Τest drive ZZR 1400 μέσα σε κάποια αντιπροσωπεία... φαντάσου πόσην ώρα πήρε τον καταστηματάρχη να αφαιρέσει τα σάλια του μικρού απο την μηχανή!!
Πότε προλάβατε 14 σελίδες ρε πστ μου???![]()
Τest drive ZZR 1400 μέσα σε κάποια αντιπροσωπεία... φαντάσου πόσην ώρα πήρε τον καταστηματάρχη να αφαιρέσει τα σάλια του μικρού απο την μηχανή!!
Πότε προλάβατε 14 σελίδες ρε πστ μου???![]()
φιλε μου το ακόλουθο το χεις οδηγήσεις? πάρτο ένα τεστ ντραιβ να πα΄θεις πλάκα.
Είναι πολυ μπροστά και δεν είναι τόσο βαρύ όσο το ZZR οπότε μπορει να σε βολέψει και καλύτερα τώρα στα πρώτα σου βήματα.
Έχει και αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα που για την περίπτωση σου που θέλεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς θα είναι ότι πρέπει. Στη πορεία βέβαια που θα του πάρεις τον αέρα τα βγάζεις και σπέρνεις
![]()
σκέψου το
![]()
αφού την είδαμε όλοι Marvel Ηeroes και θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο από τις "κακές" μοτοσυκλέτες ,τι περιμένεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ρε λεβέντες αφήστε τον άνθρωπο να πάρει ότι γουστάρει !!! Υπάρχει και η φυσική επιλογή !!! Κόντρα στην εξέλιξη θα πάμε ?????![]()
οτι καλυτερο εχει γραφτει...
![]()
![]()
![]()
τσου ρε μεγκασπάμερς
![]()
είπαμε μια κουβέντα παραπάνω και εμείς μετά απο χρόνια και μας τη παίσατε οσάν οι οσίες .....
ουυυυυ ρεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
15 σελίδες.....:a16: :rotflmao: :rotflmao:
Θέλει να πάρει ένας άσχετος 1400 και χέστηκε η φοράδα....:a12:
αλλες 15 που βρηκε τα λεφτα να παμε να τα βρουμε κι εμεις...
φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
φιλε μου το ακόλουθο το χεις οδηγήσεις? πάρτο ένα τεστ ντραιβ να πα΄θεις πλάκα.
Είναι πολυ μπροστά και δεν είναι τόσο βαρύ όσο το ZZR οπότε μπορει να σε βολέψει και καλύτερα τώρα στα πρώτα σου βήματα.
Έχει και αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα που για την περίπτωση σου που θέλεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς θα είναι ότι πρέπει. Στη πορεία βέβαια που θα του πάρεις τον αέρα τα βγάζεις και σπέρνεις
![]()
σκέψου το
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Sent from me using a computer.
κλείσαμε 2 μέρες να αναλύουμε, προτείνουμε, αποτρέπουμε, συμβουλεύουμε κάποιον με πλήρη μεσάνυκτα από δίτροχα, να πάρει ή όχι το zzr 1.4 . . . .![]()
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
τωρα εξηγειται γιατι εισαι τοσο στοκος.... επιδη εισαι γεροδεμενος, νομιζεις οτι εισαι ο γαμω και δερνω και οτιΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα +.......
ετσι θα σου ανοιγουν ολες οι πορτες!! οποτε δεν χρειαζεται να γνωριζεις τιποτα!
αμ δε!! σε γελασανε φιλαρακι...
όχι, η δύναμη είναι ένα + μόνο αφού σου πέσει η μηχανή, για να τη σηκώσεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντως
για να μη σου πέσει, πρέπει να αποκτήσεις την αίσθηση ισορροπίας που απαιτείται, να είσαι άλλες φορές ''μαλακός'' και άλλες φορές ''απότομος'' στον χειρισμό της, να εξοικειωθείς με τον τρόπο που επιταχύνει και επιβραδύνει ...(αυτά τα 2 τελευταία, χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες χλμ)
πρέπει επίσης να μάθεις να εκτιμάς όλα τα δυνατά σενάρια που μπορεί να προκαλέσουν οι κινήσεις των προπορευόμενων οχημάτων, αυτών που ακολουθούν, ακόμη και αυτών που είναι σταθμευμένα!
πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν υπάρχει κόκκινο και πράσινο φανάρι για σένα, πρέπει πάντα να έχεις κατά νου, ότι κάποιος θα παραβιάσει την προτεραιότητά σου.
Πρέπει να αποκτήσεις την ικανότητα να ''αισθάνεσαι'' πόση πρόσφυση σου προσφέρει η άσφαλτος στα επόμενα μέτρα και στην επόμενη στροφή.
Όλα αυτά και πολλά ακόμα, είναι αδύνατο να τα αφομοιώσει κανείς απο τα μια μέρα στην άλλη ό,τι μηχανή και αν οδηγεί, όσο ταλέντο και να ΄χει ... όταν μάλιστα αυτή η μηχανή έχει και περίσσια κιλά, σου προσθέτει μερικές ακόμα δυσκολίες, και καθυστερεί σημαντικά τη βελτίωση των ικανοτήτων σου.
Αν παρόλαυτά είσαι γεροδεμένος, και οδηγείς μια μηχανή κάτω απο 200 κιλά, με χαμηλή σέλα και ''στενή'' σιλουέτα, έχεις αυξημένες πιθανότητες να γλιτώσεις απο ''χαζά'' πεσίματα, την ώρα που παρκάρεις ή κάνεις μια μανούβρα μέσα στην κίνηση ή ανεβαίνοντας ένα πεζοδρόμιο κλπ κλπ
αν οδηγείς μια βαριά μοτοσυκλέτα, έχεις χάσει το παιχνίδι, όση δύναμη και να 'χεις απο τη στιγμή που θα γείρει λίγο παραπάνω και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις να πέσει, για αποφύγεις τραυματισμούς σε πόδια και μέση ...
Η δύναμη δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στο χειρισμό της μηχανής, οι κινήσεις που απαιτούνται είναι πολύ λεπτές και ακριβείς, ακριβώς για να μην διαταράξεις την ισορροπία της!
Σκέψου μόνο ότι οι περισσότεροι οδηγοί αγώνων παγκοσμίου επιπέδου, ζυγίζουν 50-60 κιλά και κουμαντάρουν θηρία 230+ ίππων
αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, τα υπόλοιπα, όπως είπαμε
Είμαι 1.70 58 κιλά. Λες να μετράει;Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
Ξεκινάς λάθος. Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το σώμα σου σε σχέση με την οποιαδήποτε μηχανή καβαλάς. Όχι να πάρεις αναβολικά για να οδηγήσεις το zzr. Δεν έχει καμιά σχέση ο έλεγχος του παπιού. Το παπί είναι πιο ελαφρύ από 'σενα, το zzr όχι. Μέσα στην κίνηση δεν το κάνεις καλά το zzr αν δε μάθεις βασικά πράγματα με μια πιο βατή μηχανή για τη μη εμπειρία σου.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ρε αφηστε το παιδι να παρει τον ζζρα
Αφου σας λεει οτι δεν θα τρεχει.Μεχρι 130 θα πηγενει.
Δες αυτον http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4
Δεν τρεχει.
ετσι να κανεις και συ αγορι μου (να μην σε κλαιμε κιολλας)για να δουλεψει και κανενα συνεργιο και κανενα μαγαζι με ανταλακτικα.
Να τα παρεις και γνησια τα ανταλακτικα,μην βαλεις τιποτα μεταχειρισμενα.
Δουλεψε ενα 6μηνο ακομα τζαμπα να δεις την γλυκα.
Να το παρες αλλα να μην τρεχεις.Ειπαμε να δουλεψουν μερικα μαγαζια στην Ελλαδα,οχι τα γραφεια τελετων