Σελίδα 153 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtpath
    παιδια εσεις που το εχετε το μηχανακι τωρα 2-3 χρονια, για πειτε επο θεμααξιοπιστιας τι γινεται. κλασσικο και αφθαρτο xt; εβγαλε καμια ζημια αξια αναφορας; για πειτε να μαθουμε κι εμεις που ενδιαφερομαστε
    Ρε αρχηγε εσυ ρωτησες για θεμα αξιοπιστιας.
    Τελος παντων απο ποιοτικης αποψης κινειται στο μεσο ορο της εποχης.
    Εμενα προσωπικα κατι τριξιματακια ακουγονται απο το φαιριγκ-κοντερ δεν τα εχω εντοπισει ακριβως, η αλυσιδα που αναφερεις η μαμισια αλλαχτηκε στις 20.000 χλμ και ειχε ψωμι ακομα, το σασμαν ακουγεται νορμαλ μεχρι τωρα 36.000 χλμ, με τις αναρτησεις εχει ενα μικρο θεματακι, (μαλλον πρεπει να αλλαχθουν οπου να 'ναι) και απο κοστος συντηρησης θα ελεγα οτι κινειται σε λογικα πλαισια.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ρε αρχηγε εσυ ρωτησες για θεμα αξιοπιστιας.
    Τελος παντων απο ποιοτικης αποψης κινειται στο μεσο ορο της εποχης.
    Εμενα προσωπικα κατι τριξιματακια ακουγονται απο το φαιριγκ-κοντερ δεν τα εχω εντοπισει ακριβως, η αλυσιδα που αναφερεις η μαμισια αλλαχτηκε στις 20.000 χλμ και ειχε ψωμι ακομα, το σασμαν ακουγεται νορμαλ μεχρι τωρα 36.000 χλμ, με τις αναρτησεις εχει ενα μικρο θεματακι, (μαλλον πρεπει να αλλαχθουν οπου να 'ναι) και απο κοστος συντηρησης θα ελεγα οτι κινειται σε λογικα πλαισια.
    εννουσα οτι για να μεινεις με την μηχανη υπαρχουν αλλες εταιριες που δε δυσκολευονται να σ'αφησουν στη μεση του πουθενα και να πληρωνεις και κανα 3χιλιαρο να το φτιαξεις. καλυτερα αξιοπιστια παρά φρου φρου κι αρωματα
    just ride...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    .
    Εμενα προσωπικα κατι τριξιματακια ακουγονται απο το φαιριγκ-κοντερ δεν τα εχω εντοπισει ακριβως,
    "Συσφιξη σχεσεων σε ολες τις βιδες με το μηχανακι " καμμια μερα με τον καφε σου οταν δεν θα εχεις τι αλλο να κανεις και τελος.....

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Εμενα προσωπικα κατι τριξιματακια ακουγονται απο το φαιριγκ-κοντερ δεν τα εχω εντοπισει

Σε είπα ρε Στράτε...να αλλάξεις τις βίδες απ' τη ζελατίνα με μεταλικές, και να βάλεις και πλαστικές ροδέλες.....

@dirtpath 33000 χλμ....δυο σκασμένα λάστιχα ...φτου φτου.....

και το καλοκαίρι ετοιμάζεται για 9 χώρες σε 16 μέρες.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Σε είπα ρε Στράτε...να αλλάξεις τις βίδες απ' τη ζελατίνα με μεταλικές, και να βάλεις και πλαστικές ροδέλες.....

@dirtpath 33000 χλμ....δυο σκασμένα λάστιχα ...φτου φτου.....

και το καλοκαίρι ετοιμάζεται για 9 χώρες σε 16 μέρες.....
    ετσι, αυτα ειναι! ελπιζω χωματοδρομοι οι πιο πολλοι και να δουμε κι εμεις καμια φωτο!
    just ride...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    "Συσφιξη σχεσεων σε ολες τις βιδες με το μηχανακι " καμμια μερα με τον καφε σου οταν δεν θα εχεις τι αλλο να κανεις και τελος.....

