Σελίδα 16 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 987

Θέμα: ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

Παίζω και σκηνή και καταφύγιο αλλά αν είναι να κατασκηνώσουμε θα προτιμούσα στη λίμνη!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Η σ' αυτό......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00120.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	227077
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου ) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα

& άμα απλά λέει ένα ωραίο τραγουδάκι...?

άμα είναι κάτι τέτοιο τότε καταφύγιο, τζάκι και τσαγάκι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    τι περιφρόνηση και μάτσο μηχανόβιους ρε συ Βύρωνα ?

έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου ) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα
    Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα".
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα".
    Ξέχασες τα Ελκ.. αλλά θα είναι ο Κάπτεν εκεί.. ΟΚ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    & άμα απλά λέει ένα ωραίο τραγουδάκι...?
    "Ο Κακοφωνίξ (Assurancetourix) είναι ο βάρδος του χωριού. Του αρέσει τρομερά να τραγουδάει και να παίζει τη λύρα του και δε διστάζει να το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Είναι, όμως, ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς. Όλοι πιστεύουν ότι τραγουδάει απαίσια, εκτός από τον ίδιο (και κάποιους λιγοστούς "εκλεκτούς").

Δεν κατοικεί σε καλύβα όπως οι άλλοι χωρικοί, αλλά σε σπιτάκι που βρίσκεται πάνω σε δένδρο. Όνειρό του είναι να τραγουδήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Λουτέτιας (Παρισιού). Κάποιοι από τους λίγους που τους αρέσει το τραγούδι του είναι ο ανιψιός του Μαζεστίξ, ο Γιεγιεδίξ (Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί), ο Πέπε (Ο Αστερίξ στην Ισπανία), η πριγκίπισσα Χαλαλίμα (Ο Αστερίξ και η Χαλαλίμα) και μερικοί άλλοι.

Οι χωρικοί κάνουν ότι μπορούν για να τον εμποδίσουν να τραγουδήσει και ειδικά ο Αυτοματίξ τον χτυπά στο κεφάλι κάθε φορά που προσπαθεί με εξαίρεση το Ρόδο και Ξίφος, όπου οι ρόλοι αντιστρέφονται. Στο τέλος κάθε τεύχους, στο παραδοσιακό γλέντι, ο Κακοφωνίξ καταλήγει δεμένος σαν σαλάμι και φιμωμένος, κρεμασμένος από το κλαδί ενός δένδρου για να μη χαλάσει το γλέντι με τις παραφωνίες του (με εξαίρεση λίγα τεύχη όπως τα Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί, Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Αστερίξ ο Γαλάτης, Και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους), όπου κάθεται στο τσιμπούσι αλλά χωρίς να τραγουδά."

και μέσα στις κουκέτες σαν περίοδος αναπαραγωγής θα είναι :rotflmao:

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Λοιπόν αμφότεροι πρέπει να συμβιβαστούμε. Χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις άκρη δε βγαίνει:

edit: Θα διανυκτερεύσουμε στο καταφύγιο "Βάλια Κάλντα" στη Βοβούσα. Το κόστος της διανυκτέρευσης είναι 10 ευρώ / άτομο. Το καταφύγιο διαθέτει 50 κρεβάτια (κουκέτες) χωρισμένες σε 3 δωμάτια.

Όσοι θέλετε κρεβάτι, δηλώστε το, να μετράω κεφάλια (εντάξει, δεν είναι ανάγκη σήμερα, όποτε το αποφασίσετε, αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο).

Οι υπόλοιποι θα παίξουν / παίξουμε σκηνή στον χώρο του καταφυγίου.

Το κόστος είναι απολύτως λογικό οπότε μία ή άλλη το ίδιο είναι πάνω κάτω.

Ένας ύπνος λίγες ώρες είναι, δεν θα το αγοράσουμε το μέρος. Μην το κάνουμε και ανατολικό ζήτημα.

Αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν άλλες φάσεις, ντε και καλά, ας το κανονίσουν μόνοι τους. Εμένα μη με σκοτίζουν μόνο. Ραντεβού θα δώσουμε την Κυριακή, στην πρωινή αναφορά (συγκεκριμένη ώρα, θα την πούμε), στο καταφύγιο για να ξεκινάμε.

Να διευκρινίσουμε όμως οτι αλλο το καταφύγιο στη Βωβούσα και αλλο στο Φλαμπουράρι που λέει ο προεδρΑς. Το πρώτο δεν εχει σχεση με τη λιμνη Αώου. Οποτε εαν θέλουμε να μεινουμε στη λιμνη (είτε σε ξενωνα ειτε σε σκηνες) πρέπει να βρουμε ακρες με το δεύτερο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....
    Είσαι Θεός λέμε

επική η περιγραφή του αδελφάτου.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Σωστός !!!!
    Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
    Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων...
    Περα απο τις κλανιες την παδαριλα και τα ροχαλητα που ανασταινουν και πεθαμενους μπορει να παιζει και τιποτα τετοιο.
    http://www.youtube.com/watch?v=gBB5bS77rvg

:rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao: :rotflmao:

η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...

Μου αρεσεις οταν σκεφτεσαι κινηματογραφικα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...λιγοστές συμμετοχές, εκλεκτοι συνδαιτυμόνες...

μάλλον θα έλθω...χωρίς σκηνή.

Παρόμοια θέματα

1. css 25-26 serres
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2013, 09:28
  2. ΣΕΡΡΕΣ 25/26 Μαρτίου
    από fazerakis στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 13:13
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 07:29