Σελίδα 159 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 59109149154155156157158159160161162163164169 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.371 έως 2.385 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ειμουνα οακα το απογευμα ρε....

ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ...σε ποιο απο τα 3 ταξι μπηκες τελικα εσυ ρε???

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pao-pas3.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	226595

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Κάποτε ήταν τρία αδέλφια που ήταν κι ακόμη είναι οι τεντυμπόυδες της γειτονιάς. Το μικρό όμως αδελφάκι ήταν κάπως πιο φλώρικο από τα άλλα δύο. Λιγότερο αλητάκος και πιο κυριλέ. Του καναπέ που λέμε.

Αυτό λοιπόν το αδελφάκι ήταν συνεχώς στη φάπα από τα άλλα δύο που όταν βαριόντουσαν να κάνουν τσαμπουκά στέλνανε το μικρό αδελφάκι να κάνει το νταβατζιλίκι κι αυτοί απλά κοιτούσαν, πάντοτε όμως σε κοντινή απόσταση μην τυχόν και χρειαστεί βοήθεια (καθότι κανείς δεν έχασε τα @@ του για να τα βρει το μικρό αδελφάκι που εξακολουθούσε να είναι το καναπέ).

Το μικρό αυτό αδελφάκι λοιπόν, εκτός από μικρό στο κορμί ήταν μικρό και στο μυαλό. Δεν κατάλαβε το καημένο ότι οι άλλοι κάνανε ότι το φοβούνται λόγω των αδελφών του κι όχι εξ αιτίας του.

Άρχισε λοιπόν να παίρνει πρωτοβουλίες το ατιμούλικο και να κάνει τσαμπουκάδες από μόνο του, χωρίς να παίρνει έγκριση από τα δύο μεγάλα αδέλφια του. Στο τέλος μάλιστα ήθελε να το παίξει και αρχηγός...

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη σε κάποια φάση τα αδέλφια του δεν άντεξαν και διακριτικά απέσυραν την "προστασία" τους.

Ο καιρός κυλούσε σχετικά ομαλά. Τα δύο μεγάλα αδέλφια συνέχιζαν να είναι οι αρχικλέφτες της γειτονιάς και το μικρό ακολουθούσε κι έτρωγε τα ψίχουλα. Έλα μου όμως που η γειτονιά πήρε πρέφα τί είχε παιχτεί.

Ένα βράδυ λοιπόν, μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, που ο άνεμος λυσσομανούσε, το παιδάκι περπατούσε μόνο του στο δρόμο πηγαίνοντας σπίτι να πιει το γάλα του και να κοιμηθεί ως καλό παιδί του καναπέ. Για κακή του τύχη όμως το περίμενε ο γείτονας.

Ποιός Στρος-Καν και ποιός Ρασπούτιν... Τί επακολούθησε; Κάτι κλάματα, κάτι ανακοινώσεις, κάτι κωλοτούμπες αλλά ο γείτονας δεν ξεγελάστηκε. Αυτό το αθώο κλαμμένο προσωπάκι δεν τον έκανε να ξεχάσει τον βρώμικο και ύπουλο ρόλο που τόσα χρόνια έπαιζε το μούλικο.

Η φάπα ήτανε βαριά.

Το μικρό παιδάκι μάζεψε τον πληγωμένο εγωισμό του, σκούπισε τα δάκρυά του με τα χαρτιά των 5-6 ανακοινώσεων της τελευταίας εβδομάδας και πήρε το δρόμο του γυρισμού για την οδό ΠΟΚ.

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΚΟΥΛΑ Μ' ΑΚΟΥΣ;;;; ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΚΟΥΛΑ Μ'ΑΚΟΥΣ;;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=MY5KsZippms
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

ο μαρινάκης έχει τάξει έξοδο στο τσου λου στον ζαγορ...
    τωρα αν ερθει οακα και χασει, δεν θα του φταιει κανεις....

προς το παρων και ποδια ανοιγουν (βολος) και σφυριγματα παιρνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πολλα παράπονα για διαιτησία και σφαγές ακούω........

