Ωραία! μια από αυτές τις δύο θα χτυπήσω, μιας και όλοι λέτε καλά λόγια για τις Terra![]()
Ευχαριστώ!![]()
Ωραία! μια από αυτές τις δύο θα χτυπήσω, μιας και όλοι λέτε καλά λόγια για τις Terra![]()
Ευχαριστώ!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Μεγἀλες και άνετες και οι 2, πρόσεξε το μέγεθος τους κλειστές, δεν το αναγράφει πουθενά...είναι και 5 κιλά, όχι λίγα, ίσως και κάτι μικρότερο να σε εξυπηρετούσε, πάντως είναι μια χαρά για καλοκαιράκι. Αν φορτώσεις και το SRX με το καλό, όπου και να πας καλά να περάσεις...
Τα μοτοταξίδια με σκηνή σε μαθαίνουν να είσαι λιτός και απέρριτος...![]()
![]()
![]()
Σχετικά με αυτό http://www.on-holidays.gr/view_cat.php?cat_id=142 όπως τα λέει ο καπ10 δυστυχώς. Μάλιστα έχω 2 άπιαστες ολοκαίνουριες,(κερδισμένες σε κλήρωση...) για όποιον ενδιαφέρετε, αλλά για κουτί μόνο κάνουν. Κλειστές μοιάζουν με χαρταετό μέσα σε θήκη...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Γνωστό υπόγειο κατάστημα στην Ηφαίστου στο μοναστηράκι έμπορευονταν Σαλέβα, δεν ξέρω τώρα, αλλά κάνε μια βόλτα, ίσως σου βρει λύση... σίγουρα θα βρεις κάτι εκεί γύρο...έχει πολλά σχετικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...
Πριν από δυο χρόνια αγόρασα απ' την Ισπανία μια σκηνή Salewa Scout II. Μια χαρά σκηνούλα είναι, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Η μόνη μαλακία είναι ότι έχει πλαστικές μπανέλες (fiberglass και καλά) και μία απ' αυτές έφαγε λίγο τσαμπουκά πέρσι το καλοκαίρι. Δεν έχει σπάσει ακόμη, αλλά το βλέπω όπου να' ναι.
Ξέρει κανείς αν και που θα μπορούσα να βρω ανταλλακτική? Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι κάποιος φτιάχνει κάστομ αλουμινένιες μπανέλες στις διαστάσεις που θέλεις. Παίζει αυτό? Ξέρετε κάτι?![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
την Αpollo την εχω απο το 2001 και ειναι μια χαρα σκηνη. Για 2 ατομα ειναι μεζονετα, στα μειον οτι ειναι καπως ογκωδης στη συσκευασια, αλλα οχι κατι το τρομερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ευχαριστώ!![]()
Επισης τα πλαϊνα της κατω απο την τεντα ειναι ολο σιτες, οποτε το καλοκαιρι ειναι πολυ δροσερη σκηνη
Αξιζει τα λεφτα της![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ευχαριστώ κάπταιν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
την Αpollo την εχω απο το 2001 και ειναι μια χαρα σκηνη. Για 2 ατομα ειναι μεζονετα, στα μειον οτι ειναι καπως ογκωδης στη συσκευασια, αλλα οχι κατι το τρομερο.
Επισης τα πλαϊνα της κατω απο την τεντα ειναι ολο σιτες, οποτε το καλοκαιρι ειναι πολυ δροσερη σκηνη
Αξιζει τα λεφτα της![]()
![]()
κοιτατε εδω, και εδω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτη δεν κανει για μηχανη Χρηστο. Δες το σχημα της οταν ειναι συσκευασμένη![]()
Δεν είναι τελικά πιο μεγαλη απο τα δυο ατομα. Με την προϋπόθεση οτι πας με 120-140 το πολύ.
την άνεση του στησίματος και την ελαφρότητα της την αντισταθμίζει ενα όριο χλμ.
επιλογες![]()
φιλαρακι καλημερα....καλες οι τερα και οι σαλεβα αλλα πολυφορεμενες..εγω προσφατα πηρα αυτη http://www.coleman.com/coleman/Colem...59....εχει χωρο να βαλεις και το μηχανακη μεσα!!!εχει πορτα, που δεν εχει καμια σκηνη...τα παραθυρα ξεδιπλωνουν μονα τους και εχει φως με τηλεχηρισμο!!!επισις οι μπανελες της ειναι 11 χιλιοστων...εδω και 15 χρονια κανω διακοπες μονο σε καμπινγκ (ποιο πολυ ελευθερο) και εχω καταληξει οτι ειναι η καλητερη σκηνη που ειχα ποτε!!!ειναι λιγο τερας βεβαια στο σακο αλλα....αλλα...![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Δεν έχω ιδέα τι και πως, αλλά μιας και πολύ κόσμος ψάχνεται, ίσως μπορεί αν το χτυπήσει:
http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...vior-x3-20491/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Το λινκ δεν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
φιλαρακι καλημερα....καλες οι τερα και οι σαλεβα αλλα πολυφορεμενες..εγω προσφατα πηρα αυτη http://www.coleman.com/coleman/Colem...59....εχει χωρο να βαλεις και το μηχανακη μεσα!!!εχει πορτα, που δεν εχει καμια σκηνη...τα παραθυρα ξεδιπλωνουν μονα τους και εχει φως με τηλεχηρισμο!!!επισις οι μπανελες της ειναι 11 χιλιοστων...εδω και 15 χρονια κανω διακοπες μονο σε καμπινγκ (ποιο πολυ ελευθερο) και εχω καταληξει οτι ειναι η καλητερη σκηνη που ειχα ποτε!!!ειναι λιγο τερας βεβαια στο σακο αλλα....αλλα...![]()
http://www.coleman.com/coleman/Colem..._id=2000004659
κ ενα βιντεακι να δειτε τι παιζει....δεν ειναι η ιδια σκηνη αλλα εχει τις ιδιες πατεντες...
http://www.youtube.com/watch?v=h80_mwL_jr8
Υπογειο εχειΑρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
...χωρο να βαλεις και το μηχανακη μεσα!!!εχει πορτα, που δεν εχει καμια σκηνη...τα παραθυρα ξεδιπλωνουν μονα τους και εχει φως με τηλεχηρισμο..![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
να βαζεις τους τενεκες με το λαδι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Υπογειο εχει![]()
![]()
Φαινεται κορυφαια σκηνη, αν και ακριβουτσικη.
Εχεις καμια φωτο της συσκευασμένη να παρουμε ιδέα;
![]()
(τον ημιυπαίθριο να τακτοποιήσεις)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
την εχω στο πατρικο μου....οταν αξιωθω θα παω και θα βγαλω μια φωτο...!!!ειναι οντως κοφυφαια σκηνη...αυτο με την πορτα δεν υπαρχει!!!οπως και η πατεντα με τα παραθυρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φαινεται κορυφαια σκηνη, αν και ακριβουτσικη.
Εχεις καμια φωτο της συσκευασμένη να παρουμε ιδέα;
![]()
(τον ημιυπαίθριο να τακτοποιήσεις)
![]()
![]()