Σελίδα 16 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ρε συ Ιωσηφ...

μετα απο δυο χρονια συζητησεων , διαβασματος και εδω μεσα αλλα και αλλου , μπορεις και μιλας για αυξηση παραγομενου πλουτου οταν και ο πιο αδαης ξερει οτι ολη αυτη η αναπτυξη ηταν μια φουσκα ;

τεσπα....καλημερα...
    Συγγνώμη αλλά κάτι μπερδεύεις
    Η άυξηση του πλούτου και της παραγωγικότητας είναι υλικότατο πράγμα. Απόδειξη τα πόδα δις που είναι σε ευρωπαικές τράπεζες κατατεθειμένα από ελάχιστους Έλληνες και τα οποία ξεπερνούν το χρέος αυτής της κωλοχώρας.

Είτε λόγω της εντατικής χρήσης της τεχνολογίας, είτε λόγω της υπερεξειδίκευσης, είτε λόγω της έντασης της εργασίας, ο ρύθμός και το παραγόμενο έχουν αυξηθεί.

Μόνο τους υπολογιστές να βάλεις ως μια καινοτομία που αλλάζει άρδην χιλιάδες επαγγέλματα (δεν το κρίνουμε τώρα ως καλό/κακό), θα έπρεπε να βλέπεις τόσο ότι χιλιάδες υπηρεσίες και προϊόντα παραγόνται με απίστευτη ταχύτητα κατευθυνόμενα σε μια αγορά που δεν μπορεί να τα απορροφήσει και την ίδια στιγμή αυτοί που τα παράγουν δεν μπορούν να τα καταναλώσουν.

Έχει ξαναγίνει ,απλά δεν θέλουμε να το δούμε.
    Κατά τ' άλλα ναι, έχουν γίνει απίστευτες κομπίνες του τύπου "κάτσε να βάλω το 10%, το κράτος το 60% και τα 30% δάνεια από την ΕΚΤ και να εισπράττω για 30 χρόνια ζεστό χρήμα" (βλ. γέφυρα Ρίου) . Αυτό δεν αλλάζει ότι κάποια μαλάκες δούλεψαν για να παράξουν ένα πλούτο που ένα μέρος του τον κατείχε το κράτος, κάποιοι άλλοι μαλάκες δούλεψαν για να τη φτιάξουν και ότι οι ίδιοι πάνω κάτω μαλάκες πλερώνουν για το πέρα δώθε.

Δεν είναι φούσκα η ανάπτυξη. Φούσκα είναι το κόλπο που λέει ότι αυτός που βάζει το κεφάλαιο πρέπει να λέει και το τι θα γίνεται.

[Και ναι βεβαίως οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει ν' απολυθούν.
    Οι μικροπωλητές να χάνουν την πραμάτια τους
    Και οι μετανάστες να πυροβολούνται]

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πώς επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του κράτους δε βλεπω
    Ετσι οπως ειπε ο alres παραπανω

"κάτσε να βάλω το 10%, το κράτος το 60% και τα 30% δάνεια από την ΕΚΤ και να εισπράττω για 30 χρόνια ζεστό χρήμα" (βλ. γέφυρα Ρίου)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ετσι φτιαχτηκε το mall??
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Το MALL δεν είναι δημόσιο έργο

(ρε λες;;; )

Παρολαυτά αυτός που καρπώνεται τα κέρδη του μπορεί να θεωρηθεί άνετα δημόσιος ευεργέτης γιατί δημιουργεί θέσεις εργασίας , ομορφαίνει το αστικό περιβάλλον, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, προσφέρει στον πολιτισμό και την άνοδο του βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Συγγνώμη αλλά κάτι μπερδεύεις
    Η άυξηση του πλούτου και της παραγωγικότητας είναι υλικότατο πράγμα. Απόδειξη τα πόδα δις που είναι σε ευρωπαικές τράπεζες κατατεθειμένα από ελάχιστους Έλληνες και τα οποία ξεπερνούν το χρέος αυτής της κωλοχώρας.