παίζει ο ολυμπιακός play-off;

τον αγωνα δεν τον ειδα...αρα δεν εχω και προσωπικη αποψη για την γενικη διατησια...απο φασεις που ειδα ειναι 50-50 η φαση του Μανωλα...παλι 50-50 του Σαχα...δηλαδη και να τα εδινε και τα 2 η κανενα δεν θα μπορουσε να του πει κανεις τιποτα....την φαση με το χερι του Ντιοπ δεν το βρηκα πουθενα....αδικη καρτα στον Μακο αλλα θα επρεπε να παρει ο Γεωργεας...αλλα το βασικο ειναι ενα...αναρωτιεμε...με ποιο σκεπτικο πηρε το βραβειο του καλυτερου παιχτη ο Garcia μετα το χτεσινο αισχος...ενα αριστερο direct που δεν βρισκει στοχο και στο καπακι ενα δεξι crosse....και καποιοι λενε οτι δεν εγινε και τιποτα...Sfero σε ειχα γενικα σε υποληψη για τα ποδοσφαιρικα...αλλα μετα τα τελευταια γραφομενα σου τι να πω...στα παπαρια σου ισως...τεσπα...

ακουσα και για ενα καπνογονο που επεσε σε ενα κορνερ...και δεν εγινε τιποτα...αυτα ειναι δηλαδη τα τρομερα μετρα κατα της βιας...καποιος θα μου πει ''σιγα ρε μεγαλε...εμεις δεν καναμε ντου κλπ κλπ''...για οποιον με διαβασε μετα τον τελικο ξερει και τις αποψεις μου για αυτα τα θεματα γενικα...και ειμουνα ο πρωτος (απο τους πολλους το πιστευετε η οχι) που ελεγαν να τιμωρηθει η ΑΕΚ και να παρει το κυπελλο ο Ατρομητος...τελικα το δευτερο δεν εγινε δυστηχως...αλλα για το πρωτο φανηκε να εγινε μια αρχη...δεν θα μπω στο τρυπακι ας ξεκινησει με εμας τους αεκτζηδες κλπ κλπ...αλλα απο οτι φαινετε...παλι τα ιδια θα εχουμε του χρονου...και επειδη συνηθως σε τετοιες καταστασεις την πληρωνουν οι τελειως ασχετοι και περιστασιακοι συμβουλη ειναι να προσεχετε αν εχετε σκοπο να πατε σε κανα γηπεδο...ο Μπλιονας πριν χρονια δεν το εκανε...δεν το περιμενε...και...αυτα...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

υ.γ. παρακολουθω στενα το θρεντ...και καποιους πραγματικα σας λυπαμε...πρεπει να τρωτε πολυ σφαλιαρα στην ζωη σας...
    υ.γ.2 Καλ το λαήνυχτα αφορα τα ποδοσφαιρικα...τα κουτσομπολιστικα τυπου Δωνη και Ζορρο δεν μπορουν να ξεχαστουν....

..τα κουτσομπολιστικα τυπου Δωνη και Ζορρο δεν μπορουν να ξεχαστουν....

re ante me ta gidia kai ta duo ......

den theloume kanena apo auta....g@@@ ton tziger mou g@@@

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re ante me ta gidia kai ta duo ......

den theloume kanena apo auta....g@@@ ton tziger mou g@@@
    παρακαλα μοναχα να μην αρχισει να τα κουμπωνει το ενα μετα το αλλο ο Ζορρο...γιατι το κραξιμο θα παει τοσο συννεφο που δεν μπορει να αντιληφθεις...πιο πολυ απο αυτα που ακουει ο Βασιλακης και ο πυροσβεστης...ΜΑΖΙ...

και σε φανταζομαι...να βαζει γκολ...και να λες..τωρα πανυγηριζω η οχι???το γραφω στο μοτο η οχι???μην ανυσηχεις παιχταρα μου...του χρονου ολα τα παιχνιδια του βαζελου ΠΑΡΕΑ θα τα βλεπουμε...