Μωρε τις εχω παρασυσφιξει τις σχεσεις μου με τις βιδες απο την πρωτη στιγμη αλλα αυτες επιμενουν να μου ζαλιζουν τα @@.
    Εχω την αισθηση οτι ειναι απο τους κραδασμους του κινητηρα στην ζελατινα αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.
    Ακουγεται απο τις 3.800 μεχρι τις 4.200 στρ/λεπτο δηλαδη εκει που κινειται πιο πολυ...

Α, ξεχασα και αλλο ενα θεματακι που μου εχει βγαλει,...
    Στο ενα απο τα δυο κουμπια στα οργανα εχει κοπει το προστατευτικο λαστιχακι και η κυρα γιαμαχα δεν το πουλαει σαν ανταλλακτικο.
    Πρεπει να παρω καινουργια οργανα, 200,00 περιπου ευρω.

Η μονωτικη ταινια εκανε καλη δουλεια αλλα θελει συχνα αλλαγη...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Το εχω κανει και αυτο ρε προεδρα και μειωθηκε λιγο αλλα ακομα ακουγεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtpath
    και να δουμε κι εμεις καμια φωτο!
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=19

Απ' το ν'αλλάζεις άξονες και μπιέλες......ποιο φθηνά σΕ έρχεται....

Απ' το ν'αλλάζεις άξονες και μπιέλες......ποιο φθηνά σΕ έρχεται....
    Κατι μου λεει οτι παλι τα εχεις με τις προπελες
    :rotflmao: :rotflmao:

Κατι μου λεει οτι παλι τα εχεις με τις προπελες
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μουά......???? ζαμέ.....????

Απλά να σΕ προστατέψω προσπαθώ....!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Μωρε τις εχω παρασυσφιξει τις σχεσεις μου με τις βιδες απο την πρωτη στιγμη αλλα αυτες επιμενουν να μου ζαλιζουν τα @@.
    Εχω την αισθηση οτι ειναι απο τους κραδασμους του κινητηρα στην ζελατινα αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.
    Ακουγεται απο τις 3.800 μεχρι τις 4.200 στρ/λεπτο δηλαδη εκει που κινειται πιο πολυ...

Α, ξεχασα και αλλο ενα θεματακι που μου εχει βγαλει,...
    Στο ενα απο τα δυο κουμπια στα οργανα εχει κοπει το προστατευτικο λαστιχακι και η κυρα γιαμαχα δεν το πουλαει σαν ανταλλακτικο.
    Πρεπει να παρω καινουργια οργανα, 200,00 περιπου ευρω.

Εμενα οι κραδασμοι μου σταματησαν παντως.....

Για την καποτιτσα ... Δοκιμασε κατι λαστιχενιες καποτιτσες σε διαφορα μεγεθη που κυκλοφορουν πανω σε καπακια απο βαλβιδες ελαστικων μηπως κανεις δουλεια....

Δεν το εχω δοκιμασει απλα ιδεα ριχνω ( τα χρησιμοποιω κυριως για να καλυψω τους εξαερωτηρες στο GAS....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εμενα οι κραδασμοι μου σταματησαν παντως.....

Για την καποτιτσα ... Δοκιμασε κατι λαστιχενιες καποτιτσες σε διαφορα μεγεθη που κυκλοφορουν πανω σε καπακια απο βαλβιδες ελαστικων μηπως κανεις δουλεια....

Δεν το εχω δοκιμασει απλα ιδεα ριχνω ( τα χρησιμοποιω κυριως για να καλυψω τους εξαερωτηρες στο GAS....)

Aϊ γουιλ, θενκς!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το τρίξιμο που ακούς μπορεί να είναι απ' τις λαστιχένιες βάσεις του κοντέρ. Αν δεν ρίχνεις σπρέι σιλικόνης με τον καιρό ξεραίνονται και θέλουν αλλαγή. Είναι πάντως πολύ φθηνές. Εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθουν. Δλδ έχουν έρθει αλλά βαριέμαι να πάω να τα πάρω. Καλά που το είπες να ρίχνω σιλικόνη και στα λαστιχάκια του κοντέρ, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
    Καλά τόση σιλικόνη, ούτε η γκόμενά μου δεν έχει μιλάμε.

