Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: δεν μπορω αλλο....

δεν μπορω αλλο....

πρεπει να πω κι εγω καπου τον πονο μου...εχω ενα bmw 650 dakar εδω και δυο χρονια,εχω κανει 47000 χλμ,και οποτε εχω βλαβη δεν μπορει κανενας απο επισημες αντ/πειες να βρει τι εχει....:a31: εχω πληρωσει πανω απο 1600 ευρω και ακομα ψαχνουμε...αλλαζουμε το ενα,αλλαζουμε το αλλο...μια κανει διακοπες,μια δεν παιρνει μπρος κ.ο.κ.στα σερβις ειμαι τυπικοτατος.ξερω θα μου πειτε πουλα το,αλλα ακομη το χρωσταω.ηθελα καπου να τα πω

Να αλλαξεις συνεργείο σκέφτηκες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αυτό το μηχανακι θεωρείται ασπαστο...

εχω αλλαξει τεσσερα και παω για το πεμπτο...επισημα δικτυα παντα.και ειμαι και λαμια οποτε πρεπει να πηγαινω συνεχεια εκτος,εδω δεν υπαρχει επισημη bmw.πλεον οι επισκεψεις εχουν γινει ταξιδιωτικα σε ολη την ελλαδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    πλεον οι επισκεψεις εχουν γινει ταξιδιωτικα σε ολη την ελλαδα
    αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό... :smilea:

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αυτά τα μηχανάκια κανονικά είναι σκυλιά, αλλά καμιά φορά βγαίνουν κουφά προβλήματα από το πουθενά...
    Εγώ είχα ένα αντίστοιχο πρόβλημα με ΧΤ600, όπου 3 διαφορετικοί μάστορες δε μπορούσαν να βρουν τι φταίει.. Μου έβγαζε προβλήματα με διακοπές, κλωτσίδια, σκασίματα εξάτμισης, δεν έπαιρνε κλπ και το χειρότερο είναι ότι όποτε πήγαινε σε συνεργείο δεν τα έκανε, ούτε και είχε κάποια λογική ο χρόνος κι ο τόπος που εμφανίζονταν τα προβλήματα!
    Όλοι κατέληγαν ότι το πρόβλημα είναι ηλεκτρικό, μέχρι ηλεκτρονική άλλαξα και συνέχιζε...
    Τελικά λύθηκε αλλάζοντας πλεξούδα, αλλά αν είναι να κάνεις κάτι τέτοιο τσέκαρε καλά ηλεκτρονική πρώτα, διότι θα χώσεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για πλεξούδα...
    Καλά ξεμπερδέματα!!!
    ...το νου σου!!

σωστα το θετεις,ομως εχεις παει λαμια αθηνα με 50????λογω βλαβης?????πικρα

η πλεξουδα ελεγχθηκε απο ηλεκτρολογους,ολα τα καλωδια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...περυσι παρολιγο να μεινω στην αυστρια,αλλα το μηχανακι αλλαξε γνωμη και ευτυχως με γυρισε πισω στην ελλαδα...θα παω να παρω τενερε!!!!

σωστα το θετεις,ομως εχεις παει λαμια αθηνα με 50????λογω βλαβης?????πικρα
    Δώσε κάνα 50άρικο και φόρτωσέ το σε ένα φορτηγό να στο κατεβάσει και πήγαινέ το όπου γουστάρεις! Αξίζει τον κόπο και το έξοδο, αν σκεφτείς τι ταλαιπωρία και σπάσιμο νεύρων θα γλιτώσεις, για να μην πούμε "κερατιάτικα" που μπορεί να σου αρμέγει ο ίδιος μάστορας χωρίς να σου λύνει το πρόβλημα!
    Σκέψου ότι όταν ξεμπερδέψεις θα ησυχάσεις, αυτό είναι που μετράει!!
    ...το νου σου!!

η πλεξουδα ελεγχθηκε απο ηλεκτρολογους,ολα τα καλωδια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...περυσι παρολιγο να μεινω στην αυστρια,αλλα το μηχανακι αλλαξε γνωμη και ευτυχως με γυρισε πισω στην ελλαδα...θα παω να παρω τενερε!!!!
    Την πλεξούδα του ΧΤ μου την είχαν τσεκάρει με πολύμετρα κλπ και τη βρίσκαν μια χαρά, μέχρι που αλλάχτηκε και μόνο έτσι λύθηκε το πρόβλημα...
    Φτιάξε το, πούλα το όταν ξεχρεώσεις και μετά πάρε ένα ΚLE 500 ή κάνα Versys, να ξεχάσεις τι σημαίνει συνεργείο! Το Tenere θυμίζει στραβοχυμένο BMW (το οποίο με τη σειρά του θυμίζει παραφουσκωμένο Tenere) και δε θα το έπαιρνα με τίποτα, αν και περί ορέξεως...
    ...το νου σου!!

βασικα εχω μιλησει με αρκετους κατοχους τενερε,το καινουργιο παντα,και ολοι ειναι ευχαριστημενοι.αλλιως αφρικανα που ειχα και παλιοτερα και δεν με απασχολησε ποτε...ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: δεν μπορω αλλο....

πρεπει να πω κι εγω καπου τον πονο μου...εχω ενα bmw 650 dakar εδω και δυο χρονια,εχω κανει 47000 χλμ,και οποτε εχω βλαβη δεν μπορει κανενας απο επισημες αντ/πειες να βρει τι εχει....:a31: εχω πληρωσει πανω απο 1600 ευρω και ακομα ψαχνουμε...αλλαζουμε το ενα,αλλαζουμε το αλλο...μια κανει διακοπες,μια δεν παιρνει μπρος κ.ο.κ.στα σερβις ειμαι τυπικοτατος.ξερω θα μου πειτε πουλα το,αλλα ακομη το χρωσταω.ηθελα καπου να τα πω

Σκεφτηκες να ανοιξεις θρεντ στο advrider?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

θρεντ στο advrider???μου εξηγεις αν θες γιατι δεν ξερω τι ειναι αυτο

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    θρεντ στο advrider???μου εξηγεις αν θες γιατι δεν ξερω τι ειναι αυτο
    http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=15

Ειναι φορουμ με πολυ τεχνογνωσια για ον-οφφ μηχανακια.

Οι αμερικανοι κανουν πραγματα μονοι τους και μαθαινουν στην πορεια, οχι σα κι εμας που αφηνουμε τις ελπιδες μας στο καθε παπαρα που αυτοαποκαλειται μηχανικος.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

πολυ καλο δεν το ηξερα!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο
    από dirtbird στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 14:50
  2. Έχω λιώσει....δεν μπορώ άλλο...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2006, 19:52