Λες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε λιγο θα φτιάξουμε και γκρουπς ετσι οπως πάμε...![]()
![]()
![]()
Λες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Α φίλε όλα κι όλα... Δικύλινδρος εγώ ποτέ! Αυτά είναι κόλπα για εζβι μπράδερς και γενικώς για γλυκά αγόρια...
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Sent from me using a computer.
Κανω και τη σκουπα αμα λαχειΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Από τον γενικό γραμματέα της Νεολαίας ΠΣΚ το επίσημο πόστερ της εξόρμησης.
!! Τοιχοκολλήστε το παντού !!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε... δεν μπορείς να πεις? Μιλάμε για αϊκόνικ μορφές του σημερινού μοτοσυκλετισμού (στο πόστερ)!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Φίλιππας: Μάστερ της εικονοκλαστικότητας, λέμε!
(εγώ πάντως έλιωσα όταν το είδα)
![]()
![]()
![]()
οταν ο κατανας επεσε σε καταθλιψη που εχασε μελος η βρωμοπαρεα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τι λες τώρα? Πότε το γύρισες εσυ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σε θυμαμαι με το σκατοπαπο και εμενα με το 500 ς....ποιος θα το λεγε οτι μετα απο χρονια θα πιαστει ο κωλος μας πανω στα 1000αρια μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ωπ ναι, σορυ ξεχάστηκα,
gsxr 1000
καλά μιλάμε εχω καταενθουσιαστεί, τόσο καιρό περιμένω μια τετοια βόλτα!!! τέλεια θα είναι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε θυμαμαι με το σκατοπαπο και εμενα με το 500 ς....ποιος θα το λεγε οτι μετα απο χρονια θα πιαστει ο κωλος μας πανω στα 1000αρια μας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πςςςς.....ψωμί κι αλάτι ρεπαιδίμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Πςςςς.....ψωμί κι αλάτι ρεπαιδίμ![]()
πςςςςςςςςς.........ο ορισμος της αρτηριοσκληρωσης και της γεροπαραξενιας ρε παιδιμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε θυμαμαι με το σκατοπαπο και εμενα με το 500 ς....ποιος θα το λεγε οτι μετα απο χρονια θα πιαστει ο κωλος μας πανω στα 1000αρια μας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το glx ε? χεχε
ωραία είναι αυτά Γιώργο!! αυτά είναι τα καλά!!!
όσο για το κατάνα μη μου τον πειράζεις.......τι να λέμε τώρα?.......φιλαράκι απίστευτο![]()
Μετά την Λάβδα , διασταύρωση, και δεξιά προς Σμύξη-Βασιλίτσα.Έχει παντού ταμπέλες για το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας.Παντού άσφαλτος, άλλα θέλει πολύ προσοχή, γιατί τα νεροφαγώματα και η φθορές καραδοκούν στην επόμενη στροφή.....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Από Ζιάκα προς Σμίξη, πως ακριβώς βγαίνει, θυμάσαι?
...μετά την Σμύξη, ανεβαίνεις στο χιονοδρομικό, και από κει φεύγεις για Σαμαρίνα.Καινούργιος δρόμος με καλή ποιότητα ...τουλάχιστον έτσι ήταν το φθινόπωρο που μας πέρασεΜετά για να βγεις Σαμαρίνα: Ένα-δυο χιλιόμετρα ΜΕΤΑ (δυτικά) από την σμίξη δτρίβεις δεξιά (βόρεια) και βγαίνεις καρφί Σαμαρίνα, αυτόν τον δρόμο εννοείς έτσι?
Βγαίνει και κατευθείαν, αλλά και έτσι όπως το λες, και είναι από τα καλύτερα κομμάτια της διαδρομής.Από Δίστρατο, Βοβούσα βγαίνεις μέσω Σμίξης και Περιβολιού, έτσι?
Μετά το Φλαμπουράρι .....το οποίο θα το θυμάμαι για μια ζωή.....Αυτό με ενδιαφέρει! Που ακριβώς είναι αυτό το μέρος? Δυο λόγια παραπάνω ή μια σημείωση στο χάρτη?...διασταύρωση αριστερά και βγαίνεις στα Βόρεια της τεχνητής λίμνης των πυγών του Αωού....στην ουσία , εκεί που είσαι μέσα στο αλπικό έλατο, και δεν πιάνει ούτε το GPS καλά-καλά, βγαίνεις σε ένα τεράστιο οροπέδιο, η λίμνη στην μέση, γέφυρα/φράγμα , και δεξιά - αριστερά της λίμνης φλαταδούρες και απλώματα για κάμπινγκ , ακριβώς δίπλα στη λίμνη.Έχω δει και σκηνές, και αυτοκινούμενα επάνω (ακούει ο Καπ10...
)....
Από Βοβούσα για Φλαμπουράρι , έχω δει και κάνα δυο πανσιόν, για όσους δεν θέλουν κάμπινγκ, και το Μέτσοβο είναι 15 λεπτά.
Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι το Σαμαρίνα -Αγία Παρασκευή- διασταύρωση για Πυρσόγιαννη - Κόνιτσα.....θέλει οπωσδήποτε ένα ON-OFF μπροστά για λαγό, γιατί ο δρόμος έχει πλάτος 2 μέτρα, πολλές καθιζήσεις, και τα πλοία θα αφήσουν πολλά πλαστικά στα ορεινά αν προσπαθήσουν να πάνε γρήγορα.....πάντως την διαδρομή την έχει κάνει και μπούσα δικάβαλλο από την παρέα μας
Έχει meeting σήμερα ( ας είναι καλά η ΕΤ3 με το αφιέρωμα στην Αρμενία χθες βράδυΣτείλε σήμα αν είναι να κανονίσουμε να βρεθούμε!) θά ρίξω την ιδέα και θα ενημερώσω.....
Λίμνη Αωού....
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων