skeftomouna more ti metapolisi... ksereis more meta allo na les agora '06 kai allo '05 .etsi kai allios treis mines exoun mini ...
tiles kai esi?
skeftomouna more ti metapolisi... ksereis more meta allo na les agora '06 kai allo '05 .etsi kai allios treis mines exoun mini ...
tiles kai esi?
H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ
αυτα ειναι αερολογιες... αν ειναι σε καλη κατασταση μετραει!! αν εχεις 5 σαβουρδες και 100,000 χλμ και ειναι μοντελο 2007 τι να λεει??? μην ακους τετοια... το παν ειναι να'σαρεσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
tiles kai esi?
Εξάλου, άμα το κόλλημά σου είναι τι θα γάψεις στην αγγελία πώλησης (καλά ακόμα δνε το πήρες να το δώσεις σκέφτεσαι) γράψε 10ος-2005 να ηρεμήσεις!![]()
Αυτό που ήθελε να πει ο idi προφανώς είναι ότι από παπί να πας σε 750 κυβικά (ασχέτως μάρκα-μοντέλο) είναι μεγάλο βήμα και θέλει πολύ προσοχή μέχρι να εξικοιωθείς.
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ela more... apla na akoloytheiseis ayto poy leei to manual 4.000 strofes ta prota 800km kai mexri ta 1600km stis 6000 strofes tha eisai mia xara... meta apo 1600km tha to exeis mathei
Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
Ela more... apla na akoloytheiseis ayto poy leei to manual 4.000 strofes ta prota 800km kai mexri ta 1600km stis 6000 strofes tha eisai mia xara... meta apo 1600km tha to exeis mathei
...εγω παλι που οδηγαω 400cc custom απο το 99, καβαλησα το Ζ μου φετος τον Ιουνιο και το πρωτο που καταλαβα ειναι οτι δεν ξερω να οδηγαω.
Απο παπι σε Ζ ΔΕΝ ειναι "2 δαχτυλα και κατι".![]()
![]()
Ego 8 mines bros 400 odigoysa kai meta piga sto z750... stin arxi moy fanike boyno alla mexri na to stroso to sinithisa... pleon i bros moy fainetai bouno... ligo sinesi thelei stin arxi kai ola tha pane mia xara
παιδια ολοι δικιο εχετε
το μηχανακι ειναι ευκολο αλλα θελει σεβασμο αυτο ειναι ολο!!
και εγω απο παπι σε ζουζουνα μαυρη γυαλιστερη και γκαζατι![]()
Συνεση αλλα μπορεις να μην πατας κατι χορνετακια![]()
![]()
![]()
Opos ta lete einai re pedia...
enoite oti tha iparxi sinesi apo ti arxi , kata tin diarkia alla kai meta afou aksikiotho teleios
Den eimaste gia polles polles zimies kai nosokomia..
xtipa ksilo..
akoma de ti pira kai epesa kiolas????
H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ
Μου δινεις την εντυπωση τι θα γινει μετα απο(100)χρονια,με μεταπωλησεις,αξιες και τετοια!
Τα παιδια αυτο που λενε εχουνε δικιο,ευκολο μηχανακι αλλα θελει σεβασμο γιατι ειναι γκαζι και δεν του φαινεται........................
Εσυ σκεψου αν γι'αυτο που προοριζεται το ιδιο το μηχανακι το θελεις το γουσταρεις και εσυ ο ιδιος!!!!!Εγω επειδη πριν ειχα transalp το μονο που με ενοιαζε ητανε αν θα μπορω να κουβαλαω ενα σακιδιο στην ουρα σε ταξιδι.............Την απορια μου την ελεισαν οι συντακτες του moto που πειρα τηλφ αλλα και ολα τα περιοδικα μοτοσυκλετας που κυκλοφορουσανε και το ειχανε σε test.Η μοτοσυκλετα αυτη ειναι streetfighter,playbike δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.....αν την γουσταρεις λοιπον πραγματικα χτυπα την,ειναι γαμω τα μηχανακια!!!!!!![]()
![]()
Εγω πρωπικα την περιμενα 1,5μηνα να ερθει σε μαυρο,υπηρχε στα αλλα χρωματα αλλα δεν μου αρεσαν και τοσο
Προχωρα λοιπον τι καθεσαι![]()
![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
emena paidia proto mou mhxanaki to Z. ematha na odhgao molis perisy to kalokairi kai amesos(1/11) phra to Zaki, alla einai toso eukolodhghto pou (nomizo oti) to exo mathei arketa kala. exoyme psomia akoma vevaia alla eimai poly eyxaristhmenos apo to mhxanaki. Go 4 it.