Ομορφα πραγματα κύριε συναδελφε
![]()
![]()
![]()
Ομορφα πραγματα κύριε συναδελφε
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ωραίος, ο ggs...!!
και είς άλλα τέτοια με υγεία....!![]()
![]()
![]()
(βόλταρες στα μέρη μου....μπαγάσα... )![]()
Πανέμορφα μέρη...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μπράβο παίδες...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Άρη δεν έχουν φτάσει σωστά τα νέα στην ΠαλαιοβαρβάσαιναΑρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Ωραίο αρθρο κ φωτό ! Η συγκεκριμένη περιοχή και η Νέδα ανήκουν στην Μεσσηννννία !![]()
![]()
Η Νέδα είναι το φυσικό σύνορο των 2 νομών .
Οι "βάθρες" που κάνεις μπάνιο στην Νέδα είναι στη βόρεια πλευρά του ποταμού (τα νερά στις βάθρες είναι απο παραπόταμο της Νεδα που καταλήγει σε αυτόν) αρα ανήκουν στο νομό Ηλείας .![]()
Υγ Ωραία βόλτα στα πάτρια εδάφη![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Εμπρός του κόσμου οι Τενερέδες..........![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μπραβο ggs πολυ ωραιες φωτογραφιες και ωραια εκδρομουλα παντα τετοια
την Νεδα την εχω περπατησει και στο τελειωμα ανεβηκαμε με τα σκοινια στους καταρακτες !!!
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Mάριε αλλα λέει η Κυπαρισσία............!Μεσσηνία κ Ηλεία εχουμε φανταστικά μέρη !Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Άρη δεν έχουν φτάσει σωστά τα νέα στην Παλαιοβαρβάσαινα![]()
![]()
Η Νέδα είναι το φυσικό σύνορο των 2 νομών .
Οι "βάθρες" που κάνεις μπάνιο στην Νέδα είναι στη βόρεια πλευρά του ποταμού (τα νερά στις βάθρες είναι απο παραπόταμο της Νεδα που καταλήγει σε αυτόν) αρα ανήκουν στο νομό Ηλείας .![]()
Υγ Ωραία βόλτα στα πάτρια εδάφη![]()
![]()
Τα ορια θέλουν λίγο ψάξιμο !
Η Νέδα ειναι Μεσηνννία 100 % !
Όμορφα μέρη, ωραία βόλτα, μπράβο παίδες
![]()
![]()
![]()
Έχω ακούσει πολλά για τους καταρράκτες της Νέδα, είναι από τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ κάποια στιγμή!
Αψογοι !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ωρε για τους καταράκτες πούθε πήγατε? Κατεβήκατε τον χωματόδρομο πριν απ' το χωριό Νεδα?
Μωρέ εγώ δεν τους βρήκα! Και είναι και δυο! Ένας μεγάλος και ένας μικρότερος είπαν οι ντόπιοι.
Ευκαιρία να ξαναπάω.
Πολύ όμορφη βόλτα.![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Ίδιος τόπος, άλλη εποχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
…και αφού πέρασα από όμορφα χωριά ….![]()
![]()
Ρε το ίδιο δρομολόγιο κάναμε?![]()
Sent from me using a computer.