Για προβλήματα τώρα!

Πολλά!!!

Πάρα πολλά για την ακρίβεια.

Δεν ξέρουμε ποιες χούφτες να βάλουμε. Δεν ξέρουμε τι προβολάκια να παραγγείλουμε. Ποια ζελατίνα να επιλέξουμε. Ποιες βαλίτσες το επηρεάζουν λιγότερο κτλ κτλ.

Στα λιγότερο σημαντικά είναι κάποια θεματάκια που αντιμετώπισαν όσοι πήραν τα πρώτα μοντέλα που κυκλοφόρησαν στην αγορά. Ήθελαν σφίξιμο τα καλώδια στη φίσα του του ανορθωτή. Γελάω τώρα αλλά παραλίγο να μείνω από δαύτο. Επέστρεφα από Πάτρα και μου άναψε ένδειξη όταν έβγαινα απ' την Εθνική. Η μηχανή έσβησε, αφού άδειασε η μπαταρία, με το που έφτασα σπίτι μου.
    Αυτά είναι! Αν είναι να σε αφήσει γιαπωνέζικο θα το κάνει έξω απ' το σπίτι σου.
    Γι αυτό δεν μαθαίνεται όταν μένουν τα Ιαπωνικά ρε!

Όσοι το πήραν μερικούς μήνες αργότερα δεν αντιμετώπισαν τέτοιο θέμα αφού έπεσε σύρμα στις αντιπροσωπίες και διορθώνονταν πριν πουληθεί.

Ένα ακόμα ήταν η σχεδίαση του breather. Δεν ήταν σωστή και το σωληνάκι των αναθυμιάσεων γέμιζε σχετικά γρήγορα. Σε μερικούς μήνες που κυκλοφόρησε το μοντ 09 είχε άλλο σχεδιασμό και σπεύσαμε όλοι και το αλλάξαμε εντός εγγύησης για να μην γεμίζει το σωληνάκι τόσο συχνά.

Αυτά είναι όλα. Στα επόμενα μοντέλα δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο. Η σέλα έγινε λίγο πιο σκληρή απ' το 09 και μετά, άλλα χρωματάκια κτλ. Ξέρεις τώρα.

Τι με ξενερώνει? Οι ακτίνες δεν είναι ανοξείδωτες αλλά βαμμένες και σκουριάζουν.
    Αυτές οι λαστιχένιες μλκς που ποτέ δεν θυμάμαι πως λέγονται, στον πίσω τροχό που χαλάνε σχετικά νωρίς. Αν και αυτά που έβαλα τελευταία φαίνονται βελτιωμένα, δεν έχουν αποκτήσει τζόγους ακόμα. Τα έχω για τουλάχιστον 10,000χλμ.
    Ρουλεμάν στον λαιμό έχω αλλάξει δύο φορές. Την μία μέσα στην εγγύηση την άλλη εκτός. Το πρώτο άντεξε 20.000 χλμ. Το δευτερο 10.000. Μάλλον θέλει γράσο κάθε 10.000 και όχι κάθε 20.000 όπως λέει η Υαμαχα λόγο των λαδιών που περνάνε μέσα απ' το σκελετό στο ύψος του λαιμού και το ζεστένουν. Ίσως απ' το εργοστάσιο να μην είχαν βάλει αρκετό γράσο για τα πρώτα και λάθος γράσο την δεύτερη φορά ο μάστορας. Τώρα έχουν μπει τα καλύτερα Ιαπωνικά με γράσο Θαλάσσης. Την άλλη εβδομάδα που θα το πάω για το σερβις των 40,000 θα τα τσεκάρω να δω τι γίνεται, τα έχω ήδη για 10.000χλμ.

Αυτά μετά από 40.000 χλμ.
    Α ναι! και ένα σπασμένο λάστιχο.

Sent from me using a computer.

...και μια καμενη λαμπα... 5€

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9