Sfero σε ειχα γενικα σε υποληψη για τα ποδοσφαιρικα...αλλα μετα τα τελευταια γραφομενα σου τι να πω...στα παπαρια σου ισως...τεσπα...
    Γιατί μίλησα εγώ για ποδόσφαιρο; Αφού χάλια παίζουν όλοι. Για το κλάμα μιλάω!

Πείτε μου (όχι εσύ αφού δεν είδες το ματς κι εκφράσθηκες ήδη) εάν το χθεσινό ήταν μιας σφαγή της ΑΕΚ. Ποιά σφαγή;

Τα δύο πέναλτι που ήταν-δεν ήταν; Καλώς-κακώς έδωσε το ένα, που πιθανώς να ήταν και λιγότερο πέναλτι. Πάντως δίνονται τέτοια (κι ενίοτε χειρότερα)!

Ήταν σφαγή το λάθος φάουλ; Ήξερε ότι θα μπει γκολ; Να έπαιζε ο Φραντζέσκος να πω ότι είναι σα να δίνει πέναλτι, αλλά ο Γκαρσία βάζει απ' ευθείας 1 στα 150! Σφαγή!!!

Ήταν σφαγή η κόκκινη; Μπα! Απλά ήταν κόκκινη σε λάθος παίχτη. Πάντως σφαγή δεν ήταν!

Ήταν απ' ευθείας κόκκινη του Γκαρσία; Η κάρτα είχε ήδη βγει πριν κάνει τη μαλακία!

Ήταν σφαγή το οφσάιντ του Λεονάρντο στο κέντρο... Του Σάλπι μέσα στη μικρή περιοχή τί ήταν; Ανθρώπινο λάθος;

Ήταν σφαγή το χέρι του Κοντρέρας που βρήκε η μπάλα στο χέρι από το μισό μέτρο την ώρα που ήταν στον αέρα και γύρισε για να προστατευτεί;

Ήταν σφαγή η αγκωνιά του Κοντρέρας; Που φαίνεται ότι χτύπησε τον Δέλλα κατα λάθος; Τότε η αγκωνιά που έφαγε αυτός ο ίδιος εν ψυχρώ στο τέλος του ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ και το κοράκι σφύριξε λήξη για να μη δώσει κόκκινη τί ήταν; Έβγαλε κανείς κλαψιάρης ανακοίνωση γι' αυτό; Ή μήπως κι αυτό το ματς θα το έπαιρνε η ΑΕΚ ούτως ή άλλως, όπως τον τελικό, άρα δεν προκύπτει αλλοίωση;

Δεν μας τα λέτε καλά παλικάρια! Ή πολύ πρόλογο τρώτε και πιστεύετε σε φαντάσματα ή έχετε μάθει τόσα χρόνια να σας νταντεύουν και τα θέλετε όλα δικά σας!

Να σας αδικήσουν να λέτε, αλλά να κλαίγεστε μετά το χτεσινό ματς πάει πολύ!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    πολλα παράπονα για διαιτησία και σφαγές ακούω........

παίζει ο ολυμπιακός play-off;

Oχι....

Παιζει ο ..... Βορειοανατολικονοτιοδυτικος :hypnotize Γαυρος....!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Γιατί μίλησα εγώ για ποδόσφαιρο; Αφού χάλια παίζουν όλοι. Για το κλάμα μιλάω!

Πείτε μου (όχι εσύ αφού δεν είδες το ματς κι εκφράσθηκες ήδη) εάν το χθεσινό ήταν μιας σφαγή της ΑΕΚ. Ποιά σφαγή;

Τα δύο πέναλτι που ήταν-δεν ήταν; Καλώς-κακώς έδωσε το ένα, που πιθανώς να ήταν και λιγότερο πέναλτι. Πάντως δίνονται τέτοια (κι ενίοτε χειρότερα)!

Ήταν σφαγή το λάθος φάουλ; Ήξερε ότι θα μπει γκολ; Να έπαιζε ο Φραντζέσκος να πω ότι είναι σα να δίνει πέναλτι, αλλά ο Γκαρσία βάζει απ' ευθείας 1 στα 150! Σφαγή!!!

