Σελίδα 9 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    δεν εισαι ο μονος δυστυχως φιλε μου....

Το ξέρω φίλε...

Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
    δεν εισαι ο μονος δυστυχως φιλε μου....
    Και σε τελική πόσοι ήμαστε;;;

Re: Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
    Και σε τελική πόσοι ήμαστε;;;
    Mάλλον πολλοί !!!

Και το είχα από τα αξιόπιστα μοντέλα το συγκεκριμένο ....

Re: Re: Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Mάλλον πολλοί !!!

Και το είχα από τα αξιόπιστα μοντέλα το συγκεκριμένο ....
    ΟΚ πέστο αστοχία,πέστο ατυχία, η BMW τι κάνει με την αξιοπιστία της και πιό πολύ με την υστεροφημία της;;;ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    τελικα δεν μας ειπες πιο(α) ακριβως ειναι το(α) προβλημα(τα).
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Φιλαράκι πιό πάνω γράφω το ιστορικό αναλυτικά.Δεν υπάρχει κανένα ΠΟΡΙΣΜΑ το μόνο που μου είπαν είναι ότι όλα χαλάνε.Οταν ρώτησα αν είναι φυσιολογικό΄πήρα πάλι την ίδια απάντηση.
    Να σου πω κάτι,είμαι πλέον σίγουρος ότι αυτοί ξέρουν.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    Όλα θέλω να πιστεύω ότι εννοούν τα F800GS γιατί δεν χαλάνε όλα τα μηχανάκια στα 30.000χλμ.

Μήπως θα έπρεπε να επιμείνεις λίγο παραπάνω στο τι φταίει, αν και το καινούργιο μοτέρ θα έχει διάρκεια ζωής πάλι 30.000χλμ και στο να μην δώσεις φράγκο. Γιατί μπορεί το μηχανάκι να είχε εγγύηση δύο χρόνια αλλά εσύ δεν το πήρες με το σκεπτικό να έχει διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια αλλά δέκα.

Και είναι μια πολύ λογική υπόθεση να πεις ότι θα δώσεις ένα κάρο λεφτά ακόμα συν αυτά που έχεις δώσει για να αγοράσεις το μηχανάκι και μετά από δύο-τρία χρόνια πάλι δεν θα έχεις μηχανή.

Δεν τα λέω αυτά για να "στην πω", μην το πάρεις στραβά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πιο συμφέρουσα λύση για σένα οικονομικά να φτιαχτεί το μηχανάκι κυρίως με δικά σου έξοδα (γιατί η εταιρεία ελάχιστα μέσα μπαίνει, απλά δεν βγάζει κέρδος από τα ανταλλακτικά).
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    τελικα δεν μας ειπες πιο(α) ακριβως ειναι το(α) προβλημα(τα).

Μπήκα για το service των30000km το πρωί 4/5/2011,το μεσημέρι με ειδοποιούν για θόρυβο και ότι μάλλον είναι καδένα.Το άλλο πρωί φοράνε καδένα αλλά ο θόρυβος εξακολουθούσε.Μου λένε ότι θα αλλάξουν τρόμπα νερού γιατί φοράει μεταλλικό γρανάζι και μάλλον βαράει αυτό.Οι καινούργιες τρόμπες του 800 βγαίνουν τώρα με πλαστικό γρανάζι.Πάλι τίποτα ο θόρυβος συνεχιζόταν.Μου λένε ότι πρέπει να κατεβάσουν μηχανή.ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.Κατέβασαν με ειδοποίησαν και είδα την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της μηχανής μου.Δύο πιστόνια περιμετρικά φαγωμένα και τα χιτώνια μέσα και τα δύο γυαλόχαρτο.Η συνέχεια γνωστή φωτογραφίες στην Γερμανία και ακόμη περιμένω την καλή τους ΒΟΥΛΗΣΗ να μου κάνουν την χάρη να επιβαρυνθώ όσο το δυνατόν λιγότερο

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

ΟΚ πέστο αστοχία,πέστο ατυχία, η BMW τι κάνει με την αξιοπιστία της και πιό πολύ με την υστεροφημία της;;;ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;
    Ειδες εσυ να εχουν πεσει οι πωλήσεις της BMW ?
    ή φανταζεσαι εσυ οτι την ενδιαφερει η αγορά της Ελλάδας τοσο πολυ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Όλα θέλω να πιστεύω ότι εννοούν τα F800GS γιατί δεν χαλάνε όλα τα μηχανάκια στα 30.000χλμ.

Μήπως θα έπρεπε να επιμείνεις λίγο παραπάνω στο τι φταίει, αν και το καινούργιο μοτέρ θα έχει διάρκεια ζωής πάλι 30.000χλμ και στο να μην δώσεις φράγκο. Γιατί μπορεί το μηχανάκι να είχε εγγύηση δύο χρόνια αλλά εσύ δεν το πήρες με το σκεπτικό να έχει διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια αλλά δέκα.

Και είναι μια πολύ λογική υπόθεση να πεις ότι θα δώσεις ένα κάρο λεφτά ακόμα συν αυτά που έχεις δώσει για να αγοράσεις το μηχανάκι και μετά από δύο-τρία χρόνια πάλι δεν θα έχεις μηχανή.

Δεν τα λέω αυτά για να "στην πω", μην το πάρεις στραβά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πιο συμφέρουσα λύση για σένα οικονομικά να φτιαχτεί το μηχανάκι κυρίως με δικά σου έξοδα (γιατί η εταιρεία ελάχιστα μέσα μπαίνει, απλά δεν βγάζει κέρδος από τα ανταλλακτικά).
    Στο όλα εννοούν όλα και εγώ το πήρα για να μην σκέφτομαι χρονοδιαγράμματα.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ειδες εσυ να εχουν πεσει οι πωλήσεις της BMW ?
    ή φανταζεσαι εσυ οτι την ενδιαφερει η αγορά της Ελλάδας τοσο πολυ ?
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...
    Οσο ενδιαφερει και την Honda και εχει αφησει την αντιπροσωπεια 40 χρονια στα χερια του Σαρακάκη.

Να επιμείνεις με κάθε μέσω και νόμιμο τρόπο να φτιαχτεί το μηχανάκι σου δωρεάν . Και μετά πούλημα και πας για άλλα .

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Εμενα μ'αρεσουνε τα "μαλλον".. Μαλλον ειναι αυτο, ας το αλλαξουμε.. Τελικα δεν ειναι μαλλον ειναι το αλλο.. ας αλλαξουμε και το αλλο.. Τελικα δεν ειναι ουτε το αλλο.. Ο μηχανικος το κοιταγε η ο πωλητης? Για τα πιστονια κτλ ειναι σιγουροι η με το μαλλον παλι
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Να επιμείνεις με κάθε μέσω και νόμιμο τρόπο να φτιαχτεί το μηχανάκι σου δωρεάν . Και μετά πούλημα και πας για άλλα .
    Αυτό επιδιώκω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Στο όλα εννοούν όλα και εγώ το πήρα για να μην σκέφτομαι χρονοδιαγράμματα.
    Πόσο ξετσίπωτοι είναι...

Θες την άλλη φορά που θα πας να έρθω με το Bros, που έχει τα τριπλά χιλιόμετρα, και τσιμπάει λίγο λαδάκι, το μπουρδέλο...

και να βαράω και ένα μισάωρο κόφτες έξω από το μαγαζί του να δούμε αν θα χαλάσει;

Υ.Γ.: έτος κατασκευής 1989...

@ PortisHead: δηλαδή λες τα γερμανικά δεν χαλάνε; Ή αν χαλάνε έχουν άλλη αντιμετώπιση και τους πληρώνουν πλήρως τη ζημιά και εκτός εγγύησης;

Φίλε gidimitropoulos δεν μπορώ να δω πως τους ενδιαφέρει η αγορά της Ελλάδας. Εσύ θα ξαναέπαιρνες καινούργιο BMW μετά από αυτό; Εγώ αποκλείεται. Και πιστεύω και πολλοί από όσους έχουν διαβάσει αυτό το θέμα.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σελίδα 9 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04