Φιλε δεν αυξηθηκε κανενας πλουτος και καμμια παραγωγη στην Ελλαδα...

απλα βρεθηκαμε με ενα νομισμα σκληρο το οποιο εκανε τις εισαγωγες ελκυστικοτερες απο την παραγωγη... εν ολιγοις απο παραγωγοι γιναμε διανομεις... τα φθηνα δανεικα και το σκληρο νομισμα εφεραν αυξηση τιμων των αγαθων , των ακινητων κλπ... καποιοι πλουτισαν (οι ιδιοκτητες καφετεριας και μπουτικ αυτοδημιουργητοι καπιταλιστες που λεει και ενας γνωστος ) , αλλα εις βαρος του κρατους που δανειζοταν για να καλυψει το εμπορικο ελλειμα... ισα ισα , που οποια παραγωγη ειχαμε φροντισαμε να την καταστρεψουμε.... αν ειχαμε παραγωγη θα μιλουσαμε αλλιως τωρα... Μια φουσκα ηταν ολα , οποιος εβγαλε , εβγαλε...
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Φιλε δεν αυξηθηκε κανενας πλουτος και καμμια παραγωγη στην Ελλαδα...

απλα βρεθηκαμε με ενα νομισμα σκληρο το οποιο εκανε τις εισαγωγες ελκυστικοτερες απο την παραγωγη... εν ολιγοις απο παραγωγοι γιναμε διανομεις... τα φθηνα δανεικα και το σκληρο νομισμα εφεραν αυξηση τιμων των αγαθων , των ακινητων κλπ... καποιοι πλουτισαν (οι ιδιοκτητες καφετεριας και μπουτικ αυτοδημιουργητοι καπιταλιστες που λεει και ενας γνωστος ) , αλλα εις βαρος του κρατους που δανειζοταν για να καλυψει το εμπορικο ελλειμα... ισα ισα , που οποια παραγωγη ειχαμε φροντισαμε να την καταστρεψουμε.... αν ειχαμε παραγωγη θα μιλουσαμε αλλιως τωρα... Μια φουσκα ηταν ολα , οποιος εβγαλε , εβγαλε...
    Ανλες ότι δεν αυξήθηκε ο πλούτος είναι σα να λες ότι η παραγωγική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ίδια εδώ και 20 χρόνια τόσο από πλευράς εργατών όσο και από πλευράς εργοδοτών. ΄

Εδώ μιλάμε ότι εργασίες που ήθελαν παλιότερα ένα χρόνο για να γίνουν γίνονται σήμερα στο μισό χρόνο, με το μισό κόστος, με τους μισούς υπαλλήλους.

Δεν γίναΜΕ παραγωγείς. Κάποιοι έχοντες κεφάλαια (άγνωστο πως τα δημιούργησαν) αντί να τα ρίξουν σε παραγωγή τα έριξαν σε μεταφορές, logistics και τα συναφή καθώς και σε παροχή υπηρεσιών γενικά. Ποιος σου είπε όμως ότι αυτά δεν παράγουν πλούτο, υπεραξία; Κάνεις λάθος. Βασικά αν πιστεύεις ότι δεν παράγουν πλούτο είναι σα να λες ότι όσοι εργάζονται εκεί δεν δουλεύουν. Κάτι που σε πληροφορώ δεν ισχύει καθόλου.

Είναι άλλο πράγμα το αν αυτού του είδους οι επιχειρήσεις έχουν μικρότερο κόστος, εύκολη εγκατασταση, ευελιξία ( και μεγάλο κίνδυνο σε διεθνείς οικονομικές αναταράξεις) και άλλο αν παράγουν κέρδος.

Δεν ήταν φούσκα. Μια χαρά μαλάκες ήμασταν. Μια χαρά τουμπεκί κάναμε (κάνουμε). Μια χαρά κέρδος έβγαινε.
    Αλλού πρέπει να δεις το πρόβλημα, δεν είναι εκεί.

