Τελικά ο σοφός λαός έχει δίκιο...ο κακός χρόνος περνάει,ο κακός γείτονας όχι.Όλο και κάποιος δικηγόρος θα υπάρχει εδώ μέσα να με συμβουλεύσει γιατί είμαι στα όρια νευρικής κρίσης,πριν λίγο παραλίγο να έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο από την ταραχή έπαθα ταχυκαρδία και σήκωσα πίεση!!!! Σε γενικές γραμμές,η υπόθεση είναι πως έχω ένα γείτονα απέναντι από το σπίτι μου,ο οποίος βγαίνει στην αυλή,πιάνει το γ@μημένο το μπουζούκι και παίζει με τις ώρες...Δε μπορείς να δεις τηλεόραση,να καλέσεις ένα φίλο,να διαβάσεις μια εφημερίδα και ένα βιβλίο με την ησυχία σου...Το θέμα είναι ότι ενώ παλαιότερα έπαιζε πολλές φορές μέχρι και τις 1-2 τα ξημερώματα,μόλις αγρίεψα άλλαξε βιολί και παίζει πλέον 6 με 11..το παίζει κι έξυπνος ότι δεν ενοχλεί ώρες κοινής ησυχίας.Άμα θυμάμαι καλά από το αστικό δίκαιο όμως,η έννοια της κοινής ησυχίας δε σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα ας πούμε στις 7 το απόγευμα να σηκώνω τον κόσμο στο πόδι γιατί έτσι μου καύλωσε...Κανάς δικηγόρος λοιπόν να με συμβουλέψει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.