Ήταν σφαγή η κόκκινη; Μπα! Απλά ήταν κόκκινη σε λάθος παίχτη. Πάντως σφαγή δεν ήταν!

Ήταν απ' ευθείας κόκκινη του Γκαρσία; Η κάρτα είχε ήδη βγει πριν κάνει τη μαλακία!

Ήταν σφαγή το οφσάιντ του Λεονάρντο στο κέντρο... Του Σάλπι μέσα στη μικρή περιοχή τί ήταν; Ανθρώπινο λάθος;

Ήταν σφαγή το χέρι του Κοντρέρας που βρήκε η μπάλα στο χέρι από το μισό μέτρο την ώρα που ήταν στον αέρα και γύρισε για να προστατευτεί;

Ήταν σφαγή η αγκωνιά του Κοντρέρας; Που φαίνεται ότι χτύπησε τον Δέλλα κατα λάθος; Τότε η αγκωνιά που έφαγε αυτός ο ίδιος εν ψυχρώ στο τέλος του ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ και το κοράκι σφύριξε λήξη για να μη δώσει κόκκινη τί ήταν; Έβγαλε κανείς κλαψιάρης ανακοίνωση γι' αυτό; Ή μήπως κι αυτό το ματς θα το έπαιρνε η ΑΕΚ ούτως ή άλλως, όπως τον τελικό, άρα δεν προκύπτει αλλοίωση;

Δεν μας τα λέτε καλά παλικάρια! Ή πολύ πρόλογο τρώτε και πιστεύετε σε φαντάσματα ή έχετε μάθει τόσα χρόνια να σας νταντεύουν και τα θέλετε όλα δικά σας!

Να σας αδικήσουν να λέτε, αλλά να κλαίγεστε μετά το χτεσινό ματς πάει πολύ!
    επειδη μαλλον εγινε παρανοηση...εγω αναφερομουν στην γνωμη σου για την κοκκινη του Garcia...για ολα τα υπολοιπα ειπα οτι εχω μια σχετικη γνωμη βλεποντας συγκεκριμενες φασεις...μια σφαγιαστικη διαιτησια γενικα μπορει να ειναι και ο μη καταλογισμος φαουλ η η ανεκτικοτητα στο σκληρο παιχνιδι...δεν μιλισα εγω για σφαγη...αυτο που τονισα ηταν η βραβευση του Garcia ως mvp του παιχνιδιου...αυτο μονο γελιο μπορει να ειναι...

το σχολιο περι καπνογονου και θεματα βιας δεν σε ειδα να σχολιαζεις τιποτα ομως...

το δεν μας τα λετε καλα δεν πρεπει να αναφερεσε σε εμενα γιατι ποτε δεν ζητησα κατι παραπανω απο οτι ειχα δικαιωμα σαν ομαδα...

ποια σφαγη ?????????
    το φαουλ του ντιοπ που δεν ηταν
    το πεναλτι του σαχα που δεν ηταν
    η δευτερη καρτα στον μακο που δεν ηταν
    τα διαφορα οφσαιντ που δεν ηταν

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ?????????????

υ.γ σε αυτο το μου****νο τον γκαρσια πρεπει να του κοψουν την μπαλα
    αλλα ειναι μαλακας ο ντιοπ που δεν του γ****ε το σπιτι χθες

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050

υ.γ
    αλλα ειναι μαλακας ο ντιοπ που δεν του γ****ε το σπιτι χθες
    προσεχουμε λιγο την γλωσσιτσα μας εδω μεσα....

και βεβαια καλα εκανε ο Ντιοπ που δεν ανταπεδωσε...θα ετρωγε σιγουρα τιμωρια 2 αγωνιστικες...και θα εχανε τους αγωνες με Βολο και Βαζελο...

το εφτιαξα

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    το εφτιαξα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ...γενικα εννοουσα να μην χρησημοποιουμε τετοιες λεξεις που να χρειαζονται * ...αλλα και αυτο κατι ειναι...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε