ποιος ειπε οτι αυτα δεν ειναι κατακριτεα????Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω κατι μαρμαρα θυμαμαι στο κορνερ.......
( Για να απανταμε σε blackbusaικες ερωτησεις.......)
![]()
ποιος ειπε οτι αυτα δεν ειναι κατακριτεα????Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω κατι μαρμαρα θυμαμαι στο κορνερ.......
( Για να απανταμε σε blackbusaικες ερωτησεις.......)
![]()
ΠΑΟΚΙΑ............
Νομίζω πώς αύτόν χρειάζεστε στήν όμάδα.....
http://www.youtube.com/watch?v=wdysI...eature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξερω.... Τον εαυτο σου ρωτα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ποιος ειπε οτι αυτα δεν ειναι κατακριτεα????
ΕΣΥ... Ανακατεψες Τσουκαλαδες στην συζητηση που ειχαμε παραπανω.....
![]()
ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ............
Νά χτυπάει έκτός φάσης.......??
Άς μάς ένημερώσει κάποιος παρακαλώ..........γιά τό ΕΝΤΟΣ καί τό ΕΚΤΟΣ
Πότε είναι τό ένα καί πότε τό άλλο...??
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε καλό σου! Μα τί χιούμορ είναι αυτό τέλος πάντων!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΑΟΚΙΑ............
Νομίζω πώς αύτόν χρειάζεστε στήν όμάδα.....
http://www.youtube.com/watch?v=wdysI...eature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρες και κανένα βίντεο του Ντεμάρα με τις βουτιές του. Ξέρω, ξέρω... Το παραδέχτηκε... Το γκολάκι βέβαια μια χαρά μέτρησε, αλλά φτάνει που το παραδέχτηκε.
Αυτό θα πει να έχεις μεγάλα αρχίδια! Πρώτα βουτάς, μετά μιλάς!
Ναι ναι ξέρω. Η κερκίδα με τον περιούσιο λαό "ήθελε" να το χάσει, αλλά αυτός το έβαλε. Αλλά μετά ζήτησε συγγνώμη!!! Λίγο το 'χεις;
Αυτό θα πει ήθος! Σε γαμάω και με ένα συγγνώμη καθαρίζω! Σαν τον Κωστάκη ένα πράμα. Άπαξ και παραδεχτούμε το λάθος μας καθαρίσαμε κύριοι.
Γεια σου ρε ιδέα!
ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΚΟΥΣ; ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ. Άμα λάχει θα σε δικάσουμε Σάββατο πρωί (την πατέντα της Δευτέρας την κρατάμα καβάτζα για άλλη σφαγή)...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Ρώτα αυτόν που χτύπησε τον Κοντρέρας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ............
Νά χτυπάει έκτός φάσης.......??
Άς μάς ένημερώσει κάποιος παρακαλώ..........γιά τό ΕΝΤΟΣ καί τό ΕΚΤΟΣ
Πότε είναι τό ένα καί πότε τό άλλο...??
![]()
Πότε έγινε αυτό; Μάλλον δεν το έγραψε η Ώρα, άρα μαλακίες λέω. Δεν έγινε ποτέ...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
σαν κλασσικος γαυρος εβαλες τον χτυπημα του Garcia στον Φλουφλη...σωστο και κατακριτεα σαν κινηση...δεν θυμαμαι αν πηρε κοκκινη καρτα η οχι...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ....απο την αλλη αμελησες να πεις τον λογο που του εριξε μπουνια....ο λογος ηταν μια αγκωνια στο παιχνιδι του Φλουφλη....που ο διαιτητης το περασε στο ντουκου...απο την οποια αγκωνια εχασε/εσπασε το δοντι του Garcia...και μετα η επισημη εκπομπη του επισημου συνδεσμου σας που εχει και νομικο λογο στην ΠΑΕ εκανε πλακα....χωρις να το καταδικασει η επισημη παε...αρα συμφωνουσε και η ΠΑΕ....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ξερω.... Τον εαυτο σου ρωτα.....
ΕΣΥ... Ανακατεψες Τσουκαλαδες στην συζητηση που ειχαμε παραπανω.....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xjiZD...eature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε καλό σου! Μα τί χιούμορ είναι αυτό τέλος πάντων!
Βρες και κανένα βίντεο του Ντεμάρα με τις βουτιές του. Ξέρω, ξέρω... Το παραδέχτηκε... Το γκολάκι βέβαια μια χαρά μέτρησε, αλλά φτάνει που το παραδέχτηκε.
Αυτό θα πει να έχεις μεγάλα αρχίδια! Πρώτα βουτάς, μετά μιλάς!
Ναι ναι ξέρω. Η κερκίδα με τον περιούσιο λαό "ήθελε" να το χάσει, αλλά αυτός το έβαλε. Αλλά μετά ζήτησε συγγνώμη!!! Λίγο το 'χεις;
Αυτό θα πει ήθος! Σε γαμάω και με ένα συγγνώμη καθαρίζω! Σαν τον Κωστάκη ένα πράμα. Άπαξ και παραδεχτούμε το λάθος μας καθαρίσαμε κύριοι.
Γεια σου ρε ιδέα!
ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΚΟΥΣ; ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ. Άμα λάχει θα σε δικάσουμε Σάββατο πρωί (την πατέντα της Δευτέρας την κρατάμα καβάτζα για άλλη σφαγή)...
ΡΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΑΣ ΝΑΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
Τού άδικημένου,όλο άτυχείς παραλληλισμούς είστε.
Τή μιά ό ένα μάς συγκρίνει τόν μποξέρ σας μέ τόν Μανωλά,
τώρα έρχεσαι καί μάς λές γιά τόν Ντέμη πού σάν ποδοσφαιριστής
έκανε ότι πιό τίμιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ........
έριξε τό μπαλλάκι στό πλεκτό καί σήκωσε τό χέρι.....!!!
10 άγωνιστικές έπρεπε νά φάει καί όχι 4.
Όχι μόνο γιά τίς 2 μπουνιές άλλά καί γιά τήν πουστιά πού ένώ τήν έφαγε τήν κόκκινη
πήγε καί όρμησε σέ ποιόν στόν ΝΤΙΟΠ πούναι 100 κιλά καί 1,97....![]()
Στήν φυσσούνα έπρεπε νά τό κάνει.....
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΑΡΙΝΟ............
ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΕΚ
ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ
ΕΣΥ ΑΠΕΞΩ ΕΙΣΑΙ ..............
Σταμάτα νά πανηγυρίζεις πού κατάφερες νά κερδίσεις μέ 2 πέτσινα γκόλ
καί τόν άντίπαλο μέ 10...
ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΣΑ ΦΕΤΟΣ...................ΜΑ ΤΟΣΑ......:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σαν κλασσικος γαυρος εβαλες τον χτυπημα του Garcia στον Φλουφλη...σωστο και κατακριτεα σαν κινηση...δεν θυμαμαι αν πηρε κοκκινη καρτα η οχι...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ....απο την αλλη αμελησες να πεις τον λογο που του εριξε μπουνια....ο λογος ηταν μια αγκωνια στο παιχνιδι του Φλουφλη....που ο διαιτητης το περασε στο ντουκου...απο την οποια αγκωνια εχασε/εσπασε το δοντι του Garcia...και μετα η επισημη εκπομπη του επισημου συνδεσμου σας που εχει και νομικο λογο στην ΠΑΕ εκανε πλακα....χωρις να το καταδικασει η επισημη παε...αρα συμφωνουσε και η ΠΑΕ....
Για αυτο σου λεω......
Κατι θελεις να αποδειξεις ωρες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι....???
Το βιντεο που εβαλα εχει σχεση με το τρεξιμο του Ντου ντου στο ημιχρονο για να προλαβει το τρολευ ( οπως ειπα παραπανω) και οχι με την αγκωνια....Δεστο και εσυ ολο και...
Καλα θα ειναι να εισαι προσεκτικοτερος οταν διαβαζεις καποιο θρεντ....
Για να σου δωσω ομως και μια απαντηση στο λαθος κατα τα αλλα συμπερασμα σου ( περι κλασικου γαυρου κλπ....)
Αγκωνιες μεσα στην φαση πεφτουν αρκετες καθε Κυριακη σε ολους σχεδον τους αγωνες οπου το 100% των παιχτων ΟΛΩΝ των κατηγοριων εχει να πει την δικια του ιστορια.........
Ομως...Ποσες απαντησεις τυπου Γκαρσια σε οποιες αλλες φασεις απο οποια ομαδα θελεις σου ερχονται στο νου...???
Οσο για εκπομπες επειδη....
Με εχεις γνωρισει και απο κοντα.....
Στο εχω ξαναπει.......
Γηπεδο εχω να παω 20 χρονια......
Φαντασου λοιπον την φαγουρα που ειχα να παρακολουθω συνδεσμιτικες εκπομπες....
Αυτες τις αφηνω για αλλους......( Που φανταζομαι οτι οι δικες τους εκμπομπες θα θεωρουνται υποδειγμα...)
![]()
οντως δεν πολυκαταλαβα το θεμα με τον Ντουντου...αλλα επειδη για 3 σελιδες αναφερομαστε στον Garcia και στην συμπεριφορα του εγω επικεντρωθηκα σε αυτο...και αλλωστε αυτο ειναι το θεμα μας...και δεν ξερω γιατι ετρεχε ο Dudu...μπορει να τον επιασε κοψιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για αυτο σου λεω......
Κατι θελεις να αποδειξεις ωρες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι....???
Το βιντεο που εβαλα εχει σχεση με το τρεξιμο του Ντου ντου στο ημιχρονο για να προλαβει το τρολευ ( οπως ειπα παραπανω) και οχι με την αγκωνια....Δεστο και εσυ ολο και...
Καλα θα ειναι να εισαι προσεκτικοτερος οταν διαβαζεις καποιο θρεντ....
Για να σου δωσω ομως και μια απαντηση στο λαθος κατα τα αλλα συμπερασμα σου ( περι κλασικου γαυρου κλπ....)
Αγκωνιες μεσα στην φαση πεφτουν αρκετες καθε Κυριακη σε ολους σχεδον τους αγωνες οπου το 100% των παιχτων ΟΛΩΝ των κατηγοριων εχει να πει την δικια του ιστορια.........
Ομως...Ποσες απαντησεις τυπου Γκαρσια σε οποιες αλλες φασεις απο οποια ομαδα θελεις σου ερχονται στο νου...???
Οσο για εκπομπες επειδη....
Με εχεις γνωρισει και απο κοντα.....
Στο εχω ξαναπει.......
Γηπεδο εχω να παω 20 χρονια......
Φαντασου λοιπον την φαγουρα που ειχα να παρακολουθω συνδεσμιτικες εκπομπες....
Αυτες τις αφηνω για αλλους......( Που φανταζομαι οτι οι δικες τους εκμπομπες θα θεωρουνται υποδειγμα...)
![]()
και για θεμα κανονισμων...αγωστικος χορος και παιχνιδι θεωρειτε κατι που ξεικναει οταν συντασετε το φυλλο αγωνα και τελειωνει οταν κλεισει αυτο...ολες οι φασεις περιστατικα σε εκεινο το χρονικο διαστημα θεωρειτε μερος του αγωνα...για οποιον θυματε την αποβολη του Pinto της Βarca ειναι το πιο τρανο παραδειγμα...δεν το λεω σε εσενα...γενικα το γραφω επειδη χαθηκα καπως σε αυτα που γραφατε....
![]()
http://www.sport-fm.gr/article/476860 ...χμμμμμμμμμμμμμμ....και ας πουμε οτι ο Κακος εκανε οντως λακαμιες...γιατι δεν ζητησαν την αποπομπη του απο τους πινακες νωριτερα???και αν οντως ηθελε το καλο του ποδοσφαιρου γιατι δεν ανεφερε οτι με το καπνογονο που επεσε στον κορνερ επρεπε να διακοπει ο αγωνας.???ετσι ειχαν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δηλωση οτι θα γινετε απο εδω και περα SL ΕΠΟ ΚΕΔ....με το πρωτο αντικειμενο στο γηπεδο οριστικη διακοπη...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ο μαρινάκης έχει τάξει έξοδο στο τσου λου στον ζαγορ...
τωρα αν ερθει οακα και χασει, δεν θα του φταιει κανεις....
προς το παρων και ποδια ανοιγουν (βολος) και σφυριγματα παιρνει
![]()
ρε Καλ δεν ξαναγραφεις στα ελληνικα κανα στοιχημα μπας και παμε κανα ταμειο???
![]()
![]()
![]()
Βασικά την ώρα του ματς κανείς δεν πήρε τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σαν κλασσικος γαυρος εβαλες τον χτυπημα του Garcia στον Φλουφλη...σωστο και κατακριτεα σαν κινηση...δεν θυμαμαι αν πηρε κοκκινη καρτα η οχι...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ....απο την αλλη αμελησες να πεις τον λογο που του εριξε μπουνια....ο λογος ηταν μια αγκωνια στο παιχνιδι του Φλουφλη....που ο διαιτητης το περασε στο ντουκου...απο την οποια αγκωνια εχασε/εσπασε το δοντι του Garcia...και μετα η επισημη εκπομπη του επισημου συνδεσμου σας που εχει και νομικο λογο στην ΠΑΕ εκανε πλακα....χωρις να το καταδικασει η επισημη παε...αρα συμφωνουσε και η ΠΑΕ....
Μετά το ματς τιμωρήθηκε από το βίντεο ο Γκαρσία. Το ριπλέι με την αγκωνιά του Φιόγκου δεν βρέθηκε, προφανώς λόγω τεχνικού προβλήματος (το ματς το έδειχνε η ΝΕΤ)...![]()
![]()
Θεωρω τον Γκαρσια ( οτι ποιο βρωμικο οχι ) αλλα σιγουρα....Οτι προκλητικοτερο εχει περασει απο τα ελληνικα γηπεδα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οντως δεν πολυκαταλαβα το θεμα με τον Ντουντου...αλλα επειδη για 3 σελιδες αναφερομαστε στον Garcia και στην συμπεριφορα του εγω επικεντρωθηκα σε αυτο...και αλλωστε αυτο ειναι το θεμα μας...και δεν ξερω γιατι ετρεχε ο Dudu...μπορει να τον επιασε κοψιμο...
και για θεμα κανονισμων...αγωστικος χορος και παιχνιδι θεωρειτε κατι που ξεικναει οταν συντασετε το φυλλο αγωνα και τελειωνει οταν κλεισει αυτο...ολες οι φασεις περιστατικα σε εκεινο το χρονικο διαστημα θεωρειτε μερος του αγωνα...για οποιον θυματε την αποβολη του Pinto της Βarca ειναι το πιο τρανο παραδειγμα...δεν το λεω σε εσενα...γενικα το γραφω επειδη χαθηκα καπως σε αυτα που γραφατε....
![]()
Για τον ντου ντου.... Οτι χεστηκε αυτο ειναι σιγουρο ... Μπορει να ηταν και κοψιμο.![]()
Σωστα τα υπολοιπα που λες θεωρητικα και βαση νομων οτι και να γινει εχει σχεση...!
![]()
Μην ανησυχείτε ιδεάρχες μου! Κανείς δεν σας ξεπερνά στο κλάμα εσάς. Έμαθα ότι σήμερα θα εκδόσετε μόνο 2-3 ανακοινώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΡΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΑΣ ΝΑΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
Τού άδικημένου,όλο άτυχείς παραλληλισμούς είστε.
Τή μιά ό ένα μάς συγκρίνει τόν μποξέρ σας μέ τόν Μανωλά,
τώρα έρχεσαι καί μάς λές γιά τόν Ντέμη πού σάν ποδοσφαιριστής
έκανε ότι πιό τίμιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ........
έριξε τό μπαλλάκι στό πλεκτό καί σήκωσε τό χέρι.....!!!
10 άγωνιστικές έπρεπε νά φάει καί όχι 4.
Όχι μόνο γιά τίς 2 μπουνιές άλλά καί γιά τήν πουστιά πού ένώ τήν έφαγε τήν κόκκινη
πήγε καί όρμησε σέ ποιόν στόν ΝΤΙΟΠ πούναι 100 κιλά καί 1,97....![]()
Στήν φυσσούνα έπρεπε νά τό κάνει.....
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΑΡΙΝΟ............
ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΕΚ
ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ
ΕΣΥ ΑΠΕΞΩ ΕΙΣΑΙ ..............
Σταμάτα νά πανηγυρίζεις πού κατάφερες νά κερδίσεις μέ 2 πέτσινα γκόλ
καί τόν άντίπαλο μέ 10...
ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΣΑ ΦΕΤΟΣ...................ΜΑ ΤΟΣΑ......:rotflmao: :rotflmao:
Ρίχνουμε άδεια να πιάσουμε γεμάτα. Καλά το πάτε!
Απορώ γιατί συζητάμε ακόμη. Έδωσε ένα πέναλτι μούφα. Ε και; Αφού ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε ούτως ή άλλως!
![]()
Βασικά πιο προκλητικές ήταν κάτι βουτιές τύπου Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου παρά αυτός.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θεωρω τον Γκαρσια ( οτι ποιο βρωμικο οχι ) αλλα σιγουρα....Οτι προκλητικοτερο εχει περασει απο τα ελληνικα γηπεδα.....
Για τον ντου ντου.... Οτι χεστηκε αυτο ειναι σιγουρο ... Μπορει να ηταν και κοψιμο.![]()
Σωστα τα υπολοιπα που λες θεωρητικα και βαση νομων οτι και να γινει εχει σχεση...!
![]()
![]()