Άστους να λένε, φυσικά και παίζει ρόλο το βάρος και η διάπλαση του αναβάτη στον έλεγχο της μηχανής. Γι'αυτό δεν τον κοροιδεύουν και τον Pedrossa?Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντως![]()
Είναι αδύναμος και δεν κουμαντάρει το μηχανάκι στις στροφές, κουράζεται πριν το τέλος του αγώνα, δεν κάνει μονομαχίες, δεν έχει πρόσφυση ο πίσω τροχός λόγω έλλειψης βάρους.
Αλλά από την άλλη θέλουν κανονισμό ελάχιστου βάρους αναβάτη-μοτοσυκλέτας... :rotflmao:![]()
Γμστ δεν βγάζεις άκρη.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
re file eisai kai gerodemenos kiolas eisai poli gamatos pao stixima eisai kai omorfos me megalo poyli ta exis ola kai lefta patera gamas leme pare to mixanaki na pame gia gkomenes na skasoyme me ta ergalia na ksera8oyn oles ego 8a mai apo piso omos giati me to fx de poylas toso moyri ektos ama toy kano kai tis aerografies poy 8elo na psaronoyn oi gkomenes
να βαλετε κ τα body talkΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re file eisai kai gerodemenos kiolas eisai poli gamatos pao stixima eisai kai omorfos me megalo poyli ta exis ola kai lefta patera gamas leme pare to mixanaki na pame gia gkomenes na skasoyme me ta ergalia na ksera8oyn oles ego 8a mai apo piso omos giati me to fx de poylas toso moyri ektos ama toy kano kai tis aerografies poy 8elo na psaronoyn oi gkomenes![]()
![]()
απο πανω ρε
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
να βαλετε κ τα body talk![]()
![]()
ti le re tsipi gia ti mas perases na pame me ta a8litika gia gomenes de forao tipota ligotero apo emporio armani alla poy na ksereis esi apo kana xorio 8a sai se kana boyno opos se kobo aporo poy exis kai internet kai malista ksereis na grafeis kai apo to pliktrologio
akoy ekei body talk....................
ante mi ta spaso ola edo mesa kai sas to kliso to magazi mi kolate de kserete poios ime
tsadistika tora
mlks το ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!
ο rein είναι και μας κάνει πλάκα
![]()
Πάντως απορία το έχω.
Πόσοι άραγε να είναι οι πιτσιρικάδες που με μηδενική εμπειρία (ή έστω παπιοεμπειρία) πάνε και παίρνουν ζουζούρια, μπούσες, gsxr 1000άρια (λες και θα είχε σπουδαία διαφορά το να έπαιρνε 600 κι ότι δε θα έτρωγε τα μούτρα του με αυτό αλλά τέσπα) και άλλα τέτοια όμορφα?
Κι άντε μια μερίδα αυτών γράφει κι εδώ μέσα και ζητάει και γνώμες![]()
Οι υπόλοιποι που δε γράφουν καν?
Πραγματικά μου την έδινε στα νεύρα ο πόλεμος που μου έκανε ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θα πάρω μηχανή. Αν από την άλλη βέβαια είχα να επιλέξω μεταξύ αυτού του (άδικου) πολέμου και μιας συμπεριφοράς τύπου "πάρε ότι θες αγόρι μου να κάνεις το κέφι σου" μάλλον το πρώτο θα επέλεγα.
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο στον φίλο (από τα ποστ του φαίνεται ότι δεν έχει χαμπαριάσει από έμπειρους, σιγά μη χαμπαριάσει από μένα) πέρα από το να του ευχηθώ καλή τύχη.
Θα τη χρειαστεί.
eboreo amarni sto fx?και ο αλλος με το ζουζουρα τι θα βαλει?σημερα βαλανε το ιντερνετ εδω στο ψηλορειτη κ ειπα να δω τι ειναι.παω να αρμεξω και να κανω προπονηση στο σημαδι με το τσιφτε.δε θα σε πετυχω εξυπνακια θα σε ξεκουρμουλωσωΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ti le re tsipi gia ti mas perases na pame me ta a8litika gia gomenes de forao tipota ligotero apo emporio armani alla poy na ksereis esi apo kana xorio 8a sai se kana boyno opos se kobo aporo poy exis kai internet kai malista ksereis na grafeis kai apo to pliktrologio
akoy ekei body talk....................![]()
![]()
![]()
![]()
απο πανω ρε
exeis bei stin black list
ena 8a soy po.....pao 18 xronia gimnastirio.....ksekina na tremeis.....avrio tetoia ora 8a ksero kai poy meneis............
κ γω 18 χρονια ξερεις ποσες ταμπελες κ οχι μονο εχω κανει σουρωτηρια??ελα κ θα βαλω αυτα με το αλατιΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
exeis bei stin black list
ena 8a soy po.....pao 18 xronia gimnastirio.....ksekina na tremeis.....avrio tetoia ora 8a ksero kai poy meneis............μη σου κανω κ κανενα κακο δηλαδ
![]()
απο πανω ρε
de soy pa pera apo to gimnastirio eimai kai expert sta opla............boro na xrisimopoiiso ena .44 magnum gia tin periptosi soy
Do I feel lucky?'Well do ya, punk?![]()
αυτα ειναι για νεογεννητα.φαντασου ο γιος μ ο μεγαλος {4,5 χρονων}εμαθε λυση αρμολογηση στο 50mm που του πηρα δωρακι προσφατα.πας να μπλεξεις φιλε............Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
de soy pa pera apo to gimnastirio eimai kai expert sta opla............boro na xrisimopoiiso ena .44 magnum gia tin periptosi soy
Do I feel lucky?'Well do ya, punk?![]()
απο πανω ρε
Πάρε ότι θες παλικάρι μου τσάμπα σου μιλάει τόσος κόσμος , α ξέρεις
τρόμαξα με τις απειλές σου τστστστς αλλά σου είπα είναι Θεμα παιδείας που δυστηχως δεν έχεις και τέλος εδώ ....συμβουλή τελευταία πάρε αμάξι . Όχι οτι δεν υπάρχει πάλι τεράστια
πιθανότητα να σκοτωσεις κάποιον στο διάβα σου και το κακό ότι δεν θα φταίει
@p@nos σε καλό σου όχι μόνο γέλασα αλλά χρωστας και καθαριστηριο μου βγήκε ι καφές από την μύτη από το γέλιο