Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: ΑΞΙΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ο μερκ επαιξε 50-50. Αυτο παιζεται. Οκ. Ισως κιολας.

Αλλα δεν μου λεει κανεις οτι δεν θα εβαζε γκολ ο ολυμπιακος στα 5 λεπτα των καθυστερησεων. Ισως να εβαζε ισως οχι. Παιξε ομως σωστα. Και ξαναγραφω, η ρεαλ επαιξε καλυτερα.

Εγω σταματαω εδω. Δεν αναφερομαι αλλο στο παιχνιδι.
    Δεν θελω να παρεξηγηθω απλα.

Over.

Αφού καταφέρατε και φτάσατε στο σημείο να βγάλετε την Ρεάλ καφενείο(!!!) και να την συγκρίνεται με την Βέρντερ ...

Ο Μερκ ήταν αρκετά καλός.Ελέγχεται μόνο για 1-2 σφυρίγματα.(το ένα στο φάουλ στον Ριβάλντο λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή) και για τις καθυστερήσεις.
    Θα μου πεις...γιατί θα έβαζες γκολ??

Τι να σου πω,δεν ξέρω.Μπορεί να έτρωγα και τρίτο.Αλλά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα,που έχεις ένα Α ποιοτικό ρυθμό αφησέ μου και την τελευταία ελπίδα.Πόρνη είναι η μπάλα μπορεί και να έμπαινε.

Πόσο μετράει ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ λάθος σφύριγμα του διαιτητή???ΠΟΛΥ.Το είδατε την τρίτη με την λάθος απόφαση να δώσει πέναλτι στον παναθηναικό πράγμα που αποδιοργάνωσε την Βερντερ τόσο ώστε να προλάβετε να σωθείτε κσι να κλέψετε το παιχνίδι.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Πόσο μετράει ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ λάθος σφύριγμα του διαιτητή???ΠΟΛΥ.Το είδατε την τρίτη με την λάθος απόφαση να δώσει πέναλτι στον παναθηναικό πράγμα που αποδιοργάνωσε την Βερντερ τόσο ώστε να προλάβετε να σωθείτε κσι να κλέψετε το παιχνίδι.
    ΣΩΣΤΑ!!! Οποτε μην μας τα πρηζετε με τις ''νικες'' του γαυρου σας στη Ελλαδα γιατι οι περισσοτερες , ειναι αποτελεσμα αυτης της τακτικης!!!! (και δεν μιλαμε μονο για ενα ''λαθος'' στα παιχνιδια σας.......)

τωρα αν ευνοησε εμας η διαιτησια θα σου πω ....ισως!! ....επειδη ειμαι αντικειμενικος -προσπαθω τουλαχιστον!- οντως δεν ηταν πεναλτυ , αλλα πρεπει να παραδεχθεις οτι ηταν απιστευτα δυσκολη φαση για εναν διαιτητη.....μονο στο replay μπορεις να βγαλεις ακρη και εκει απο συγκεκριμενη γωνια-ληψη!!

..για το σεναριο να τα εχουμε χωσει η να ειναι η διαιτησια αυτου του θεσμου διαβρωμενη εχω να πω τα εξης.....

-σε περιπτωση που συνεβαινε κατι τετοιο , πρωτος ο Σωκρατης θα ειχε συρει τον χορο!!!

-Υπαρχει περιπτωση η κριση ενος διαιτητη να αμβλυνθει και να παιξει ονομα ομαδας η εδρα.... οποτε εδω με βρισκεις απολυτα συμφωνο!! το τριφυλι , με τις εξαιρετικες πορειες στην Ευρωπη μετραει !!!

...ολοι μελη (ακομα???)

.....καλα αυτο με τον καραγκιοζη .....σουπερ!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ελα παιδια μην τρελαθουμε κιολας.. Ο Ο Μερκ ηταν αρκετα καλος και μαλλον στο δευτερο ημιχρονο επαιξε και λιγο θρυλο στις μικροφασεις παραπανω αν εξαιρεσεις τις καθυστερησεις που ποιος ξερει που θα ηταν σημερα ο μερκ αν κραταγε το 1 λεπτο μονο αν το σκορ ηταν στο Χ !!! Αλλα συγκρισεις τυπου ρεαλ με βερντερ μονο ατομα ασχετα με μπαλα μπορουν να κανουν...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Έτσι ... για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

http://i21.photobucket.com/albums/b2.../efialtika.jpg

Έτσι λοιπόν από τους θεωρητικά 3 μεγάλους ναι μεν ο ολυμπιακός έχει διασυρθεί με 7 γκολ διαφορά αλλά ο παναθηναϊκός έχει διασυρθεί περισσότερες φορές (3 φορές).

Πιό συγκεκριμένα έχει εισπράξει δύο 5άρες και μία 6άρα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ΣΩΣΤΑ!!! Οποτε μην μας τα πρηζετε με τις ''νικες'' του γαυρου σας στη Ελλαδα γιατι οι περισσοτερες , ειναι αποτελεσμα αυτης της τακτικης!!!! (και δεν μιλαμε μονο για ενα ''λαθος'' στα παιχνιδια σας.......)

τωρα αν ευνοησε εμας η διαιτησια θα σου πω ....ισως!! ....επειδη ειμαι αντικειμενικος -προσπαθω τουλαχιστον!- οντως δεν ηταν πεναλτυ , αλλα πρεπει να παραδεχθεις οτι ηταν απιστευτα δυσκολη φαση για εναν διαιτητη.....μονο στο replay μπορεις να βγαλεις ακρη και εκει απο συγκεκριμενη γωνια-ληψη!!

..για το σεναριο να τα εχουμε χωσει η να ειναι η διαιτησια αυτου του θεσμου διαβρωμενη εχω να πω τα εξης.....

-σε περιπτωση που συνεβαινε κατι τετοιο , πρωτος ο Σωκρατης θα ειχε συρει τον χορο!!!

-Υπαρχει περιπτωση η κριση ενος διαιτητη να αμβλυνθει και να παιξει ονομα ομαδας η εδρα.... οποτε εδω με βρισκεις απολυτα συμφωνο!! το τριφυλι , με τις εξαιρετικες πορειες στην Ευρωπη μετραει !!!

...ολοι μελη (ακομα???)

.....καλα αυτο με τον καραγκιοζη .....σουπερ!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συμφωνώ ότι η γωνία που έβλεπε ο διαιτητής είναι για πέναλτι.Η κάμερα μπροστά απο τους παίχτες δείχνει καθαρά τι έγινε.

Τώρα όσον αφορά την διαιτησία δεν νομίζω ότι μπορείτε εσείς να μιλάτε.Εξάλλου από τον Βαρδινογιάννη ξεκίνησαν όλα αυτά.
    Την εποχή που πέρνατε εσείς πρωτάθληματα η διαιτησία έκανε όργια για να πάρετε παιχνίδια.Αν θυμάσαι ο αγώνας δεν έληγε μέχρι να καταφέρετε να βάλετε γκολ.
    Για την μόνη χρονιά που μπορείτε να μιλάτε είναι το πρώτο πρωτάθλημα.
    Υστερα ακόμα και με 10 εμείς στο κύπελλο αν θυμάσαι σας είχαμε άνετα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Έτσι ... για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

http://i21.photobucket.com/albums/b2.../efialtika.jpg

Έτσι λοιπόν από τους θεωρητικά 3 μεγάλους ναι μεν ο ολυμπιακός έχει διασυρθεί με 7 γκολ διαφορά αλλά ο παναθηναϊκός έχει διασυρθεί περισσότερες φορές (3 φορές).

Πιό συγκεκριμένα έχει εισπράξει δύο 5άρες και μία 6άρα .

πως ειπατε?........................παρτε overall βαθμολογια για ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκες διοργανωσεις.......

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ --------> 29 ΘΕΣΗ , ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :199,00
    ΓΑΥΡΟΣ --------> 43 ΘΕΣΗ , ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 156,50

......απο το επισημο site της uefa......

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    ayto to gelio sinimeno mipws exei ksexasei kati pentares apo real kai rosenborg?

Epeidi exw friksei!

Ma kala bala blepete? poios epaixe kala? o 8rynos? ELEOS diladi.

kai oi 2 omades tis plakas itan

kai btw i Werder AYTI TIN STIGMI einai safws kaliteri tis real.

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous

kai btw i Werder AYTI TIN STIGMI einai safws kaliteri tis real.

Καλά καλά εντάξει

Μην μας π'αθαιτε και τίποτα

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    μπορει να πάει και στα humor-ανέκδοτα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gay_kai_evrwph.jpg 
Προβολές:	73 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	25041

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    el_hymador
    πως ειπατε?........................παρτε overall βαθμολογια για ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκες διοργανωσεις.......

Ξεχνας φιλε φαινετε οτι ο βαζελος εχει δωσει τουλαχιστον 7-8 αγωνες για να ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ στους ομιλους παιζοντας με το ΚΑΤΩ ΒΡΑΧΑΤΙ ΣΚΟΠΙΩΝ η ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ παιρνοντας φυσικα βαθμους που προσμετρανε στην βαθμολογια στο ουεφα.....:hypnotize ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ??? Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΕΙ ΑΥΤΑ????? :rotflmao:

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Και κάτι άλλο, η "γελοία" όπως χαρακτήρισες επισύναψη δημοσιοποιήθηκε από το

www.in.gr

μερικές μέρες μετά από τον αγώνα με τη γιουβε, που φάγαμε τα 7.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕΕ ΟΛΕΕΕ
    από native στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2008, 14:21
  2. Μαμαει ο ΘΡΥΛΟΣ !!!!!!! Germany
    από kiriakost στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2007, 16:58
  3. ΣΤΙΣ 35 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ
    από x-rider στο forum Αντιπαραθέσεις