Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 151

Θέμα: βοηθεια για αγορα μηχανης

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    θα μάθεις με τον καιρό πώς το διασκεδαστικό (και το δύσκολο) με την μοτο δεν ειναι η τελική αλλα το στρίψιμο...

Σα να διαβάζεις ποστ από fanboy της Apple.... 125 είναι, πόσα πάει ρώτησε ο άνθρωπος για να ξέρει αν μπορεί να βγει και σε καμιά ευθεία....... τι να πω.....
    Give me fuel, Give me fire

θα μάθεις με τον καιρό πώς το διασκεδαστικό (και το δύσκολο) με την μοτο δεν ειναι η τελική αλλα το στρίψιμο...

θα παω να το τεσταρω σημερα γιατι ειμαι κι εγω περίεργος να δω τι στήσανε οι αυστριακοι και θα σου γραψω εντυπώσεις.
    τι εννοεις στριψιμο? περιμενω να μου πεις εντυπωσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Σα να διαβάζεις ποστ από fanboy της Apple.... 125 είναι, πόσα πάει ρώτησε ο άνθρωπος για να ξέρει αν μπορεί να βγει και σε καμιά ευθεία....... τι να πω.....
    an den εχεις να πεις κατι, μην γράφεις τίποτα...

πήγα και είδα το ΚΤΜ απο κοντά, όμορφο είναι, η ποιότητα ΚΤΜ εχει κάποιες εκπτώσεις στο φινιρισμα του πλαισίου και στην βαφή των μαϊμου marchesini ζαντων .

Τα φρενα ειναι μπρος πίσω της Beryen (καπως έτσι) και όχι της brembo , η θέση οδήγησης σε τοποθετεί πάνω απο το τιμόνι , μοιάζει πολύ με εκείνη του ΜΤ03 , η πίσω αναρτηση δε μου φαίνεται για WP , η εμπρός ειναι σίγουρα.

Το μηχανακι ήταν αστρωτο οπότε θα το οδηγησω την αλλη εβδομαδα για να αποφανθώ τα της συμπεριφορας και τελικης ταχυτητας.

πήγα και είδα το ΚΤΜ απο κοντά, όμορφο είναι, η ποιότητα ΚΤΜ εχει κάποιες εκπτώσεις στο φινιρισμα του πλαισίου και στην βαφή των μαϊμου marchesini ζαντων .

Τα φρενα ειναι μπρος πίσω της Beryen (καπως έτσι) και όχι της brembo , η θέση οδήγησης σε τοποθετεί πάνω απο το τιμόνι , μοιάζει πολύ με εκείνη του ΜΤ03 , η πίσω αναρτηση δε μου φαίνεται για WP , η εμπρός ειναι σίγουρα.

Το μηχανακι ήταν αστρωτο οπότε θα το οδηγησω την αλλη εβδομαδα για να αποφανθώ τα της συμπεριφορας και τελικης ταχυτητας.
    ωραια περιμενω να μου πεις αν εχει αυτα που ζηταω το πηρα γιατι ειναι και πανεμορφο <3

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μλκ επειδη βαριεμαι να διαβαζω,πες μου οτι δεν εχεις προτεινει ακομα μπετα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

an den εχεις να πεις κατι, μην γράφεις τίποτα...

Άν ήξερα την τελική του θα την έγραφα, εσύ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μλκ επειδη βαριεμαι να διαβαζω,πες μου οτι δεν εχεις προτεινει ακομα μπετα...
    proteina parapanω ρε

το ιδιο κι εγώ... δεν την ξερω, ούτε μπορω να κατσω να την ψάξω, οπότε υπομονη μια βδομαδα να δοκιμασω το μοτορι και να γραψω τις οδηγικες μου εντυπωσεις.

Αυτό που ξέχασα να προσθέσω (και ειναι πολυ σημαντικο) είναι πως στον επόμενο χρονο θα είναι διαθέσιμο και κυλινδροπίστονο 200αρι, οπότε με μικρό κοστος το 125αρι μετατρεπεται σε 200αρι, αν και όπως μου είπε ο Νίκος (Oikonomoy EMC hellinstore009) κατα το στρώσιμο σε μια βολτα μεχρι σούνιο δικαβαλος με τη συζυγο του εξεπλάγει απο την ροπουλα του.

στο δικάβαλο δεν υπήρξε πρόβλημα σέλας παρα μόνο κάποια ενοχληση στα ποδια λόγω μεγαλης διπλωσης του ποδιου επειδη τα μαρσπιε ειναι ψηλά , οπως συμβανει στα SS δηλαδη.

Αυτό που ξέχασα να προσθέσω (και ειναι πολυ σημαντικο) είναι πως στον επόμενο χρονο θα είναι διαθέσιμο και κυλινδροπίστονο 200αρι, οπότε με μικρό κοστος το 125αρι μετατρεπεται σε 200αρι, αν και όπως μου είπε ο Νίκος (Oikonomoy EMC hellinstore009) κατα το στρώσιμο σε μια βολτα μεχρι σούνιο δικαβαλος με τη συζυγο του εξεπλάγει απο την ροπουλα του.

στο δικάβαλο δεν υπήρξε πρόβλημα σέλας παρα μόνο κάποια ενοχληση στα ποδια λόγω μεγαλης διπλωσης του ποδιου επειδη τα μαρσπιε ειναι ψηλά , οπως συμβανει στα SS δηλαδη.
    Το ρώτησα και γω αυτό σήμερα. 300 ευρώ μου είπε περίπου κοστίζει το κιτάκι αυτό. Πολύ καλή κίνηση αν δεν βγει το 250άρι τελικά.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Και για να απαντησω πιο διεξοδικά, όταν δεν δίνω σημασία στην ερώτηση αν πιάνει το μηχανακι την ταχυτητα των 120χλμ/ωρα δεν το κάνω επειδη αποφευγω την απαντηση, αλλά επειδή η ερώτηση δεν εχει καμμία αξία...

όλα τα 125αρια με αναβατη των 60 κιλών θα πιάσουν αυτη την ταχύτητα. Και τί με αυτο;

Δε σημαίνει πως μπορεί να κάνει ανετα ταξίδι σε ανοιχτό δρομο... αλλά πως με τις καταλληλες υποχωρήσεις πάει παντού.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Και για να απαντησω πιο διεξοδικά, όταν δεν δίνω σημασία στην ερώτηση αν πιάνει το μηχανακι την ταχυτητα των 120χλμ/ωρα δεν το κάνω επειδη αποφευγω την απαντηση, αλλά επειδή η ερώτηση δεν εχει καμμία αξία...

όλα τα 125αρια με αναβατη των 60 κιλών θα πιάσουν αυτη την ταχύτητα. Και τί με αυτο;

Δε σημαίνει πως μπορεί να κάνει ανετα ταξίδι σε ανοιχτό δρομο... αλλά πως με τις καταλληλες υποχωρήσεις πάει παντού.
    Θέλω να σε δω πάνω σε 125 να κάνεις το Αθήνα-Πύλο και τι στον κόσμο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θέλω να σε δω πάνω σε 125 να κάνεις το Αθήνα-Πύλο και τι στον κόσμο...
    Μιλάω για νεους και ελαφρούς αναβατες που έχουν ακομα κουράγιο και όρεξη για περιπέτεια!

Αυτό που ξέχασα να προσθέσω (και ειναι πολυ σημαντικο) είναι πως στον επόμενο χρονο θα είναι διαθέσιμο και κυλινδροπίστονο 200αρι, οπότε με μικρό κοστος το 125αρι μετατρεπεται σε 200αρι...
    Έτσι μάλιστα!

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Μιλάω για νεους και ελαφρούς αναβατες που έχουν ακομα κουράγιο και όρεξη για περιπέτεια!
    εγω παντως σαν νεος και ελαφρυς 125 δεν θα 'περνα :o
    ειδικα τον δουκα...ας περιμενουμε να δουμε πως θα παει,τι προβληματακια θα βγαλει και μετα
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Πολυ νεκρα επεσε οποτε δεν ξερω αν θα το δειτε εδω να μου απαντησετε η να κανω νεο ποστ
    Τελικα κατεληξα οτι θα αγορασω CBF και μαλιστα πολυ συντομα αν και το σκεφτομαι ακομα αν 8α παρω στα 600 η στα 250 κυβικα. Σαν ταχυτητα με βολευουν τα 250 και θα ειναι και πιο οικονομικα αλλα το CBF600 ειναι πιο ομορφο κατα την γνωμη μου. Εψαξα λοιπον για το CBF250 αρχικα και πανω στο ιδιο μοντελο (CBF250) καποια ηταν τυπου naked αλλα ηταν on/off, Sport Touring, Μηχανή δρόμου ...μπορειτε να μου πειτε αν ολα αυτα διαφερουν σε κατι και αν ναι σε τι? εχουν ολα τα CBF ABS? γιατι ακουσα οτι το ABS σημαινει καλυτερα φρενα κατι που με ενδιαφερει πολυ

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    πρωτα απ'ολα στο διπλωμα
    με το abs δεν μπλοκαρει ο τροχος στο φρεναρισμα με αποτελεσμα να μπορεις να κατευθυνεις την μηχανη ακομα και σε αποτομα φρεναρισματα
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αμεση βοηθεια για αγορα μηχανης
    από ARTHUR στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2013, 20:40
  2. Βοηθεια για αγορα νεας μηχανης
    από marinost στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9