λεμε αλλο πραγμα

δεν πλουτισαν καποιοι επειδη αυξηθηκε ο πλουτος της χωρας...

πλουτισανε επειδη το κρατος δανειζοταν... (κυριως)

τι σχεση εχει τωρα αν δουλευουν η οχι στα logistics κλπ... φυσικα δουλευουν... αλλα ολες αυτες οι υπηρεσιες καταναλωνονται μεταξυ μας (χοντρα χοντρα ολα αυτα)...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λοιπον

παρολο που το αεπ σαν δεικτης μετρησης πλουτου ειναι παντελως παρωχημενος και αντικοινωνικος τον αναφερω αφου οι κατεστημενοι οικονομολογοι αυτο καταλαβαινουν. θα θυμισω μονο οτι με βαση τα δημοσιονομικα μεγεθη η τυνησια θεωρουντο προτυπο αναπτυξης (εκθεση νοεμβριου 2010 δντ)
    η κελτικη τιγρης, οι τιγρεις της ασιας, ολες εχασαν τα δοντια τους.

κατα τα αλλα οι αμοιβες των εργαζομενων στις δεκο και στο δημοσιο μου φερνουν στο νου τον ντεμη σε μια συνεντευξη για τα οικονομικα της αεκ

εκει λοιπον θελοντας να τονισει τις σπαταλες που γινονταν ειπε δυο τρεις φορες με στομφο οτι "η παε πληρωνε μεχρι και το κινητο καθαριστριας"

μετα τον διαχειοριστικο ελεγχο ανακαλυψαμε οτι λειπουν τα "βιβλια" δυο ετων, οτι ο πελετιερι στοιχισε ενα μυριο για ετησιο Δανεισμο , οτι ο μανατζερ καποιων παιχτων διπλοπληρωθηκε οτι ο ενσαλιβα πηρε διπλασιες αποδοχες εν μια νυχτι κλπ κλπ κλπ

αλλα το κινητο της καθαριστριας ηταν η καταστροφη...

μεχρι το 2005 η ΕΒΖ ηταν κερδοφορα με τελευται ισολογισμο με κεδη 10 εκ. ευρω. σκαει η καπ 2 , πανε τα τευτλα, εισαγωγες ζαχαρης εκτοτε. κατι αναλογο με ρυζι κλπ. ηδεη εαν πουληθει το 17% θα αποφερει 420 εκ. μονο η νεα μοναδα πτολεμαιδας εχει προυπολογισμο 1,5 δις, η ακινητη περιουσια ειναι πανω απο 20 δις, αποτελει τον μεγαλυτερο ιδιοκτητη ακινητων στη χωρα, ενω να μην ξεχαουμε το προφανες: δεν πουλας τη κοτα με τα χρυσα αυγα οταν η τιμη του χρυσου διεθνως ειναι σε ιστορικα χαμηλα και οταν εισαι πνιγμενος.

να μιλησουμε για την παλαι ποτε κερδοφορα ελβο? αλλα φαινεται μετα το 2002-2005 οι μισθοι των εργαζομενων αυξηθηκαν τοσο που εφαγαν τα κερδη...
    σορρυ παιδες. η ελλαδα και παραγωγικη βαση διεθετε, και εργαζομενους με ικανοτητες ειχε και εχει. αλλωστε ολες οι μετρησεις δειχνουν οτι η παραγωγικοτητα των εργαζομενωνε ιναι πολυ ψηλα, εργαλεια δεν εχουν.

διοικητης του ταμειου δημοσιων καποιος σημαιοφοριδης (η ιστορια με τα ομολογα) παιδι παλιου βουλευτη καστοριας της νδ. τουλαχιστον 250 εκ ζημια για το δημοσιο. προηγουμενη δουλεια του νεαρου: υπαλληλος σε βενζιναδικο...

