Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μα γιαυτο πηρε Transalp....για να μην υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μα γιαυτο πηρε Transalp....για να μην υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγραψε πάλι ο άνθρωπΑΣ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ έφτασα στην άκρη στο Σούνιο... κοίταξα κάτω... και μ' επιασε η ψυχή μου.. Δεν μπορούσα να πέσω.. ήταν τίγκα στα ΧΤ και στα TDM..
Ντροπής πράματα τέτοιες κουβέντες! 150 φορές θα γράψεις Soichiro Honda, άλλες τόσες Honda TransAlp και αύριο με τον κηδεμόνα σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Δηλαδή αν το transalp χρειαστεί πιστόνια , κυλίνδρους , μπιέλες ...κτλ , όπως το παλικάρι ....πως ακριβώς θα βγεις με το transalp ενώ με το 800gs δεν θα έβγαινες ?
Στωικά κάθεται οκλαδόν ο Ιάπων μηχανικός πίνοντας τσάι στο χαμηλό τραπεζάκι και λέει "Να γιατί TransAlp χαζό Ευρωπαίο... Λέτε να μην ξέρουμε να βγάζουμε άλογα; Τρεις φορές θα μηδενίσει το κοντέρ μέχρι να χρειαστεί πιστόνια το TransAlp".
Και μπορεί να είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της Honda αλλά όταν θα πας, ο τύπος πίσω από τον πάγκο θα σου πει φίλε μου μάλλον τράκαρες για να είσαι εδώ. Δεν παίζει να χάλασε το Honda.
Φίλε με το bmw καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα!
Δεν ξέρω, με χαλάει πολύ αυτό το πράγμα να πηγαίνεις να σκας τα ωραία σου λεφτά και να χαλάει καινούργιο το μηχανάκι. Και από την άλλη να βλέπεις κάτι χρέπια του '80, '90 που σέρβις δεν τους έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια, κανά λάδι, κανά μπουζί όποτε θυμόμασταν, καρμπυρατέρ ψεκάζουμε την εισαγωγή με το μηχανάκι αναμένο όταν πλέον δεν τραβάει καθόλου, σπασμένα διάφορα τριγύρω, τα ηλεκτρικά να κρέμονται σαν σπληνάντερα και τα μπουρδέλα πάνε ακόμα.
Δεν ξέρω εγώ και να είχα τα λεφτά θα το σκεφτόμουν για καινούργιο μηχανάκι. Μήπως είναι καλύτερα τα μεταχειρισμένα τελικά; Από την άποψη ότι είναι στην αγορά κάποια χρόνια, και είναι πλέον γνωστό το τι βγάζουν. Ειδικά όταν από την εταιρεία κάνουν τον κινέζο. 30.000χλμ και κόλησαν τα πιστόνια; Γιατί να ξαναπάρει κάποιος BMW;
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Ρε παιδιά.. συγνώμη.. μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση;
2 χρόνια εγγύηση.. ακόμα και ταξιτζής να ήταν πάνω απο 25-30.000 χλμ πολύ δύσκολα θα έκανε με την μηχανή. Άρα η εγγύηση προβλέπει οτι σε αυτά τα ΚΜ περίπου το μοτέρ παραδίδει πνεύμα; (ανεξάρτητα με το οτι είχε πρόβλημα η παραγωγή!! )
Μιλάμε για 10.000 ευρώ κοντά παιδιά. Δεν είναι αστεία αυτά. Ο φιλαράκος μπορεί να το πήρε μτχ, αλλά άλλος που το τσίμπησε καινούριο και του έκατσε τέτοιο λαχείο , τι να πεί;
Ευρωπαϊκά μηχανάκια...![]()
Έχουν "χαρακτήρα"...![]()
Καλά ξεμπερδέματα αδερφέ.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Παλιοχαρακτήρα θα ελεγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Έχουν "χαρακτήρα"...![]()
Και για να μην θεωρηθώ εγκάθετος...το 1200 και το 800 GS, προσωπικα
τα θεωρώ απ τα ομορφοτερα μηχανακια στην αγορα.
Κριμα.
30000 χλμ σε 2 χρόνια δεν είναι καθόλου πολλά! Νορμάλ είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε παιδιά.. συγνώμη.. μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση;
2 χρόνια εγγύηση.. ακόμα και ταξιτζής να ήταν πάνω απο 25-30.000 χλμ πολύ δύσκολα θα έκανε με την μηχανή
ΤΕΛΟΣ
AxxaxxααχααααχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ντροπής πράματα τέτοιες κουβέντες! 150 φορές θα γράψεις Soichiro Honda, άλλες τόσες Honda TransAlp και αύριο με τον κηδεμόνα σου!
Στωικά κάθεται οκλαδόν ο Ιάπων μηχανικός πίνοντας τσάι στο χαμηλό τραπεζάκι και λέει "Να γιατί TransAlp χαζό Ευρωπαίο... Λέτε να μην ξέρουμε να βγάζουμε άλογα; Τρεις φορές θα μηδενίσει το κοντέρ μέχρι να χρειαστεί πιστόνια το TransAlp".
Και μπορεί να είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της Honda αλλά όταν θα πας, ο τύπος πίσω από τον πάγκο θα σου πει φίλε μου μάλλον τράκαρες για να είσαι εδώ. Δεν παίζει να χάλασε το Honda.
αχχαχαχχχαααχχχ
αχχαχαχχχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχχχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και λίγα λες Georgio, για ένα μηχανάκι που προσφέρει εφάμμιλη συγκίνηση με το πλέξιμο....![]()
![]()
![]()
Το πλέξιμο δεν προσφέρει συγκίνηση; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Axxaxxααχααααχχχχ
αχχαχαχχχαααχχχ
αχχαχαχχχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχχχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και λίγα λες Georgio, για ένα μηχανάκι που προσφέρει εφάμμιλη συγκίνηση με το πλέξιμο....![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όχι θα χώσω 13Κ να δω αν θα μου δώσει τίποτα στα χερια το v4 tuono..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Τα σεμεδάκια είναι εγγύηση για πολλαπλούς οργασμούς.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κααααλά κααααλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
![]()
![]()
Να πά'να πάρω κι εγώ ένα Μπε-ΜΜΜΜ-Βέ να δω τι θα πλέκω όσο βρίσκεται στα χέρια των μαστόρων...
Ρε'σεις αυτά όπου νά'ναι θα γράφουν και ημερομηνία λήξης στο ντεπόζιτο..:rotflmao:
Είπε ο κάτοχος της πομόνας σιγοτραγουδώντας "Αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω".....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κααααλά κααααλά...
Να πά'να πάρω κι εγώ ένα Μπε-ΜΜΜΜ-Βέ να δω τι θα πλέκω όσο βρίσκεται στα χέρια των μαστόρων...
Ρε'σεις, αυτά όπου νά'ναι θα γράφουν και ημερομηνία λήξης στο ντεπόζιτο..:rotflmao:
![]()
Γιατί ρε Νίκο είσαι τόσο απόλυτος?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι θα χώσω 13Κ να δω αν θα μου δώσει τίποτα στα χερια το v4 tuono..![]()
Αμα δεν σου κάτσει παρτίδα με στραβοτρυπημένες μπιέλες, ή η άλλη παρτίδα με τους σφιχτούς στρόφαλους, θα έχεις πρόβλημα μόνο με τα ηλεκτρικά.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ο γρήγορος φτάνει πρώτος λένε, ο συνετός φτάνει πάντα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Είπε ο κάτοχος της πομόνας σιγοτραγουδώντας "Αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω".....![]()
![]()
![]()