Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 206

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Τελικά ο σοφός λαός έχει δίκιο...ο κακός χρόνος περνάει,ο κακός γείτονας όχι.Όλο και κάποιος δικηγόρος θα υπάρχει εδώ μέσα να με συμβουλεύσει γιατί είμαι στα όρια νευρικής κρίσης,πριν λίγο παραλίγο να έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο από την ταραχή έπαθα ταχυκαρδία και σήκωσα πίεση!!!! Σε γενικές γραμμές,η υπόθεση είναι πως έχω ένα γείτονα απέναντι από το σπίτι μου,ο οποίος βγαίνει στην αυλή,πιάνει το γ@μημένο το μπουζούκι και παίζει με τις ώρες...Δε μπορείς να δεις τηλεόραση,να καλέσεις ένα φίλο,να διαβάσεις μια εφημερίδα και ένα βιβλίο με την ησυχία σου...Το θέμα είναι ότι ενώ παλαιότερα έπαιζε πολλές φορές μέχρι και τις 1-2 τα ξημερώματα,μόλις αγρίεψα άλλαξε βιολί και παίζει πλέον 6 με 11..το παίζει κι έξυπνος ότι δεν ενοχλεί ώρες κοινής ησυχίας.Άμα θυμάμαι καλά από το αστικό δίκαιο όμως,η έννοια της κοινής ησυχίας δε σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα ας πούμε στις 7 το απόγευμα να σηκώνω τον κόσμο στο πόδι γιατί έτσι μου καύλωσε...Κανάς δικηγόρος λοιπόν να με συμβουλέψει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Βγάλε δυο ηχεία στο παράθυρο και παίζε δυνατά μπιτάκια . Κάποια στιγμή θα μπεί μεσα
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Βγάλε δυο ηχεία στο παράθυρο και παίζε δυνατά μπιτάκια . Κάποια στιγμή θα μπεί μεσα
    +1

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    SORRY που δε καθομαι να διαβασω ολο το θρεντ απο την αρχη αλλα δεν εχω χρονο...

καταλαβα εν μερη τι παιζει!

ακου λοιπον τι εκανα εγω!

μου επρηζαν τα π@π@ρια με ΤΣΙΤΑ τη μουσικη στο προηγουμενο σπιτι που εμενα!

ωρες ΟΧΙ κοινης ησυχιας -οποτε και δε μπορουσα να κανω τπτ με αστυνομιες κτλ

Τους βρηκα και τους ειπα οτι δεν υπαρχει λογος να την βαζουν τερμα γιατι εγω (στ @@δια τους βεβαια) κοιμαμαι κατα τις 7-8 το απογευμα να παω για δουλεια το βραδυ! ΑΝ λοιπον ειχαν την ευγενη καλοσυνη να μη τη βαζουν τοσο δυνατα!

ΑΣΦΑΛΩΣ και με εγραψαν στα π@π@ρια τους!

Μιλαμε για κατασταση τρελη ετσι! Τα παιδια να ακουνε μεταλ στο Θεο και η μανα να ακουει Θωδη στα καπάκια!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

1....2...3.... τρελαθηκα λεμε!

Παιρνω λοιπον εναν ενισχυτη και 2 μεγαφωνα 500watt και τα συνδεω στο πισι!

Ο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΥ, την εβαλα Playlist!

Ανοιξα λοιπον τερμα τα εργαλεια και απο τις 17:30 ενα απογευμα μεχρι τις 22:30, ειχα ξεσηκωσει τη γειτονια οχι απλα στο ποδι...στο ενα δαχτυλο μιλαμε!

Ειχα ενημερωσει και καποιους αλλους τριγυρω που επισης σπαζονταν με τη κατασταση κι ετσι προχωρησα στο σχεδιο!

Το τι λουμπεν και Φλωρινιωτη...
    τί Τολη Τσιμογιαννη και κλασσικη μουσικη...
    τί Τερλέγκα και δημοτικά ακουσαν...

δεν περιγραφεται!

Μεχρι και τον Λεβεντη απο την τελευταια εκπομπη του καναλιου 64 εβαλα!

Ε....

αυτο ηταν!

ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.... τσικ!

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    η φωτια με φωτια
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δε θέλω να πέσω στο επίπεδό του...οι άλλοι δε μου φταίνε τίποτα γύρω μου...για να καταλάβεις ΠΟΣΟ μαλάκας είναι,μια μέρα του έκανα παρατήρηση γιατί έπαιζε ενώ η ώρα ήταν 1 παρά τα ξημερώματα,εγώ δούλευα την επόμενη και δεν είχαμε κλείσει μάτι...για να μου τη σπάσει παράτησε το μπουζούκι,πήρε το μηχανάκι και πήγαινε πέρα δώθε γκαζώνοντας,ήταν όμως τόσο λυώμα από ποτό και μαστούρα που έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο κι έσπασε το πλευρό του...Κάποια νομική απάντηση ζητάω όχι πως να του κάνω αντίπραξη...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    κάλεσε μερικές φορές την αστυνομία να του κάνει παρατήρηση (και να καταγραφεί και ως συμβάν)

ζήτα μετά μια εισαγγελική παραγγελία για συστάσεις (για να καταγραφεί και αυτό)

ε και αν δεν βάλει μυαλό αναγκαστικά πας για αγωγή

ή απλά κάνεις ό,τι είπαν οι προηγούμενοι ...