αρθρογραφος με "εγκυρη αποψη": πασχος μανδραβελης. καποιες αποψεις του: δεν υπαρχει γενοκτονια ποντιων, το 1821 ηταν οπως παρουσιαστηκε απο τον σκαι, οι δημοσιοι φταινε για ολα, οι υπαλληλοι δεκο ειναι σχεδον πλουσιοι, το debtocracy ειναι προπαγανδιστικο και αναληθες, το κινημα "δεν πληρωνω" χρηματοδοτειται απο πλουσιους εμπορους, οι κερατιωτες ειναι 50 αλητες κλπ. ολες οι αποψεις του ταυτιζονται με το συγκροτημα που εργαζεται. και ολως τυχαιως η αδελφη του πηρε αποσπαση απο το ικα στο γραφειο παπακωνσταντινου.

αλλα ετσι διαμορφωνονται οι αποψεις και οι συνειδησεις. τι να τα κανεις τα οπλα οταν διαθετεις μμε?

υγ χθες στο ποντικι αλλη μια πολυ καλη αναλυση του καζακη
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    λοιπον

παρολο που το αεπ σαν δεικτης μετρησης πλουτου ειναι παντελως παρωχημενος και αντικοινωνικος τον αναφερω αφου οι κατεστημενοι οικονομολογοι αυτο καταλαβαινουν.
    οκ τωρα συννενοηθηκαμε...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    λοιπον

αρθρογραφος με "εγκυρη αποψη": πασχος μανδραβελης. καποιες αποψεις του: δεν υπαρχει γενοκτονια ποντιων, το 1821 ηταν οπως παρουσιαστηκε απο τον σκαι, οι δημοσιοι φταινε για ολα, οι υπαλληλοι δεκο ειναι σχεδον πλουσιοι, το debtocracy ειναι προπαγανδιστικο και αναληθες, το κινημα "δεν πληρωνω" χρηματοδοτειται απο πλουσιους εμπορους, οι κερατιωτες ειναι 50 αλητες κλπ. ολες οι αποψεις του ταυτιζονται με το συγκροτημα που εργαζεται. και ολως τυχαιως η αδελφη του πηρε αποσπαση απο το ικα στο γραφειο παπακωνσταντινου.

αλλα ετσι διαμορφωνονται οι αποψεις και οι συνειδησεις. τι να τα κανεις τα οπλα οταν διαθετεις μμε?

υγ χθες στο ποντικι αλλη μια πολυ καλη αναλυση του καζακη
    Και περίμενα πότε θα πει κάποιος για δαύτον και τη φάρα του...

Η τετράδα Πάσχος, Μπάμπης, Άρης, Αλέξης (και κάποιοι αντίστοιχοι άλλων συγκροτημάτων) θα έρθει κάποια μέρα (όταν όλα πια θα έχουν τελειώσει) για τους οποίους θα διερωτηθούν πολλοί: μα καλά πως τους ανεχόμασταν;;;;

Όχι γιατί θα έχει αποκαλυφθεί ότι φερειπείν είχαν 2-3 μισθούς, τα τριτοξάδερφά τους είναι βολεμένα, ότι ήξεραν πράγματα και δεν τα έλεγαν, αλλά γιατί η λογική τους, η λογική όσων στηρίζουν το σύστημα και τη μετάλλαξή του σε ολοκληρωτικό [ για τη σωτηρία του τόπου βεβαίως] δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε σε κουβέντα καφενείου... Θα είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις ένα νοήμονα άνθρωπο ότι η εξόντωση Εβραίων, αρρώστων, τσιγγάνων κλπ κατά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο ήταν πράξη που πήγε μπροστά την ανθρωπότητα. Στέκει; Δεν στέκει. Αλλά το ζήτημα είναι ποιος θα ζει τότε να κάνει το λογαριασμό.

Παρόλ αυτά σήμερα, στην εποχή που περισσεύουν οι έξυπνοι, οι διάννοιες, οι πονηροί και οι ευαίσθητοι, οδηγούμαστε μέρα με τη μέρα, πόρτα την πόρτα, άνθρωπο τον άνθρωπο σε τέτοιες κατάστασεις. Σε εξοντώσεις όσων "περισσεύουν", με τρόπους νόμιμους και παράνομους. Και δεν λέει κανείς (παρά εξαιρέσεις) ότι αυτό είναι κανιβαλισμός.

Είναι που ο "απλός λαός", ο λαουτζίκος, σήμερα, είναι "πιο μπροστά" απ' τον Μπάμπη και τον κάθε Μπάμπη και Πάσχο. Είναι αυτός που στα καφενεία δεν διστάζει να πει "να απολύονται όσοι περισσεύουν" (ή και ακόμα πιο χοντρά) όταν ο Πάσχος θα λέει ότι "η οικονομία μας δεν αντέχει τη σύντήρηση τόσων εργαζομένων" [ άρα να ζήσουν όσοι μπορούν ].

Είναι που έχει χαθεί κάθε στοιχειώδης λογική και τη θέση της πήραν κομπιουτεράκια που μετράν κεφάλια

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Αλλά το ζήτημα είναι ποιος θα ζει τότε να κάνει το λογαριασμό.
    Kαι τι είδους λογαριασμό.
    Και από που να αρχίσει και που (και πως) να τελειώσει.
    Εγώ, λχ, θα ασχοληθώ πρωτίστως με συγγενείς μου οι οποίοι με χίλιες δυο μαιμουδιές-παρανομίες και ανήθικες πράξεις ΕΠΉΔΗΞΑΝ κόσμο και κοσμάκη (και εμένα) ποικιλοτρόπως, παρ' όλες τις καταγγελίες σε ΟΑΕΔ, ΕΟΤ, Πολεοδομία, Εφορία.
    Κατόπιν με τον γείτονά μου που λάδωσε και παραλάδωσε στην πολεοδομία ώστε το αυθαίρετό του να υπογειώσει στην κυριολεξία το δικό μου σπίτι και να φτάξω να μη θωρρώ ουρανό, παρόλο τις καταγγελίες που έχω κάμει.
    Και πιστεύω πως σαν και εμένα θα είναι πολλοί!
    Βέβαια, αυτό που εγείρεται, είναι...αν η εδική μου "ηθική" είναι η σωστή. Και για ποιόν...
    Και αν έχω εγώ το λάθος;
    Nαι, δε λειτουργεί, είναι πασιφανές.
    Αλλά πως και τι; Και ποιοι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

(Αν και στη κοσμοθεωρία μου (όχι αυτή της νατάσας) δε θεωρώ τίποτα δεδομένο),

Τελικά, στη πρακτική καθημερινότητα, καταλήξαμε να φιλοσοφούμε για αυτά που γενιές τα
    θεωρούσαν ως αυτονόητα....

Πραγματικά κάθε μέρα ακούω ή διαβάζω για κάτι που έστω και πριν από κανά δυο χρόνια
    θα θεωρούσα (με) αδιανόητο....

Να πω "και που είμαστε ακόμα";

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Kαι τι είδους λογαριασμό.
    Και από που να αρχίσει και που (και πως) να τελειώσει.
    Εγώ, λχ, θα ασχοληθώ πρωτίστως με συγγενείς μου οι οποίοι με χίλιες δυο μαιμουδιές-παρανομίες και ανήθικες πράξεις ΕΠΉΔΗΞΑΝ κόσμο και κοσμάκη (και εμένα) ποικιλοτρόπως, παρ' όλες τις καταγγελίες σε ΟΑΕΔ, ΕΟΤ, Πολεοδομία, Εφορία.
    Κατόπιν με τον γείτονά μου που λάδωσε και παραλάδωσε στην πολεοδομία ώστε το αυθαίρετό του να υπογειώσει στην κυριολεξία το δικό μου σπίτι και να φτάξω να μη θωρρώ ουρανό, παρόλο τις καταγγελίες που έχω κάμει.
    Και πιστεύω πως σαν και εμένα θα είναι πολλοί!
    Βέβαια, αυτό που εγείρεται, είναι...αν η εδική μου "ηθική" είναι η σωστή. Και για ποιόν...
    Και αν έχω εγώ το λάθος;
    Nαι, δε λειτουργεί, είναι πασιφανές.
    Αλλά πως και τι; Και ποιοι;
    Δίχως διάθεση να μειώσω την αδίκια που λες ότι υφίστασαι, λέω ότι σε λίγο αυτά θα τα θεωρείς παραπτώματα. Θα έρθουν χειρότερα...

Προφανώς και όλα αυτά τα μικρά εγκλήματα που λες, έχουν βάλει το χεράκι τους στη δημιουργία μιας κατάστασης όπου νικάει ο δυνατότερος (με τα πιο δυνατά κονέ, φράγκα κλπ) και βεβαίως αξίζουν την αποδοκιμασία (ή και την τιμωρία; ) που τους αναλογούν.

Αλλά πλέον αντιμετωπίζουμε ζητήματα επιβίωσης, στοιχειώδους κοινωνικής συνοχής.

Δεν είναι μόνο οι μισθοί που πέφτουν, οι συντάξεις που κόβονται το φαγητό που ακριβαίνει. Είναι και κάτι διπλανοί μας που ουρλιάζουν ότι "όποιος δεν μπορεί να πα να γαμηθεί" και είναι να μη σου κάτσει και βρεθείς σε τέτοια θέση, θα πέσουν να σε φάνε. Τώρα συμβαίνει με άλλους, αργότερα με ποιους;

Κατά τ' άλλα, το χρέος, το έλλειμα, μακροσκοπικά δεν είναι παρά η "λογική" αφορμή με την οποία επιδιώκουν να μας ξεκάνουν, υλικά και ηθικά.

Στην Αμερική, την Αφορμή των Αφορμών, την είπαν 11η Σεπτεμβρίου.
    Εδώ για την ώρα το λένε χρέος (μπορεί και ν' αλλάξει...).

Και οι κοινωνίες το χουν καταπιεί αμάσητο και το χουν χωνέψει. Τώρα είναι στη φάση που έχουν βγάλει χαρτί και μολύβι και υπολογίζουν. Μόνο που όπως είπα, δεν μετράνε αριθμούς. Μετράνε κεφάλια. Και ας κάνουν όλοι τα κουνέλια.

Υπάχει κανείς να βγει να πει ότι αυτό είναι παραλογισμός;

ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Έλεγε μια ψυχή παλιά πριν λαϊκισθεί εντελώς.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

Πτωχευση.... Και μετα τι???

Και ενω οι μερες παιρνουν και βρισκομαι μακρια απο την Ελλαδα αφοσιωμενος στην ερευνητικη μου εργασια... οι σκεψεις μου για την χωρα μου.. για τους φιλους μου τους γονεις μου τους δικου μου ανθρωπους εχουν μεινει ολες πισω.. Οσο μπορω καθημερινα ενημερωνομαι μεσω ιντερνετ για το τι συμβαινει στην Ελλαδα.. Πλεον βλεπω ακομα και απο εδω μακρια (Αγγλια) χωρις να μπορω να το ζησω οπως το βιωνεται οι περισσοτεροι την τραγικοι κατασταση που εχει επελθει η χωρα.. Και αναρωτιεμαι λοιπον.. Και μετα τι? Που παμε? Σε περιπτωση πτωχευσης? Οι μητερα μου ειναι συνταξιουχος και ο πατερας μου ετοιμαζεται να βγει φετος στην συνταξη.. Τι θα συμβει σε περιπτωση πτωχευσης? Τα χανουν ολα? Θα εισπρατουν τον μισθο του δημοσιου υπαλληλου? Θα επιστρεψουμε στην δραχμη? Καθε μερα που περναει νιωθω οτι οχι μονο βουλιαζουμε σαν κρατος.. Αλλα βουλιαζουμε σαν ανθρωποι.. γινομαστε κατι αλλο..

Ευχαριστω και συγνωμη για το ψυχοπλακωμα πρωι πρωι.. Καλημερα σε ολους...
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF