χαχα ενω chuck norris εχει λιγουςΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ε εχει καμια 20ρια....ποια απ΄ολες? :P
φβ chuck norris![]()
αυτη αγκαλια με το αγαλμα ειμαι! Ερωτηση: γινετε μια μηχανη να εχει και σχαρα και χειρολαβη?
χαχα ενω chuck norris εχει λιγουςΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ε εχει καμια 20ρια....ποια απ΄ολες? :P
φβ chuck norris![]()
αυτη αγκαλια με το αγαλμα ειμαι! Ερωτηση: γινετε μια μηχανη να εχει και σχαρα και χειρολαβη?
γινετε γινετεΑρχικά δημιουργήθηκε από kat94
χαχα ενω chuck norris εχει λιγουςαυτη αγκαλια με το αγαλμα ειμαι! Ερωτηση: γινετε μια μηχανη να εχει και σχαρα και χειρολαβη?
ο ξυρισμενος ειμαι![]()
μιας και βλεπω αρνητικα σχολεια προς τον κυβισμο 125 ειμαι αναμεσα στο YBR 250 κ το CBR250.Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
YBR 250 και ξερό ψωμί, λέμεεεεεεε!!!! Το χόντα θα το χρυσοπληρώσεις με τον καιρό και το YBR όπως σου είπα νωρίτερα είναι και λίγο καλύτερο! Όλα αυτά που ζητάς θα στα δώσει με το παραπάνω! Και μπαγκαζιέρες, και χαμηλή κατανάλωση, και τελικές και άνεση σε πόλη και ταξιδάκι, και φθηνή συντήρηση και και και...
Επίσης, αν και λίγο ψηλούτσικο (αλλά ελαφρύ και ευκολοοδήγητο) για τις διαστάσεις σου, δες το Kawasaki KLE 250 Anhelo:
http://i953.photobucket.com/albums/a...s/DSC00101.jpg
Η φωτό είναι από το δικό μου, μιλάμε για μηχανάκι ΔΙΑΜΑΝΤΙ, το έχω και ξέρω τι σου λέω!! Θα το πάρεις μεταχέιρω με 1500ε και δε θα σου ζητάει τίποτα για ΠΟΛΥ καιρό!! Μόνο δεν ξέρω αν καλύπτεται από το δίπλωμα Α, αλλά δεν έχω καταλάβει αν έχεις το ¨κανονικό" ή όχι!
![]()
thx![]()
Ναι, γινεται. Οι χειρολαβες ειναι συνηθως στο πλάι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kat94
χαχα ενω chuck norris εχει λιγουςαυτη αγκαλια με το αγαλμα ειμαι! Ερωτηση: γινετε μια μηχανη να εχει και σχαρα και χειρολαβη?
(τωρα δε θα σου απαντησει κανενας έχουν μπει ολοι στο fb και ψαχνουν)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παμε για karelis the lover vol 2 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, γινεται. Οι χειρολαβες ειναι συνηθως στο πλάι.
(τωρα δε θα σου απαντησει κανενας έχουν μπει ολοι στο fb και ψαχνουν)
![]()
τελευταια ερωτησηΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
παμε για karelis the lover vol 2 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αναμεσα σε YBR250 k CBF250 τι θα ηταν καλυτερο?? (+πιο ελφαρυ, οχι πολυ ψηλο κ ευκολο στην οδηγηση)
ok αφου αλλαξες κυβισμό, εχω να προτείνω το alp 200 http://www.betamotor.com/en/alp/bikes/alp-200Αρχικά δημιουργήθηκε από kat94
μιας και βλεπω αρνητικα σχολεια προς τον κυβισμο 125 ειμαι αναμεσα στο YBR 250 κ το CBR250.
thx![]()
Υ.Γ. πλάκα κάνω στους γερόλυκους.
ότι και να πάρεις Κατερίνα κοίτα να φοράς κράνος, γαντια, μπότες και μπουφαν
![]()
cbf 250:
Dry weight: 139.0 kg (306.4 pounds)
Power/weight ratio: 0.1543 HP/kg
Seat height: 780 mm (30.7 inches) If adjustable, lowest setting.
Ground clearance: 180 mm (7.1 inches)
Wheelbase: 1,370 mm (53.9 inches)
Fuel capacity: 16.00 litres (4.23 gallons)
ybr 250:
Weight incl. oil, gas, etc: 138.0 kg (304.2 pounds)
Seat height: 805 mm (31.7 inches) If adjustable, lowest setting.
![]()
ναι, καλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από kat94
τελευταια ερωτηση![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δηλαδη το ybr ειναι 15-20 κιλα ελαφρυτερο αλλα 2,5 cm ψηλοτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
......
με 1.68 λες να μπορω να το καωαλησω το ybr ?Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
δηλαδη το ybr ειναι 15-20 κιλα ελαφρυτερο αλλα 2,5 cm ψηλοτερο![]()
Αστειεύεσαι? Εδώ με δυο πόντους παραπάνω ο Πακετάνιος καβαλάει το τριμπούρδελο!Αρχικά δημιουργήθηκε από kat94
με 1.68 λες να μπορω να το καωαλησω το ybr ?![]()
("καβαλάει"... προσπαθεί τέλως-πάντων)
![]()
![]()
Κακίες...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αστειεύεσαι? Εδώ με δυο πόντους παραπάνω ο Πακετάνιος καβαλάει το τριμπούρδελο!
("καβαλάει"... προσπαθεί τέλως-πάντων)
![]()
![]()
χαχα οκ σε ευχαριστω καλο σου βραδυ![]()
Έχω δει κοπελίτσες στο μπόι σου και μικρότερες να καβαλάνε από ΤΤR250 και ΧR250 (πανύψηλα), μέχρι Αfrica (πανύψηλο και πολύ βαρύ)...Αρχικά δημιουργήθηκε από kat94
με 1.68 λες να μπορω να το καωαλησω το ybr ?![]()
Μη μασάς, το μηχανάκι συνηθίζεται, μέχρι 140kg είναι "ποδήλατο" από θέμα βάρους!
Έχεις ΠΜ σχετικά με το Anhelo, δες το κι αυτό!! Πραγματικά αξίζει, καμιά σχέση με ΥΒR & CBF...
...το νου σου!!