί μέ τούς παίκτες τού ΟΦΗ μή φάνε τίποτε στό κεφάλι...!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Ή ΕΡΑ είναι ένα σοβαρό ραδιόφωνο,έλεγαν ψέμματα..??
Βέβαια έξαρτάται καί τί έννοούμε μέ τή λέξη........
ΕΚΤΡΟΠΑ....
Μήπως ό Μαχλάς όρμησε στό γήπεδο..??
Καί είχαμε διακοπή μερικά λεπτά...??
Ένα έχω νά πώ γιά τόν ΟΦΗ.
Νομίζω ότι κάποιο όνομα έκεί
δέν σάς ταιριάζει.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ............
![]()
![]()
![]()
γίνανε κάποια επεισοδεια εκτός γηπέδου με τήν αστυνομία αλλά ούτε σε έκταση ήταν ούτε τίποτα , βασικά τα βάλανε με τους μπάτσους για το λόγο ότι κλείσανε μια θύρα άν και δέν υπήρχαν οπαδοι αντίπαλης ομάδας.
Για τα λόγια του Κότσιου ουτε απειλές δέχτηκε ούτε τίποτα αλλά καλά να είναι τα ταγμένα , το κακό ότι όλα αυτά γίνονται για συγκεκριμένο λόγο .......ενοχλει ο οφη σάν ομάδα πολλά συμφέρωντα και για να το κάνω πιο απλό ας βάλουμε τήν ομάδα σου σαν παράδειγμα , Η αεκ είναι όντος μεγάλη ομάδα και μεγάλη σάν ιδέα απο που και ως που να παρακαλάει τόν κάθε μελισσανίδη , νοτιά και άλλους μόνο τους φίλους της χρειάζεται και σωστή διαχείρηση άμα ο οφη τα καταφέρνει γιατί να μήν μπορεί η αεκ ?
βεβαια να ξεκαθαρίσω κάτι το σύστημα διοικησης μας τώρα καιμετοχών είναι πιό κοντά στο γερμανικό μοντέλο παρά στο μοντέλο του αρη που πάνε να σας πασσάρουν (γενικα βάλτε κορόιδα λεφτά να τα φάμε εμεις )
![]()
![]()
το ματς σταμάτισε όχι λόγο φιλάθλων αλλά λόγο ότι οι παίχτες πλακώθηκαν , πιο όνομα λές ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
TERENS στήν κρήτη ζώ και ήμουν στο γήπεδο , ε όχι και σοβαρο μέσο η ΕΡΑ![]()
![]()
γίνανε κάποια επεισοδεια εκτός γηπέδου με τήν αστυνομία αλλά ούτε σε έκταση ήταν ούτε τίποτα , βασικά τα βάλανε με τους μπάτσους για το λόγο ότι κλείσανε μια θύρα άν και δέν υπήρχαν οπαδοι αντίπαλης ομάδας.
Για τα λόγια του Κότσιου ουτε απειλές δέχτηκε ούτε τίποτα αλλά καλά να είναι τα ταγμένα , το κακό ότι όλα αυτά γίνονται για συγκεκριμένο λόγο .......ενοχλει ο οφη σάν ομάδα πολλά συμφέρωντα και για να το κάνω πιο απλό ας βάλουμε τήν ομάδα σου σαν παράδειγμα , Η αεκ είναι όντος μεγάλη ομάδα και μεγάλη σάν ιδέα απο που και ως που να παρακαλάει τόν κάθε μελισσανίδη , νοτιά και άλλους μόνο τους φίλους της χρειάζεται και σωστή διαχείρηση άμα ο οφη τα καταφέρνει γιατί να μήν μπορεί η αεκ ?
βεβαια να ξεκαθαρίσω κάτι το σύστημα διοικησης μας τώρα καιμετοχών είναι πιό κοντά στο γερμανικό μοντέλο παρά στο μοντέλο του αρη που πάνε να σας πασσάρουν (γενικα βάλτε κορόιδα λεφτά να τα φάμε εμεις )
![]()
![]()
το ματς σταμάτισε όχι λόγο φιλάθλων αλλά λόγο ότι οι παίχτες πλακώθηκαν , πιο όνομα λές ?
OTAN ΛΕΩ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΣΟΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ..........
Δέν είναι καθαρά όπαδικό.....
μέ τήν έννοια πώς δέν είναι ένα ραδιόφωνο τής Χ όμάδας.
Βέβαια κατά καιρούς έχουμε δεί διάφορα,άλλά προκειμένου
γιά τόν ΟΦΗ δέ νομίζω ότι ύπήρχε δόλος.
Έξάλλου άπ΄'ότι κατάλαβα ντόπιοι μετέδιδαν....
Δέν έχω λόγο νά μή σέ πιστέψω....
Όσο γιά τό όνομα..?
Νόμιζα ότι θά τό καταλάβαινες,αύτό πού έχει συνδεθεί μέ μαύρες στιγμές
στήν ίστορία ένός συλλόγου πού προέρχεται άπό ένα νησί
πού δίδαξε πολύ περηφάνεια στόν δεύτερο παγκόσμιο καί όχι μόνο....!!
Παρότι ό συγκεκριμμένος ήταν όντως κύριος ΑΛΛΑ τό όνομα παραπέμπει
σέ άρνητικές μνήμες....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ Ο.Φ.Η.
ΔΥΝΑΤΟ ΛΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ....
Νά παίζει γιά τήν πάρτη του ,γιά τήν ίστορία του καί γιά τήν Κρήτη πού άγαπώ...!!
Ή ΑΕΚ είναι μιά πονεμένη ίστορία.
Κάποιοι βέβαια δέν μπορούν νά άντιληφθούν ότι
δέν είναι άπλά μιά όμάδα........
δέ θέλουν ίσως, δέν ξέρω.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ
άσχετα μέ τό ποδόσφαιρο,τό μπάσκετ,τά λαμόγια κ.λ.π...
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ γιά πολλούς λόγους
πού δέν είναι τής στιγμής νά τό άναλύσουμε.
Ούτε χόρτα έχει ή ΑΕΚ γιά σύμβολο ούτε δαφνοστεφανομένους έφήβους,
ούτε κάτι άπλό.....
ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ......
Όταν τό σύμβολο μιάς όμάδας τό βλέπεις νά κυματίζει παντού
μέ τά ίδια χρώματα άκριβώς όπως στή σημαία γιά παράδειγμα
σέ όλες τίς μονές,
όταν ξέρεις ότι αύτό τό σύμβολο πού φέρουν οί παίκτες στή φανέλλα,
έστω αύτοί οί άσχετοι,μαύροι,Άργεντίνοι κ.λ.π....δέν έχει σημασία αύτό
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ,
ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΑ.....
έ τότε δέν είναι καί τόσο εύκολο νά τή φάει τό σκοτάδι αύτήν τήν όμάδα.
Θά κλείσω μέ μιάν εύχή..
Νά ξαναδούμε έκείνες τίς μάχες πού βλέπαμε στό παρελθόν στήν Κρήτη
άνάμεσα σέ ΟΦΗ - ΑΕΚ μέ έναν ΟΦΗ πού θά παίζει..........
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.....!!!
![]()
![]()
Αυτο το....καταστρέφε τις ....επιθέσεις του ΠΑΟ Καλ είναι ανεπανάληπτο ...
Παίρνεις δικαιωματικά το βραβείο Τερενς 2011
Αν αρχίσεις να μιλάς για τις αλύτρωτες πατρίδες της παιανιας Είσαι σε καλο δρόμο λολ
δεν ξερω τι γινετε στο νησι...αλλα οταν καποιος κλαει και ο λογος που το κανει αυτο ειναι επειδη απειλησαν τα παιδακια του μονο στημενο δεν μου φαινετε...Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Για τα λόγια του Κότσιου ουτε απειλές δέχτηκε ούτε τίποτα αλλά καλά να είναι τα ταγμένα , το κακό ότι όλα αυτά γίνονται για συγκεκριμένο λόγο .......