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ:

Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00.
    Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή περίοδος το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Υπαρχουν βεβαια και καποιες ημερες της Μ. Εβδομαδας (Μ. Παρασκευη) που απαγορεύεται να ακουγεται το παραμικρο...
    Αμα θες να το προχωρησεις τοτε απευθύνσου στην Δ/νση Υγειας της οικειας Νομαρχιας, ειναι η αρμοδια...Σε ομοειδεις εξεζητημένες περιπτώσεις εκει απευθύνεται η αστυνομια οταν δεν βγαζει ακρη..............
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    η φωτια με φωτια

Όχι πάντα...υπάρχει ένα CD με ήχους για ενοχλητικούς γείτονες,είχε ένα κομματάκι με ένα πιτσιρικά να βασανίζει ένα βιολί.Η μέθοδος δοκιμάστηκε από άλλον (δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα μαζί του)...ξέρεις τί έκανε; Την άλλη μέρα πήγε και δανείστηκε από μαγαζί ηχεία και ενισχυτές από αυτά που βάζουν στα πανηγύρια και έπαιζε με αυτά στο διαπασών...ο τύπος είναι η επιτομή της καφρίλας και της μαλακίας συνάμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Όχι πάντα...υπάρχει ένα CD με ήχους για ενοχλητικούς γείτονες,είχε ένα κομματάκι με ένα πιτσιρικά να βασανίζει ένα βιολί.Η μέθοδος δοκιμάστηκε από άλλον (δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα μαζί του)...ξέρεις τί έκανε; Την άλλη μέρα πήγε και δανείστηκε από μαγαζί ηχεία και ενισχυτές από αυτά που βάζουν στα πανηγύρια και έπαιζε με αυτά στο διαπασών...ο τύπος είναι η επιτομή της καφρίλας και της μαλακίας συνάμα.
    σπαστου το μπουζουκι...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ:

Υπαρχουν βεβαια και καποιες ημερες της Μ. Εβδομαδας (Μ. Παρασκευη) που απαγορεύεται να ακουγεται το παραμικρο...

ισχυει αυτο ??
    γιατι εγω φετος επαιζα James Brown στο σπιτι σχεδον ολη μερα..
    κ μου εκανε κ εντυπωση που στην γειτονια δεν ακουγοταν ουτε ανασα !! ( να ταν καθε μερα ετσι !)

να συμπληρωσω οτι εξισου ενοχλητικο ειναι τα συστηματα ηχου για συναυλιες μεσα στ αυτοκινητα.. ειναι ενας συγκεκριμενος που περναει καθε μερα με την μουσικη τσιτα..

σ αυτην την περιπτωση μπορουμε να κανουμε κατι?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

ισχυει αυτο ??
    γιατι εγω φετος επαιζα James Brown στο σπιτι σχεδον ολη μερα..
    κ μου εκανε κ εντυπωση που στην γειτονια δεν ακουγοταν ουτε ανασα !! ( να ταν καθε μερα ετσι !)

να συμπληρωσω οτι εξισου ενοχλητικο ειναι τα συστηματα ηχου για συναυλιες μεσα στ αυτοκινητα.. ειναι ενας συγκεκριμενος που περναει καθε μερα με την μουσικη τσιτα..

σ αυτην την περιπτωση μπορουμε να κανουμε κατι?

οποιοσδηποτε που ηχορυπαινει με οιονδηποτε τροπο ή μεσο κατά τις ωρες κοινης ησυχιας, τιμωρειται συμφωνα με τις ως ανω προρρηθεισες διαταξεις (Ειδικοι Ποιν. Νομοι, Π.Κ.) σε βαθμο πταισματος...ενδεχομενως, να προβλέπεται κ απο ειδικοτερη διαταξη του ΚΟΚ οσον αφορα την ''μη καταβολη της οφειλομενης προσοχης απ' τον οδηγο'', αρθ. 12 Ν.2696/99 οπως τροποποιηθηκε τελευταια....βεβαια ειναι ψιλα γραμματα αυτα...
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

ναι αλλα τον αυτοκινητακια πως να τον "πιασεις" ?

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    παρτον 3 τα ξημερωματα τηλεφωνο να τον πεις ποσο γαματα επαιζε στις 11
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    παρτον 3 τα ξημερωματα τηλεφωνο να τον πεις ποσο γαματα επαιζε στις 11
    καλη φαση ..αλλα δεν ξερω ποιος ειναι !! :rotflmao:

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Δανείσου από φίλο, γνωστό, από το φόρουμ, ένα busa gen 2 1440cc.
    Φώναξε κάποιον να έχει την arata την full competition και μόνταρε την πάνω (αν δεν έχει ηδη το μπούσα κανά μεγάφωνο, γιατί καλό θα είναι να είναι και τουρμπάτο).

Πας μπροστά του, γυρνάς με τα κακόνια κατά πάνω του. Βάζεις πρωτη, πιέζεις την brembo 19x20 του μπροστινού, και βαράς 11.000 με burn out μέχρι να μείνει ζάντα (εδώ προτείνεται, να μην φοράει κατά την διάρκεια του τεστ τις marchesini forged, αλλά τις μαμά. Οι λόγοι προφανείς).

Μόλις έχει μεινει μονο η ζάντα, αυτός θα έχει ζαλιστεί απο τον καπνό και απο τα 300db στα αυτιά του. Φωνάζεις έναν φιλο να βάλετε το μπούσα μέσα,να του μοντάρετε καινουριο λάστιχο (μην το αφήσετε και έτσι), και μετά αράζεις να δεις αντιδράσεις.

Η λύση που σου είπα, μπορει να μην ειναι η πιο φτηνή και η ποιο εύκολη, αλλά είναι αμιγώς μοτοσυκλετιστική, για να συνάδει με το φόρουμ.

Καλή τύχη.

Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 12:21
  3. Ερώτηση περι ανταλλαγής